Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ne bileyim canım kendi doktorum değildi..polik gitmiştim güvenedim istemedim...
ama sonra normal USG ile gördü karındann..
darısı inşş sana... ben sen duydun zannediyordummm

hmm güvenmediğinde yani dedim acaba başka bi nedeni mi var.ne bilim sesi dışarı veremem çok küçük dedi zararlı dedi olsun dedim bende sağlıklı ya bilim de yeter bana dedim ilerleyen zamanlarda dinlersin inş.dedi

kızlar ben geldim malum bebekle oluyor kuzcum hastalandı gecen cumartesi banyo yaptırmştım ertesi gun bir hapsirik burun akıntısı ateş 38 oldu ateşini zor dusurdum bugun bira daha iyi cuma günüde ası var bakalım napcaz ankara bulutlu yağmur mu yagacak nedirrr

pazar guu iş guc temizlik yapıyım dedim kısakollu ilee üşüttüm herhalde sabah oldugu gıbı cıkartım bi isal bi mide bulantısıııı

sıbel kıs sana bısı sorcam sen ek gıdaya gectınmı duruda bıda adet oldunmu ben daha olmadım 4 ay olcakkk

canımm çok geçmiş olsunn kuzucumm...dikkat edin kendinize kuzucummm

aradım 2/3 kere ama çamayınca anladım dedim meşguldur diye
neyse sen iyi olda canım gerisi önemli değil

kızlar bu arada daha henüz belli değil..
ama bizim istanbula taşına gibi bir durumumuz söz konusu..
eşime oradan bir iş teklifi geldi gibi ama henüz net belli değil..
2-3 aya kadar belli olacakmış kadrosu falan...
bir kanalda web sorumlusu olarak gelebiliriz dediğim gibi henüz net değil..
2-3 ay içinde belli olacak..tabii maaş şartlar ne onuda bilmioruz..
ama gelen yer iyi bir yermiş...bunuda eşimin kardeşinin çok yakın bir tanıdığı bulmuş..
eğer maaş 3000 civarı falan olursa eşim gideyim diyor..
eşimin kardeşi askeriyeyi kazandı ağustosta iş başı yapacak..4-5 ay orada kalırım para biriktiririm sonra ev tutarım sizi alırım..
o aradada bebek biraz daha büyür..
sende bebek bakma işine daha iyi alışırsın dedi..
2 yıl çalışmazsın sonra kreşe veririz sende burada hastanelerden birine koyarız diyorlar ama bakalım kısmet..
tabii annemlerden ayrılmak çok üzücü ama eşim diyor uçak 45 dk..cuma akşamları gidersin pazar dönersin 2-3 haftada bir gidersin diyor..
hakkımızda hayırlısı olsun kızlar dua edinnn...
istanbula gelirsem hepinizi ben toplayacağım...sizde iş yok..

senin o annecik diyen dillerini yerimm kuzucumm benimmmm
naber şekerim..
eee kız senin hafta sonu planın şimdiden belli olmuştur...yoğun hatunnn
iyi kuzucum ne olsun yorgunum hafta sonu planım belli olmaz olurmu ama daha belli değil eşim ctesi çalışabilirim bursaya gidebilirim yine dedi bende dedim birlikte gidelim o zaman ben üniv bursada okudum ev arkadaşlarım hala orda sen işini bitirene kadar bende onlarla takılırım dedim bana da iyi gelicek oda olur dedi. bakalım ctesi çalışırsa öyle yapıcaz ama çalışmazsa evde dana gibi yatıcaz

ayyyy gerçektenmiiii çok isterim gelmeni ama hayırlısı olsun diyim yine. gel gel hep birlikte bi toplanalım canım

ohh gezginn yaa yinemi gitcennnn kızzz eşimde haftaya afyona gidiyor turnuva var..bana sende gel diyor ama ben bu halde gitmem yola ne olur olmaz dyorum..
bende afyonda okudum arkadaşlarım var orada ama olsun tehlikeli olur belkimmm...
ohh kızz evde dana gibi yatmakta iyi birşeyy yanii vallahii
evet canım hayırlısı olsun..eğer bu iş olursa bebeğin kısmeti deriz yani çünkü hiç böle bir fikir yoktu ortada..kısmet artık

