- 15 Aralık 2009
- 1.029
- 9
- 158
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.841
günaydın gelinciklerim benim günaydınnnnnnnnnnnnnnnn evimizin temizliği bitti cok şükür perdelerimiz kaldı onuda hallettikmi mobilyalar beyaz esyalar geldimi tamamdır
Ayy ben vermeye çalışıyorum veremiyorum
sen almaya çalışıyorsun alamıyorsun
Kahvaltıya gidemedim iş çıktı
işimi halledeyim gitcem
iş durumu hakkında sıkma canını herkes hata yapabilir olur öyle durumlar
bakalım ayakkabıya ekle hadiiiii
su pullu ayakkabı sana cok uyardı dımı masatakvımımm :)
gelınlıgın altına alsam cokmu abartı olur
dıgerı beyaz ıse ıncı rengıydı onunda kenarlarında cıceklerı oluyorda sadesını gıydım
bırde cok acık bı pudra bulduk ucuk toz pembede olabılır
bu bır turlu gelınlık seyınde uygun renk bulamadım
pulluyu begendım ama bılemedım ,
ohh ne guzelll canımm darısı basımızaaagünaydın gelinciklerim benim günaydınnnnnnnnnnnnnnnn evimizin temizliği bitti cok şükür perdelerimiz kaldı onuda hallettikmi mobilyalar beyaz esyalar geldimi tamamdır
canım dun sana yazmıstımm benım abımde halı yıkamacıkızlar gecmişi okuma konusuna gelince ben suanda kurstan giriyorum evimde pc bozuldunu daha öncede sölemiştim elimden geldiği kadar gene gecmişi okumaya calısıyorum fakat dogal olarak yetişemiyorum kursta aralar cok uzun değil yani cok iyi takip edemiyorum ama amcamlardan girdimde bastan sona kadar okuyorum herkez birbirlerine anlayıslı olsun kimiside işten giriyo unutuyosak hatırlatın ne var bunda
Tuticim yüzüklerden bahsetmişsiniz akşam. kuyumculara göre farklılıklar olabiliyor. bende başka bir yerde 1500 e sormuştum 700 e yaptırdık.
**sana tosun paşa demiş kalplerasi seni de topiğin tosun paşası yapalım ne dersiniz???
kalplerasi canım sana bir kaç defa yazdım ama görmedin, hala yaptığın işte tek başına mısın öyle diyordun bir ara.almadılarmı yanına birini çok zorlanırsın yaaaa. Allah'ım yardım etsin. zor olur evlilik arifesinde sana.
**kalplerasi canım sana pollyanna diyorlarmış onu yakaladım okurken seni de topiğin pollyannası yapalım mı?
*******yatak odalarından falan bahsetmişsiniz ama hızlı hızlı okudum fazla bakamadım
baglacolanki bana kızcan ama ben hala görmedim albümünü, sana yazdıktan sonra çıktım netten sonrada giremedim.
milenam gelmiş , nerelerdesin sen yaa bir kızdın gittin bize:26: canım çok güzel geçmiş kınan çok sevindim. paylaşabilirsen resimlerini bekliyoruz senden.
blackberry canım ekledim seni de anasayfaya.
ebrummm aksilikler olmuş canım, üzülme halledeceksiniz inşallah. düğün üstü olur böyle şeyler.dikkatsizlik olmuş.
lovelady gelmiş canım çok heyecanlısındır şimdi sen. kınanızı yapıcaz senin ve ebrummunn
sermiks canım benim çok geçmiş olsun, öyle umutsuzluğa kapılma hiç birimizin ne olacağı belli değil bir gün sonra. iyileşecektir inşallah Allahın izniyle.bol bol dua et. düğünüm ertelenecek falan diye düşünme , sana ceza olduğunu falanda düşünme herşey Allahın takdiri.
