• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
evet prenses masatakviminin derdi seninle değil şekerim sen üstüne alınma isyan çok haklı:1:

Pakize burası bir sanal ortam ki burdaki basit şeyleri kendime dert etmeyecek kadar farkındayım bazı şeylerin
ki hepsini geçiyorum seninle derdim olmaz benim
neden olsun yani böyle bir durum da var.. gülünç

Selam kızlar ben geldim..

çok yoğun geçiyor günler dün gece kınam oldu annemlerin evinde, yarın memlekete gidiyorum cumartesi kendi memleketim de düğünüm olacak.. Sonra ki haftasonu eşimin memleketinde de düğün olacak.. Şu düğün faslını atlatabilirsem çok rahatlayacağım.. Daha evin eşya falan işleri bitmedi ama artık üzülmüyorum..

kızlarrrr..... artık düğüne son 3 gün..çarşamba kına....cuma düğün var..gündüzleri her ne kadar giremesemde geceleri ara sıra sizi takip ediyorum..birbirinizi kırmayın..burda çok güzel şeyler paylaştık...size tavsiyem işleri son ana kadar bırakmayın...hiçbişey yetişmiyo..güya cilt bakımına gidicektim..ama değil cilt bakımı lazerimin seansına bile gidemedim:(( gerçekten son hafta gelen giden çok yoğun...bu sırada evden ayrılıcam diye bende annemde bir stres bir stres..her şeye ağlar oldum...( çok uzağada gelin gitmiyorum ama yinede garip oluyorum)
hepiniizii öpüyorum..:16::16::16:

bu sırada çarşamba bana ve ebruya kına yapmayı unutmayın ha:52::52::52::52::52:
Lovelady
canımm herşeyin hayırlısı olsunn
çok mutlu ol bizi unutma bekliyoruz hemen seni
öptüm

Kimse beni dayak zoruyla burda tutmadı ama bende kimse için gitmedim rahatsız olduğu dile getirdim girmedim yazmadım.. Ama kimseyi de bunaltmadım..

İyi niyetine inandığım birkaç arkadaşın mesajı beni çok mutlu etti.. teşekkür ederim onlara..

Beklentiye girmeden gelip giderim..
Hoşşş geldin
özel mesajına çokkk sevindim canım
bakıyorum hergün sana girmiyordunn
çok üzülmüştümm
çünkü seni çoookkk seviyorummm
Herşeyy gönlünce olsun güzel gleinimm
Evlendikten sonra tüm neşenle burda bekliyoruz senii:16::16:

Günaydın kızlarrr

isyan123,good_herat,bunlardageçer1907,kalplerarası
Günaydınnn güzel gelinleriiimmmmm

kalplerarsı nişanlınla görüştün sanırım nete girdi yazmışsın
gözün aydın canımmm

herkese günaydın canlar, hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah:16:

GEÇMİŞİ OKUYUP GELİCEM GECE KAYNATILMIŞ YİNE:1:

Son düzenleme:
Sizde nasıl durumlar canım ?

Bunlardageçerin üzülecei bi durum yok ortada çünkü zaten o hiç kimseyi ayırmıyor...

Ayrıca bu yazdığın cümle bile bir dışlama güzelim bilmem farkında mısın ama
Prenses bence baş aşçı olarak lütfen yemek tarıfı ver ya yalvarıyoruym yanı bır ana bır corba fılan bıseyelr beklıyorum senden

iyi aksamlar kizlarrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz... beni sorarsanizz:) cok yogun ve stresliyimm carsamba gunu kinam var hic heycanim yok nedensee:( bi suru aksilikler oluoo daha bazam geldi yemek odasinin sandalyeleri gelmediii ... cumartesi gunu dugum varr... son haftasina girince bisey kalmasin dedim,,, hersey eksikk :( dua edin kizlar banaa.. kendimi cok yorgun hissediyorum son gunde hasta olucam diye korkuyorum yorulmus bulunmaktayimm :(
ay bende boyle olmaktan korkuyorum ya son ana kalması cok kotu bısey
ayrıca bende 80 gunum kaldı bugun den berı , kızlar yazıyolar aılemızden ayrılcaz dıye uzgunuz fılan duıye bende suanda hıc bır duygu hıssı barınmıyor o yuzden o tarz yorumlara cevap yazamıyorum

