- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.801
Güzelim rahatsız oluyorsunuz da biz de burda kimseyi dayak zoruyla tutmuyoruz bilmem anlatabildim mi..
tatlım ben hep senin mesajlarına cvp vedim bugüne kadar...hep ilgilendim seninle...bu grupta sayılı kişilerdensin benim için..çok üzüldüm böyle düşündüğüne
katılıyorummmmmm...
Bunlardageçerin üzülecei bi durum yok ortada çünkü zaten o hiç kimseyi ayırmıyor...
Ayrıca bu yazdığın cümle bile bir dışlama güzelim bilmem farkında mısın ama
Bu topikler bal böceği ve bunlardageçer arkadaşların kurmasıyla oluştu ki onlar da beğenmiyorsan topiğimden git demez bunu herkes adı gibi biliyor..
Biz böyle bi serzenişte bulunuyorsak , dinlenmeli ve bi kaç anlayışlı arkadaşın da yaptığı gibi güzel güzel durum açıklanmalı
Ayrıca zamanında üyeliklerini iptal eden arkadaşları o zaman biz tanımasak da çok üzüldük geri gelsin diye 5 defa burda çağrı yaptık aslında zorla kimse tutulmuyordu neden öyle yaptık iyi niyetimizden
Demek ki bu topik güzel şeyler paylaşmak ve teselli etmek amacı taşıyor bi yerde
Bilmem anlatabildim mi!
kimse kimseyi kovmuyor canım...yanlış anlamayın lütfen...ama hergünde böyle sorun çıkarmayalım aramızda bugün konuşup halledelim ve bir dahada açılmasın..
zaten stresliyiz hepimiz..birde burada gerilmeyelim değilmi ama
Gelincikler
Benim gruplaşma vs konusunda yazdıklarımı zaten okuyan okumuştur
Ama son kez şunu söylemek istiyorum;
Ben burdaki bi çok arkadaşla özel hayatta görüşmesem tanımasam bile insan olarak üzüntülerine üzülüyorum sevinçlerine seviniyorum
Çünkü burda herkes inancından giyiminden kuşamından siyasi görüşünden sıyrılmış ve sadece insan olarak burda
Ama örneğin ben birinin nikahına seviniyorsam hatırlıyorsam elimden geldiğince tabii ki, hani keşke benimkini de hatırlasalar diye içimden geçiririm
Yoksa burda hatırlanmayınca ben ne kaybederim hatırlanınca kim ne kazanır Allah aşkına
Özel hayatımda tanımıyorum bile ki bundan sonra ben de onun düğününe gitmem diyeyim yani...
Sadece demek istenen şu ki mesela sadece hatırlanmak istemek , yokluğunda biri sorsa da ben de geçmişi okuyunca görüp mutlu olsam ben hatırlamışlar desem vs...
Yani kimse burda yarış da yapmıyor fesatlık da yapmıyor...
Tabi görüşen görüşür kimi ilgilendirir....
Ama beğenmiyorsan zorla tutmuyoruz tavrı çok ama çok yanlış...Topik sahibi bile olmayan biri bana git dese de çok umrumda olmaz açıkçası..
Biz kazen konuyu taşımadığında bile tanımadığımız halde herkes kalsın mutlu olsun topikte istedik..
Beğenmeyen üyeliğini iptal ettirdi bize ne demedik
Bunu özellikle belirtmek istedim....
Teselli eden ve durumu açıklayan anlayışlı arkadaşlar sözlerim asla size değil lütfen siz alınmayın
Canım yaa ben sitelerde gezecez diye topikte sormuştum hatta cilt de benim amcam mobilyacı demiştiprenses canım sana tavsiye ankaraya geliyorsan sitelerden yaptır mobilyanı istediğin gibi ama tanıdık varsa sitelerde yaptır acaip kazıklyıorlar :)yada çok iyi pazarlık eden biriyle git... bunlardan biri yoksa çevrende hazr mobilya bak derim çoğunda kampanyalar oluyor hele ki kiracı olacaksan çok ağır takım almana gerek yok ( hoş bende kiracı olacam ama nedense gittim avangarde koltuk takımı aldım ne gerek vardıysa kendi evim olduğunda ona görede alabilirdim) istanbul yolu üzeri outlet mağazalar var mobilyacı uygun oluyorlar genelde ankarada alşverişle alakalı soracağn şeyler olursa bana danışabilirsin tatlım...
