• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
masatakvimi+, moonlight_night, good_heart+, krizantem, YenidenDogdum, bunlardagecer1907+, isyan123, _mucizem_+, sweetng

kıslar napıyuosunuz canlarım bakımmmm dün nişanlım evimizde kaldıııııııı :1::1::1:

kıss günaydın.yazıyorduk gene bişeyler:1::1::1::1:

benimde kocam haftasonu kaldı bizde nolmuş
:1::1:

Gunaydınn hanımmlarr :)
pullu ayakkabıdan vazgectım tamam :10:

anlaşıldı tamam:128::128::128:

platform canım ama sadece önü açık hani bi iki parmak görünüyor ya o şekilde sandalet gibi değil. Nişan ayakkabım açıktı platform ama yanları da açıktı ona rağmen ayaklarımın altı su topladı bi zaman sonra çıkardım attım ayakkabıları yalınayak oynadım :9:

iyiiyz güzelim sen nasılsıınn az kaldı yuvanda bir sen eksiksin

anladım o pullu gıbı dımı canım ınsallah ayaklarım ıcınde kızısmaz
kızlar cok morelım bozuk ya :S
hı ckeyfım yok
bugun ayvayı yedım :S
korkuyorum

beniimde daha cok işlerim var kınama 2 hafta falan kaldı benim daha esyalarım yerlesmedi perdelerim olmadı ayy hepsi bitsede ben de rahatlasam ya daha ceyizim gitmedi ayhhh :D bunun heyecanını yasamak cok güzel

kuzum hoş geldin sen ne yapıyosun bakalım stresle aran nasıl ben nişanlımla aramaı düzelttim dediniz gibi yaptım işve cilve olmadı biraz sert cıkısınca tamamdır lokum gibi oldu maşallah ama işlerimiz cok yogun gene görüşemiyorum cok fazla

bizde evimize gelince barıştıkkk sırnaşıyoo benmki anacım alışşmışım masatakvimimmm kocişimmmeee nişanlım demeye good heart gibi :9::9::9:

odamızda yattı valla yatakta yumuyşacıkk sabah 5,30 kalkmaya alışkın garibin yollarda geciyodu vaktiii de uyanmış sabah aşkım ben uyandım dedi bende gel bize kahvaltı yapalım dedim geldi kahvaltı yaptık işe geldikkkkk acayip güzelmiş ya yanımda olmasıııııııııııı :9::9::9::9:

oooooo :16:

az kaldı kendi evinizde yapacaksınız kahvaltınızı.

Yanyana uyanacaksınız :16:

güzeller bir haber aldım dün sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :44:
kayınpederimle üvey kaynana boşanmak istiyorlarmış o kadından kurtulacağı için seviniyorum ama kayınpeder başıma kalırsa diye de endişeleniyorum :50:

good_heartım geçmişte kayboldun gittin yafff:1::1: Bende diyom napıyo bu kızz:9:günaydın.

masatakvimim,isyanım ,yenidendogum,krizantem, mucizem,moonlight_night ,kalpleasi,herkese tekrar günaydın kızlar:16:
hala kayboluyorum kuzummm:1::1::1: Hızla ilerliyonuz yetişemiyorum bugün bi garipyim anlamadım:53::53:
nasılsınız hatunlar anlatın bakım kaynasalım:7:

kıss günaydın.yazıyorduk gene bişeyler:1::1::1::1:

benimde kocam haftasonu kaldı bizde nolmuş
:1::1:

anlaşıldı tamam:128::128::128:

günaydınnn gelinlerrr...

Gününüz güzel geçsin inş.

Günler çabuk geçsin istiyorum artık.

