Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım ben sanırım biraz sabırsızım hani diyorum ya acelem yok diye evet aslnda yok ama içten içe her ay düşünüyorum acaba bu ay olurmu diye. en azından adam gibi bi dr giderim de kesin emin olurum bişey varsa yada yoksa. çünkü şu anda olmucakmış gibi hissediyorum bir sorun varmış gibi düşünüyorum

İzmir gııbı yok o kadar diyeyım ısyan
haklısın cnm herkes ıster tabıkı ama isyanın esının maası 3000 olursa calışmasın yanı bır sure onu dıyom

önceden evde durmayan ben şimdi ev kuşu oldumm valla kocam gönderirse evet eşim gelmezse otobüslerle zor çünkü gitmek bide uzak baya sürüo içi rahat etmio göndermio ancak yanımda biri olucak öle.bende diorum eskiyelim bakalım ozaman napıcak gönderir ozaman heralde yakın olsam çıkar çıkar giderim.

haklısın cnm herkes ıster tabıkı ama isyanın esının maası 3000 olursa calışmasın yanı bır sure onu dıyom

tabiki bende onu dedim zaten 3000 tl gibi maaşla başlarsa belli bi üsre çalışmazsın die sonra girersin çocuk kreş yaşına gelir onun maaşı çoçuğun kreşini karşılar eşinin gene onlara kalır mesela süper olur.

evlendiğim ilk zamanlarda gelmiştik izmire hatta masatakvimi ile görüşmüştüm seninle neden görüşmemiştikki..
eşimin akrabaları hep izmirde ama bakalım bir daha ne zaman geliriz..

canım bende hep öle düşündüm..ve düşündüğüm gibide oldu..aylarda boşu boşuna umutlanmışım..
doktorum bana klomensiz hamile kalman zor deyince kafama dank etti ama daha önceki doktorlar hep önemsiz pko başlangıcı olur olur dediler..
inş bu doktor çok iyidir..
ama kuzum eğer doktora 2 aydır bebek deniyoruz dersen ilgilenmez seninle haberin ola..

evet canım bende öyle tahmin ediyorum o yüzden hemen gitmicem belki önümüzdeki ay yada ondan sonra ki ay giderim 7 8 aydır deniyoruz derim. biraz daha beklicem yani

evet canım bende öyle tahmin ediyorum o yüzden hemen gitmicem belki önümüzdeki ay yada ondan sonra ki ay giderim 7 8 aydır deniyoruz derim. biraz daha beklicem yani

kesinlikle canım uzun süredir de çünkü 1 yıl olmadan hiçbirşeye bakmıorlar doğru düzgünnn..
bu ayda dur ama öteki ay git bebeğim...
ısrar ediyorum git diye ama napıyım kendim yaşadım sen yaşama istiyorum bebişimmm

yerim ben seni biliyorum kuzucum kötülüğüme bişey demediğini bende emin olmak istiyorum ama çok erken hareket etmek için gibime geliyo en iyisi dediğin gibi önümüzdeki ay bi kontrole gitmek

buyuk ıhtımal ben sonradan katılmıştım aranıza...hangı ay bılmıyorum ama....çok ısterım ısyan ınş gelırsın bırgun görüşürüz

günaydınn güzellerrrr

bugün nerdeyse 5 ten beri ayaktayım...kızlar rüyamda 2 gündür korkutuyorlar yaa...
bir önceki gece rüyamda zombi gördüm (böyle deyinde komik ama rüyamda çok korkunçtu :18::18:)
dün gecede kuzenimin eşini ölmüş gördüm (2 çocuğu var 2 yaşında ve daha 4 aylık)....Allahım bir ağlıyoruz bir ağlıyoruz..
4 aylık çocuğa mama yediriyorum falan çok kötüydü yaaa...nasıl terlemiş uyanmışım bir dahada uyuyamadımmm

günaydın hatunlarrrr

ah kuzum yaa uykusuz kalmışsındır. felak nas oku duanı et öyle yat faydasını görürsün bence

anladım cnm.guvendıkten sonra sorun yok zaten.

çok istemiyorum aslında çok kuralcı çünkü dokunma elleme gibi bide anne bunu yiyecek dediğimde dinlemez gibime gelio ben kaçtane büyüttüm sen daha ne biliosun falan die pek anlaşamam aslında kv ile napalım eşimde annem varken bakıcı falan tutmm ben dio bakalım artık çocuğuma bağrılmasını istemem onlar bağırır 2 tane de kız var evde hiç gelemezler çocuk sesine bağırırlar valla

yok yaa insan torununa daha iyi bakar bence daha kıymetli olurlar..
halaları ise yeğenleri kıymetli olur yapmazlar bence öle birşey...

ısyan bı tarafın açıktamı kaldı gız şaka bır yana hamılesın korkutabılırler ruyanda cnm normal
34ıst torununa kuralcı olamaz kıyamaz ama ınan keske olsa bıraz.arkadasımın çoçuğuda babaannende buyudu çok şımarttılar ne ıstedıyse aldılar hem dede hem babaanne şimdi çoçuk sorunlu malesef.oylede ıyı degıl bıraz kuralcı olmak ıyıdır.bende oyle olurum dıye tahmın edıyorum ama kıyabılırsem

len baktım totom falan kapalıııı ama cidden o kadar ağlamışımki uyandığımda gözümde yaş vardı yaniii
kesinlikle biraz otoritet olmak lazım..benim annem bakacak hiç otoriter değildir..ne isterse yapar ne isterse alır..çok şımarık olcak benim sıpamm...

aman dıyeyım ya benım gozum korktu arkadasımın çoçuğunu gördukten sonra. dedgıım gbı ben kuralcıyımdır hyatta bıraz ama iş kızıma gelınce nasıl yaparım bılmıyorum:26:
ben gene grıp oldum kızlar sormayın.ya ben çalışırken bukadar olmuyodum ev bana yaramıyo hep hastalanıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…