Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
masatakvimi+, moonlight_night, good_heart+, krizantem, YenidenDogdum, bunlardagecer1907+, isyan123, _mucizem_+, sweetng

kıslar napıyuosunuz canlarım bakımmmm dün nişanlım evimizde kaldıııııııı

kıss günaydın.yazıyorduk gene bişeyler

benimde kocam haftasonu kaldı bizde nolmuş

Gunaydınn hanımmlarr :)
pullu ayakkabıdan vazgectım tamam

anlaşıldı tamam:128::128::128:

anladım o pullu gıbı dımı canım ınsallah ayaklarım ıcınde kızısmaz
kızlar cok morelım bozuk ya :S
hı ckeyfım yok
bugun ayvayı yedım :S
korkuyorum

bizde evimize gelince barıştıkkk sırnaşıyoo benmki anacım alışşmışım masatakvimimmm kocişimmmeee nişanlım demeye good heart gibi

oooooo

az kaldı kendi evinizde yapacaksınız kahvaltınızı.

Yanyana uyanacaksınız

güzeller bir haber aldım dün sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :44:
kayınpederimle üvey kaynana boşanmak istiyorlarmış o kadından kurtulacağı için seviniyorum ama kayınpeder başıma kalırsa diye de endişeleniyorum

good_heartım geçmişte kayboldun gittin yafff Bende diyom napıyo bu kızzgünaydın.

masatakvimim,isyanım ,yenidendogum,krizantem, mucizem,moonlight_night ,kalpleasi,herkese tekrar günaydın kızlar
hala kayboluyorum kuzummm Hızla ilerliyonuz yetişemiyorum bugün bi garipyim anlamadım
nasılsınız hatunlar anlatın bakım kaynasalım

kıss günaydın.yazıyorduk gene bişeyler

benimde kocam haftasonu kaldı bizde nolmuş

anlaşıldı tamam:128::128::128:

[sıze=2]günaydın kızlar Bu gün ders çalışmam lazım kpssye çok az kaldı tarihi tekrar etmedim mi hemen unutuyorum :26: Dua edin banada atamam çıksın hayırlısıyla [/sıze]
allah zihin açıklığı versin kuzum
anladım o pullu gıbı dımı canım ınsallah ayaklarım ıcınde kızısmaz
kızlar cok morelım bozuk ya :s
hı ckeyfım yok
bugun ayvayı yedım :s
korkuyorum

bizde evimize gelince barıştıkkk sırnaşıyoo benmki anacım alışşmışım masatakvimimmm kocişimmmeee nişanlım demeye good heart gibi
Ben bazen diyorum yine

Sanmam cnm.

EV kendinin mi kayınpederinin?

Kendine bakacaksa sanmıyorum cnm kalmaz sizde.

Bozma morelini

Hayırlısı olsun

Gecen hafta sali gunu oglen fab deposunun camini ctim sabit sinekligi var depoda ufolar ve a4 ler var
neyae mutfakci ablada bende kapamayi unutmusuz sonraki sabah guvenlik geldi sbolgedeyiz acikmi kaldi yoksa baska biseymi doye cami kapadik
cuma gunu olay olmus o sineklik dusmus
kim cikarmis diye arastirmislar hirzmi girmismis sonra o cami benim acik biraktigim ortay cikmis
dun soylediler
fab muduru o gun yoktu yurt disindaydi
dunde yoktu
bugunde ameliyata gittiler
gelicek cok korkuyorum bagricaktir bana
sansima o da sineklik dusecegi tutmus zaten sevmiyo beni adam

canım ya sağlık olsun bi art niyetle yapmamışsınki sıkma canını konuşur konuşur susar

ewttttttt akşam diyo aşkım yanımda uyusan diyoo olduuu iki haftan var didimmm yawwwwwwwwwww binaya geldikkkkkkk yeni gelin geldi diyolarrrr komşularımmm

Okuyunca bir tuaf oldum canım.

Yeni gelin seni

üzüldüm cnm ya.

İnş. bişi demez hem ne olacak düşmüşse düşmüş neden müdüre kadar gidiyor ki bu olay

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız fıstıklarrrr

Günaydın cnm.

iyidir gün sayıyoruz sen nasılsın?

Son düzenleme:
canım ya sağlık olsun bi art niyetle yapmamışsınki sıkma canını konuşur konuşur susar

Kirici oluyor cNim
sanirim artik aglarim yani
bi hatayi iki kere yaparsam tamam
hata yapa yaps ogrenilcek ama hirsiz girseydi malz calsaydi filan
insallah unutmustur
yillik ixinlerimiz iptal galiba o olayla ilgilenirken belki unutur insallah
bilmiyor ama sineklik dusmustu ne olmus o diye sorarsa

Canım yıllardır çalışıyorsun
kötü niyetli olmadığını biliyorlardır

senle benim dügün tarihlerim aynı biliyormusun ama benim iki düğün oldu için çizelgemde en sonu yazdım 14 diye :d
aynı gün evlenicez kız bir gün öncede biz kocişimle denize gittik ondan öncede sabah erken kalkıcaz diye geldi bizde kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…