yenidendoğdum canım ayakkabını aldınmı sen? öyle okudum sanki
alamadım canım ben ayakkabı dahabı ıstedıgım tonda bulamadım ben
tuti : benım yuzumde özel yapımmı el yapımımı ne taslı alyansım her yerde benzerını gordum ama aynısı goremedım 600 lıraya aldık sanırım yada 650 fılan kapalıcarsıdan subattan
ayyy pulluya aşık odlummmmm
Bende böyle birşey mi alsam kiii:44::44::44:
Off tekrar masraf yapmayım diye nişanda giyceğimi giyeyim dedim olmaz mı kii:44::44:
Ben beyazı beğendim kuzuucmm
ama sen kemerin tonunda bir ayakkabı ve el buketi düşün derim
eklediklerinden sadece beyaz olanı olabilir
diğerleri olmaz
günaydıınn canlarıımmm
güzelim gözün aydın temizliklerde bitmişş artık yavaş yavaş yerleşirsin
Kızlar günaydınama bana kapkara bir gün dayım beyin kanaması geçirdi..gece yarısına kadar hastanedeydik dua edin bize ne olur...geçmiş falan okuyamadım henüz..umarım hepiniz iyisinizdir
Kızlar günaydınama bana kapkara bir gün dayım beyin kanaması geçirdi..gece yarısına kadar hastanedeydik dua edin bize ne olur...geçmiş falan okuyamadım henüz..umarım hepiniz iyisinizdir
dıgerı beyaz ıse ıncı rengıydı onunda kenarlarında cıceklerı oluyorda sadesını gıydım
Tabii ki şekerim çook haklıısn..
Ama çok yanlış tavırla cvp veren arkadaşlar var ben de buna cevap vermeden duramam karakter işte
Kimse gerilmesin ben şahsen kovmaya çalışan da olsa gitmem konuşsun dursun banane
Güzel bi şekilde anlayaıp durumu açıklayan arkadaşlar oldu mesela good heart gibi
Ama kırıcı olmaya ne gerek var değil mi
Sorun bu yani...
canlar bi forumdan çıktım noldu gene yafff hiç boş bırakmaya gelmiyorsunuz
şekerler bu topikte kimsenin kimseyi ayırdığı olmadı ben görmedim şahsen.herkes müsaitlik durumuna göre foruma gidebildiği sürece yorum yapıyor zaten.
isyan,masatakvimi ve good_heartla görüşüyoruz evet ama bunu sizi ayırıyor olarak algılamayın lütfen.
Bu topiğe katılanlar çoğumuz çalışan insanlarız.elimizden geldiği kadarıyla burada birşeyler paylaşıyoruz, yorum yapıyoruz, ama her zaman geçmişi okuyamıyoruz kaldığımız yerden devam ediyoruz yazmaya. yoğunluklarımız farklı işlerimiz farklı ve topiğimiz çok hızlı ilerlediği için gözümüzden kaçanlar oluyor .
Yeni gelenlere de her zaman açığız ki konu başlığı ve davet yazımızdan belli zaten.
Artık lüften ve lütfen bu konuyu kapayalım, güzel güzel yorumlarımıza ,paylaşımlarımıza devam edelim, görmeyenler olursa da , kırılmadan darılmadan tekrar tekrar tekrar paylaşalımunutulanlar olursa birbirimize hatırlatalım
Bir de önemli bir nokta var zaten bu topikte belli başlı kişiler dışında geçmiş okunmuyor. O yüzden vaktimiz varsa eğer lütfen geçmişi okumaya devam edelim!!!!!
iyi aksamlar kizlarrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz... beni sorarsanizz:) cok yogun ve stresliyimm carsamba gunu kinam var hic heycanim yok nedenseebi suru aksilikler oluoo daha bazam geldi yemek odasinin sandalyeleri gelmediii ... cumartesi gunu dugum varr... son haftasina girince bisey kalmasin dedim,,, hersey eksikk dua edin kizlar banaa.. kendimi cok yorgun hissediyorum son gunde hasta olucam diye korkuyorum yorulmus bulunmaktayimm
Selaam kızlar ben daha once aranıza gelmek ıcın mesaj atmıstım. sonra baslık degıstı sanırım ben kayboldum topıkler ıcınde :))
sımdı burdayım. guzel paylasımlar olsun ınsallah.
eylule dugunume az kaldı ( arada cok kalıyo bakmayın bana:)). benımde bı bakıyorum herseyım hazır bı bakıyorum hıc bıseyım yok.
dugune kadar didismekle mesgul durumdayız zaten
maddı olarak cokmus oldugumuzu soyleyerek oz gecmısımı ozetledıkten sonra cevaplarınızı beklerım
Buyrun canlar akşam yemeğineEki Görüntüle 446946 Eki Görüntüle 446947
Eki Görüntüle 446944 Eki Görüntüle 446945
ama geçmişte o sıkıntıyı çok yaşayıpdile getirdiğimi söyledimşuan ise şakaya vuruyorum genelde sanırım yanlış anladın beni dinleyip teselli vermeniz hususuna gelince ben o hususta mecbur bırakmiim bundan sonra sizi canımiçinizden geliyorsa yanımda olun olurmu canım çünkü iyilik yap denize at derler ben iyiliklerin dillenmesini pek sevmem :) ben genelde bende saana şunu şunu yaptım gibi şeyleri karakter olarak hoş görmüyorum.ben meselaburdaarkadaşların yazdıklarına gördüğüm kadarıyla eşit uzaklıkta görüp cevap veriyorum ama benim bahsettiğim o değil herkes her an müsait olamaz zaten çalışıyoruz işimiz gücümüz var hepimizin bahsettiğim burda 4-5 kişi hararetle konuşurken birşey yazdığımda hiç bir tepki alamamak oda tabigönül ve istek meselesi ben artık takmıyorum öyle şeyleri sadece arkadaşların nyden şikayet edip rahatsız olduklarını anladığımı belirttim tatlım...