Canım b sorsan nasıl makbule geçer anlatamamcanım benim bazı arkadaşlarım evgörden aldı çokta memnunlar ben senin içinde araştırırım arkadaşlarımdan istersen ama alıcı yorumlarını hep inceledim hepsi memnun kalmış bende koltuk takımını ordan almayı düşünüyorum allah izin verirse...bir konuş bakaım nişanlınla canım allah rast getirsin canım...
kizlarrrrrrrrrrr poffff morelim cok kotu dugun yeri ile ilgili bazi sorunlar vardugunum hicde guzel olmucakkk yaaa agla agla gozlerim sistii hizmeti cok kotu sandalye masa ortuleri cok dandik hizmet sifir gelin masasi desenn hic acmiyim o konuyu dunyanin parasini verdik int gosterdiler resimleri ocak gibi tutmustuk hic dugunde yoktu canli izlememitik "( salak nisanlim hopp ertesi gun bana sormadan sozlemyi imzalamis adam herseye para alio kameraya ayri para fotoya ayri pasta pastaya ayri para suslemeye org anlasabilirmisin o zaman guzel oluoymus .. ee dedim int gibi deilmi yooo o org sirketi ile yapilmis bir cekim dedi resmen kandirildik nisanlima demediigimi birakmadim paranin hepsi odenmis geri donme sansimizda yok yok offfffffffffffffffffffffffffffffffff
canımmm bozma moralini dur bakalım...ekstradan istediği para çok mu..versenizde aynı hizmeti alsanız..ya da sıkma canını bu kadar bekledik her şey çok güzel olucak..
bu sırada benimde kınam çarşamba:)))
dun izlemeye gittikk... inann normal dugun salonlari bile gelin masasi daha susludur guzeldii ben bu kadar diyorummdugun yerine ve yemeklere 16 000 tl verdikk... ekstralarii demiyorumm "_ pasta 1000 kamera foto 1600 istiyorlar bizden boe sacma bisey gormedim ben tamam mekana bisey demiyorum, ama hizmet ve malzemee olarak sifirr inan suan oturdum hungur hungur agliyorumi istemiyorum ben orayi : inan benim kina yerimmmm dugun yerime bin basar Tarçıncı Düğün Salonu kina yerim burasiii
hımm anladım canım ya..aslında epeyde vermişsiniz ama yinede sıkma canını..hiç belli olmaz belki o gün her şey gözüne çok daha güzel görünür...sen böle ağlarsan bak gözlerin şişer sonra resimlerde güzel çıkmazsın bak ben sana söyleyimsen şimdi onu düşünme akışına bırak...emin ol en güzel salonuda tutsan bahane bulmak isteyen buluyo...sıkma canını
kızlarrrr..... artık düğüne son 3 gün..çarşamba kına....cuma düğün var..gündüzleri her ne kadar giremesemde geceleri ara sıra sizi takip ediyorum..birbirinizi kırmayın..burda çok güzel şeyler paylaştık...size tavsiyem işleri son ana kadar bırakmayın...hiçbişey yetişmiyo..güya cilt bakımına gidicektim..ama değil cilt bakımı lazerimin seansına bile gidemedim( gerçekten son hafta gelen giden çok yoğun...bu sırada evden ayrılıcam diye bende annemde bir stres bir stres..her şeye ağlar oldum...( çok uzağada gelin gitmiyorum ama yinede garip oluyorum)
hepiniizii öpüyorum..
