• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydın güzeller...:3::3:

dün öğleye kadar yoktum..annemle halamın kontrolü vardı onlarla ilgilendim..öğle sonuda site cartayı çekmişti zatennn....
mide bulantısı değilde değişik birşey yaşıyorum..
yemek görmek istemiyorumm yaaa :31::31:

bu arada sadıcım (üniv oda arkadaşım) dün doğum yaptı... 2100 gr bir kızımız oldu..şimdi küvezde ama sağlığı yerinde çok şükürrr :nazar::nazar:

günaydın güzeller...:3::3:

dün öğleye kadar yoktum..annemle halamın kontrolü vardı onlarla ilgilendim..öğle sonuda site cartayı çekmişti zatennn....
mide bulantısı değilde değişik birşey yaşıyorum..
yemek görmek istemiyorumm yaaa :31::31:

bu arada sadıcım (üniv oda arkadaşım) dün doğum yaptı... 2100 gr bir kızımız oldu..şimdi küvezde ama sağlığı yerinde çok şükürrr :nazar::nazar:

canım ilk zamanlar böyle şeyler normal diye biliyorum ben biraz daha dayanıcaksın 3. aydan sonra bitiyormuş :31:
arkadaşında bak hayırlısıyla kurtulmuş bebiş biraz küçük ama onu güzelce besler dr lar iyi bakarlar :34:

canım ilk zamanlar böyle şeyler normal diye biliyorum ben biraz daha dayanıcaksın 3. aydan sonra bitiyormuş :31:
arkadaşında bak hayırlısıyla kurtulmuş bebiş biraz küçük ama onu güzelce besler dr lar iyi bakarlar :34:
büyür gider canım dünyaya geldi ya şükür...

benimde geçer herhalde yaa..şükür öle çok aşırı değil..sadece yemek yiyemiyorum..ama zaten şu anda bebek benden kalanlarla beslenebilirmiş önemli değilmiş..günde 2 cevizi zorla yiyorum..bugünde meyve getirdim yanımda yerim diye..yemek yiyemiyorum ama meyve iyi geliyorrr...

benimde geçer herhalde yaa..şükür öle çok aşırı değil..sadece yemek yiyemiyorum..ama zaten şu anda bebek benden kalanlarla beslenebilirmiş önemli değilmiş..günde 2 cevizi zorla yiyorum..bugünde meyve getirdim yanımda yerim diye..yemek yiyemiyorum ama meyve iyi geliyorrr...

öyle bi aguızda demır tadı oluyor bende yıyemıyordum valla cogu kez meyveden bıle tıksınıyordum :)

buarada sadıcın benden bır ıkı hafta kucuktu dımı galıba bende suana kadar kesın dogurmus oluyordum

buarada sadıcın benden bır ıkı hafta kucuktu dımı galıba bende suana kadar kesın dogurmus oluyordum

evet canım 34. haftaya girdiği gün doğurdu..
sen ondan 2-3 hafta büyük olacaktınn...
cute demir tadı yok..ama böle içim kalkıo yemek görünce...

evet canım 34. haftaya girdiği gün doğurdu..
sen ondan 2-3 hafta büyük olacaktınn...
cute demir tadı yok..ama böle içim kalkıo yemek görünce...

Yakıdna görürsünd emiri :) ben bazı seylerın adını bıle anamıyordum ya yemek gecıyorumda en azıdnan meyve yıyebılırdım gercı benım donemımde kotuydu ya meyvelerın dıbıydı :)

gynd kızlar
krızantem boyle devam et.elbet yola gelecek esın
ısyan bende ılk zamanlar yemek yıyesım gelmıyodu. ama salak kafam aaa öğlen olmuş yiyim bari diye diye toplam 20 klo aldı hamılelıkte:ssz: ne guzel ıştahın yok yeme dımı:47:
mouse orda kalsa ınsan uyuyamazdı be:1:
cute sen ıkı yazar kaçarsın:51:

Yakıdna görürsünd emiri :) ben bazı seylerın adını bıle anamıyordum ya yemek gecıyorumda en azıdnan meyve yıyebılırdım gercı benım donemımde kotuydu ya meyvelerın dıbıydı :)

ya bende öle anlamıyorum dün çok başım döndü midem bulandı eve gidince..eşimde pizza sölemiş...ama pizzamı yedim boş hamurmu yedim bilemiorum zaten 2 dilim zor yedim..
sonra koca bir tabak meyve yedim..o böle soğuk olunca mideme daha iyi geliyor sanırım...

