Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
aman dıyeyım ya benım gozum korktu arkadasımın çoçuğunu gördukten sonra. dedgıım gbı ben kuralcıyımdır hyatta bıraz ama iş kızıma gelınce nasıl yaparım bılmıyorum:26:
ben gene grıp oldum kızlar sormayın.ya ben çalışırken bukadar olmuyodum ev bana yaramıyo hep hastalanıyom:ssz:

canım öle oluyor yaa..benimde arkadaşım kpss çalışmak için istifa etti işten..kız girpten kalkamıyor..
vücudum evde olunca mikroba dayanıksılaşıyor bağışıklığın düşüyor..en küçük şeyide kapıyorsun o yüzden bence..
çok geçmiş olsun yavrucum...aman durumuza geçmesinde...
valla canım napalım eğer eşimin işi böle olursa çalışmak zorundayıom..annemde nasıl yetiştirirse kabulum olcak yapcak birşey yok..

valla aslında bende calışmak zorundayım durumlar cok sıkışık.ama mecburum kzıma bakan yok.annem malum taşınamadı ıyıkıde tasınmadı kadın yasananlardan sonra.zaten yaslandı baya.zor bakar zaten artık baktırmam madem o kavgalar cıktı oturcam evde madem kıskandılar annemın 2 gun bakmasını...bundan sonra boyle
kayınvalıdem hasta ama ıyı olsada baktırmam ona...avucunu yalar:41:
ama ınsan iş hayatnı çok ozluyo.zaten seneye katıplık sınavlarına grecegım umudum yok ama olsun denemedım dıye pişman olmayayım sonra

kızlar hepinize hayırlıu cumalar olsun
sizleri çoook özledimmmmmmmmm vallahi:16::16::16:
isyan,sibelim,mausem,efulim,semiks,prenses,cutemum başka kaldı mı ama hepinizi çook özleidmmmm

bende kalktım kahvaltımı yaprım
kaç gündür erken kalktım hep ve çok uykusuzudum bugün uyudum 10'a kadar valla
iyi geldi ama şimdide facede burda takılıyorum öyle
ama evede el atmam lazım benim

sziden ne var ne yok havadilser var mı değişik

p.tesi günü sohbete gittim çok güzel geçti
salı günü arkadaşım ile fethi paşa korusunda kahvaltı yaptık üsküdar sahilde gezdik yağmurda yağıyordu çoook güzel geçti deniz iyi geldi
çarşamba günü ablama kahvaltıya geldim banka işlerim vardı onları hal ettim sonra eşimden izin istedim 1 gece kaldım ablamda
perşembe günü ablamda ilen kahvaltıya dışarı gttik sahile yiğenim hastalandı çok kötü serum taktırdı annesi ben 4 e doğru eve geldim eklaım orda hala
bugünde vala biraz temizlik yapmam lazım ama elim gitmiyor hava karanlık ve kapalı yağmurlu böle ama kalkmam lazım yemeğim yok ev dağınıuk
yarında gün var oraya gitmem lazım şime sölemedim ama kızar mı acaba dicek evde durmuyorn diye bakalım giderim inş güzel oluyor
benden böle çok güzel geçti haftam valla ben eve alıştım sanırım kzılar
iş artık bana bira uzak gibi ama eşimde cv mi bir yere yollamış iyi bir yer imiş isteresen eğer olursa çalışırmısın dedi
bende bakarız dedim ama alıştım valla evede rahat yani

p.tesi günü sohbete gittim çok güzel geçti
salı günü arkadaşım ile fethi paşa korusunda kahvaltı yaptık üsküdar sahilde gezdik yağmurda yağıyordu çoook güzel geçti deniz iyi geldi
çarşamba günü ablama kahvaltıya geldim banka işlerim vardı onları hal ettim sonra eşimden izin istedim 1 gece kaldım ablamda
perşembe günü ablamda ilen kahvaltıya dışarı gttik sahile yiğenim hastalandı çok kötü serum taktırdı annesi ben 4 e doğru eve geldim eklaım orda hala
bugünde vala biraz temizlik yapmam lazım ama elim gitmiyor hava karanlık ve kapalı yağmurlu böle ama kalkmam lazım yemeğim yok ev dağınıuk
yarında gün var oraya gitmem lazım şime sölemedim ama kızar mı acaba dicek evde durmuyorn diye bakalım giderim inş güzel oluyor
benden böle çok güzel geçti haftam valla ben eve alıştım sanırım kzılar
iş artık bana bira uzak gibi ama eşimde cv mi bir yere yollamış iyi bir yer imiş isteresen eğer olursa çalışırmısın dedi
bende bakarız dedim ama alıştım valla evede rahat yani

bacım sen hergun gezıyon ev sana rahat olmamı hıç:1: normalde evde otursan sıkılırsın ben kızımla oyalanıyorum ona ragmen bunalıyo bazen ınsan.havalar duzelıyo artık bende hergun gezecem uleynnn görürsünüz:1:

yok yaa insan torununa daha iyi bakar bence daha kıymetli olurlar..
halaları ise yeğenleri kıymetli olur yapmazlar bence öle birşey...