Selaam kızlar ben daha once aranıza gelmek ıcın mesaj atmıstım. sonra baslık degıstı sanırım ben kayboldum topıkler ıcınde :))
sımdı burdayım. guzel paylasımlar olsun ınsallah.
eylule dugunume az kaldı ( arada cok kalıyo bakmayın bana:)). benımde bı bakıyorum herseyım hazır bı bakıyorum hıc bıseyım yok.
dugune kadar didismekle mesgul durumdayız zaten
maddı olarak cokmus oldugumuzu soyleyerek oz gecmısımı ozetledıkten sonra cevaplarınızı beklerım:3::9:
hem sonradan geldın hemde benden ocne evlenıyorsun olacak ısmı :2: :4: :1:
valla sekerım bızde dıdısmıyoruz ama yakınız yanı bır cızgı daha gecsem o durumda olucaz
be genelde gormezde gelen susan duymayan tarafdanım :ssz:

bunlar netten alınmıs goruntulermııı
bende bunaldım yaniherşeyim 2 defa elden geçti gelinbuketi yaptırdım adam bana çiçekçeşidi gösterdi anlaştım tamam dedim eve bi çiçek geldi yerde görsem eğilip almam :( öyle üzüldümki elim titredi resmen şimdi birdaha çiçeğialacam taaa bilmem nereye götürcem bir sürü işim var zaten ektralar boğdu beni imdat dicem nerdeyse neyse halimize şükredelim allah beterinden korusun dermansız dert vermesin inşallah
Ben dunde yazmıstım citl'e benımde ısleırm cok orumceklı hep 2 defa yapmak zorund akalırım mesela cok begenerek bı elbvıse alırım alarmı ustunde kalır gıyemem o lazım oldugu gun
herkezle aynı ayakkabıyı alırım bı gelırım bır tekının numarası 37 dıgerı 39
defalarca tekrarlanmıstır bunlar :19:
benmı dıkkatsızım anlamıyorum :43:

ya kızlar yatak odası takımı mevzusunda bizim oturacağımız evde yatak odasında ceviz rengi gömme dolap var ama beğenmedim çıkartıcam onu ben yatak odamı beyaz istiyorum birde ben nasıl desem duvara monte yatak ve tuvalet masasını daha çok beğeniyorum birde şimdilik çocuk odasını giyinme odasımı yapsak ya yatak odası takımı alırsam dolabı çocuk odasına koyarım diye düşündüm bilemedimki bende şimdi kızlar kiracıysanız çok kasmayın derim inşallah kendi evinize çıkarsanız daha güzellerini alırsınız...
benım kayınvalıdemın yatak odası o sekılde
duvara bı dolap dusunun yatak kısmıda bu dolabın ıcınde ama unıte gıbımı desem ne desem oncekı evlerınde donmelıydı
marangoza verdıler arkasını duzelttıler suanda yenı evınde kocaman dumduz
dolaplar ayrı arka bır panele montaj seklındeler
yanı o gomme dolabı cıkarabılırsın evet
sanki beni anlattın :) yatak odası takımın krem ceviz ve tuttuğum evin yatak odasında beğenmediğim çift tonlu kahve gömme dolap var onun yüzünden kendi takımımın gardolabını odama koyamadım çok kalabalık olcaktı bende boş odayı kıyafet odası gibi yaptım gardolabımı oraya monte ettirdim çamaşır odası gibi ütümü çamaşır askımı oraya koymaya karar verdim :) bende boş odaya koy rahat edersin odanda sıkışmamış olur aynanı duvara monte ettir bence benimkide duvara monte ediliyorduda kiracı olduğumdan duvarlara çok çivi çakmak istemedim ama albümde gördüysen bende yemek odası takımımın aynasını duvara monte ettirdim :)
aslında bır oda fazlalık boyle uıyı
benım bos odam yok yatak odamda kucuk muhtemelen utu ve supurge makınesını nereye koycagımıd usunecegım yanı o derece S:
Selam kızlar ben geldim..

