• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
evet canım 6 gün yok aramızda...
ama bu sefer resmen kendi kaşınmışşş :1::1::1::1: deli kızz işteee:1::1:

ayy ne güzell maşallah maşallahh canım...
benim doktorda haftaya çağırdı sanırım kesin olması için..
mide bulantım fena birde tannsiyonum çok düşük..
şu 3 ay geçsin bir yaaa

oy kuzum benim olsun bugünlerinde güzel ne kadar istediğini düşün o minik pıtırcığı :1: tuzlu ayran iç bide çucuk kraker ye canım mideni bastırır muhtemelen bişey yemediğin için düşüyodur tansiyonun. hadi gidin haftaya da pıtırcığn kalp atışlarını duyun. valla hamilelik çizelgeni okuyorum arada bu bir mucize başka hiçbişey değil yani çook güzell :16:

kalp atışlarını duymak şahane değil mi...ay ozeldım hamılelık gunlerımı be:1:
ama her gıdış hep heyecanlı hep tedırgın ..yok kesesı...yok kalp atışı...ıkılı tarama testı....ayrıntılı test....hep ınsanı korkutuyo....sonra guzel haberlerı alınca o sevınç....sanırım adı yok bu duygunun
arkadasa çok uzuldum ALLAH kımsenın kucagını boş bırakmasın Yarabbım.efulım ozledık senı gel garı aramıza
cute bu sefer haksız...cezalık bırşey yazmadı ama yazdıkları dogru değil bence
ısyan benımde hep duşuktu tansıyon ama hıç rahatsız olmadım normalım düşük demek.mousenın dedıgı gbı kraker felan ye mıden ıçın cnm
hakkatende şu 3 ay herkes ıçın ne kadar zor.benım ıçınse ne kadar kolaydı ya ben hıç anlamadım bıle hamıle oldugumu.ınsan bırgun bıle bulantı çekmezmı arkads.ha tabı bu bana kılo olarak geri döndü:43: şimdi uğras dur

ama her gıdış hep heyecanlı hep tedırgın ..yok kesesı...yok kalp atışı...ıkılı tarama testı....ayrıntılı test....hep ınsanı korkutuyo....sonra guzel haberlerı alınca o sevınç....sanırım adı yok bu duygunun
arkadasa çok uzuldum ALLAH kımsenın kucagını boş bırakmasın Yarabbım.efulım ozledık senı gel garı aramıza
ısyan benımde hep duşuktu tansıyon ama hıç rahatsız olmadım normalım düşük demek.mousenın dedıgı gbı kraker felan ye mıden ıçın cnm
hakkatende şu 3 ay herkes ıçın ne kadar zor.benım ıçınse ne kadar kolaydı ya ben hıç anlamadım bıle hamıle oldugumu.ınsan bırgun bıle bulantı çekmezmı arkads.ha tabı bu bana kılo olarak geri döndü:43: şimdi uğras dur

evet çok güzel bi duygu sesini duyamadık ama olsun ii olduğunu gördük ya o bize yeter.evet her gidişde insan tedirgin oluo azda olsa şu ikili testleri falan yaptırmışmıydın ya sen çoğu yaptırmadık dio benm çevremde de pek yaptırana rastlamadım bende ne yapıcağımı bilemiorum.aynen adı yok yaşanarak bilinio anlatılmaz yani.cuteye noldu ben göremedim kaçırdım sanırım yaa

oy kuzum benim olsun bugünlerinde güzel ne kadar istediğini düşün o minik pıtırcığı :1: tuzlu ayran iç bide çucuk kraker ye canım mideni bastırır muhtemelen bişey yemediğin için düşüyodur tansiyonun. hadi gidin haftaya da pıtırcığn kalp atışlarını duyun. valla hamilelik çizelgeni okuyorum arada bu bir mucize başka hiçbişey değil yani çook güzell :16:

canım evet zaten o sende can olduğunu bilince katlanıyorsun..
bugün cidden kötüyüm ama..
kaç saattir yatıyorum iş yerinde..
yarında böle olursam serum bağlayacaklar hem mide bulantısı için hemde gıda takviyesi..çünkü çubuk bile yiyemiyorummm..içim kalkıyor..
öğlen yemeğe çıktıö..
domates, biber ve salatalık koymuşlar tavuğun yanına hemen ekmek arası yaptım iyice tuzladım yedim..o baya iyi geldi...
inş hemen sende hamiş kalırsın ama inş sibel gibi hiç anlamazsınnn...

aman canım görünsün herşey güzel olsunda geç olsun boşver haftaya benmde yine kontrolüm var testlerim falan da güzel çıktı folik asite devam ialca falan gerek yok 3 ay bitince folik asiti bırakıp vitamine geçicez dedi okadar güzel birşey ki ekranda kalp atışlarını görmekk rabbim herkese nasip etsin bunu resmen 2 kalbin varr minncaık içinde bilmek çok güzel.tansiyonuma da baktı sıkıntı yok sende dikkat et birşey falan yemion mu acaba düşük olsunn tuzlu ayran falan iç biraz ii gelir mide bulantısı çok kötü canım ya benimde az ama zorluo.dün öğlen yediğimle durdumm akşam hiç bişi yiyemedim bende.
bana vitamini şimdiden verdi ama ben kullanmadım..
zaten folik asitimin içinde vitamin var..
ağır geliyor bana o vitamin ilaçları...
folik asit bitsin o zaman başlarım bende....
ayy bende korkı heyecan hepsi varçç
ama en kötüsüde baş dönmesi mide bulantısı tansiyon düşüklüğü...