bu sırada çarşamba bana ve ebruya kına yapmayı unutmayın ha
süper açıklama şekerim
masatakvimimde yanlış anlaşıldı..açıklçası bende o şekilde düşünüyorumprensescim daha önce bası insanlar çok bunaltı bizi bu konuda...biz senden ve pakizeden duyunca çok şaşırdık...siz ikinizde en aktif kişilerden birisiniz..ama bazıları cidden çok naz yapıyor ve bazen kaldıramıyorum bende artık bir dah bu konu açılmasın...masatakvimimde sana sölemedi prenses o sözleri üstüne alınma şekerim
Çok az kalmış... :) çok güzel inş. kınan benim ki baya güzel geçti.. Ama kız ağlamadan kına yakmıyorlarmış ben bilmiyordum.. Öyle milleti izliyordum baya uğraşıp sonunda pes ettiler..Ben daha 1 hafta evdeyim hani benim için ufak bir eğlence gibiydi kına ağlayamadım :) Zaten günlerdir annemle ağlaşıyoruz..
Selam kızlar ben geldim..
çok yoğun geçiyor günler dün gece kınam oldu annemlerin evinde, yarın memlekete gidiyorum cumartesi kendi memleketim de düğünüm olacak.. Sonra ki haftasonu eşimin memleketinde de düğün olacak.. Şu düğün faslını atlatabilirsem çok rahatlayacağım.. Daha evin eşya falan işleri bitmedi ama artık üzülmüyorum..
kizlarrrrrrrrrrr poffff morelim cok kotu dugun yeri ile ilgili bazi sorunlar vardugunum hicde guzel olmucakkk yaaa agla agla gozlerim sistii hizmeti cok kotu sandalye masa ortuleri cok dandik hizmet sifir gelin masasi desenn hic acmiyim o konuyu dunyanin parasini verdik int gosterdiler resimleri ocak gibi tutmustuk hic dugunde yoktu canli izlememitik "( salak nisanlim hopp ertesi gun bana sormadan sozlemyi imzalamis adam herseye para alio kameraya ayri para fotoya ayri pasta pastaya ayri para suslemeye org anlasabilirmisin o zaman guzel oluoymus .. ee dedim int gibi deilmi yooo o org sirketi ile yapilmis bir cekim dedi resmen kandirildik nisanlima demediigimi birakmadim paranin hepsi odenmis geri donme sansimizda yok yok offfffffffffffffffffffffffffffffffff
dun izlemeye gittikk... inann normal dugun salonlari bile gelin masasi daha susludur guzeldii ben bu kadar diyorummdugun yerine ve yemeklere 16 000 tl verdikk... ekstralarii demiyorumm "_ pasta 1000 kamera foto 1600 istiyorlar bizden boe sacma bisey gormedim ben tamam mekana bisey demiyorum, ama hizmet ve malzemee olarak sifirr inan suan oturdum hungur hungur agliyorumi istemiyorum ben orayi : inan benim kina yerimmmm dugun yerime bin basar Tarçıncı Düğün Salonu kina yerim burasiii
kızlarrrr..... artık düğüne son 3 gün..çarşamba kına....cuma düğün var..gündüzleri her ne kadar giremesemde geceleri ara sıra sizi takip ediyorum..birbirinizi kırmayın..burda çok güzel şeyler paylaştık...size tavsiyem işleri son ana kadar bırakmayın...hiçbişey yetişmiyo..güya cilt bakımına gidicektim..ama değil cilt bakımı lazerimin seansına bile gidemedim( gerçekten son hafta gelen giden çok yoğun...bu sırada evden ayrılıcam diye bende annemde bir stres bir stres..her şeye ağlar oldum...( çok uzağada gelin gitmiyorum ama yinede garip oluyorum)
hepiniizii öpüyorum..
bu sırada çarşamba bana ve ebruya kına yapmayı unutmayın ha
Kimse beni dayak zoruyla burda tutmadı ama bende kimse için gitmedim rahatsız olduğu dile getirdim girmedim yazmadım.. Ama kimseyi de bunaltmadım..