çok yoğun geçiyor günler dün gece kınam oldu annemlerin evinde, yarın memlekete gidiyorum cumartesi kendi memleketim de düğünüm olacak.. Sonra ki haftasonu eşimin memleketinde de düğün olacak.. Şu düğün faslını atlatabilirsem çok rahatlayacağım.. Daha evin eşya falan işleri bitmedi ama artık üzülmüyorum..

okuyunca bana bıle sıkıntılı geldı Allah yardımcın olsun
kizlarrrrrrrrrrr poffff morelim cok kotu dugun yeri ile ilgili bazi sorunlar var :( dugunum hicde guzel olmucakkk yaaa agla agla gozlerim sistii :( hizmeti cok kotu sandalye masa ortuleri cok dandik hizmet sifir gelin masasi desenn hic acmiyim o konuyu dunyanin parasini verdik int gosterdiler resimleri ocak gibi tutmustuk hic dugunde yoktu canli izlememitik "( salak nisanlim hopp ertesi gun bana sormadan sozlemyi imzalamis adam herseye para alio kameraya ayri para fotoya ayri pasta pastaya ayri para suslemeye org anlasabilirmisin o zaman guzel oluoymus .. ee dedim int gibi deilmi yooo o org sirketi ile yapilmis bir cekim dedi resmen kandirildik :( nisanlima demediigimi birakmadim paranin hepsi odenmis geri donme sansimizda yok yok :( offfffffffffffffffffffffffffffffffff

dun izlemeye gittikk... inann normal dugun salonlari bile gelin masasi daha susludur guzeldii ben bu kadar diyorumm :( dugun yerine ve yemeklere 16 000 tl verdikk... ekstralarii demiyorumm "_ pasta 1000 kamera foto 1600 istiyorlar bizden boe sacma bisey gormedim ben tamam mekana bisey demiyorum, ama hizmet ve malzemee olarak sifirr inan suan oturdum hungur hungur agliyorumi istemiyorum ben orayi ::( inan benim kina yerimmmm dugun yerime bin basar Tarçıncı Düğün Salonu kina yerim burasiii
senınkına yerınle benım dugun yerım cok benzıyor canım
düğün salonu ıcın ıse yapılabılecek bısey kalmamıs cok para vermıssın yazık gunah yanı bılemedım
oturup durumu duzeltmeye calısmakta malıyetlı olacak
16000 lira yahu

kızlarrrr..... artık düğüne son 3 gün..çarşamba kına....cuma düğün var..gündüzleri her ne kadar giremesemde geceleri ara sıra sizi takip ediyorum..birbirinizi kırmayın..burda çok güzel şeyler paylaştık...size tavsiyem işleri son ana kadar bırakmayın...hiçbişey yetişmiyo..güya cilt bakımına gidicektim..ama değil cilt bakımı lazerimin seansına bile gidemedim:(( gerçekten son hafta gelen giden çok yoğun...bu sırada evden ayrılıcam diye bende annemde bir stres bir stres..her şeye ağlar oldum...( çok uzağada gelin gitmiyorum ama yinede garip oluyorum)
hepiniizii öpüyorum..:16::16::16:

bu sırada çarşamba bana ve ebruya kına yapmayı unutmayın ha:52::52::52::52::52:
Allah yardımcın olsunnn
Çok az kalmış... :) çok güzel inş. kınan benim ki baya güzel geçti.. Ama kız ağlamadan kına yakmıyorlarmış ben bilmiyordum.. Öyle milleti izliyordum baya uğraşıp sonunda pes ettiler..Ben daha 1 hafta evdeyim hani benim için ufak bir eğlence gibiydi kına ağlayamadım :) Zaten günlerdir annemle ağlaşıyoruz..
zaten benı ugrastıramazlar ben dırek aglarım herhalde yada suandakı duygusuzlukla hıc aglamayabılırımde :25:
kızlar çok kötüyüm inanılmaz kötüyüm bu durumda buraya girilir miydi bilmiyorum ama birileriyle paylaşmadıkça daha beter olcam:43: düğünüm büyük ihtimalle ertelenecek babaannem safra kesesi kanseriymiş baya ilerlemiş doktorlar yaşamaz demişler eve yollamışlar ameliyat olur mu olmaz mı bilmiyoruz ceset gibi yatıyo evde çok kötü on gün ancak yaşar diyolar. düğünüm 2 eylüldü bir sürü hazırlık yapıldı salon tutuldu ertelenecek bişey olursa onu geçtim 15 gün sonra sınavım var bu sınav benim için çok önemliydi ama bu moralle o da güme gitti atanmak için en büyük şansımdı bu ama sınava yakın bir günde bişey olursa allah korusun sınav da biter benim için mahvoldum ben çook üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum dua edin kızlar bişey olmasın ameliyata girebilsin ve sağ salim çıkabilsin babaanneme mi üzülsem hayallerimin başıma geçtiğine mi üzülsem bilemedim kaynanam öylesine burnumdan getiriyo maraşta.izmire gidince en azından ondan kurtulurum diyodum şimdi işin gücün yoksa en az 6 ay daha onunla uğraş öyle fitne fesat bir kadın ki bizi ayırırsa diye bile korkuyorum bir sürü sorun çıktı başıma birdenbire yaa ne yapcam ben:43:
Gecmıs olsun canımm
Insallah dugununuz ertelenmez babaannede bıseycık olmaz sızınlemı yasıyor babaannen?
Günaydın canımmmm

Gunaydın tatlım
dun fatıhe gıttık gelınlık ayakkabısı bakmaya
pudra pembesı o kadar olan renk gelın ayakkabıalrında yok :5::5::5::5::5: yok allah yok yanı
2 ayakkabı denedım ıkısınıde gostercem sıze
bı magazaya gırdım senın kınalıktan gordum
apaynısı degıl
oyle gogus altından kusagı var gıbı degıldı
anr cıcegı fusya tuldu yıne opucuk gogustu
390 lıraydı fıyatı
kuzenmın nıkahı var gıysıde bakıyorum ama 300 lıra ya
o kadar pram yok alamıyorum kalakaldım oylee

dun eve gıtmıs nısanlımla aılesı
ev sahıbı mutfak camındakı demırlerı cıkarmıs camasırlık yaptırmıs dısarı demırden makaralı fılan
suları acılmamıs bınanın onu beklıyolarmıs
dogalgaz su elektrık hepsı adamın ustune bız sadece fatur aoducez sagolsun :52:
bu aksam koltukcuya gıdıcez :51:
nescafe ıcıyorum suanda
bırazdan fanta ıcıcem :17:

kalplerarası ve prenses_84
Beni yanlış anlamışsınız
üzüldüm doğrusu bu yüzden
size birşey demedim..
kimseyide bir yerden kovmadım böyle bir hakkımda yok:30::30:
çünkü burası benim bana özel bir yer değil
öyle bile olsa bu insanlık dışı hareketi yapmam
beni tanıyanlar bilir
aşk olsun:31::31:

Sizde nasıl durumlar canım ?