:1::1::1: ayy sibel ya şu halimle güldüm sanaaa:1::1: bana sadece kilon aldırdı diye...
bende aldımmı verdimmi bilmiyorumm ama benim karnım çıktı yaa şaka gibi.. herkes hamile olduğumu dılşardan anlıyor..
daha 7 haftalık yaa bu kadar erken olmaması lazımmmm :1::1:

selam kizlar nasilsiniz?

biz dun cok kotu bi haber aldik :( dayimin kizi 2 aylik tup.bebegini kaybetti kurtaj olmak zorunda kaldi kalbi durmus insam kendi de bebek bekleyince daha farkli etkileniyo :( Rabbim insaAllah tekrarini nasip eder sizlerde dua ederseniz cok sevinirim Allah rizasi icin..

eflinam beni aramissin canim ama kuaura bakma yogunluktan teledona bakamiyorum.bile..

isyam cok sukur hersey yolunda simdilik 3 aylik oldu bebegimiz doktora da insaAllah haftaya gidicey bu hafya yetsitiremiyoruy esim.12 saat calisiyor..

annemleri pazar gunu yolcu ediyorum ama uzulmiycem.insaallah bende gidicem nasilsa..

pazartesi aranizdayim yine.. herkese sevgiler..

canımm üzüldümm ama sen sakın kendini harap etme..biliyorsun bize üzülmek yasak...
inş en yakın zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olurlar..
ilk aylarda düşen bebekler genelde sorunlu bebekler olurmuş...Rabbim dünyaya getirip o aileyi sınayadabilirdi canım o daha zor olurdu..
Rabbim ne eylerse güzel eyler..
dua edelim inş...
özledik seni gel artıkk

yarında böle olursam serum bağlayacaklar hem mide bulantısı için hemde gıda takviyesi..çünkü çubuk bile yiyemiyorummm..içim kalkıyor..
öğlen yemeğe çıktıö..
domates, biber ve salatalık koymuşlar tavuğun yanına hemen ekmek arası yaptım iyice tuzladım yedim..o baya iyi geldi...

inş canım düzelirsin biran önce bende çok istiyorum rabbim ne zaman nasip eder bilinmez tabi hayırlısı ne zamansa o zaman olsun daha erken diyorum yani üzülmek için çünkü 2,5 aydır daha tam anlamıyla bile planlı bişey yapamadık. ne zaman nasipse o zaman olucak zaten öyle düşünüyorum :10::49: hafta sonu çok muhabbeti geçti ctesi gecesi kendimi hamile gördüm ama o duyguyu resmen yaşadım yani içten içe ne kadar istiyosam anla işte :9:
sende kucağına sağlıkla inş alırsın kuzucummmmm :16:

inş canım düzelirsin biran önce bende çok istiyorum rabbim ne zaman nasip eder bilinmez tabi hayırlısı ne zamansa o zaman olsun daha erken diyorum yani üzülmek için çünkü 2,5 aydır daha tam anlamıyla bile planlı bişey yapamadık. ne zaman nasipse o zaman olucak zaten öyle düşünüyorum :10::49: hafta sonu çok muhabbeti geçti ctesi gecesi kendimi hamile gördüm ama o duyguyu resmen yaşadım yani içten içe ne kadar istiyosam anla işte :9:
sende kucağına sağlıkla inş alırsın kuzucummmmm :16:

ben hiç kendimi o kadar istememe rağmen hamile görmedim rüyamda canımmm :1::1:
hamile olmadığımı bilmeden rüyamda kuzu ve kurt yavrusu gördümm...tabiride çocuktu aman bilinç altıdır dedimm ama hep aklımda kaldı..
Rabbim bana belli etmiş aslındaaa :16::16:
inş seninde en yakın zamanda olur bebeğim..
4-5 ay deneyin eğer olmazsa hemen doktora git canım 1 yıldır deniyoruz de:1::1: çünkü tedavi süreside uzuyor ve yaş çok önemli şekerimmm

evet çok güzel bi duygu sesini duyamadık ama olsun ii olduğunu gördük ya o bize yeter.evet her gidişde insan tedirgin oluo azda olsa şu ikili testleri falan yaptırmışmıydın ya sen çoğu yaptırmadık dio benm çevremde de pek yaptırana rastlamadım bende ne yapıcağımı bilemiorum.aynen adı yok yaşanarak bilinio anlatılmaz yani.cuteye noldu ben göremedim kaçırdım sanırım yaa

cnm Yuce Rabbım yazmasın ama bebeğinin zeka engellı doğma olasılığı olursa ve sen aldırmayı duşunmezsen evet hıç yaptırma gerek yok.ama ayrıntılıya gır ılerkı zamanlarda o organlarına bakıyo çunku

