- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #57.221
Selam canlarim
Hepiniz iyisinizdir inşallah özledim sizleri
Ben bu ara dedigim gibi koşturuyorum
Psikolojikmen dengesizim ,, kendimi dinlememek için evde pek durmuyorum
Zaten dersane de var biliyosunuz
İsyan efulim hamilelikler nasil gidiyor kizlar?
Allah kolaylik versin inşallah
Hepinizi özledim çok öpüyorum beni unutmayin :))
Selam canlarim
Hepiniz iyisinizdir inşallah özledim sizleri
Ben bu ara dedigim gibi koşturuyorum
Psikolojikmen dengesizim ,, kendimi dinlememek için evde pek durmuyorum
Zaten dersane de var biliyosunuz
İsyan efulim hamilelikler nasil gidiyor kizlar?
Allah kolaylik versin inşallah
Hepinizi özledim çok öpüyorum beni unutmayin :))
amın cnm yaptırma o zaman bosuna
kızlar bugün mide bulantım kesildi, tansiyonumda normale döndü bende belirtiler biranda kaybolunca korktum kendi doktorumu beklemeden hebe polikliniğine gittim...baktırdım ve kalp atışlarını duydumm mercimeğiminnn...haftası ile uyumlu gidiyormuş..
doktor başta keseyi gördü bebeği göremedi..sonra dedi alttan bakalımmı diye..bende hayır dedim..o zaman biraz daha bakayım dedi..kasılarımdan aşağı biraz daha inince doktor gülerek bak şu meleğe buraya saklanmış küçük sıpa annesi dedi...kalp atışlarıda var güm güm dedi ve dinletti...çok mutlu oldummm yaaaa
selam kızlarrrr
ayy ne kadar güzel yaa gözün aydın bitanemm mercimege bak sen bide annesinden saklanıyobulantınında geçmesine sevindim canım inş bundan sonra böyle normal seyirde gider
ısyan gözun aydın .bu kadar telaslanma cnm.ilerlyen zamanlarda bırgun hareketlerını çok hıssederken otekı gun hıssetmeyebılırsın.napıcan o zamanısyan hergun sağlık ocagına gıdıyomuş kalp atışını duymak ıçın
kız sağlık ocağına ne gerek var...
kendim hastanedeyim zatenn..radyolojide çalışıyorumm...USG makinaları ayağımın altındaaa...hergün bakarmışım ben artıkkk...oturur kedim bile bakmayı öğrenirmişimmm
öle deme kuzum yaa vallahi telaşlandımmmm
kız sabah kalktım öğürcem diye tetikte bekliyorum ama tık yok..zorluyorum kendimi yaa niye bulanmıyor diyorum eşime..o da manyak iyi ya işte ne güzel diyor..bende yok yok terslik var diyorummmmide bulantısının kesilmesi korkuttu beni...yahu ne kadar psikopatlaşıosun bilemezsin mmosusemm...darısı inş tez zamanda sana olsunnnn AMİNNNNNNNNNN
aminnn canım rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşşmide bulantın belki arada olur yine yaşayan bilemez tabi ama en ufak şeylerde bu kadar panik yapma bence. vücudun alışmaya başlıyodur belki bu duruma
aa oda dogruya....kendın oğrenırsın bencdeyok tatlım oyle bulantın olmayınca korkma sevın hatta.ama bazı gunler gene olabılır merak etme
zaen kalp atısını görmuşsun çok şukur bundan sonrası daha kolay.
yok canım ben şimdi fark ettim kalp atışı duymadım yaa ondan panikmişimm çok rahatladım artık..
bundan sonra korkmam..
2 hafta sonra kontrolüm var o zaman giderim inşşş
aynen hcg ertışına bağlı oluyormuş..
zaten başladı yine midem bulanmaya..
simitimin yarısı vardı hemen hüplettiğim açlığa hiç gelmiyor...
asitli şeylerden de uzak dur canım. ya sen bi foto koysana görelm çıkmış göbüşünü
canım yarın çekineyimmm bugün iyi değilimmm
ama size mercimeğimin kendini göstereyim bu kendisi kesenin içindeki hali..
albüme bakınnn
anca ekleyebildim kuzu boyutu büyük geldi...
kızlar bugün mide bulantım kesildi, tansiyonumda normale döndü bende belirtiler biranda kaybolunca korktum kendi doktorumu beklemeden hebe polikliniğine gittim...baktırdım ve kalp atışlarını duydumm mercimeğiminnn...haftası ile uyumlu gidiyormuş..
doktor başta keseyi gördü bebeği göremedi..sonra dedi alttan bakalımmı diye..bende hayır dedim..o zaman biraz daha bakayım dedi..kasılarımdan aşağı biraz daha inince doktor gülerek bak şu meleğe buraya saklanmış küçük sıpa annesi dedi...kalp atışlarıda var güm güm dedi ve dinletti...çok mutlu oldummm yaaaa
hayırlı olsunn canımm alttan bakmaya nie hayır dedin ki daha iyi görünüomuş ordan.ben kalp sesini duymadım ama daha fazla ışık vermem gerekio buda bebeğine zarar onun şimdi sadece görebilirsiniz dedi bir çok kişide öle olmuşş sen duyduysan ne güzell iinsan çok duygulanırr yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?