Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yok be ısyan bence sen 12-13 kıloyla tmamlarsın doğumdada 6-7 sı gıder. bakma ben abarttım hamılelğımde zaten çabuk alan bı bunyem var
mouse kaç kılosun
canım ben şu anda 69 kiloyum. 10 kilo fazlam var yani ben en fazla 56 falan olurdum şu anda isyanlardayım

duba dana ne farkeder canım sonuçta olucak yani
benim öyle yaparak verebileck durumum yok canım pko benim ilerledi sanırıım osebeple de veremiyorum. anca akapunktur paklar beni gibime geliyo

kız var mısın okdar hıç göstermıyon
ah bu kılolar ah..yazda gelıyo

günaydınn hanımlarrrr
çok ama çok güzel bir hava var bugün yaa hiç işe gelesim gelmedi..böle sonsuza yoruluncaya kadar yürümek geldi içimden..
zaten mide bulantım yüzünden evde yada kapalı alanda durmak iyi gelmiyr açık havada daha iyi oluyorum...
c.tesi annemle çarşıya gittik...
pantolonlarımın hepsi daralmıştı..
bende kot alacaktım ama hamile olduğumu öğrenince almadım..
c.tesi çarşıda annem bana hamile kotu aldı..
aman kim bilcek görünmez görmez dedi..
hepsi daralmış zor giriosun içine karnını dar tutman iyi değil dedi.. vallahide hiç belli değil dışardan hamile kotu oldupu
bir tanede ben ayakkabı ve çanta aldımm...sonra gittik güzelce çay baçesinde oturduk..
cuma akşamı rüyamda yaprak sarması gördüm...ilk defa aşerdimm..
hemen c.tesi eve gittik annemle yaprak sardık resmen görmemişler gibi yedimmmm
dünde evdeydimmm..biraz temizlik yaptım sonra dinlendim iyice...
zaten günün 14 saati falan uyuyorum herhaldeee

ben rejim yapamadım maalesef. spora gidiyim diyodum ama ablam kilo vermeden gitme dedi. bende karar verdim akapunktura gidicem bi 10 kilo verdimmi o zaman spora başlarım sıkılaşmak için

canım bende sporu bırakmak istedim
gitmiyorum artık bende
çnkü kilo vermeden spora gidersm etlerim skılışaşıp kilo veremem dedim
2-3 kg veriyim öle gideicem inş

kzıalr herkese hayırlı sabahlar
h.sonu ctesş günü eltimelr geldi eşim balık aldı balık yaptık çok güzel oldu
akşam geç vakit gittiler
pazar günüde bahçe işi ile uğraştık
çok güzel oldu gül,am ekti hep
hayatımda ilk dfa bahçe ile uğraştım
çk yoruldum ama gerçekten
akşamda yemeğe gittk eşim ile
derken ben uyumuşum

gunaydın kızlar...artık dar gıyme ısyancım anne doğru soyluyo daha basındasın ama olsun rahar rahat gıyın.zaten bellı degıl sadece bellerı uzunya normal pantolon gbı.
bende bır meyve görmuştum ruyamda normalda sevmedıgım meyve.ertesı gun tum gun İzmir de onu aradık ama bulamadık mevsımı degıldı uzulmuştum eşimde oyle
bu arada kızlar akşam yemeklerınde ekmeği kestım dıyet tam gaz devam edıyo bana sans dıleyın cuteden hayır yok

öle canım dar giyinincde ağrım oluyor zatennn...
aferim kız ekmeği kesmek demek yarısını halletin işin demekk..
birde çok su iç...
faydasını görürsün şekerim..
günde 1 tanede maden suyu içeceksinn yavrummm..
sabahlarıda ılık su iç..
böen böle 1 ayda 3 kilo verdimmm

cnm ben zaten suyu çok içerım yanı su içmekle olsaydı coktan iğne ipliğe dönmüştüm kafaya taktım olcak bu sefer.sırf kaynanama ınat zayıflamam lazım.kendını görmez laf sokmaya calıiışır densız

