Yeni birisi ile tanıştım yardımlarınıza ihtiyacım var.

Offf kızları etkilemek ne kolay ya bunlar klasik cümleler acele edip kaptirma böyle atıp tutmak kolay

İnsanları tanımak zaman alıyor yani bir insanı tanımak adına bir iki konuşmak yetersiz bana göre.Bazen evli çiftler bile aa eşimin şu özelliğini,huyunu yeni öğrendim diyebiliyor mesela. O yüzden biraz daha birbirinize zaman tanıyarak,konuşarak,düşüncelerinizi dile getirerek bir aşamaya gelebilirsiniz.
Takıldığınız noktaları da zamanla belli bir yere getirip çözüm bulabilirsiniz zamanla. Şu an için çok fazla göze batan bir şey yok gibi ama bana göre. Zamanla her şey rayına oturur evet istediğim kişi derseniz bir başlagnıç için neden olmasın.
Ben de 23 yaşındayım şunu da belirtmek isterim yaş konusunda ilişki adına daha yolun başındayız yani bir şey kaybetmiş değiliz daha zamanla neler olacak karşımıza nasıl insanlar nasıl aşklar çıkacak kim bilir. Bu konuda işi yaşa bağlayıp kendini de şartlama derim ben.

öncelikle hakkınızda hayrlısı olsun.
kendi fikrimi belirteyim. şimdiye kadar ben şöyleyim, ben böyleyim, bu olursa bu olur, o olursa o olur tarzı yaklaşan ve konuşan hiçbir kısmetimden hayr görmedim.
bu tipler kadını kafasında kategorize etmeyi seven tipler.

ben eski kafalıyım, kıskancım. herkes eşiniz evladını kıskanıyor ama bu o kişileri bazı şeylerden men etmek değildir. kıskançlık eğer ego kaynaklıysa sorun olur (oran açık, bu pantolon dar, bu makyaj çok vs gibi) çünkü erkek burada kendisini düşünüyor. akılda ne var "benim karıma bakmasınlar" oysa sevmek tabanlı kıskanç olmak bu değildir. sevgisinden dolayı kıskanan insan esirgeyici, koruyucu ve savunucudur "sen" odaklıdır. bu farka dikkat etmeniz gerek.

kıyafetine şuna buna karışırım. arkadaşım siz neyseniz o'sunuz. şu anki giyim kuşamınız size ne gibi bir eksi getiriyor ya da şu an siz böyle giyiniyorsunuz diye babanız/ erkek kardeşiniz sizden utanıyor mu?
siz günlük kıyafet seçiminizde zaten bu adama hitap etmiyorsanız gelmesin. ha babamın evinde mal sergiliyorum ama kocamın evinde toparlanayım diye hangi kadın düşünür.
evli ile bekar kadının davranışından konuşmasına kadar her hareketine ister istemez bir ağırlık, bir oturaklılık gelir (bu tabii ruh sağlığı normal olanlar için geçerli).. bundan fazlasını beklemek ya da talep etmek sizi kendi kişiliğinizden çıkarıp bir başkasının kişiliğine bürümektir.

neyin ne olduğunu anlamak için bağlanmadan tanımaya çalışmak lazım. zira ben kimsenin ilk görüşmede "ben çok kötü huylu bir adamım, çok cimriyimdir, kadına da zerre değer vermem" diyenini hiç görmedim. hepsi birer beyaz atlı prensken beygire dönüyor zamanla. o yüzden boş laf ve de vaadlere karnınız tok olsun.

ek olarak yaşınızda ne varmış. şu bizden geçti edası yüzünden kızdım size.
ve dahi bu plan program bana ilişki değil de şirket kuracaksınız da ön anlaşma için masaya oturmuşsunuz hissi verdi.
her dediğine he demeyin, ben zaten bunu yapacaktım gibi sözlere de gerek yok tavize de gerek yok.
bırakın sizi olduğunuz gibi kabul etsin, aşıksa her şeyinizle sorgusuz sualsiz kabul etsin. öbür türlü evlilik değil şirket olur siz karfılık o da kocaloık görevlerinizi yaparsınız, sonra da evde iki yabancı.

aşk güzeldir....

Ya canım moralini bozmak istemem ama aynne senün duruma çok benzer bişey yaşafım baltan hayallet brklentiler konuşuldu, ama n ebiliym öwnmli.oln arada çekimmüş.bunu. Anladım, öyle evet herşey uydu demeklw olmuyor,gerçekten aynrn banada maddiyat senin içün öenmli mü diye soran biti karşımdaydı bende ev önemli çalılısn falan ye yeter dedim, hatta o d bana sordu maddi duurmu çaktırmadan biz böyle 2 ay kadra yazış tı k görüşemedik,senin konuyu okunca sanki.kendi durumumu okudum ve bizim bitti olmadı neden olmadı diye soruyorum kendime ama cevap bulamıyırum inan gereksiz yıprandım 2 ay boyunca ve şuna inanıyorum öyle baştan beklentikerini anlatarak mantıkla falan başkama,derim, eğer karşılıklı duygusallık yoksa hiç bulaşma..

Eski esimi ilk tanidigimda oda cok kibar cok efendi cok iyi birine benziyordu.. oda demisti bana bir adim gelene ben on adim giderim. . Ben bir adim gittim gitmesinede hayatimi zindana cevirdi o on adimiyla.. Zamana birak cnm .. tanisma asamasi cok onemli

Gidisat guzel gorunuyor burdan, neden olmasin?:)
Ama bence keske kapanmaya tam su an hazir olmadan bu konuyu acmasaydin.
Simdi hep bi beklenti icinde olucak.
Ne zaman kapanicaksin diye sorucak kim bilir.
Neyse olan olmus.
Tanimaya deger, hakkinizda hayirlisi.
Allahim guzel insanlarla karsilastirsin.

X