• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Oyle isye hersey gidiyo sineklik dusmesi degilde camin o gece acik kalmasini sorun etcektir
bide mutfakco abla iki gece acik kaldi demis
normalde cok severdim ama madem iki gece kapativerseydin mutfagin ardinda o depo.
Iki gece diye abartmis ama bir geceydi cok cok eminim
korkuyorum

senle benim dügün tarihlerim aynı biliyormusun ama benim iki düğün oldu için çizelgemde en sonu yazdım 14 diye :d
aynı gün evlenicez kız bir gün öncede biz kocişimle denize gittik ondan öncede sabah erken kalkıcaz diye geldi bizde kaldı :D

yaaa ne güzelllll ebnmde iki düğün aslında aynı gün salonlar biri öğlen biri akşam yorucu olcakk yapcak bişey yokkk yanii iki düğünnn yandan yandannnn gece pat evegider gitmez uyurumm herhaldee:9::9::9::9::9::9:

Nasılsınız hatunlar anlatın bakım kaynasalım:7:

hoşgeldin canım dünde yazmışsın sen , konuşamadık bir türlü nasılsın bakalım topik hızla ilerlediği için geç cevap yazabilyoruz kusurmuza bakma olurmu

günaydınnn gelinlerrr...

Gününüz güzel geçsin inş.

Günler çabuk geçsin istiyorum artık.

Düğün ile ilgili hiçbir şey yapmıyorum/yapmıyoruz

Düğünü yaklaşan arkadaşlar çok seviniyorum sizin adınıza telaşınız, heycanınız bir başka :16:

günaydı canım. düğünle ilgili neden bişey ler yapmıyorsunuz anlamadım, sorun yoktur umarım

Evet canım fatıhten aldım nur moda evı vıtrınde zaten :1:
sendemı ıstanbuldasınn yaa
bu aksam bagcılara gıtcez koltukcuya o taraftanda bakıcam ınsallah

hehehe evet hatırladım nur moda evi yukarı katta.camda örneği vardı aynısı.istanbuldayım canım bende. bağcılarda uygunmu fiyatlar.

günaydınn kıslar

günaydın elfmmm, naber bakalım,

günaydın gelinciklerim benim günaydınnnnnnnnnnnnnnnn evimizin temizliği bitti cok şükür perdelerimiz kaldı onuda hallettikmi mobilyalar beyaz esyalar geldimi tamamdır :52::52::31:

günaydın canım anca yazabildim.ohhh evin tamamlanıyor bende isterem yaaaaa, güle güle huzurla oturun canım

herkese günaydın.....
teşekkürler girdi çok kısada olsa sağ salim gittiğini öğrenmiş oldum ve rahatladım

canım nişanlın yurt dışında galiba dimi. haber almışsın çok iyi olmuş

günaydıınn canlarıımmm

günaydın canım

günaydın kızlar :16: bu gün ders çalışmam lazım kpssye çok az kaldı tarihi tekrar etmedim mi hemen unutuyorum :26: dua edin banada atamam çıksın hayırlısıyla :17:

günaydınn, aaa benimde ders çalışmam gerek 7 temmuzda sınav var dimi.abovvvv, Allah zihin açıklığı versin canımk

geçmişte kayboldum kaç saattir okumaya çalışıyorum amma kaynatmışsınız :9::9::9:
Bunlardagecerim canım ancak gelebildim aktif sayfayaa:1::1::1::1::9::9::9::9:

ben daha gelemedim bile aktif sayfayaaaa:1:

güzeller bir haber aldım dün sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :44:
kayınpederimle üvey kaynana boşanmak istiyorlarmış o kadından kurtulacağı için seviniyorum ama kayınpeder başıma kalırsa diye de endişeleniyorum :50:

hayırlısı olsun canım, öyle düşünme herşeyde vardır bir hayır. konuşup anlaşırsınız kayınpederinle oda anlayışla karşılar herhalde.