Evet geldimm
sibelcim bana sormuşun ama ben çok kısa sürede bütün kilolarımı vermiştim spora gitmiştim ben ama özel bir cabamda olmadı diyebilirim ben sana
kaç kilon kaldı ne kadarı dogumda gitti bilmiyorum ama benim doğum da 12-15 kılo arası gıtmıstı

spora nasıl gıttın bebış çok kuçuk degıl mıydı....kız nasıl 12 kılo gıtti doğumda ödemınmı vardı çok.ben 91 le doğuma gırdım 86la çıktım 2hafta sonra 82ydım ama malesef yedım sut olsun dıye 88 cıktım şimdi 85 basladım bakalımda spor nasıl yapcam.hava duzelsın yuruyuse cıkcam kızımla.şimdilik evde egzersızle ıdare edıyom ama 5 dakıka yapıyom Duru zırlıyo

ben suanda kacla gırdıgımı hatırlamıyorum ama sezeryandan once ve sonra kaybolan kılom 12 veya 15 ıdı 24 saat ıcınde
sporada gunde 2 saat gıdebılırsın canım yuruyusle olacak bıse olsa koca gun cocukla ılgılenmendende olurdu acık soylemek gerekırse
annene bırakabılırsın

anne çok uzak oturuyo cute.spora hayatta gıdemem.baska kımseyede bırakmam.artık oldugu kadar.ınş devam edebılırım. en buyuk sıkıntım ekmektı akşam kestım ekmeği bakalım artık

günaydınnn kızlarr..

şükürler olsun dün akşam bebeğimin kalp atışlarını gördükkk çok mutluyummm bir skıntı yok herşey normal dedi doktor 6+4 bebeğim rabbim herkese yaşatsınn bu heyecanııı inşş..

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr cute yine banlanmış

gözün aydın canım inş kucağına almayıda nasip eder rabbim

günaydın kızlarrr cute yine banlanmış

gözün aydın canım inş kucağına almayıda nasip eder rabbim

evet canım 6 gün yok aramızda...
ama bu sefer resmen kendi kaşınmışşş deli kızz işteee

ayy ne güzell maşallah maşallahh canım...
benim doktorda haftaya çağırdı sanırım kesin olması için..
mide bulantım fena birde tannsiyonum çok düşük..
şu 3 ay geçsin bir yaaa

selam kizlar nasilsiniz?

biz dun cok kotu bi haber aldik dayimin kizi 2 aylik tup.bebegini kaybetti kurtaj olmak zorunda kaldi kalbi durmus insam kendi de bebek bekleyince daha farkli etkileniyo Rabbim insaAllah tekrarini nasip eder sizlerde dua ederseniz cok sevinirim Allah rizasi icin..

eflinam beni aramissin canim ama kuaura bakma yogunluktan teledona bakamiyorum.bile..

isyam cok sukur hersey yolunda simdilik 3 aylik oldu bebegimiz doktora da insaAllah haftaya gidicey bu hafya yetsitiremiyoruy esim.12 saat calisiyor..

annemleri pazar gunu yolcu ediyorum ama uzulmiycem.insaallah bende gidicem nasilsa..

pazartesi aranizdayim yine.. herkese sevgiler..

aman canım görünsün herşey güzel olsunda geç olsun boşver haftaya benmde yine kontrolüm var testlerim falan da güzel çıktı folik asite devam ialca falan gerek yok 3 ay bitince folik asiti bırakıp vitamine geçicez dedi okadar güzel birşey ki ekranda kalp atışlarını görmekk rabbim herkese nasip etsin bunu resmen 2 kalbin varr minncaık içinde bilmek çok güzel.tansiyonuma da baktı sıkıntı yok sende dikkat et birşey falan yemion mu acaba düşük olsunn tuzlu ayran falan iç biraz ii gelir mide bulantısı çok kötü canım ya benimde az ama zorluo.dün öğlen yediğimle durdumm akşam hiç bişi yiyemedim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…