Good heartım isyanım siz apayrısınız allah razı olsun evet dinlediniz amaşunu söylemek istiyorumbütüğn içtenliğimle hani kalplerasiye cevağ vermeliyiz gibi hissetmeyin asla içinizden geldiğigibi olun siz öyle diyincegerçekten çok içim burkuldu bunu söylemek isterim çünkü ben hepinizin kimolursa olsun derdi sıkıntısı olduğunda elimden birşey gelsede yardımetsmdiye düşünüyorumtanıyıp tanımamam önemli değil görürümgörmem sorun değil hepiniz çok mutlu olun huzurunuz olsun isterim birinizi diğerinden ayırt etmem ama kim bana yakınolursa benigözetirse daha fazla yakınhissedebilirimonu kendime herkes öledir...benim orda atıftsa bulunduğum neden grup var bu şu değildi grubun iletişimi farklı olur tabiki amadiğer arkadaşların varlığınıda hissetmek birinidiğerinden ayırt etmemekten bahsettim...gönül bağı ayrı herkese gönül bağı hissetmez insan...Şunu yineliyorum kimsekimseye cevap vermek dinlemek teselli etmek zorunda değil içinden gelir derdine ortak olursun empati yaparsın ama ileride birgün ben sana bunu şunu yaptım denmez hoş değil çünkü sanki zorla teselli etmiş destek olmuşsun gibi...ve kötü günlerimde iyi günlerimde yanımdaolan hüznümde destekolan sevincimi paylaşıp arttıran arkadaşlarımiyiki varsınız ben gerçekten hepinizi kardeş gibi görüyorum kime miskali zerre kadar bi faydam olacaksa yanında olurum minnetsiz..........................
yuppi dosun paşam nete girdi :) günün en güzel haberi.......oh be kendime geldim ...hazırlıklar yolunda gibi beyaz eşyacı canımısıktı ben normal 5 programlı bulaşıkmakinesi almıştım adamlar bana ankastre bulaşık makinesi getirmişler benim beğendiğim hangi modeldi bilmiyoru...hep işim çift dikiş bi defada bi işim hallolmadı gitti ama buda allahtan sabır göstermem lazım ama bende çok hassaslaştığımdan en ufak bişi üzüyor beni bu doğum kontrol hapları ciddi anlamda psikolojimi bozdu ben çok etkileniyorum daha öncede bazı nedenlerden kullanmıştım o sırada aşırı duygusal olmuştum napcam ben böyle bilmiyorum .....
yatak odamdaki o gömme dolap var ya pek yeni değil rengini sevmedim ama öyle iş görüyoki dediğin gibi bütün örtü mörtü çarşaf nvresim herbişiyimi koydum zaten kışlıklarımıda dizdim mantolarım kabanlarımortada hiçbişiyim kalmadı ..boş odaya gardolabımı koydum kirli sepetimi koydum ütü masamı almadım daha onu koyarım elektrikli süpürgemi koyarım ev karmakarışık olmaz nede olsa hemen çocuğum olmaz herhalde oluncada 1 yaşına kadar benim odamda olur bari 2-2.5 yıl rahat edim geniş geniş ...evimin en sevdiğim şeyi heryerinde dolap var koooocaman vestiyeri var yerden tavana kadar duvar boyunca mutfağıda boydan boya dolap hatta balkona bile dolap yapmışlar :)
karıştırdım sanırım eyylül 30 haziranmışşş
bal_bocegi --------------------------------EVLENMEK ÜZERE
23 Haziran 2012
my_everything---------------------------- EVLENMEK ÜZERE
23 Haziran 2012
egumus-----------------------------------EVLENMEK ÜZERE
23 Haziran 2012
ebrummM--------------------------------EVLENMEK ÜZERE
23 Haziran 2012
ben nişanlanacağım gün bu arkadaşlar evlenecekmiş o zaman bu hafta bayağ kına gecesi var topikte
Selam kızlar ben geldim..