hadi ya hayırlısı olsun bakalım 3000 tl maaş olursa tabiki çok ii olur senn çalışmana bile gerek kalmaz belli bi süre bebeğine bakabilirsin.hakkınızda hayırlısı olsunn canımm.inşallah eşin sözünde dururda sık sık gönderir uzak yola gidip gelmek kolay değil ne kadar yol kısada olsa bide bebekle

canım maddi durumda sıkıntı olmazsa gönderir...
şimdi bile beni arada annemlere kalmaya gönderir hadi git bu gece kal..
yada c.tesileri sabah annene kahvaltıya git der anneni çağır der..
yani öle kısıtlı biri değil zannetmiyorum.
kendi anneside burada o da torununu özler o da gelsinler der zaten..

4,5 aylıkken basladık yavas yavas tattırmaya.şimdi artık öğün olarak verıyorum cnm çorba,meyve,yoğurt vs.çorba yedırırkn halımı görmen lazım bı şarkılar gülücükler şebek oluyorum yesin diye sevmıyo sebze corbasını neysekı tarhana ıçıyo barı.yogurda bayılıyo ama ben pek tutturamıyom hep sulu oluyo
Duru 4 aylıkken adet oldum.bı dahada olmadım.bekarkende hep duzensızdı çok takmıyorum ama aslında görünmem lazım doktorada korkuyorum alttan bakar dıye sakın doğum yaptın ondanmı korkuyon demeyın doğumu sezeryan yaptım anacım
1 sene adet olmaman normalmış cnm merak etme.bu arada sakın kız hastayken aşı yaptırma aman dıyeyım ıyıce ıyıleşsin oyle

ısyancım hayırlısı olsun ama kıskanıyorum azcık da İizmir e yakınlaşın.bu arada semiks İzmir e taşınıyormuş çok sevındım ama pek takılamıyor ama bıze olsun
benım gbı yaparsın bende nasıpse kreş yaşına kadar kendım bakıcam sonra iş bakıcam ınş.zaten bılıyo musun en guzelıde o. herşeyını göruyosun mesela bazen evde cok sıkılıyom iş hayatını özluyom ama diyom kı kızımın her halını göruyorum babası çokşey kaçırıyo mesela ben ona anlatmakla yetınıyorum

canım kısmet bakalım artık herşeyin hayırlısı şekerim..
bende bakmak isterim tabi 2-3 yaşına kadar en azından..
inş hayırlısı olur kuzucum..
izmire bende gelmek isterim aslında güzel yer yaaa

o yönde şanslısın ozaman canım yani konya istanbul uçak ne kadar da yakın olsa die dedim.benm annemler avrupada biz anadoluda ben sölemeden aklına benim kocamın sağolsun yalnızda bi yere bırakmaz asla.benm de bi pazarım var cumartesi de tam gün çalıştığım için herzman da gidemiorum zatenn belki aynı tarafda olsak nasıl olur bilmiorum bırakır die düşünüorum ozamn ama.

sibelim tabiki herkes ister ama bazen durumlar uygun olmuo işte biz bide yeni ev aldık 2100 taksit ödemesi var bırakma lüksüm asla yok büyük konuşmım mecburen izin bittiği gibi işe devam ama çok isterim 1 2 yaşına kadar bakım ama işte olmuoo

bencede canım sen biraz daha bekle yolculuk etmek için. ya havalarda güzel ya gezmek güzel oluyo ama yatmakta çok tatlı bilemiyorum
bu arada sağolsun burdaki forumda izmitli hamişler forumunda bana yardımcı oldular iiyi bi dr söylediler üniv doktoruymış ama özeli varmış ona gitmeyi düşünüyorum. adam özellikle pko ve infenite konusunda uzmanmış ondan önümüzdeki ay randevu alıp gitmek istiyorum. net bişeyler yok hala kafamda bende pko varmı yokmu bilmiyorum öğrenmem lazım

yaa evet havalarda maşallah pek güzel git kız bir daha gelmez böle şans...
evet cnaım gördüm takip ediom ben seni..erkek bir doktormuş..
bencede kesinlikle git..
eğer pko varsa en azından tedavi birşeyler verir canım..
ben gibi boş yere üzülmezsin kuzum aylarca..

canım tabi şartlar fark ettiriyor..
belkide eşin yanı tarafta olsanız gönderir..
aman be zor evli olmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…