Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

aynen cnm gerek yok bencede.tamam evdede bunalıyoz ama sonuçta bebegımızın her halını göruyoz yakalıyoz.hıçbırşeye degışılmez

selam bacilar nasilsiniz?

annemleri gonderdik bugun..

ama cok uzulmedim iki hafta sonra bir ayligina ben gidiyorum zaten :)

herkes iyidir insaAllah..

iyi pazarlar dilerim (burda hava gunesli ve cok guzel) :)

selam bacilar nasilsiniz?

annemleri gonderdik bugun..

ama cok uzulmedim iki hafta sonra bir ayligina ben gidiyorum zaten :)

herkes iyidir insaAllah..

iyi pazarlar dilerim (burda hava gunesli ve cok guzel) :)

hadi ALLAH kavuştursun. burda hava fena degıldı kızımızla oyumuzu kullandık geldik.akşama beledıyenın eğlencesi var ( kazanacağı kesın ) ama hava ruzgarlı dıye çıkmayayım kızım hasta olmasın dıyorum ama gidesimde var:26:

Canim Allah razi olsun burda da dun oyle bir ruzgar vardi ki bende gunese aldandim annemlerle disari ciktik cok fenaydi bu ara dikkat etmek lazim hele ki kucuk cocuk olunca hemen hasta oluyo onlar ;/

Son düzenleme:
Canim Allah razi olsun burda da dun oyle bir ruzgar vardi ki bende gunese aldandim annemlerle disari ciktik cok fenaydi bu ara dikkat etmek lazim hele ki kucuk cocuk olunca hemen hasta oluyo onlar ;/

gıtmedım zten cnm hva esıyo baya.yarın dr kontrolumuz var kızlar kızımda bıraz hırıltı var ınş tez gecer

Günaydın herkeze cezam bitti geldim
o konuya yorum yazanlarınız olmuş hadı onlar beni tnaımıyor sizdemi beni tanımıyorsunuz ben elin hamile kadınına gövde gösterisi için benimde bebeğim tüp bebek demiş olabilirmiyim sizce ?
Yaniiiii

günaydın kızlarrrrrr

valla olaydan haberim yok kuzucum

günaydın kızlarrrrrr

valla olaydan haberim yok kuzucum

Sibelime noldukı oda cezalı :)

bahar temızlıgı yaptım hafta sonu halada bıtmedı ama o kadar yoruldum ama anlatamam ya
yatak odasında yatagın oldugu duvar o kadar tuy ıcındeydıkı ınanaamadım oradan baslayıp butun evın duvarlarını sıldım :)

maşallah sana 2 aydır evde olmadığımızdan bu hafta çok güzel geçti. ctesi full yattım evde film izledim falan çok güzeldi. dünde oy kullanmaya gittik sabahtan ordan kahvaltı yapmaya gittik ordan akşama kadar gezmeye devam bütün gece oy sonuçlarını izledim saat farkından da çok geç yatmış oldum sabah zor uyandım

şükür misafirsiz bir hafta sonu gecirdiniz?
nasılsınız peki eşin yeni işinden memnunmu?
dün akşam ben 9 da yattım eski saate göre :) o kadar yoruldumki anlatamam tabikide bitmedi henüz bu akşam halılaırm gelecek artık tamam biter işler gücler :)
ege havuza baslıyor bu hafta sonu cumartesı pazarlarımız sabahları planlı olmalıyızkı derslere gec kalmayalım bakalımmm

çok şükür canım memnun çok yoruluyo bursa izmit arası ama aldğı maaş buna değer. çok büyük oranda rahatlama yaşadık bikaç aya da kendimizi toparlıcaz.
yüzmek çocuklar için çok iyi kemik gelişimi açısından da artık erken kalkıcan mecbuuurrrr

erken yatıp erken kalkmak laızm :)
bırıkım yaptınızmı naptınız canım

Kızlar çok fenayım midem berbattt sabhtan beri kusuyorum...
yazdıklarınızı okuyamadım bile ama sibel ban yemiş nedenki acaba..
birde arkadaş izinli 1 hafta..çok yoğunum öpüldünüzz..dua edin geçsin şu mide bulantısı

aynen cnm gerek yok bencede.tamam evdede bunalıyoz ama sonuçta bebegımızın her halını göruyoz yakalıyoz.hıçbırşeye degışılmez

bencede değişilmez ama benm öyle bi şansım şuanlık yok malesef kısmet bakalım diorum zaman ne göstericek.

Geçmiş olsun canım benım tavan yapıyor bu haftalarda hormonlar takıbıde
cucbuk kraker ve ayran takılmaya calıs

Selam kizlar.

İsyan forumlarda sık sık ama az az yiyince bulanti hafifliyormus diyorlar birde oyle dene bakalim Allah kolaylik versin :/

Geçmiş olsun canım benım tavan yapıyor bu haftalarda hormonlar takıbıde
cucbuk kraker ve ayran takılmaya calıs

evet canım yaa arttı iyice...bugün sabah resmenn kustum yanii..hep öğürmekle kalıodumm ama bugün dahada şidetlendi..inş çabucak geçer...çubuk en yakın arkadaım birde tuzlu leblebi...

Selam kizlar.

İsyan forumlarda sık sık ama az az yiyince bulanti hafifliyormus diyorlar birde oyle dene bakalim Allah kolaylik versin :/

canım zaten fazla yiyemiosunki..
bende aynen öle az ama sürkli yiuorum mide asitimi alsın diye ama tıık etmiyor...
çok şanslısın böle olmadın vallahi...
bu arada Allah kavuştursun canım..derdimden sana söleyemedimmm...

Efulim sen ne kadarlık oldun? bebeğin cinsiyetını ogrendınmı acaba_

erken yatıp erken kalkmak laızm :)
bırıkım yaptınızmı naptınız canım
yok be yavrum ne birikimi hep geriden gelioduk önceden onları temizliyoruz şimdi. haziran ayında işte temizlenmiş olucaz araba alalım diyoruz hevesim var hemde lazım oluyo bana artık.

oyy kuzucummm geçmiş olsun dikkat et kkendine de bebişede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…