Yeni birisi ile tanıştım yardımlarınıza ihtiyacım var.

Sana da bağlı aslina ben çok özgürlükccüyüm kaldiramam dersen hiç başlama zor olur çünkü ikiniz içinde ama olabilir yapabilirim diyorsan dene illa olacak diye bişey yok kendiside söylemiş zaten

Sana da bağlı aslina ben çok özgürlükccüyüm kaldiramam dersen hiç başlama zor olur çünkü ikiniz içinde ama olabilir yapabilirim diyorsan dene illa olacak diye bişey yok kendiside söylemiş zaten
ben cok özgürlükçü birisi değilim ama sunu da söyleyim ailem üzerimde cok baskı kurmaz mesela
annem kalkıpda neden bunu giyindin neden bu kadar dar giyindin demez. bende giyinirim.
Bunları düşünmek lazım haklısınız tabiki her ilişkide fedakarlıklar olacak orta yollar bulunacak
sanırım ben onu dediğiniz gibi gözlemleyerek en iyi sonuca ulaşabilirim

Canim daha cok gencsin. Ben boyle zamaninda ne sozlere kanip simdi kac yasima geldim halen kimseye guvenmiyorum. 23 yasiniz bu sozlerden etkilenecek yaslar. Anliyorum ama inanin huzur veren bir yapisi oldugunu dusunmuyorum. Hayat kisacik ve cok guzel. Sukur rabbimize.. o yuzden acele karar vermemeni dilerim. Sozlere sakin sakin sakin kanma!! Soz agizdan maalesef cabuk ve kolay cikiyor.. Yillar sonra ben bu adami hic tanimamisim meger diyen arkadaslarimiz var. o erkegi yasadiklari halde yillar sonra bu adam o adam mi diyenler.. sozlere kanmayin derim. Lutfen. Acele etmeyin. hayata kusmus bir adam insanlara guvenini kaybetmis bir adam icin, en ufak bir sey olsa, omur boyu hayatiniz ona kendinizi anlatmaya ikna etmeye calisarak gececek yoksa.

İlk görüşmede kendısını bu kadar bellı etmesı,önceden anlatması guzel bırşey fakat,siz böyle bır ınsanı kabul edebılecek mısınız? Ayrıca ilk görüşmede süreklı kuralları olan ,ve yapılmasını ıstediği şeyleri söylemesıde hıc hos olmamış tabıkı benım fıkrım,bunun dısında ınsan karsısındakı kısıyı zamanla tanımalı,tartmalı düşünsenız ya karsınızda bırı var cok ama cok hoşlandınız adam sıze oyle ıstıyorum,böyle olsun dıyor ve sız bunları yapıyorsunuz sırf guzel bır evlılık ıcın fakat zamanla dersınız kı keske ben ben olsaydın ben gıbı davransaydım,oda benı ben oluduğum için sevseydı bu sadece bır ornek güzel kardeşim..Sana demek ıstedıgım sey bır ınsan karsısındakını zamanla tanır öyle cumleler kurmaz ,kuranlarda hep ıtıcı gelmıştır...Saygı duymak kelımesının anlamını o kişi bilse söyle gıysın böyle olsun öyle yaparsa böyle yaparım demez,sana tavsıyem cok ıyı dusun ıyı tart..

konudan anladığım; Ben, ben, ben, ben...

Benim kurallarım, benim kanunlarım, ben saygısızlık yapıyorsam kendini sorgula v.s. oldu başka?
cook kendi adına konuştu ben önce onun konuşmasını istedim beklentileriini isteklerini dile getirmesini istedim..
daha sonra bende kendi düşüncelerimi beklentileriimi dile getirdim
ve olumsuz birşey olmadıgını dile getirdi..
bende aynı şekilde ama bilmiyorum yinede dediğim gibi cook böyle sahiplenici kıskanç kuralcı olması
baş edebilrmiyim bunları düşünmem gerek

Bencede ama iliskide onun baskin olmasına izin verme esit olun ailen karismiyorsa bi vakitten sonra ailem bişey demiyor one ne oluyor diye düşünmeye başlarsın ister istemez

çook çook haklısınız doğru söylüyorsunuz.. kimseye güven olmuyor dediğiniz gibi herkez lafta söylerde icrata gelince birşey olmaz..
Peki sizce napmalıyım.. ya direk yolun başındayken kestirip atıyım mı yoksa.
Biraz gözlemleyim hal vr hareketlerini ona göre mi karar veriyim. bilemedim.

