- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #1.921
Kızlar günaydınama bana kapkara bir gün
dayım beyin kanaması geçirdi..gece yarısına kadar hastanedeydik dua edin bize ne olur...geçmiş falan okuyamadım henüz..umarım hepiniz iyisinizdir
![]()
çok geçmiş olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar günaydınama bana kapkara bir gün
dayım beyin kanaması geçirdi..gece yarısına kadar hastanedeydik dua edin bize ne olur...geçmiş falan okuyamadım henüz..umarım hepiniz iyisinizdir
![]()
Sende öylesin cnm
Bnm düğünlerde hep aklıma gelir gülerim şimdi bana gülcekler
Bide dans ederken en konuşurlar onu merak ediyorum![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnasılsınız fıstıklarrrr
![]()
şafak 103 kızlar....Giderek heyecan ve hüzün artıyor....Artık çeyizlerime bakıp bakıp nasıl gidicem diye düşünmeye başladım...ve galiba artık geçmesini istemiyorum![]()
Sende öylesin cnm
Bnm düğünlerde hep aklıma gelir gülerim şimdi bana gülcekler
Bide dans ederken en konuşurlar onu merak ediyorum![]()
ya ya uyursun tatlım bende acaba düşünüyorum düğünün sonlarına adamın suyuna uyku ilacımı atsam ne ama o yemez uyanık tırda accık zaten ama ben anlaşma yapcam arkadaş o yorgunlugun üstüne benden bişey beklemesin valla yat zıbar alla allaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Ee benim gelinligi nasi gormus istanbuldaa :))
mucizem hic bisey kayip ddgil cam acik kaldi dite kizarlar ya o olsaydi ya bu olaydi derler
yaaa ne güzelllll ebnmde iki düğün aslında aynı gün salonlar biri öğlen biri akşam yorucu olcakk yapcak bişey yokkk yanii iki düğünnn yandan yandannnn gece pat evegider gitmez uyurumm herhaldee![]()
valla ben uyurum kocişim uyutmaz adam uykuya dayanıklı üretilmişşşş![]()
mucizem hic bisey kayip ddgil cam acik kaldi dite kizarlar ya o olsaydi ya bu olaydi derler
bunlardageçer görmüş hahahahahhaha![]()
ya ya uyursun tatlım bende acaba düşünüyorum düğünün sonlarına adamın suyuna uyku ilacımı atsam ne ama o yemez uyanık tırda accık zaten ama ben anlaşma yapcam arkadaş o yorgunlugun üstüne benden bişey beklemesin valla yat zıbar alla allaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Hiç sanmam canım
Allahım ya kopardınız beni gülmekten![]()
hoşgeldin kuzum..
anam ıslanmaya az kaldı , cuma günü seni ıslıcaz heeee, bu iyi oldu uzun zamandır kimseyi ıslatmamıştık![]()
benmkii uyumazzzz![]()
benmkii uyumazzzz![]()
anladım canım umarım unutmuşdur bişey demez. Güvenlik varmış ya o bakınsaymış madem açık kalmış kapatamıyor mu kendisi kilitl mi odalarınızEe benim gelinligi nasi gormus istanbuldaa :))