• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :9::9::9::9: nasılsınız fıstıklarrrr :16:

şafak 103 kızlar....Giderek heyecan ve hüzün artıyor....Artık çeyizlerime bakıp bakıp nasıl gidicem diye düşünmeye başladım...ve galiba artık geçmesini istemiyorum :17::17::17:

hoşgeldin kuzum..

anam ıslanmaya az kaldı , cuma günü seni ıslıcaz heeee, bu iyi oldu uzun zamandır kimseyi ıslatmamıştık
:8::8::8::8::8::8:

Ee benim gelinligi nasi gormus istanbuldaa :))
mucizem hic bisey kayip ddgil cam acik kaldi dite kizarlar ya o olsaydi ya bu olaydi derler

ya ya uyursun tatlım bende acaba düşünüyorum düğünün sonlarına adamın suyuna uyku ilacımı atsam ne ama o yemez uyanık tırda accık zaten ama ben anlaşma yapcam arkadaş o yorgunlugun üstüne benden bişey beklemesin valla yat zıbar alla allaaaaaaaaaaaaaaaa :51:

Hiç sanmam canım :9:

Allahım ya kopardınız beni gülmekten :9::9:

yaaa ne güzelllll ebnmde iki düğün aslında aynı gün salonlar biri öğlen biri akşam yorucu olcakk yapcak bişey yokkk yanii iki düğünnn yandan yandannnn gece pat evegider gitmez uyurumm herhaldee:9::9::9::9::9::9:

valla ben uyurum kocişim uyutmaz adam uykuya dayanıklı üretilmişşşş:9::9::9::9::9:

ya ya uyursun tatlım bende acaba düşünüyorum düğünün sonlarına adamın suyuna uyku ilacımı atsam ne ama o yemez uyanık tırda accık zaten ama ben anlaşma yapcam arkadaş o yorgunlugun üstüne benden bişey beklemesin valla yat zıbar alla allaaaaaaaaaaaaaaaa :51:

benmkii uyumazzzz:1::1::1::1::1::1:

Hiç sanmam canım :9:

Allahım ya kopardınız beni gülmekten :9::9:

amannnnnnnn erkek milleti değilmi kızım ne kadar yorgun olsalarda aklı zıpırlıga calıstımı hopaaaaaaaaaaa zıpır gibi oluyolar valla

bunlarda geçer saol güzel arkadasım benim teşekkür ederim bende şimdi gördüm yazını dadlum Allah herkeze sorunsuz bir ev tasıma nasip eder inş

Ee benim gelinligi nasi gormus istanbuldaa :))
mucizem hic bisey kayip ddgil cam acik kaldi dite kizarlar ya o olsaydi ya bu olaydi derler
anladım canım umarım unutmuşdur bişey demez. Güvenlik varmış ya o bakınsaymış madem açık kalmış kapatamıyor mu kendisi kilitl mi odalarınız

valla düğünden sonra bişey beklemesin yatıp uyucam o yorgunlukla bişey yapamam zaten :52:
ertesi gün kendimize gelince artıkk :4:

Back