Prenses bence baş aşçı olarak lütfen yemek tarıfı ver ya yalvarıyoruym yanı bır ana bır corba fılan bıseyelr beklıyorum senden

ay bende boyle olmaktan korkuyorum ya son ana kalması cok kotu bısey
ayrıca bende 80 gunum kaldı bugun den berı , kızlar yazıyolar aılemızden ayrılcaz dıye uzgunuz fılan duıye bende suanda hıc bır duygu hıssı barınmıyor o yuzden o tarz yorumlara cevap yazamıyorum

hem sonradan geldın hemde benden ocne evlenıyorsun olacak ısmı :2: :4: :1:
valla sekerım bızde dıdısmıyoruz ama yakınız yanı bır cızgı daha gecsem o durumda olucaz
be genelde gormezde gelen susan duymayan tarafdanım :ssz:

bunlar netten alınmıs goruntulermııı

Ben dunde yazmıstım citl'e benımde ısleırm cok orumceklı hep 2 defa yapmak zorund akalırım mesela cok begenerek bı elbvıse alırım alarmı ustunde kalır gıyemem o lazım oldugu gun
herkezle aynı ayakkabıyı alırım bı gelırım bır tekının numarası 37 dıgerı 39
defalarca tekrarlanmıstır bunlar :19:
benmı dıkkatsızım anlamıyorum :43:

benım kayınvalıdemın yatak odası o sekılde
duvara bı dolap dusunun yatak kısmıda bu dolabın ıcınde ama unıte gıbımı desem ne desem oncekı evlerınde donmelıydı
marangoza verdıler arkasını duzelttıler suanda yenı evınde kocaman dumduz
dolaplar ayrı arka bır panele montaj seklındeler
yanı o gomme dolabı cıkarabılırsın evet

aslında bır oda fazlalık boyle uıyı
benım bos odam yok yatak odamda kucuk muhtemelen utu ve supurge makınesını nereye koycagımıd usunecegım yanı o derece S:

okuyunca bana bıle sıkıntılı geldı Allah yardımcın olsun

senınkına yerınle benım dugun yerım cok benzıyor canım
düğün salonu ıcın ıse yapılabılecek bısey kalmamıs cok para vermıssın yazık gunah yanı bılemedım
oturup durumu duzeltmeye calısmakta malıyetlı olacak
16000 lira yahu

Allah yardımcın olsunnn

zaten benı ugrastıramazlar ben dırek aglarım herhalde yada suandakı duygusuzlukla hıc aglamayabılırımde :25:

Gecmıs olsun canımm
Insallah dugununuz ertelenmez babaannede bıseycık olmaz sızınlemı yasıyor babaannen?

Gunaydın tatlım
dun fatıhe gıttık gelınlık ayakkabısı bakmaya
pudra pembesı o kadar olan renk gelın ayakkabıalrında yok :5::5::5::5::5: yok allah yok yanı
2 ayakkabı denedım ıkısınıde gostercem sıze
bı magazaya gırdım senın kınalıktan gordum
apaynısı degıl
oyle gogus altından kusagı var gıbı degıldı
anr cıcegı fusya tuldu yıne opucuk gogustu
390 lıraydı fıyatı
kuzenmın nıkahı var gıysıde bakıyorum ama 300 lıra ya
o kadar pram yok alamıyorum kalakaldım oylee

dun eve gıtmıs nısanlımla aılesı
ev sahıbı mutfak camındakı demırlerı cıkarmıs camasırlık yaptırmıs dısarı demırden makaralı fılan
suları acılmamıs bınanın onu beklıyolarmıs
dogalgaz su elektrık hepsı adamın ustune bız sadece fatur aoducez sagolsun :52:
bu aksam koltukcuya gıdıcez :51:
nescafe ıcıyorum suanda
bırazdan fanta ıcıcem :17:

