• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Kızlar günaydın:14::14::14: ama bana kapkara bir gün:14::14::14: dayım beyin kanaması geçirdi..gece yarısına kadar hastanedeydik dua edin bize ne olur...geçmiş falan okuyamadım henüz..umarım hepiniz iyisinizdir:14::14:
canım çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun şifa versin rabbim
evin temizliği bitti benimde içim rahat etti sadece annemle ben tezmizlik yaptımız için yetişmicek diye ödüm kopuyodu

Atlatmışsın canım çok şükür valla aynı şeyi bende düşünüyorum canım nasıl yetişicem diye daha 5 ayım olmasına rağmen ama evin içine ayakkabılık falan yaptıracağım için bide bayram gircek falan badana işi uzayacak gibi :31:

Kızlar ben gelinlik ayakkabımı mor ya da lacivert düşünüyorum gelin çiçeğimle aynı renk olsun istiyorum fakat geçen bakındım öyle istediğim gibi ayakkabı modeli yok hep beyaz gelinlik ayakkabıları özel yaptırıcam sanırım ama nereye yaptıracağımı bilmiyorum gençosmanda yapıyorlar dediler uygun fiyata ama bursalı arkadaşlar varsa bana bi yer önerirler mi

masatakvimi+, moonlight_night, good_heart+, krizantem, YenidenDogdum, bunlardagecer1907+, isyan123, _mucizem_+, sweetng

kıslar napıyuosunuz canlarım bakımmmm dün nişanlım evimizde kaldıııııııı :1::1::1:

su pullu ayakkabı sana cok uyardı dımı masatakvımımm :)
gelınlıgın altına alsam cokmu abartı olur
dıgerı beyaz ıse ıncı rengıydı onunda kenarlarında cıceklerı oluyorda sadesını gıydım

bırde cok acık bı pudra bulduk ucuk toz pembede olabılır

bu bır turlu gelınlık seyınde uygun renk bulamadım:D
pulluyu begendım ama bılemedım ,

BEN ÖNÜ FİYONKLUYU BEĞENDİM KUZUM GELİNLİĞİNE EN UYGUNU BENCE O:34:

ayyy pulluya aşık odlummmmm:16::16::16:
Bende böyle birşey mi alsam kiii:44::44::44:
Off tekrar masraf yapmayım diye nişanda giyceğimi giyeyim dedim olmaz mı kii:44::44:
Ben beyazı beğendim kuzuucmm
ama sen kemerin tonunda bir ayakkabı ve el buketi düşün derim
eklediklerinden sadece beyaz olanı olabilir
diğerleri olmaz

BENCE ALMA KUZUM BOŞVER NİŞANDA GİYDİĞİNİ GİY MASRAF YAPMA:20::20:
ZATEN ÇOK MASRAFINIZ VAR :31::31:

Kızlar günaydın:14::14::14: ama bana kapkara bir gün:14::14::14: dayım beyin kanaması geçirdi..gece yarısına kadar hastanedeydik dua edin bize ne olur...geçmiş falan okuyamadım henüz..umarım hepiniz iyisinizdir:14::14:

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KUUZM ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞŞ

PRENSEN YEMEKLER HARİKA GÖRÜNÜYOOOOO:56::56::56::56:
CİLT GÜNAYDIN CANIMMM:3::3:
mucizem, moonlight_night
GÜNAYDIN HANIMLARR:3::3:
İSMİNİ SAYAMADIKLARIMM HEPİNİZE MUTLU GÜNLERRR:16::16::16:

Atlatmışsın canım çok şükür valla aynı şeyi bende düşünüyorum canım nasıl yetişicem diye daha 5 ayım olmasına rağmen ama evin içine ayakkabılık falan yaptıracağım için bide bayram gircek falan badana işi uzayacak gibi :31:

Kızlar ben gelinlik ayakkabımı mor ya da lacivert düşünüyorum gelin çiçeğimle aynı renk olsun istiyorum fakat geçen bakındım öyle istediğim gibi ayakkabı modeli yok hep beyaz gelinlik ayakkabıları özel yaptırıcam sanırım ama nereye yaptıracağımı bilmiyorum gençosmanda yapıyorlar dediler uygun fiyata ama bursalı arkadaşlar varsa bana bi yer önerirler mi

lacıvertte cok guzel olurm otda
ama cıdden hazır ayakkabılar yok yanı :41::44:

good_heartım geçmişte kayboldun gittin yafff:1::1: bende diyom napıyo bu kızz:9:günaydın.

masatakvimim,isyanım ,yenidendogum,krizantem, mucizem,moonlight_night ,kalpleasi,herkese tekrar günaydın kızlar:16:

Son düzenleme:
masatakvimi+, moonlight_night, good_heart+, krizantem, YenidenDogdum, bunlardagecer1907+, isyan123, _mucizem_+, sweetng

kıslar napıyuosunuz canlarım bakımmmm dün nişanlım evimizde kaldıııııııı :1::1::1:

:4: kacırmadımı senı yaa :16: :16:

İyidir cnm.

