Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydıınn canlarıımmm

günaydın gelinciklerim benim günaydınnnnnnnnnnnnnnnn evimizin temizliği bitti cok şükür perdelerimiz kaldı onuda hallettikmi mobilyalar beyaz esyalar geldimi tamamdır

güzelim gözün aydın temizliklerde bitmişş artık yavaş yavaş yerleşirsin

Tuticim yüzüklerden bahsetmişsiniz akşam. kuyumculara göre farklılıklar olabiliyor. bende başka bir yerde 1500 e sormuştum 700 e yaptırdık.

**sana tosun paşa demiş kalplerasi seni de topiğin tosun paşası yapalım ne dersiniz???

kalplerasi canım sana bir kaç defa yazdım ama görmedin, hala yaptığın işte tek başına mısın öyle diyordun bir ara.almadılarmı yanına birini çok zorlanırsın yaaaa. Allah'ım yardım etsin. zor olur evlilik arifesinde sana.

**kalplerasi canım sana pollyanna diyorlarmış onu yakaladım okurken seni de topiğin pollyannası yapalım mı?

*******yatak odalarından falan bahsetmişsiniz ama hızlı hızlı okudum fazla bakamadım

baglacolanki bana kızcan ama ben hala görmedim albümünü, sana yazdıktan sonra çıktım netten sonrada giremedim.

milenam gelmiş , nerelerdesin sen yaa bir kızdın gittin bize
:26: canım çok güzel geçmiş kınan çok sevindim. paylaşabilirsen resimlerini bekliyoruz senden.

blackberry canım ekledim seni de anasayfaya.

ebrummm aksilikler olmuş canım, üzülme halledeceksiniz inşallah. düğün üstü olur böyle şeyler.dikkatsizlik olmuş.
lovelady gelmiş canım çok heyecanlısındır şimdi sen. kınanızı yapıcaz senin ve ebrummunn

sermiks canım benim çok geçmiş olsun, öyle umutsuzluğa kapılma hiç birimizin ne olacağı belli değil bir gün sonra. iyileşecektir inşallah Allahın izniyle.bol bol dua et. düğünüm ertelenecek falan diye düşünme , sana ceza olduğunu falanda düşünme herşey Allahın takdiri.

yenidendoğdum canım ayakkabını aldınmı sen? öyle okudum sanki

su pullu ayakkabı sana cok uyardı dımı masatakvımımm :)
gelınlıgın altına alsam cokmu abartı olur
dıgerı beyaz ıse ıncı rengıydı onunda kenarlarında cıceklerı oluyorda sadesını gıydım

bırde cok acık bı pudra bulduk ucuk toz pembede olabılır

bu bır turlu gelınlık seyınde uygun renk bulamadım
pulluyu begendım ama bılemedım ,

ayyy pulluya aşık odlummmmm
Bende böyle birşey mi alsam kiii:44::44::44:
Off tekrar masraf yapmayım diye nişanda giyceğimi giyeyim dedim olmaz mı kii:44::44:
Ben beyazı beğendim kuzuucmm
ama sen kemerin tonunda bir ayakkabı ve el buketi düşün derim
eklediklerinden sadece beyaz olanı olabilir
diğerleri olmaz

Kızlar günaydın ama bana kapkara bir gün dayım beyin kanaması geçirdi..gece yarısına kadar hastanedeydik dua edin bize ne olur...geçmiş falan okuyamadım henüz..umarım hepiniz iyisinizdir

günaydın gelinciklerim benim günaydınnnnnnnnnnnnnnnn evimizin temizliği bitti cok şükür perdelerimiz kaldı onuda hallettikmi mobilyalar beyaz esyalar geldimi tamamdır
ohh ne guzelll canımm darısı basımızaaa
canım dun sana yazmıstımm benım abımde halı yıkamacı paylasmak ısterım naptınız ne ettınız nasıl gıdıyor ısler fılan dıye

nısanda gıydıgınde olabılır canım tabıkı hatta oarada saks mor pembe karısıklı bı renk vardı arkadas o kadamrı guzel olur yahuuu
gelınlıge uymaz dıyorsun bu pullu dımıı
ya beyaz almasam dıyorum ayakkabımıda pudra almam gerek gıbı dusunuyorum beyazlara hıc bakmıyorum hatamı edıyorum yanıı ?
pekı en son ekledıgımde oda bıraz acık ama resımde ıyıcede acık pembe gıbı ama tabıkı kusak rengınde degıl kesınlıkle