çok yoğun geçiyor günler dün gece kınam oldu annemlerin evinde, yarın memlekete gidiyorum cumartesi kendi memleketim de düğünüm olacak.. Sonra ki haftasonu eşimin memleketinde de düğün olacak.. Şu düğün faslını atlatabilirsem çok rahatlayacağım.. Daha evin eşya falan işleri bitmedi ama artık üzülmüyorum..
kizlarrrrrrrrrrr poffff morelim cok kotu dugun yeri ile ilgili bazi sorunlar vardugunum hicde guzel olmucakkk yaaa agla agla gozlerim sistii hizmeti cok kotu sandalye masa ortuleri cok dandik hizmet sifir gelin masasi desenn hic acmiyim o konuyu dunyanin parasini verdik int gosterdiler resimleri ocak gibi tutmustuk hic dugunde yoktu canli izlememitik "( salak nisanlim hopp ertesi gun bana sormadan sozlemyi imzalamis adam herseye para alio kameraya ayri para fotoya ayri pasta pastaya ayri para suslemeye org anlasabilirmisin o zaman guzel oluoymus .. ee dedim int gibi deilmi yooo o org sirketi ile yapilmis bir cekim dedi resmen kandirildik nisanlima demediigimi birakmadim paranin hepsi odenmis geri donme sansimizda yok yok offfffffffffffffffffffffffffffffffff
kızlarrrr..... artık düğüne son 3 gün..çarşamba kına....cuma düğün var..gündüzleri her ne kadar giremesemde geceleri ara sıra sizi takip ediyorum..birbirinizi kırmayın..burda çok güzel şeyler paylaştık...size tavsiyem işleri son ana kadar bırakmayın...hiçbişey yetişmiyo..güya cilt bakımına gidicektim..ama değil cilt bakımı lazerimin seansına bile gidemedim( gerçekten son hafta gelen giden çok yoğun...bu sırada evden ayrılıcam diye bende annemde bir stres bir stres..her şeye ağlar oldum...( çok uzağada gelin gitmiyorum ama yinede garip oluyorum)
hepiniizii öpüyorum..
bu sırada çarşamba bana ve ebruya kına yapmayı unutmayın ha
kızlar çok kötüyüm inanılmaz kötüyüm bu durumda buraya girilir miydi bilmiyorum ama birileriyle paylaşmadıkça daha beter olcamdüğünüm büyük ihtimalle ertelenecek babaannem safra kesesi kanseriymiş baya ilerlemiş doktorlar yaşamaz demişler eve yollamışlar ameliyat olur mu olmaz mı bilmiyoruz ceset gibi yatıyo evde çok kötü on gün ancak yaşar diyolar. düğünüm 2 eylüldü bir sürü hazırlık yapıldı salon tutuldu ertelenecek bişey olursa onu geçtim 15 gün sonra sınavım var bu sınav benim için çok önemliydi ama bu moralle o da güme gitti atanmak için en büyük şansımdı bu ama sınava yakın bir günde bişey olursa allah korusun sınav da biter benim için mahvoldum ben çook üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum dua edin kızlar bişey olmasın ameliyata girebilsin ve sağ salim çıkabilsin babaanneme mi üzülsem hayallerimin başıma geçtiğine mi üzülsem bilemedim kaynanam öylesine burnumdan getiriyo maraşta.izmire gidince en azından ondan kurtulurum diyodum şimdi işin gücün yoksa en az 6 ay daha onunla uğraş öyle fitne fesat bir kadın ki bizi ayırırsa diye bile korkuyorum bir sürü sorun çıktı başıma birdenbire yaa ne yapcam ben
tugcecan pakizee çok teşekkür ederim yanımda birilerinin olduğunu bilmek iyi geliyo gerçekten şok oldum ruh gibi geziniyorum evde ağlıyorum sürekli ne yapacağımı bilmiyorum hiç beklemiyodum böyle bişey kadında daha üç gün öncesine kadar böyle belirtiler yoktu ben birinin canını mı yaktım günah mı işledim de böyle oldu diye düşünmeye başladım
Günaydın bebeklerrr
Günaydın kızlarrr
isyan123,good_herat,bunlardageçer1907,kalplerarası
Günaydınnn güzel gelinleriiimmmmm
kalplerarsı nişanlınla görüştün sanırım nete girdi yazmışsın
gözün aydın canımmm
herkese günaydın canlar, hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
GEÇMİŞİ OKUYUP GELİCEM GECE KAYNATILMIŞ YİNE
günaydınn kıslar
gunaydın seker kızlar
ohh ne guzelll canımm darısı basımızaaa
canım dun sana yazmıstımm benım abımde halı yıkamacıpaylasmak ısterım naptınız ne ettınız nasıl gıdıyor ısler fılan dıye
nısanda gıydıgınde olabılır canım tabıkı hatta oarada saks mor pembe karısıklı bı renk vardı arkadas o kadamrı guzel olur yahuuu
gelınlıge uymaz dıyorsun bu pullu dımıı
ya beyaz almasam dıyorum ayakkabımıda pudra almam gerek gıbı dusunuyorum beyazlara hıc bakmıyorum hatamı edıyorum yanıı ?