** O ayrılmayı gerektirecek özel nedenler çok önemli.

Karşındaki kişi kıskançlık adı altında anlamsız hareketlerine kılıf bulmaya çalışan biri. Beyefendinin kendini tanıtma şekli bir tek bana mı bu kadar itici geldi ?

Ben yazdıklarınızdan kontrolün kendisinde olmasını isteyen , kendine hayat arkadaşı değil de eş adı altında gönüllü kölelik için birini arayan bir insan izlenimi verdi.

Ola ki bir arkadaşlığa başlar iseniz ve sonrasında arkadaşlığı bitirmek isterseniz de yakanızı kurtarmanız zor gözüken bir insan profili okudum.

Gönlünüze denk , sizin bakış açınıza daha uygun , insani özellikleri ağır basan insanlarla karşılaşmanızı dilerim.

bu konuda söyle söyleyim kendisinden ben istedim.. hani nasıl birisini istiyorsun sen nasıl birisin..
BAna kendini anlat düşüncelerini beklentilerini bilmek istiyorum dedim..
Oda herşeyi açıkca dile getirdi düşüncelerini duygularını acık acık konuştu benimle.
dediğiniz gibi cok iyi düşnmem lazım şimdiden bile kafam karışmış durumda gerçekten.
Tabiki her ilişkide sorunlar olur fedakarlıklar yapılır ama banadaa cok cok kıskanç kuralları olan birisi geldi

haklsıınız ben en iyisi biran önce bu özel nedeni ögrenmeye çalışıyım

Eğer o neden, bana saygısızlık yaptı anlamına gelecek birşeyse ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz zaten. Çünkü bu tarz bir insanın kendi hatasını kabulleneceğini hiç düşünmüyorum, mesela canından bezdirdim demez, diyemez.

Eger cok etkilendiysen birden gorusmeyi kesmek seni duygusal olarak etkileyecek ise arkadas olarak kalsin hayatinda. Zamanla gorusmeyi birak. Sevgili olma. Bir seyler yasama.

hem evlilik icin erken oldugunu dusunuyorum senin icin. Acele etme. Mantikli ve akil yoluyla hareket et canim. Allah iyi kalpli insanlarla karsilastirsin. Nasibinde var ise zaten biz ne desek bos. Ama bile bile lades deme.

Parola : cok uzulecek isen zaman icinde onu hayatinda tut, ama hayatina alma ..

haklsıınız ben en iyisi biran önce bu özel nedeni ögrenmeye çalışıyım

Bence öğrenmeye çalışma. Çünkü gerçeği sana kendiliğinden anlatmayacaktır. Anlatsa da gerçeği söyleyip söylemeyeceğini bilemezsin. Kimse yoğurdum ekşi demez. Kendini mağdur olarak göstermesi muhtemel. Soracağın her soruyu özel alanına müdahale olarak görüp saldırgan bir tutum sergilemesi mümkün.

Aranızda büyük bir yaş farkı olmasa da hayata bakış farkı var.

Bende oğlağım..İnann bende o kısma takıldm..Bana saygszlk yaparsan haddını bıldrrm demiş ustu kapalı..Kaba bırıçözum odaklı değil..Fazlaca konuşmuş.Bide illa olacak dıye bişey yok dıye belirtmesıde lüzümsz zaten seyre gore oyle olur.

O kadar toysun ki, söyledikleri sana güzel şeyler gibi gelmiş. Halbuki koşarak uzaklaşılması gerken bir karakter bana kalırsa.

Hem bunlar ilk buluşmada konuşulmaz, yol yordam bilmiyor mu bu adam? Hem de söyledikleri, dediğimi yapmayan saygısızlık yapmıştır, bana saygısızlık yapana ben de yaparım, o düşünsün ben ne yaptım diye falan çok itici cümleler. Son derece sabit fikirli, dediğim dedik, kötü düşünceli bir adam var karşında.

Ayrıca 23 yaş bizden geçti artık denecek bir yaş değil. Neden 65 yaşında gibi davranıyorsun ki?

Daha ilk buluşmada ben karşımdakinden şunu beklerim benim niyetim ciddi,ben evlilikten sunu beklerim diyen erkeklerden hiç hazzetmem,çok yapmacık gelir böyle Şeyler bana.aşağı yukarı evlilikten herkesin beklentisi aynı.sen hiç duydunmu ben baskı severim,böyle hergün şuralarıma vursun kocam,bana nefes aldırmasın diyen bi kadını?veya karım herşeyime karışsın,arkadaşlarımla 1 saat bile vakit geçirmeme izin vermesin,ailemle iyi anlaşmasın diyen bi erkeği?dolayısıyla tatlım karar verecek olan sensin ama iyi analiz et iyice araştır hemen kapılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…