- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #57.141
deneme deneme
sende isyan ablana yetısıcenmııı bakımmm gebelık konusunda
bu arada kızlar hemen bana gaz verıyorsunuz destek oluyorsunuz dıyete basladım.boyle olmucak vermem lazım bu kıloları.
cute gebelıkte dobişko olup sonra manken hatun olarak en çok gazı ve fıkrı senden beklıyorum ama sen yazmıyosun bıle benım yazdıklarıma.bır varsın bır yoksun
tam zamanlı aktıf olamıyorum onumuzdekı hafta denetım sonra aranızdayım
tavukta olur canım yaa..
hemen olur zaten yanına bir pilav ve salata yetmezmi..
ama işte kahvasltısıa var bunun daha..
selammm kıslarrrrr çoooooookk uzun zaman oldu gelmeyelii buraya yazmayalı çok özledim sizlerii... unutulmadım inşalahhhsiz sormadan söyleyimm minik gıdımmm 3 buçuk aylık olduu ve tümm zamanım onunla geçiyor.. gündüzlerii uyduğu zaman iş yapmaya yemek yapmaya çalışıyorum koşuşturuyorum evin içinde ama olsunn herşeye değer anlatılmaz bir duygu bir sabır ve en büyükk sorumluluk .. 2 aydır evimdeyim kv de de kalıyordum ama geçtim çok şükürr iyikide geçmişm kızım orda gece 3de yatıyordu burda çok şükür 9-10 gibi yatıyor .. insanın evi gibisi yokk .. neysee ara sıra hatırlanırsam gelicem kendinize çok cici bakın kıslarrr öpüldünüzzz
sende isyan ablana yetısıcenmııı bakımmm gebelık konusunda
selammm kıslarrrrr çoooooookk uzun zaman oldu gelmeyelii buraya yazmayalı çok özledim sizlerii... unutulmadım inşalahhhsiz sormadan söyleyimm minik gıdımmm 3 buçuk aylık olduu ve tümm zamanım onunla geçiyor.. gündüzlerii uyduğu zaman iş yapmaya yemek yapmaya çalışıyorum koşuşturuyorum evin içinde ama olsunn herşeye değer anlatılmaz bir duygu bir sabır ve en büyükk sorumluluk .. 2 aydır evimdeyim kv de de kalıyordum ama geçtim çok şükürr iyikide geçmişm kızım orda gece 3de yatıyordu burda çok şükür 9-10 gibi yatıyor .. insanın evi gibisi yokk .. neysee ara sıra hatırlanırsam gelicem kendinize çok cici bakın kıslarrr öpüldünüzzz
günaydın kızlarrr
bana acil akıl verin. dolapta yarım kilo kuş başı yarım kilo kıyma 3 parça et ve 1,5 kutu tavuk var. akşam misafir gelick ya napıcamı şaşırdım. hepsi yarım yarım yetmeyebilir. bana akıl verin ne yemeği yapıyım ben şimdi
yogurt corbası yap mousem
tavuklu patates yemegı yap
kuasbası etınlede etlı pılav yap mevlut usulu
ortayada havus kzıar sarımsakla yogurtla
yarın sabha benımde kahvaltıya aılelerımız gelıyor bakalım be yapcıam
canım yarım kilo kıyma ile börek yapabilirsin...dolma yapabilirsin ürer bununla...patates oturtmasıda yapabilirsinnn...
1,5 kutu tavuk eğer 6 kişiyseniz yeter canım...altına patates dilimle üstüne tavukları koy fırında pişir..yanına pirini pilavı yap tamamdır canım..
kuş başı et şle aklıma birşey gelmedi :44::44:
yogurt corbası yap mousem
tavuklu patates yemegı yap
kuasbası etınlede etlı pılav yap mevlut usulu
ortayada havus kzıar sarımsakla yogurtla
yarın sabha benımde kahvaltıya aılelerımız gelıyor bakalım be yapcıam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?