pekı en son ekledıgımde oda bıraz acık ama resımde ıyıcede acık pembe gıbı ama tabıkı kusak rengınde degıl kesınlıkle
canım pullular dökülebilir diğerinin rengi çok açık modeli de pek hoşuma gitmedi önü açık neden tercih etmiyorsun düğünde o kadar oynucaz terlicek ayaklarımız yara olmasın ben açık almayı düşünüyorum biraz hava alsa yara olmaz sanırım
ben bunu beğendim gelinliğine daha uyumlu..
kıss yenidendogdum sen gelinliğini fatihtenmi aldım ben aynısından görmüştüm orda. aklıma sen geldin görüncede o gün. şimdi yazmak geldi aklıma
günaydın canım,çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin inşallah. durumu nasıl şimdi? dualarımız seninle...
Bencede pudra pembesi olmalı ki kuşağın ve çiçeğinle bütünlük sağlasın
Son ekleğdinin rengini anlayamadım ben
iyi aksamlar kizlarrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz... beni sorarsanizz:) cok yogun ve stresliyimm carsamba gunu kinam var hic heycanim yok nedenseebi suru aksilikler oluoo daha bazam geldi yemek odasinin sandalyeleri gelmediii ... cumartesi gunu dugum varr... son haftasina girince bisey kalmasin dedim,,, hersey eksikk dua edin kizlar banaa.. kendimi cok yorgun hissediyorum son gunde hasta olucam diye korkuyorum yorulmus bulunmaktayimm
Buyrun canlar akşam yemeğineEki Görüntüle 446946 Eki Görüntüle 446947
Eki Görüntüle 446944 Eki Görüntüle 446945
kizlarrrrrrrrrrr poffff morelim cok kotu dugun yeri ile ilgili bazi sorunlar vardugunum hicde guzel olmucakkk yaaa agla agla gozlerim sistii hizmeti cok kotu sandalye masa ortuleri cok dandik hizmet sifir gelin masasi desenn hic acmiyim o konuyu dunyanin parasini verdik int gosterdiler resimleri ocak gibi tutmustuk hic dugunde yoktu canli izlememitik "( salak nisanlim hopp ertesi gun bana sormadan sozlemyi imzalamis adam herseye para alio kameraya ayri para fotoya ayri pasta pastaya ayri para suslemeye org anlasabilirmisin o zaman guzel oluoymus .. ee dedim int gibi deilmi yooo o org sirketi ile yapilmis bir cekim dedi resmen kandirildik nisanlima demediigimi birakmadim paranin hepsi odenmis geri donme sansimizda yok yok offfffffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar çok kötüyüm inanılmaz kötüyüm bu durumda buraya girilir miydi bilmiyorum ama birileriyle paylaşmadıkça daha beter olcamdüğünüm büyük ihtimalle ertelenecek babaannem safra kesesi kanseriymiş baya ilerlemiş doktorlar yaşamaz demişler eve yollamışlar ameliyat olur mu olmaz mı bilmiyoruz ceset gibi yatıyo evde çok kötü on gün ancak yaşar diyolar. düğünüm 2 eylüldü bir sürü hazırlık yapıldı salon tutuldu ertelenecek bişey olursa onu geçtim 15 gün sonra sınavım var bu sınav benim için çok önemliydi ama bu moralle o da güme gitti atanmak için en büyük şansımdı bu ama sınava yakın bir günde bişey olursa allah korusun sınav da biter benim için mahvoldum ben çook üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum dua edin kızlar bişey olmasın ameliyata girebilsin ve sağ salim çıkabilsin babaanneme mi üzülsem hayallerimin başıma geçtiğine mi üzülsem bilemedim kaynanam öylesine burnumdan getiriyo maraşta.izmire gidince en azından ondan kurtulurum diyodum şimdi işin gücün yoksa en az 6 ay daha onunla uğraş öyle fitne fesat bir kadın ki bizi ayırırsa diye bile korkuyorum bir sürü sorun çıktı başıma birdenbire yaa ne yapcam ben
Sizde nasıl durumlar canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?