Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Selam canlarim
Hepiniz iyisinizdir inşallah özledim sizleri
Ben bu ara dedigim gibi koşturuyorum
Psikolojikmen dengesizim ,, kendimi dinlememek için evde pek durmuyorum
Zaten dersane de var biliyosunuz

İsyan efulim hamilelikler nasil gidiyor kizlar?

Allah kolaylik versin inşallah

Hepinizi özledim çok öpüyorum beni unutmayin :))

cnm nerlerdesın sen ya unuttun bızlerı...

kız unuturmuyuz hiç seni..kendini toplada gel hemen yanımıza inşşş...
hamilelik mide bulantısı baş dönmesi derken gelip geçiyor..bugün iyiyim şükür henüz mide bulantım yok...
senin dersane falan nasıl gidio

kızlar bugün mide bulantım kesildi, tansiyonumda normale döndü bende belirtiler biranda kaybolunca korktum kendi doktorumu beklemeden hebe polikliniğine gittim...baktırdım ve kalp atışlarını duydumm mercimeğiminnn...haftası ile uyumlu gidiyormuş..
doktor başta keseyi gördü bebeği göremedi..sonra dedi alttan bakalımmı diye..bende hayır dedim..o zaman biraz daha bakayım dedi..kasılarımdan aşağı biraz daha inince doktor gülerek bak şu meleğe buraya saklanmış küçük sıpa annesi dedi...kalp atışlarıda var güm güm dedi ve dinletti...çok mutlu oldummm yaaaa

selam kızlarrrr

ayy ne kadar güzel yaa gözün aydın bitanemm mercimege bak sen bide annesinden saklanıyo bulantınında geçmesine sevindim canım inş bundan sonra böyle normal seyirde gider

selam kızlarrrr

ayy ne kadar güzel yaa gözün aydın bitanemm mercimege bak sen bide annesinden saklanıyo bulantınında geçmesine sevindim canım inş bundan sonra böyle normal seyirde gider

kız sabah kalktım öğürcem diye tetikte bekliyorum ama tık yok..zorluyorum kendimi yaa niye bulanmıyor diyorum eşime..o da manyak iyi ya işte ne güzel diyor..bende yok yok terslik var diyorummm mide bulantısının kesilmesi korkuttu beni...yahu ne kadar psikopatlaşıosun bilemezsin mmosusemm...darısı inş tez zamanda sana olsunnnn AMİNNNNNNNNNN

ısyan gözun aydın .bu kadar telaslanma cnm.ilerlyen zamanlarda bırgun hareketlerını çok hıssederken otekı gun hıssetmeyebılırsın.napıcan o zaman ısyan hergun sağlık ocagına gıdıyomuş kalp atışını duymak ıçın

kız sağlık ocağına ne gerek var...
kendim hastanedeyim zatenn..radyolojide çalışıyorumm...USG makinaları ayağımın altındaaa...hergün bakarmışım ben artıkkk...oturur kedim bile bakmayı öğrenirmişimmm
öle deme kuzum yaa vallahi telaşlandımmmm

aa oda dogruya....kendın oğrenırsın bencde yok tatlım oyle bulantın olmayınca korkma sevın hatta.ama bazı gunler gene olabılır merak etme
zaen kalp atısını görmuşsun çok şukur bundan sonrası daha kolay.

aminnn canım rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşş mide bulantın belki arada olur yine yaşayan bilemez tabi ama en ufak şeylerde bu kadar panik yapma bence. vücudun alışmaya başlıyodur belki bu duruma

aminnn canım rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşş mide bulantın belki arada olur yine yaşayan bilemez tabi ama en ufak şeylerde bu kadar panik yapma bence. vücudun alışmaya başlıyodur belki bu duruma

yok canım ben şimdi fark ettim kalp atışı duymadım yaa ondan panikmişimm çok rahatladım artık..
bundan sonra korkmam..
2 hafta sonra kontrolüm var o zaman giderim inşşş
aynen hcg ertışına bağlı oluyormuş..
zaten başladı yine midem bulanmaya..
simitimin yarısı vardı hemen hüplettiğim açlığa hiç gelmiyor...

evet canım yaa kalp atışı duydum yaa çok rahatladım...
inş gerek kalmaz canım öğrenmeme falan...
ben arada giderim yineee

asitli şeylerden de uzak dur canım. ya sen bi foto koysana görelm çıkmış göbüşünü

hayırlı olsunn canımm alttan bakmaya nie hayır dedin ki daha iyi görünüomuş ordan.ben kalp sesini duymadım ama daha fazla ışık vermem gerekio buda bebeğine zarar onun şimdi sadece görebilirsiniz dedi bir çok kişide öle olmuşş sen duyduysan ne güzell iinsan çok duygulanırr yaa.

ne bileyim canım kendi doktorum değildi..polik gitmiştim güvenedim istemedim...
ama sonra normal USG ile gördü karındann..
darısı inşş sana... ben sen duydun zannediyordummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…