- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #57.101
canım iş araştırması yapıyorum zaten ama hep iyi işler istanbul tarafında ve oraya yerleşmemi istiyolar. ben eşimi evimi bırakıp nasıl gidiyim bırakamıyorum o yüzden
soğru söyylüyosun canım bende o yüzden ya sabır diliyorum
sen nerdeydinn eşini falan tabiki bırakamazsın nasıl bırakıcan ama emin ol heryerde var öle kadınlar biraz daha geçimsiz oluo tek allah sabır versinn ozmaan.
ben izmitte oturuyorum canım eşimin işi daha çok burda adapazarı taraflarında yani ist çok ters dilovasında çalışıyorum şu anda zaten. ama dediğin gibi eteri gider beteri gelir demişler halimize şükür diyorum oturuyorum napim eşime kalsa çık işten diyo ama işimide seviyorum
ne işi yapıyodun peki işini sevmen çok güzel.canım çık tamam da tek maaşla bu devirde geçinmek çok zor bana kalsa çıkıp bebeğime bakmak isterim doğunca ama inan hiç şansım yok ev aldık ev borcu var.onun için sabır dicenn eline koz vermicen bakıon zaten iş bulursan çıkarsınn daha iyisini.
grafikerim canım aynı zamanda mimari çizimlerde yapıyorum işimi evet seviyorum ama bu kadın iş yerinden soğuttu beni. tek maaş almamız demek ilk evlendiğimiz sıkıntıları tekrar çekmek demek. bizde araba almayı düşünüyoduk hayallerimiz var kendimizce o yüzden ya sabııırrr
hmm işin güzelmiş gerçkten olmaz canım tek maaş bu devirde ev kendinizinse belkş idare eder tek sıkıntın oysa boşver umursama.rabbim sabır versinn inşşş.
tatlım özel mesaj kutunu boşaltttt
tatlım özel mesaj kutunu boşaltttt
canım ne oldu arkkadaşın doğurdumu :26:
yok canım doktor akciğer geliştirici bir ilaç daha vurmuş hastanede yatıyor..1 gün daha bekletelim demiş..yarın 34. haftaya giriyormuş.. 1 gün 1 gün demiş doktor..
yarın sabah alınacak doğuma...
kizlar ben geldim araniza oncelikle gunaydin diyerek hemen konuma doniyimm sizle konustuktan sonrada aglama krizlerim devam etti sonra umut geldi aglaya aglaya her seyi anlattim dedim bundansonra elimi ustundn cekiyorum kendin bilirsin dedi bana sinirlendi cunku bende tmm dedim ama ole demeside zoruma gtmedi deil acikcasi daha sonrada erteai sabah oldu geliyomusun dedi gelmiyorum dedim bende tmm dedi gitti benim telefonumuda almis gitmis is yeri telefonu yaaa sozde sesimi cikarmadim ikincu gun geldi geliyomusun dedi gelmicem dedim umrumda deil ben di cunku bu bana detarjan getirmisti bende kolu komsuya onlari sattim tamamii cebimse para oldu bolede istemedim ondan gittim evin ihtiyaclarini gordum kizdi bana ben o parayi sana vermem bundan sonr bnana guvenme ddim o parayida vermedim gitmis genede elektirigi yatirmis bende sevindim ama caktrmadim tabi alissin diye daha sonra hic ona sormadan haber verdim sadece suratini asti ama dinlemedim gttim kilotlu corap aldim canta aldim ist bas aldimm sesini cikaramadi yengemlerde kaldim oda bana kal dedi sabah gelsi hemen beni almaya hemenozledim diye bir daha kpnustum haklisin dedi bakalimmne olucak
günaydın kızlarrr
isyancım bebiş varlığını iyicene belli etmeye başladı desene
cutemmmm günaydınnnn
krizantem inş yoluna girmeye başlar canım eşin sanki biraz düzelmeye başlamış. istikrarlı git ipleri koyverme sakın
günaydın kızlarrr
dün ben gittim herkes gitmiş arkamdanhava çok güzeldi çok keyifli geçti çekimler. Allahtan erken bitti de evime gittim müdürümde kalmadım yoksa çok stres olucaktım bilmiyorum yani. bugünde yağmurlu bir hava var ama soğuk değil aman yağsın yağsın bereket
sizde ne var ne yok nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?