Gecen hafta sali gunu oglen fab deposunun camini ctim sabit sinekligi var depoda ufolar ve a4 ler var
neyae mutfakci ablada bende kapamayi unutmusuz sonraki sabah guvenlik geldi sbolgedeyiz acikmi kaldi yoksa baska biseymi doye cami kapadik
cuma gunu olay olmus o sineklik dusmus
kim cikarmis diye arastirmislar hirzmi girmismis sonra o cami benim acik biraktigim ortay cikmis
dun soylediler
fab muduru o gun yoktu yurt disindaydi
dunde yoktu
bugunde ameliyata gittiler
gelicek cok korkuyorum bagricaktir bana
sansima o da sineklik dusecegi tutmus zaten sevmiyo beni adam

unutmuşsan unuttun canım bunda kızacak ne var. insanlık hali.kızarsa sende basarsın fırçayı sağlam bişey yapsaydınız diye
:1:

Oyle isye hersey gidiyo sineklik dusmesi degilde camin o gece acik kalmasini sorun etcektir
bide mutfakco abla iki gece acik kaldi demis
normalde cok severdim ama madem iki gece kapativerseydin mutfagin ardinda o depo.
Iki gece diye abartmis ama bir geceydi cok cok eminim
korkuyorum

evham yapma hemen bi sakin ol birşey yok bunda yahuuu

yaaa ne güzelllll ebnmde iki düğün aslında aynı gün salonlar biri öğlen biri akşam yorucu olcakk yapcak bişey yokkk yanii iki düğünnn yandan yandannnn gece pat evegider gitmez uyurumm herhaldee:9::9::9::9::9::9:

tabi cnaımmm kesin uyursunnnn:34::34::33:

bizde evimize gelince barıştıkkk sırnaşıyoo benmki anacım alışşmışım masatakvimimmm kocişimmmeee nişanlım demeye good heart gibi :9::9::9:

ben daha kocişim diyince duhaf oluyorum dün bana aslan karım dedim sarıldı böle öle içim tuhaf olduki düğün yaklassada hala cok fazla alısmamamısım demek

Sanmam cnm.

EV kendinin mi kayınpederinin?

Kendine bakacaksa sanmıyorum cnm kalmaz sizde.

Bozma morelini :34:

Hayırlısı olsun
canım kayınpeder evlenince karısı yeni ev aldı şuan kadın orda ama kayınpederinde kendi evi var nişanlım tek başına kalıyor şuan dün akşam kendi evinde kalmış ama annesinde yatmış emekli maaşı var kendime uygun bi eve geçerim diyormuş bizle kalmaz zaten buna nişanlımda izin vermez. Yemek yeme olayı beraber olur bende hiç hazetmiyorum nolucak bilmiyorum. Belki düzelir araları daha öncede ayrılcaz demişlerdi ama barışmışlardı. Hakkımda hayırlısı
Gecen hafta sali gunu oglen fab deposunun camini ctim sabit sinekligi var depoda ufolar ve a4 ler var
neyae mutfakci ablada bende kapamayi unutmusuz sonraki sabah guvenlik geldi sbolgedeyiz acikmi kaldi yoksa baska biseymi doye cami kapadik
cuma gunu olay olmus o sineklik dusmus
kim cikarmis diye arastirmislar hirzmi girmismis sonra o cami benim acik biraktigim ortay cikmis
dun soylediler
fab muduru o gun yoktu yurt disindaydi
dunde yoktu
bugunde ameliyata gittiler
gelicek cok korkuyorum bagricaktir bana
sansima o da sineklik dusecegi tutmus zaten sevmiyo beni adam
olabilr ama insanlı hali unutmuş olabilirsiniz bunu sorun haline getirmeleri tuhaf sineklik düştüğü için mi tepkileri yoksa a4ler mi kayboldu
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :9::9::9::9: nasılsınız fıstıklarrrr :16:

günaydın tatlım sen nasılsın

şafak 103 kızlar....Giderek heyecan ve hüzün artıyor....Artık çeyizlerime bakıp bakıp nasıl gidicem diye düşünmeye başladım...ve galiba artık geçmesini istemiyorum :17::17::17:

Yok koltuklar icin degisiklik yapcazda ondan bagcilarda yerigitmisken oradanda ayakkabiyi bakariz
isyann sen hangi semtesin

canım kayınpeder evlenince karısı yeni ev aldı şuan kadın orda ama kayınpederinde kendi evi var nişanlım tek başına kalıyor şuan dün akşam kendi evinde kalmış ama annesinde yatmış emekli maaşı var kendime uygun bi eve geçerim diyormuş bizle kalmaz zaten buna nişanlımda izin vermez. Yemek yeme olayı beraber olur bende hiç hazetmiyorum nolucak bilmiyorum. Belki düzelir araları daha öncede ayrılcaz demişlerdi ama barışmışlardı. Hakkımda hayırlısı
olabilr ama insanlı hali unutmuş olabilirsiniz bunu sorun haline getirmeleri tuhaf sineklik düştüğü için mi tepkileri yoksa a4ler mi kayboldu

Hayırlısı olsun cnm.

Allah gönlüne göre versin:34:

Back