- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #1.941
Uyumak mıı o da neymişşşş![]()
ayyyyyy ben zaman geçtikçe tırsmaya başlıyorummmmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyumak mıı o da neymişşşş![]()
ya ya uyursun tatlım bende acaba düşünüyorum düğünün sonlarına adamın suyuna uyku ilacımı atsam ne ama o yemez uyanık tırda accık zaten ama ben anlaşma yapcam arkadaş o yorgunlugun üstüne benden bişey beklemesin valla yat zıbar alla allaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
benmkii uyumazzzz![]()
Uyumayi dusunenmi vaaarrr![]()
amannnnnnnn erkek milleti değilmi kızım ne kadar yorgun olsalarda aklı zıpırlıga calıstımı hopaaaaaaaaaaa zıpır gibi oluyolar valla
bunlarda geçer saol güzel arkadasım benim teşekkür ederim bende şimdi gördüm yazını dadlum Allah herkeze sorunsuz bir ev tasıma nasip eder inş
Düğünden sonra balayı programı olan vamı?
kızlar siz uyusanızda kocanız uyumaz![]()
Düğünden sonra balayı programı olan vamı?
ayyyyyy ben zaman geçtikçe tırsmaya başlıyorummmmmmmmmm![]()
Sanırım hiçbirimizin ki uyumaz gibi geliyor bana![]()
kızlar siz uyusanızda kocanız uyumaz![]()
ben 1 gün sonra gidiyorum canm
düğünden sonra 1 gün evimizde dinlenicez
:18::18::18:
Tarkanın bi şarkısı varya söz acımıcak diye
o şarkıyı dinle aklıma hep tövbe tövbe o iş geliyor hahahahah![]()
var kuzum gidicez inşallahhh![]()
:18::18::18:
Tarkanın bi şarkısı varya söz acımıcak diye
o şarkıyı dinle aklıma hep tövbe tövbe o iş geliyor hahahahah![]()
benimki uyur galiba canım uykuyu çok sever çünkü birde yorgunluk olduğu zaman kaldıramazsınız bütün gün yatar benimde işime gelirserviste eve gelene kadar bile uyuyor yanii
Amma konuşmuşunuz gevezeler...okuyamıyorum doğru düzgün kusuruma bakmayın..dayıma çıkıyorum yukarı gelip işimi yapıyorum..buraya çok bakamıyorum...
tüm geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim...dualarınızı eksik etmeyinnn:26::26::26: durumu nasıl diye soranlar olmuş..hala kritik ne yazıkki...yoğun bakımın boşalmasını bekliyoruz![]()