kızlar ben gfeldimmmmmmmmmmmmmm
çook özled,im sizleri ben yaaaaaaaaaaa
geçen hafta çarşamba akşamı eşimin arkadaşına gittik çok güzel geçti baya oturduk
derken ablam aradıdeiki sana gelicez yarın
neyse perşeömbe günü ablam annem ve yiğenlerim geldier
kahvaltıya geldiler derken salı gününe kadar kaldılar 5 gece yani
çook güzel bir 5 gün geçirdik
dıarda sahile kahvaltıya gittik
sahile gittik akşam dışarı çıktık
bir akşamda eltime gittik
hiçö evde durmadık yani
salı günü kahvaltıdan sorna çıktılar yola
bir ağladık bir ağladık
onları yolculadıkltn sonra eve geldim
ev bir boş geldi anlatamam szie
salı ve çarşamba gnü 2 gün temzilik yaptım ama öldüm ev battı resmen
şimdi tertemiz her yerim
kahvaltı yapiyırum size yazıyorum
sizde neelr var neler yok bakalım

kizlat selam nasilsiniz?

ben cok iyiyim cok sukur :)

annem ve babam surpriz yaptilar turkiyeye geldilerrr cok mutluyummm :)))

forum hala pc versiyonuna giriyor cepten eziyet resmen :(

haftaya doktora gidiyoruz üc aylik olacacagiz Allahin izniyle :)

herkws iyidir insaAllah vaktim olmadigi icinkisa yazdim kusura bakmayin opuldunuy..

ben geldim sizleri çok özledim bebekten elim deymiyo bide annem abla çocuklar olunca hiç açamıyorum bugun kimse gelmedi havada çok bulanıkkkkk yağmur yağcak çamaşır yıkayacaktım vazgectim ddürülecek ütüleceek

isyan kıraker ye bulantıların başlamış benceee benim 3 ayda oldu tek oda bir ay oldu sonra gecti ben çok sıkıntı cekmedimmmm hamile olduğumu gerçi 2. ayda öğrendimyaaa:1::1::1::1: senin bebeiş doğunca benm kızım 1 yaşına gircekkkk ablası olck seninkininn

elfilam ne geziyorsun anacım ya özeniyorum sanaaaaaaa

bu arada bir iş teklifi geldi süper ama bebeişim çok küçükkk:2::2::2::2::2::2::2: tam 5 tane iş teklifi geldi 5 aydaaaaa allahım önce nerdeydi bunlar diyorummmmm:1::1::1::1:

ben geldim sizleri çok özledim bebekten elim deymiyo bide annem abla çocuklar olunca hiç açamıyorum bugun kimse gelmedi havada çok bulanıkkkkk yağmur yağcak çamaşır yıkayacaktım vazgectim ddürülecek ütüleceek

isyan kıraker ye bulantıların başlamış benceee benim 3 ayda oldu tek oda bir ay oldu sonra gecti ben çok sıkıntı cekmedimmmm hamile olduğumu gerçi 2. ayda öğrendimyaaa:1::1::1::1: senin bebeiş doğunca benm kızım 1 yaşına gircekkkk ablası olck seninkininn

bu arada bir iş teklifi geldi süper ama bebeişim çok küçükkk:2::2::2::2::2::2::2: tam 5 tane iş teklifi geldi 5 aydaaaaa allahım önce nerdeydi bunlar diyorummmmm:1::1::1::1:

cnm sana msj atmıştım ama görmedın galıba neyse hallettım
eflanm temızlık deme bana benım evın şoyle bır elden gecmesı lazım.ama bebekle mumkun degıl:ssz:
efulım nerlerdesın kız sen...bebış nasıl

yarın akşam eşimin kuzeni eşi falan bize gelicekler hafta sonu bizde kalıcaklar. cuma akşamına ben nasıl yemek yetirştiricek kızlar yaa bana akıl verin. akşam yemeği için ben ne hazırlyım onlara. iyice sıkıldım yaaa bi haftamız boş geçmedi şöyle karı koca evde oturalım dinlenelim :50::31:

yarın akşam eşimin kuzeni eşi falan bize gelicekler hafta sonu bizde kalıcaklar. cuma akşamına ben nasıl yemek yetirştiricek kızlar yaa bana akıl verin. akşam yemeği için ben ne hazırlyım onlara. iyice sıkıldım yaaa bi haftamız boş geçmedi şöyle karı koca evde oturalım dinlenelim :50::31:

canım niye yarın akşam geliyorlar yahu...
hemde 3 günmü kalcaklar..
cuma akşamına ne yapabilirsinnn...
bu akşamdan çorbanı yap koy buzdolabına..
bu akşam dolmada yap koy buzluğa..o gün çıkarırsın..
o günde bir pirinç pilacı salata falan yaptınmı tamamdır..
çalışan bayandan ancak bu çıkar canım

cnm sana msj atmıştım ama görmedın galıba neyse hallettım
eflanm temızlık deme bana benım evın şoyle bır elden gecmesı lazım.ama bebekle mumkun degıl:ssz:
efulım nerlerdesın kız sen...bebış nasıl

kuzu yaa dün durunun resimlerini gördüm ne tatlılıktır o yaa maşallahhhh :nazar::nazar::nazar: aman bende hamile kalınca birşey yapamıyorumm kaldım öle ortada evi resmen b.. götürüyor benimdee :31::31:

bizde seni çok özledikk şekerimmmmm:16::16:
benimde yoktu mide bulantım ama bugün beni yamulttu resmen inş uzun sürmezzz:31::31:

kizlat selam nasilsiniz?

ben cok iyiyim cok sukur :)

annem ve babam surpriz yaptilar turkiyeye geldilerrr cok mutluyummm :)))

forum hala pc versiyonuna giriyor cepten eziyet resmen :(

haftaya doktora gidiyoruz üc aylik olacacagiz Allahin izniyle :)

herkws iyidir insaAllah vaktim olmadigi icinkisa yazdim kusura bakmayin opuldunuy..

tatlım gözün aydın...ama çok mrk ettik seni ya..eflinam aradı ulaşamadı sana..
nasıl gidio gebelikkk :49::49:

canım niye yarın akşam geliyorlar yahu...
hemde 3 günmü kalcaklar..
cuma akşamına ne yapabilirsinnn...
bu akşamdan çorbanı yap koy buzdolabına..
bu akşam dolmada yap koy buzluğa..o gün çıkarırsın..
o günde bir pirinç pilacı salata falan yaptınmı tamamdır..
çalışan bayandan ancak bu çıkar canım

ist karşıda oturuyolar canım kaç saatlik yol e her geldiklerinde öyle oluyo bizde gittikmi öyle kalıyoruz. bu akşam evi bi siler süpürürüz anca yemek falan nasıl yetiştiririm bilmiyorum onlar gelene kadar fırında tavuk falan yaparım belki pofff stresim hiç bitmiyo :31:

ist karşıda oturuyolar canım kaç saatlik yol e her geldiklerinde öyle oluyo bizde gittikmi öyle kalıyoruz. bu akşam evi bi siler süpürürüz anca yemek falan nasıl yetiştiririm bilmiyorum onlar gelene kadar fırında tavuk falan yaparım belki pofff stresim hiç bitmiyo :31:

tavukta olur canım yaa..
hemen olur zaten yanına bir pilav ve salata yetmezmi..
ama işte kahvasltısıa var bunun daha..

kızlar ben gfeldimmmmmmmmmmmmmm
çook özled,im sizleri ben yaaaaaaaaaaa
geçen hafta çarşamba akşamı eşimin arkadaşına gittik çok güzel geçti baya oturduk
derken ablam aradıdeiki sana gelicez yarın
neyse perşeömbe günü ablam annem ve yiğenlerim geldier
kahvaltıya geldiler derken salı gününe kadar kaldılar 5 gece yani
çook güzel bir 5 gün geçirdik
dıarda sahile kahvaltıya gittik
sahile gittik akşam dışarı çıktık
bir akşamda eltime gittik
hiçö evde durmadık yani
salı günü kahvaltıdan sorna çıktılar yola
bir ağladık bir ağladık
onları yolculadıkltn sonra eve geldim
ev bir boş geldi anlatamam szie
salı ve çarşamba gnü 2 gün temzilik yaptım ama öldüm ev battı resmen
şimdi tertemiz her yerim
kahvaltı yapiyırum size yazıyorum
sizde neelr var neler yok bakalım

kızz amma yoğunsunn heee...
Allah kavuştursunn canımcımmm bu arada..
ayy temizlik deme bana deme yaaaa mahvoldu ben evcağızzz :27::27:

Back