inş.canım ama bilemiorum bağırma falan denmez hergün biz uğraşıoz onla falan derler benm küçük görümcem biraz çingenedir.bakalım göricez diorum valla umrumda olmaz derim kocama ben çıkıorum işten ne yap ne et öde büyük sözüme tövbe ama bakıp göricez belki durumları daha düzeltiriz 1,50yaş kreşe veririz falan zaten 6 ay ben bakıcam gerisi allah kerim.

:19:
ısyan bı tarafın açıktamı kaldı gız:1: şaka bır yana hamılesın korkutabılırler ruyanda cnm normal
34ıst torununa kuralcı olamaz kıyamaz ama ınan keske olsa bıraz.arkadasımın çoçuğuda babaannende buyudu çok şımarttılar ne ıstedıyse aldılar hem dede hem babaanne şimdi çoçuk sorunlu malesef.oylede ıyı degıl bıraz kuralcı olmak ıyıdır.bende oyle olurum dıye tahmın edıyorum ama kıyabılırsem:1:

ya canım öylede her dediğini almasınlar ben zaten istemem bunu ama evdeyken otur kalkma dokunma falan dendiğinde çocuk sıkılır yani rahat bırakıan kırmasına dökmesine tabiki izin vermicen.benm arkadaşım çok titiz dağınıklığı hiç sevmez çocuğu 2 yaşında mutfağı öyle bi dağıtıomuş ki onu izlerken çok hoşuma gidio dio meselaa tencere tava bırakmıo dolapta dio o bile söz dinlesin tabi bende isterim.

:19:

ya canım öylede her dediğini almasınlar ben zaten istemem bunu ama evdeyken otur kalkma dokunma falan dendiğinde çocuk sıkılır yani rahat bırakıan kırmasına dökmesine tabiki izin vermicen.benm arkadaşım çok titiz dağınıklığı hiç sevmez çocuğu 2 yaşında mutfağı öyle bi dağıtıomuş ki onu izlerken çok hoşuma gidio dio meselaa tencere tava bırakmıo dolapta dio o bile söz dinlesin tabi bende isterim.

sen gidişta bakarsın begenmedın bakımını dıyelım verırısın kreşe 2 yaşına gelınce cnm.

yuhhh varmı okadar.ben şanslıyım sanırım eşimin çalıştıgı yerın kreşi var yarıyarıyaymış fıyatlar
900 se aldıgın maaşın çok yuksek olması gerekır:26:

valla hi var 2 arkadaşımın ki biri 850 biri 900 e gidiyo aldığım maaştan yarısından biraz fazla..ohh valla ne güzel senin içinnn keşke bizde de öle olsa direk veririrz yaaa

Son düzenleme:
valla hi var 2 arkadaşımın ki biri 850 biri 900 e gidiyo aldığım maaştan yarısından biraz fazla..ohh valla ne güzel senin içinnn keşke bizde de öle olsa direk veririrz yaaa

o fiyatlar ne öle yaaa :53::53::53::53: istanbul çok pahalııı :53::53:
konyada 350-600 arasında değişiyor lüksüne göre...

zaten kreş 900 olsa ben çalışmamkı....ne kadar maaş alıcamda onu verıcem kım bana 2000 verır.10 senelık deneyımım var ama avukat camıası pinti :ssz:

zaten kreş 900 olsa ben çalışmamkı....ne kadar maaş alıcamda onu verıcem kım bana 2000 verır.10 senelık deneyımım var ama avukat camıası pinti :ssz:

hiç borcun olmazsa olur 2 yaşından sonra verilir çocuğun eğitimi için iyi ama borç varsa 2 maaş ancak bunları karşılıosa ve geçimini vermek tabikide anlamsız.eşimin işyeri müdürün karısı aynı zamanda patronun yiğeni oluolar karısınıda yanına aldı zor durumdayız falan die çalışması lazım dedi anladıkda 2 yaşında çocuğunu verdi kreşe 950 tl onun dışında masrafda çıkıo yok resimdi tiyatroydu bilmm ne ee dedim senn çalışman nie şimdiye kadar evindeydin çocuğuna güzelce bakıodun falan dedim cevap veremio böle olursa gereksiz tabi.

Back