Afiyet olsun canımmm
Nasılsın??
Bulursun ayakkabı sıkma canını
Ataköy ve Nr 39 baktın mı??
Sen benim Kınalığı kuzenin nikahında mı giyceksin??
Olmaz yahu o elbise eğer öyleyse
390 Tl mi uygun olmuş canım
ama o bahsettğin modeli biliyorum
bende kemeraltında görmüştüm çok fark var
kumaş farkı var desenleri işlemeleri filan
denedin mi peki elbiseyi??
benim aldığım yere gitsen alfabeta var demiştin ya istanbulda

kahvaltıya gidiyorum gelcemm birazdan

Son düzenleme:
Afiyet olsun canımmm
Nasılsın??
Bulursun ayakkabı sıkma canını
Ataköy ve Nr 39 baktın mı??
Sen benim Kınalığı kuzenin nikahında mı giyceksin??
Olmaz yahu o elbise eğer öyleyse
390 Tl mi uygun olmuş canım
ama o bahsettğin modeli biliyorum
bende kemeraltında görmüştüm çok fark var
kumaş farkı var desenleri işlemeleri filan
denedin mi peki elbiseyi??
benim aldığım yere gitsen alfabeta var demiştin ya istanbulda

kahvaltıya gidiyorum gelcemm birazdan
ıyı dıyelım ıyı olalım ıs yerınde sorun olma durumu var bugun bır hata yaptımda :S :ssz:

ayakkabı cumatyesıye kadar almalıyım provom var
atakoy ve nr 39 fatıhte yok sanırım yada varsada gırıp cıkmısımdır tum dukkanlara
ayakkabıların resımleırnı koyayım bende
yok cnaım o elbıse nıkahta olmaz elbıse bakınırken gordumonu
olabılır tabı oyle ınce degıldı tulu
ama gende pahalıydı yanı elbıseyı denemedım canım
afıyet olsun canımm
54.2 gr suanda kılo alcama vermeye baslamısım sankı 500 gr of ya :50:

Şekerler bu topikte kimsenin kimseyi ayırdığı olmadı ben görmedim şahsen.:40::40: herkes müsaitlik durumuna göre foruma gidebildiği sürece yorum yapıyor zaten.

isyan,masatakvimi ve good_heartla görüşüyoruz evet ama bunu sizi ayırıyor olarak algılamayın lütfen.
:20::20:
bu topiğe katılan yada şöyle bir bakıp çıkan herkes bizim için özeldir.:34:

Bu topiğe katılanlar çoğumuz çalışan insanlarız.elimizden geldiği kadarıyla burada birşeyler paylaşıyoruz, yorum yapıyoruz, ama her zaman geçmişi okuyamıyoruz kaldığımız yerden devam ediyoruz yazmaya. yoğunluklarımız farklı işlerimiz farklı ve topiğimiz çok hızlı ilerlediği için gözümüzden kaçanlar oluyor .

Yeni gelenlere de her zaman açığız ki konu başlığı ve davet yazımızdan belli zaten.

Önemli bir nokta daha var zaten bu topikte belli başlı kişiler dışında geçmiş okunmuyor. sorulara yazılan cevaplar geçmişte kalabiliyor ve okunulmadı zannedilebiliyor..
O yüzden vaktimiz varsa eğer lütfen geçmişi okumaya devam edelim!!!!!

Artık lüften ve lütfen bu konuyu kapayalım, güzel güzel yorumlarımıza ,paylaşımlarımıza devam edelim, görmeyenler olursa da , kırılmadan darılmadan tekrar tekrar tekrar paylaşalım
:34:
unutulanlar olursa birbirimize hatırlatalım
:28:

Son düzenleme:
ıyı dıyelım ıyı olalım ıs yerınde sorun olma durumu var bugun bır hata yaptımda :S :ssz:

ayakkabı cumatyesıye kadar almalıyım provom var
atakoy ve nr 39 fatıhte yok sanırım yada varsada gırıp cıkmısımdır tum dukkanlara
ayakkabıların resımleırnı koyayım bende
yok cnaım o elbıse nıkahta olmaz elbıse bakınırken gordumonu
olabılır tabı oyle ınce degıldı tulu
ama gende pahalıydı yanı elbıseyı denemedım canım
afıyet olsun canımm
54.2 gr suanda kılo alcama vermeye baslamısım sankı 500 gr of ya :50:

Ayy ben vermeye çalışıyorum veremiyorum
sen almaya çalışıyorsun alamıyorsun:1::1::1:
Kahvaltıya gidemedim iş çıktı
işimi halledeyim gitcem
iş durumu hakkında sıkma canını herkes hata yapabilir olur öyle durumlar
bakalım ayakkabıya ekle hadiiiii:16::16:

Şekerler bu topikte kimsenin kimseyi ayırdığı olmadı ben görmedim şahsen.:40::40: herkes müsaitlik durumuna göre foruma gidebildiği sürece yorum yapıyor zaten.

isyan,masatakvimi ve good_heartla görüşüyoruz evet ama bunu sizi ayırıyor olarak algılamayın lütfen.
:20::20:
bu topiğe katılan yada şöyle bir bakıp çıkan herkes bizim için özeldir.:34:

Bu topiğe katılanlar çoğumuz çalışan insanlarız.elimizden geldiği kadarıyla burada birşeyler paylaşıyoruz, yorum yapıyoruz, ama her zaman geçmişi okuyamıyoruz kaldığımız yerden devam ediyoruz yazmaya. yoğunluklarımız farklı işlerimiz farklı ve topiğimiz çok hızlı ilerlediği için gözümüzden kaçanlar oluyor .

Yeni gelenlere de her zaman açığız ki konu başlığı ve davet yazımızdan belli zaten.

Önemli bir nokta daha var zaten bu topikte belli başlı kişiler dışında geçmiş okunmuyor. sorulara yazılan cevaplar geçmişte kalabiliyor ve okunulmadı zannedilebiliyor..
O yüzden vaktimiz varsa eğer lütfen geçmişi okumaya devam edelim!!!!!

Artık lüften ve lütfen bu konuyu kapayalım, güzel güzel yorumlarımıza ,paylaşımlarımıza devam edelim, görmeyenler olursa da , kırılmadan darılmadan tekrar tekrar tekrar paylaşalım
:34:
unutulanlar olursa birbirimize hatırlatalım
:28:

Çok güzel açıklamışsın ballımmmm
kimse geçmişi okmuyor bu konuda hassas davranalım

günaydın gelinciklerim benim günaydınnnnnnnnnnnnnnnn evimizin temizliği bitti cok şükür perdelerimiz kaldı onuda hallettikmi mobilyalar beyaz esyalar geldimi tamamdır :52::52::31:

Ohhh hayırlısı olsun
darısı başımızı:nazar::nazar:

günaydın gelinciklerim benim günaydınnnnnnnnnnnnnnnn evimizin temizliği bitti cok şükür perdelerimiz kaldı onuda hallettikmi mobilyalar beyaz esyalar geldimi tamamdır :52::52::31:

kızlar gecmişi okuma konusuna gelince ben suanda kurstan giriyorum evimde pc bozuldunu daha öncede sölemiştim elimden geldiği kadar gene gecmişi okumaya calısıyorum fakat dogal olarak yetişemiyorum kursta aralar cok uzun değil yani cok iyi takip edemiyorum ama amcamlardan girdimde bastan sona kadar okuyorum herkez birbirlerine anlayıslı olsun kimiside işten giriyo unutuyosak hatırlatın ne var bunda

Günaydın kızlarrr

isyan123,good_herat,bunlardageçer1907,kalplerarası
Günaydınnn güzel gelinleriiimmmmm

kalplerarsı nişanlınla görüştün sanırım nete girdi yazmışsın
gözün aydın canımmm

herkese günaydın.....
teşekkürler girdi çok kısada olsa sağ salim gittiğini öğrenmiş oldum ve rahatladım

Back