- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.881
masatakvimi+, moonlight_night, good_heart+, krizantem, YenidenDogdum, bunlardagecer1907+, isyan123, _mucizem_+, sweetng
kıslar napıyuosunuz canlarım bakımmmm dün nişanlım evimizde kaldıııııııı
Gunaydınn hanımmlarr :)
pullu ayakkabıdan vazgectım tamam
platform canım ama sadece önü açık hani bi iki parmak görünüyor ya o şekilde sandalet gibi değil. Nişan ayakkabım açıktı platform ama yanları da açıktı ona rağmen ayaklarımın altı su topladı bi zaman sonra çıkardım attım ayakkabıları yalınayak oynadım
iyiiyz güzelim sen nasılsıınn az kaldı yuvanda bir sen eksiksin
Nasılsınız hatunlar anlatın bakım kaynasalım
beniimde daha cok işlerim var kınama 2 hafta falan kaldı benim daha esyalarım yerlesmedi perdelerim olmadı ayy hepsi bitsede ben de rahatlasam ya daha ceyizim gitmedi ayhhhbunun heyecanını yasamak cok güzel
kuzum hoş geldin sen ne yapıyosun bakalım stresle aran nasıl ben nişanlımla aramaı düzelttim dediniz gibi yaptım işve cilve olmadı biraz sert cıkısınca tamamdır lokum gibi oldu maşallah ama işlerimiz cok yogun gene görüşemiyorum cok fazla
anladım o pullu gıbı dımı canım ınsallah ayaklarım ıcınde kızısmaz
kızlar cok morelım bozuk ya :S
hı ckeyfım yok
bugun ayvayı yedım :S
korkuyorum
odamızda yattı valla yatakta yumuyşacıkk sabah 5,30 kalkmaya alışkın garibin yollarda geciyodu vaktiii de uyanmış sabah aşkım ben uyandım dedi bende gel bize kahvaltı yapalım dedim geldi kahvaltı yaptık işe geldikkkkk acayip güzelmiş ya yanımda olmasıııııııııııı
kıss günaydın.yazıyorduk gene bişeyler
benimde kocam haftasonu kaldı bizde nolmuş
oooooo
az kaldı kendi evinizde yapacaksınız kahvaltınızı.
Yanyana uyanacaksınız
bizde evimize gelince barıştıkkk sırnaşıyoo benmki anacım alışşmışım masatakvimimmm kocişimmmeee nişanlım demeye good heart gibi
hala kayboluyorum kuzummmgood_heartım geçmişte kayboldun gittin yafffBende diyom napıyo bu kızz günaydın.
masatakvimim,isyanım ,yenidendogum,krizantem, mucizem,moonlight_night ,kalpleasi,herkese tekrar günaydın kızlar
nasılsınız hatunlar anlatın bakım kaynasalım
kıss günaydın.yazıyorduk gene bişeyler
benimde kocam haftasonu kaldı bizde nolmuş
anlaşıldı tamam:128::128::128:
günaydınnn gelinlerrr...
Gününüz güzel geçsin inş.
Günler çabuk geçsin istiyorum artık.
Düğün ile ilgili hiçbir şey yapmıyorum/yapmıyoruz
düğünü yaklaşan arkadaşlar çok seviniyorum sizin adınıza telaşınız, heycanınız bir başka
allah zihin açıklığı versin kuzum[sıze=2]günaydın kızlarBu gün ders çalışmam lazım kpssye çok az kaldı tarihi tekrar etmedim mi hemen unutuyorum :26: Dua edin banada atamam çıksın hayırlısıyla [/sıze]
anladım o pullu gıbı dımı canım ınsallah ayaklarım ıcınde kızısmaz
kızlar cok morelım bozuk ya :s
hı ckeyfım yok
bugun ayvayı yedım :s
korkuyorum
bizde evimize gelince barıştıkkk sırnaşıyoo benmki anacım alışşmışım masatakvimimmm kocişimmmeee nişanlım demeye good heart gibi
güzeller bir haber aldım dün sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :44:
kayınpederimle üvey kaynana boşanmak istiyorlarmış o kadından kurtulacağı için seviniyorum ama kayınpeder başıma kalırsa diye de endişeleniyorum
Gecen hafta sali gunu oglen fab deposunun camini ctim sabit sinekligi var depoda ufolar ve a4 ler var
neyae mutfakci ablada bende kapamayi unutmusuz sonraki sabah guvenlik geldi sbolgedeyiz acikmi kaldi yoksa baska biseymi doye cami kapadik
cuma gunu olay olmus o sineklik dusmus
kim cikarmis diye arastirmislar hirzmi girmismis sonra o cami benim acik biraktigim ortay cikmis
dun soylediler
fab muduru o gun yoktu yurt disindaydi
dunde yoktu
bugunde ameliyata gittiler
gelicek cok korkuyorum bagricaktir bana
sansima o da sineklik dusecegi tutmus zaten sevmiyo beni adam
ewttttttt akşam diyo aşkım yanımda uyusan diyoo olduuu iki haftan var didimmm yawwwwwwwwwww binaya geldikkkkkkk yeni gelin geldi diyolarrrr komşularımmm
Gecen hafta sali gunu oglen fab deposunun camini ctim sabit sinekligi var depoda ufolar ve a4 ler var
neyae mutfakci ablada bende kapamayi unutmusuz sonraki sabah guvenlik geldi sbolgedeyiz acikmi kaldi yoksa baska biseymi doye cami kapadik
kim cikarmis diye arastirmislar hirzmi girmismis sonra o cami benim acik biraktigim ortay cikmis
dun soylediler
dunde yoktu
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnasılsınız fıstıklarrrr
canım ya sağlık olsun bi art niyetle yapmamışsınkisıkma canını konuşur konuşur susar
dun soylediler
dunde yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?