Ne güzel ama fazla yatmasın sabretsin alma kız evine sensiz girmesin, yatmasın :9:

odamızda yattı valla yatakta yumuyşacıkk sabah 5,30 kalkmaya alışkın garibin yollarda geciyodu vaktiii de uyanmış sabah aşkım ben uyandım dedi bende gel bize kahvaltı yapalım dedim geldi kahvaltı yaptık işe geldikkkkk acayip güzelmiş ya yanımda olmasıııııııııııı :9::9::9::9:

kıss günaydın.yazıyorduk gene bişeyler:1::1::1::1:

benimde kocam haftasonu kaldı bizde nolmuş
:1::1:

Gunaydınn hanımmlarr :)
pullu ayakkabıdan vazgectım tamam :10:

anlaşıldı tamam:128::128::128:

Son düzenleme:
acık derken hanı nasıl desem platformlu sandalet gıbımı
platform canım ama sadece önü açık hani bi iki parmak görünüyor ya o şekilde sandalet gibi değil. Nişan ayakkabım açıktı platform ama yanları da açıktı ona rağmen ayaklarımın altı su topladı bi zaman sonra çıkardım attım ayakkabıları yalınayak oynadım :9:

iyiiyz güzelim sen nasılsıınn az kaldı yuvanda bir sen eksiksin

günaydınnn gelinlerrr...

Gününüz güzel geçsin inş.

Günler çabuk geçsin istiyorum artık.

Düğün ile ilgili hiçbir şey yapmıyorum/yapmıyoruz

Düğünü yaklaşan arkadaşlar çok seviniyorum sizin adınıza telaşınız, heycanınız bir başka :16:

günaydın kızlar :16: bu gün ders çalışmam lazım kpssye çok az kaldı tarihi tekrar etmedim mi hemen unutuyorum :26: dua edin banada atamam çıksın hayırlısıyla :17:

yahu eşin değil mi ne nşanlımı?
:1::1:

BEN ÖNÜ FİYONKLUYU BEĞENDİM KUZUM GELİNLİĞİNE EN UYGUNU BENCE O:34:

BENCE ALMA KUZUM BOŞVER NİŞANDA GİYDİĞİNİ GİY MASRAF YAPMA:20::20:
ZATEN ÇOK MASRAFINIZ VAR :31::31:

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KUUZM ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞŞ

PRENSEN YEMEKLER HARİKA GÖRÜNÜYOOOOO:56::56::56::56:
CİLT GÜNAYDIN CANIMMM:3::3:
mucizem, moonlight_night
GÜNAYDIN HANIMLARR:3::3:
İSMİNİ SAYAMADIKLARIMM HEPİNİZE MUTLU GÜNLERRR:16::16::16:

doğru haklısın masraf yapmayım:31::31:

good_heartım geçmişte kayboldun gittin yafff:1::1: bende diyom napıyo bu kızz:9:günaydın.

masatakvimim,isyanım ,yenidendogum,krizantem, mucizem,moonlight_night ,kalpleasi,herkese tekrar günaydın kızlar:16:

günaydınnn günaydınn günaydınnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16:

good_heart

hoşgeldin
sana mail atcaktım
ama maillerimde ki kişiler formatlandı
bu yüzden silindi
özel msj atarken gmailide yazarmısın tekrardan

özel msj attım bu yazdığını görmemiştim kuzum:1::1::1::1:
10 dk sonra yazarım ancak sinir oluyorum şu 10 dk ya:15::15:

masatakvimi+, moonlight_night, good_heart+, krizantem, yenidendogdum, bunlardagecer1907+, isyan123, _mucizem_+, sweetng

geçmişte kayboldum kaç saattir okumaya çalışıyorum amma kaynatmışsınız :9::9::9:
Bunlardagecerim canım ancak gelebildim aktif sayfayaa:1::1::1::1::9::9::9::9:

beniimde daha cok işlerim var kınama 2 hafta falan kaldı benim daha esyalarım yerlesmedi perdelerim olmadı ayy hepsi bitsede ben de rahatlasam ya daha ceyizim gitmedi ayhhh :D bunun heyecanını yasamak cok güzel

kuzum hoş geldin sen ne yapıyosun bakalım stresle aran nasıl ben nişanlımla aramaı düzelttim dediniz gibi yaptım işve cilve olmadı biraz sert cıkısınca tamamdır lokum gibi oldu maşallah ama işlerimiz cok yogun gene görüşemiyorum cok fazla

Back