Düğün ile ilgili hiçbir şey yapmıyorum/yapmıyoruz

düğünü yaklaşan arkadaşlar çok seviniyorum sizin adınıza telaşınız, heycanınız bir başka :16:

[sıze=2]günaydın kızlar :16: Bu gün ders çalışmam lazım kpssye çok az kaldı tarihi tekrar etmedim mi hemen unutuyorum :26: Dua edin banada atamam çıksın hayırlısıyla :17:[/sıze]
allah zihin açıklığı versin kuzum:16:
anladım o pullu gıbı dımı canım ınsallah ayaklarım ıcınde kızısmaz
kızlar cok morelım bozuk ya :s
hı ckeyfım yok
bugun ayvayı yedım :s
korkuyorum

bizde evimize gelince barıştıkkk sırnaşıyoo benmki anacım alışşmışım masatakvimimmm kocişimmmeee nişanlım demeye good heart gibi :9::9::9:
:1::1::1::1::1::1: Ben bazen diyorum yine:1::1:

güzeller bir haber aldım dün sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :44:
kayınpederimle üvey kaynana boşanmak istiyorlarmış o kadından kurtulacağı için seviniyorum ama kayınpeder başıma kalırsa diye de endişeleniyorum :50:

Sanmam cnm.

EV kendinin mi kayınpederinin?

Kendine bakacaksa sanmıyorum cnm kalmaz sizde.

Bozma morelini :34:

Hayırlısı olsun

Gecen hafta sali gunu oglen fab deposunun camini ctim sabit sinekligi var depoda ufolar ve a4 ler var
neyae mutfakci ablada bende kapamayi unutmusuz sonraki sabah guvenlik geldi sbolgedeyiz acikmi kaldi yoksa baska biseymi doye cami kapadik
cuma gunu olay olmus o sineklik dusmus
kim cikarmis diye arastirmislar hirzmi girmismis sonra o cami benim acik biraktigim ortay cikmis
dun soylediler
fab muduru o gun yoktu yurt disindaydi
dunde yoktu
bugunde ameliyata gittiler
gelicek cok korkuyorum bagricaktir bana
sansima o da sineklik dusecegi tutmus zaten sevmiyo beni adam

Gecen hafta sali gunu oglen fab deposunun camini ctim sabit sinekligi var depoda ufolar ve a4 ler var
neyae mutfakci ablada bende kapamayi unutmusuz sonraki sabah guvenlik geldi sbolgedeyiz acikmi kaldi yoksa baska biseymi doye cami kapadik
kim cikarmis diye arastirmislar hirzmi girmismis sonra o cami benim acik biraktigim ortay cikmis
dun soylediler
dunde yoktu

canım ya sağlık olsun bi art niyetle yapmamışsınki :48: sıkma canını konuşur konuşur susar:9:

ewttttttt akşam diyo aşkım yanımda uyusan diyoo olduuu iki haftan var didimmm yawwwwwwwwwww binaya geldikkkkkkk yeni gelin geldi diyolarrrr komşularımmm

Okuyunca bir tuaf oldum canım.

Yeni gelin seni :9:

dun soylediler
dunde yoktu

:( üzüldüm cnm ya.

İnş. bişi demez hem ne olacak düşmüşse düşmüş neden müdüre kadar gidiyor ki bu olay:(

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :9::9::9::9: nasılsınız fıstıklarrrr :16:

Günaydın cnm.

iyidir gün sayıyoruz sen nasılsın?

Son düzenleme:
canım ya sağlık olsun bi art niyetle yapmamışsınki :48: sıkma canını konuşur konuşur susar:9:

Kirici oluyor cNim
sanirim artik aglarim yani
bi hatayi iki kere yaparsam tamam
hata yapa yaps ogrenilcek ama hirsiz girseydi malz calsaydi filan
insallah unutmustur
yillik ixinlerimiz iptal galiba o olayla ilgilenirken belki unutur insallah
bilmiyor ama sineklik dusmustu ne olmus o diye sorarsa :43:

dun soylediler
dunde yoktu

Canım yıllardır çalışıyorsun
kötü niyetli olmadığını biliyorlardır

senle benim dügün tarihlerim aynı biliyormusun ama benim iki düğün oldu için çizelgemde en sonu yazdım 14 diye :d
aynı gün evlenicez kız bir gün öncede biz kocişimle denize gittik ondan öncede sabah erken kalkıcaz diye geldi bizde kaldı :D

Back