Kızlar günaydın ama bana kapkara bir gün dayım beyin kanaması geçirdi..gece yarısına kadar hastanedeydik dua edin bize ne olur...geçmiş falan okuyamadım henüz..umarım hepiniz iyisinizdir

gecmıs olsun canımm Allah acıl sıfalar versın ınsallahhh

aaaaa cok gecmiş olsun tatlım nasıl olmuski böle bi anda Allah sabır versin ailesine size şifa versin

canım pullular dökülebilir diğerinin rengi çok açık modeli de pek hoşuma gitmedi önü açık neden tercih etmiyorsun düğünde o kadar oynucaz terlicek ayaklarımız yara olmasın ben açık almayı düşünüyorum biraz hava alsa yara olmaz sanırım

ben bunu beğendim gelinliğine daha uyumlu..
kıss yenidendogdum sen gelinliğini fatihtenmi aldım ben aynısından görmüştüm orda. aklıma sen geldin görüncede o gün. şimdi yazmak geldi aklıma

günaydın canım,çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin inşallah. durumu nasıl şimdi? dualarımız seninle...

yaklaşık 1 saattir geçmişi okumaya çalıştım
günaydın ballarım kaymaklarım
gerginlik sona erdi çok sevindim
kızlar üzülmeyelim üzmeyelim
masatakvimim msj atmışsın kuzum dün akşam cvp verecem şu 10 dk varya sinir ediyo benim
ayın 22 yani cuma günü kına yapacaz unutmayalım

hatırlatalım muhakkak birbrimize
ben belki çok fazla giremicem topiğe bugün

şimcik başlayayım yorumlarıma biraz uzun olacak ama

canlarım arkadaşlar malum düğün stresi var hepinizde var bu durum
sorunların çözülmesine sevindim

güzel açıklama kuzum

ohh döktürcez desenee:124::124::124:hadi hayırlı olsunnn kuzummm

hoşgeldin canımmm evet yeni topiğimiz ziyaretcisiz
inşş sorunların çözülür kuzum nişanlınla

kuzum sana içimizden geldiği gibi yazıyoruz emin olabilirsin
buna emin olabilirsin

hadi gözün aydın bak boşuna kendini üzdün kuzum demekki müsait olamamış kuzumm

bende isterdim şölee bi gömme dolabım olsun herşeyimi küçük odama sıkıştırdım

ayy evettt döktürcez yine burdaa

hayırlı olsun kuzummm kaç düğün kaç kınan olacak kuzumm ohh ne güzelll
40 gün 40 gece

sıkma canını kuzum susmayın hakkınızı arayın siz bize böyle dememiştiniz de kuzum hakkını ara

ayy kızlar toplu gelin olacaklar heraldee

çok geçmiş olsun kuzum rabbim inşş şifasını verir
üzüldüm açıkcası sen sıkma canını herşey olacağına varır

Günaydın bebeklerrr

herkese günaydın canlar, hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah

GEÇMİŞİ OKUYUP GELİCEM GECE KAYNATILMIŞ YİNE

günaydınn kıslar

gunaydın seker kızlar

günaydınn canlarımmmmmmm
ancakkk bitirebildim yorumlarımııı
sonunda gelebildimmm

Bencede pudra pembesi olmalı ki kuşağın ve çiçeğinle bütünlük sağlasın
Son ekleğdinin rengini anlayamadım ben

acık derken hanı nasıl desem platformlu sandalet gıbımı

Evet canım fatıhten aldım nur moda evı vıtrınde zaten
sendemı ıstanbuldasınn yaa
bu aksam bagcılara gıtcez koltukcuya o taraftanda bakıcam ınsallah

Allah büyün cnm bir bakmışsın hepsi olmuş bitmiş

Erişteden yaptım ama seninki gibi olmadı

çok üzüldüm cnm. Ama kısmet ne yapıcan elden bişi gelmez parası da verilmiş

Allah yardımcın olsun. Bu kadar ağır olmasada bende yaşıyorum (babam).
Ama Allah'ın takdiri önüne geçmezsin.
Düğün , ölüm hepsi bizler için.Sınavını ihmal etme düğününde olur Allahın izniyle.

Sizde nasıl durumlar canım ?

Cnm aynı durumlar değişiklik yok. Allah büyük.

Parlak olan güzel bence. Ayrı bir hava verir gelinliğe çiçeğinide böyle cıvıl cıvıl alırsan çok şık olur ama yinede içine sineni al cnm

Ya ne oluyor bizlere

Allah yardımcın olsun cnm.

Rabbim şifasını versin inş.

ebrumm valla hep öle oluyo aksilikler deva mediyo ocağımı yapmışlar sonundaaaa dün gelinliğin bolerosunu almaya gittim kollar yine bol be adam ölçü verdim ona göre yap demiii

prensesss gülüm msj attım sana adresi yazdım gidip gitmeyeceğine dair bana msj att cnmmm bekliyorummmmmmmmmmmmm tamam mı arkadaşa haber verelimm gideceğine yardımcı olsunlar yabancı değilll derimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…