- 7 Haziran 2012
- 5.046
- 1.630
- 398
- 40
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #57.481
sağolun kızlar Allah razı olsun..
eflinam sen çok geziyosun sürekli evde olduğun ve dinlenmeye fırsatın olduğu için şanslısın. ama eşin öyle değil yoğun diyosun bide bence hakver eşine. zaten h içi full geziyosun hafta sonuda kocacınla evde oturuverin ne olucak yani![]()
canım ben eşine hal veriyorumm düşünsene 6 gün çalışıyor o gün evde dinlenmek istiyordur hakkıdır..her pazar evde oturmazsınız zatenn muhakkak çıkarsınız ama eşinin işleri bu ara yoğunmuş sende biraz ona hak ver bence..
zaten hafta içi sen dilediğin gibi geziyorsunn..
iş yoğunluu geçince zaten o da çıkar merak etme..
kahve tetıkler dıye bılıyodum ben ısyancım:26:
bızde haftasonu sınemeya gıtcez eşime hasret kaldım 1 aydır secımlerde görevlıdyı adamın yuzunu gormedım desem yerıdır
eflnama hak verıyorum ama adamda yorgun oda haklı ne desem....her hafta olmaz tabıkı ama çıkın gezın arada ...eşinle gezmek başka guzel
sibelim cok gecmis olsunmigren tutunca insan isiga bile bakamiyormus dimi?
eflinam kizlar dogru söylüyor sen dinlenebiliyorsuin ama esin yorgun o yüzden kirilma darilma ona :)
benim esim de 2 haftadir 12 saat calisiyor 3 haftadir pazarlari calisiyor gecesi gündüzü kalmadi adamin![]()
kız senın komşular kabusun olmuş ya
bızım burda komşuluk yok
kızlar daha once yazdım atladınız galıba semiks İzmir e taşınıyomuş![]()
evet doğru söylüyorsunuz kuzular
çok yoğun canı çıkıyor resmen
birde son ayalrda eve iş getirmeye başladı
çizim yapiyor sürekli yetişemiyorum diyor
zam veriler ya acısını çıkartacaklar zahar
artık o çalışsın para getirisnde gerisi boş
yani gidelim dediğimde gider çok uzak ve sık olmamak kaydı ile ama işte hep benim demem lazım
bir kerde planı o yapmaz hanım şurya gidelim vs diye
burda bu ara bir iş olayı var ona çaok takıyor kafayı bende bol bol dua ediyorum bakalım hayuırlusu
ona çok verdi kendini