Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

hımmm canımm çektiiiiii

canım sorma yaaaaaaaaaaaaaa
evlenirken 61 kg idim şimdi 67 kg oldum
7 ayda 6 kg aldım resmen yaaaaaaaaaa

şidmi eşimle konuştuk 60 kg olana kadar diyet yapacağım ve sonra bebek çalışmalarına başlayacağız inş
yani 7 kg kaç ayda veririm bilmiyırum ama o zaman çalışamalra devam ederiz diyoırum
işte 1 senelik iken hamile kalsam çok güzel olru inş

ama nasip tabki rabbim bilir herşeyi

sen nasıl diyet yapiyorsun sibelllllllllllllllllllll

herkese hayurlıu cumalr hatunlar
güneşli aydınlık ve güzel bir istanbul sabahından herkese günaydfınnnnnnnnnnnnnn

hava çook güzel erkenden kalktım eşime kavaltı hazırladım
7 den beri ayaktayım ve uyku tutmadı
kalktım bende evimi topladım kahvaltımı hazırldaım yedim şimdide size yazıyorum
dışarı çıkıcam birazdan bime gidicem haşlama kuru bakliyat alıcam diyet listemde var çünkü
sonra asğlık ocağına gidip ilaç yazıdırıcam inş
ordanda yürüyüş yapmaya gidicem sahile

dün evde iken canım sıkıldı
bende indim aparmanın bahçesine bir güzel temizlik yaptım
apartamnı temizleyen bayan geldi sildi süpürüd ama bahçeyi ellemiyor tabiki
bende topralşa uğraştım biraz anlamam ama bişile ryaptım işte
ama hoşuma gitti çoook

akşamda eşimle avm ye gidicez yemek sözü vardı
bana bende diyettetim ama tavuk ve salat yerim bende ayran birde ohh inş

sen bence kiloaya falan bakma bebek yap şekerimmm...
uğraş olur sana..

yok kız korkma zaten miden bulanıyorrr canım çeksede görünce midem kalkıyorrr üzme hiç kendinii

kızım sen ne pireli hatunsun bi durduğun yerde durmuyosun aferim ama sana taktir ediyorum seni
sen bence kiloaya falan bakma bebek yap şekerimmm...
uğraş olur sana..

hehehe süper oldu bu yaa bencede

bende oyleydım işte 64 le evlendım 5 ayda 70 oldum. sonra hamılelık derken doguma 90la gırdım düğün fotolarıma bakıyom "ah kızım bak bu ananın gençliği" dıyom
cnm ben oyle lısteye felan takılı kalmam.pılav makarna kızartma yok sabah ıyı kahvaltı edıyom 2 dılım tam bugday ekmeği oğlen bı dılım akşam ekmek yememeye calışıyom ama dun basardım sadece olcak ya yavas yavas.bırde egzersız yapıyorum dugune yakın burda bı forumdan etkılenıp baslamıştım acayıp ıncelmıştım.başladım bakalım bismillah.7 kılo aslında 2 ayda verılırde benım gbı 17 kılo nasıl verılır bılmem

öncelikle günaydınnn hanımlarrr nasılsınız??
maşallahhh kızına canımm kızım zaten sürekli sırıtma modunda o sırıtıyor biz gülüyoruzz eşimle birde ağlayacağı zaman alt dudağını sallandırmayı öğrenmişşş çok komik oluyorrr kv ve annemler yanlarında kalmamı istiyor sürekli özlüyorlarmış torunlarını ama uyumuyor kızım orda kimsede düşünmüyor beni gece uyumayan kızıma bakıp gündüz sefil olduğumu .. ama bende artık kızımla kendimi düşünüp 1 gün bile kalmıyorum

teşekkür ederim canım benim .. düzen kurduk çok şükür .. hayırlısıyla sende bebişini kucağına alırsın inşallahhh cinsiyetini de çok merak ediyorum ben giremesemde bana kesin bildir erkek bebiş gibi sanki rabbim hayırlısını versinn .. herkes kendine çok cici baksın gelirim ara sıra kıslar eşim 3 gün evdde pc de var

kızlar merhaba nasılsınız benim iki gündür idrarımı yaptıktan sonra yanmam oluyor ve çok az pembe bir kanama oluyor nedenini bilen var mı enfeksiyon olabilir dediler eczaneye anlattım ilaç verdi

kızım sen ne pireli hatunsun bi durduğun yerde durmuyosun aferim ama sana taktir ediyorum seni

hehehe süper oldu bu yaa bencede

canım ne yapayım yaaa
evde canım sıkılıacağına bende bişiler yapiyorum
spora gidemedim bu hafta içimde kaldı valla
zamanım var bol bol çok şükür havada güzel olunca

canım valla inş güzelce kilolarımı verebilirim
bende listeye bağlı kalıyorum bakalım ne kadar vereceğim
yazalım birbibimize

tamam cnm bakalım ınş verebılırız.senın fazla yokda ben napcam hıç bılmıyorum.gerçi 78den 64 de düşen bı hatun olarak deneyımlıyım ama işte yuruyuş yapamıyorum bebiş var evde egzersızle ne kadar olur artık bılmem

ben rejim yapamadım maalesef. spora gidiyim diyodum ama ablam kilo vermeden gitme dedi. bende karar verdim akapunktura gidicem bi 10 kilo verdimmi o zaman spora başlarım sıkılaşmak için

mouse sen ıyısın ya nerene vereceksın kız

yok canım nerem iyi yaa ergenlikten sonra tarihinin en kilolu zmanlarını geçiriyorum çok rahatsız ve mutsuzum. hiç bu zamnaa kadar rejim nedir bilmiyorum ve beceremiyorumda maalesef. 10 kilo fazlam var isyanın dediği doğru bu kiloyla hamile kalırsam dana gibi olurum yuvarlayarak taşırlar beni doğuma
bide bende pko var maalesef ve pkonun en büyük düşmanı kilo

versin versin kızz...
bak bende tam verirken hamiş kaldım..
neyeseki 3 kilo bari vermiştimmmmm duba gibi olcamm bende sibell..
seneyede ben sorcamm sana nasıl verdinn banada anlat diyeee

yok be ısyan bence sen 12-13 kıloyla tmamlarsın doğumdada 6-7 sı gıder. bakma ben abarttım hamılelğımde zaten çabuk alan bı bunyem var
mouse kaç kılosun

yok be ısyan bence sen 12-13 kıloyla tmamlarsın doğumdada 6-7 sı gıder. bakma ben abarttım hamılelğımde zaten çabuk alan bı bunyem var
mouse kaç kılosun

canım bende evlendiğimde aldım daha öncesinde hiç almazdım..sanırım pko dan dolayı oldu..
ben şimdide birşey yiyemiyorum zaten...
ceviz-meyve ile doyuruyorum karnımu..
arada peynirli tost yiyorum içimi bastırıor...
yağlı yemek hiç yemiyorum nerdeyse içim kalkıyorr..
bu aylarda kilo almam sanırım o yüzdenn..
ama sonrasını bilmiyorumm

dana deme kızzz duba gibi olucazzz yani ben olcam artıkınn..
sende ne kadar verebiliosan ver bacım..
ekmek yeme hiç...
ben hep sıvı tüketerek verdim 3 kilo..
akşam sadece çorba ve salata
öğlen sadece çorba yada yemek...
sabahta yarım simit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…