öğlen yemeğe çıktıö..

bana vitamini şimdiden verdi ama ben kullanmadım..
zaten folik asitimin içinde vitamin var..
ağır geliyor bana o vitamin ilaçları...
folik asit bitsin o zaman başlarım bende....
ayy bende korkı heyecan hepsi varçç
ama en kötüsüde baş dönmesi mide bulantısı tansiyon düşüklüğü...

:1::1::1: ayy sibel ya şu halimle güldüm sanaaa:1::1: bana sadece kilon aldırdı diye...
bende aldımmı verdimmi bilmiyorumm ama benim karnım çıktı yaa şaka gibi.. herkes hamile olduğumu dılşardan anlıyor..
daha 7 haftalık yaa bu kadar erken olmaması lazımmmm :1::1:

canımm üzüldümm ama sen sakın kendini harap etme..biliyorsun bize üzülmek yasak...
inş en yakın zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olurlar..
ilk aylarda düşen bebekler genelde sorunlu bebekler olurmuş...Rabbim dünyaya getirip o aileyi sınayadabilirdi canım o daha zor olurdu..
Rabbim ne eylerse güzel eyler..
dua edelim inş...
özledik seni gel artıkk

demek banada oyüzden vermedi bitince başlarız dedi bu arada ben 4 kilo zayıflamışım şaka gibi ilk hamileliğimi öğrendiğimden bu yana bişi yiyemiorum ki doğru düzgünn yaaa.sen baya kötüsün ozmaan yatabiliosan ne güzell.6 haftada karın nasıl çıkıo yaa şakasın snde.benm normalde de göbeğim olduğu için çıksada anlamam heralde.

demek banada oyüzden vermedi bitince başlarız dedi bu arada ben 4 kilo zayıflamışım şaka gibi ilk hamileliğimi öğrendiğimden bu yana bişi yiyemiorum ki doğru düzgünn yaaa.sen baya kötüsün ozmaan yatabiliosan ne güzell.6 haftada karın nasıl çıkıo yaa şakasın snde.benm normalde de göbeğim olduğu için çıksada anlamam heralde.

kız vallahi sivri şekilde çıktı hemdeee :1::1::1:

cnm Yuce Rabbım yazmasın ama bebeğinin zeka engellı doğma olasılığı olursa ve sen aldırmayı duşunmezsen evet hıç yaptırma gerek yok.ama ayrıntılıya gır ılerkı zamanlarda o organlarına bakıyo çunku

2 li testte mi çıkıo engelli allah korusun.ayrıntılı ultrason evet olabilir.

2 li testte mi çıkıo engelli allah korusun.ayrıntılı ultrason evet olabilir.

canım bende yaptırmıcam diordum ama bir sürü sorun daha önceden tespit edilebiliyormuş..
kesinlikle yanıltıcı bir test aslınd ayalnış çıkma payıda var buda bir gerçek ama ben sanırım yaptırcamm

erkek ozamn heee :1::1: kilo almış olabilirmisin şimdi yiyemion ama yediğin stoklarından falan ay isyan ya ne güldümmm 6.ayda çıkıo herkesin bizim 6.haftada haftalar eksik ama bizim öle demek ki:1::1:

:1::1::1::1: yawww ne bilimm vallahii...bende anlamadım bırt diye çıktı yaniii :1::1::1:
yok canım kilo almadım aynu duruyorummm...zaten bu yeme ile vermem lazımmm :1::1:

canım bende yaptırmıcam diordum ama bir sürü sorun daha önceden tespit edilebiliyormuş..
kesinlikle yanıltıcı bir test aslınd ayalnış çıkma payıda var buda bir gerçek ama ben sanırım yaptırcamm

allah korusun yanıltma payı olurda yanlış çıkarsa ve yanlış karar alırsann...herşeyi yaptırcan mı senn

:1::1::1::1: yawww ne bilimm vallahii...bende anlamadım bırt diye çıktı yaniii :1::1::1:
yok canım kilo almadım aynu duruyorummm...zaten bu yeme ile vermem lazımmm :1::1:

ii bakalım ne güzel 9 ay vay senin haline ozaman nasıl taşıcan daha da çıkacak:1::1::1: ben vermişim 4 kilo ne demek yaa daha kaç günde valla

valla ben hepsını yaptırdım kızlar. ama dedıgım gbı ıkılı testte secım sızın.sadece bu olasılıgı gösterıyo o test.dığer şeyler ayrıntılı ultrasonda

Back