İyi niyetine inandığım birkaç arkadaşın mesajı beni çok mutlu etti.. teşekkür ederim onlara..
Beklentiye girmeden gelip giderim..
kızlar çok kötüyüm inanılmaz kötüyüm bu durumda buraya girilir miydi bilmiyorum ama birileriyle paylaşmadıkça daha beter olcamdüğünüm büyük ihtimalle ertelenecek babaannem safra kesesi kanseriymiş baya ilerlemiş doktorlar yaşamaz demişler eve yollamışlar ameliyat olur mu olmaz mı bilmiyoruz ceset gibi yatıyo evde çok kötü on gün ancak yaşar diyolar. düğünüm 2 eylüldü bir sürü hazırlık yapıldı salon tutuldu ertelenecek bişey olursa onu geçtim 15 gün sonra sınavım var bu sınav benim için çok önemliydi ama bu moralle o da güme gitti atanmak için en büyük şansımdı bu ama sınava yakın bir günde bişey olursa allah korusun sınav da biter benim için mahvoldum ben çook üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum dua edin kızlar bişey olmasın ameliyata girebilsin ve sağ salim çıkabilsin babaanneme mi üzülsem hayallerimin başıma geçtiğine mi üzülsem bilemedim kaynanam öylesine burnumdan getiriyo maraşta.izmire gidince en azından ondan kurtulurum diyodum şimdi işin gücün yoksa en az 6 ay daha onunla uğraş öyle fitne fesat bir kadın ki bizi ayırırsa diye bile korkuyorum bir sürü sorun çıktı başıma birdenbire yaa ne yapcam ben
kızlar çok kötüyüm inanılmaz kötüyüm bu durumda buraya girilir miydi bilmiyorum ama birileriyle paylaşmadıkça daha beter olcamdüğünüm büyük ihtimalle ertelenecek babaannem safra kesesi kanseriymiş baya ilerlemiş doktorlar yaşamaz demişler eve yollamışlar ameliyat olur mu olmaz mı bilmiyoruz ceset gibi yatıyo evde çok kötü on gün ancak yaşar diyolar. düğünüm 2 eylüldü bir sürü hazırlık yapıldı salon tutuldu ertelenecek bişey olursa onu geçtim 15 gün sonra sınavım var bu sınav benim için çok önemliydi ama bu moralle o da güme gitti atanmak için en büyük şansımdı bu ama sınava yakın bir günde bişey olursa allah korusun sınav da biter benim için mahvoldum ben çook üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum dua edin kızlar bişey olmasın ameliyata girebilsin ve sağ salim çıkabilsin babaanneme mi üzülsem hayallerimin başıma geçtiğine mi üzülsem bilemedim kaynanam öylesine burnumdan getiriyo maraşta.izmire gidince en azından ondan kurtulurum diyodum şimdi işin gücün yoksa en az 6 ay daha onunla uğraş öyle fitne fesat bir kadın ki bizi ayırırsa diye bile korkuyorum bir sürü sorun çıktı başıma birdenbire yaa ne yapcam ben
tugcecan pakizee çok teşekkür ederim yanımda birilerinin olduğunu bilmek iyi geliyo gerçekten şok oldum ruh gibi geziniyorum evde ağlıyorum sürekli ne yapacağımı bilmiyorum hiç beklemiyodum böyle bişey kadında daha üç gün öncesine kadar böyle belirtiler yoktu ben birinin canını mı yaktım günah mı işledim de böyle oldu diye düşünmeye başladım
tugcecan pakizee çok teşekkür ederim yanımda birilerinin olduğunu bilmek iyi geliyo gerçekten şok oldum ruh gibi geziniyorum evde ağlıyorum sürekli ne yapacağımı bilmiyorum hiç beklemiyodum böyle bişey kadında daha üç gün öncesine kadar böyle belirtiler yoktu ben birinin canını mı yaktım günah mı işledim de böyle oldu diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?