Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
neeeeeeeeeeee nasılll ne zamann öğrendinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyyy ayyyyy çok swevindimmm süper bir haberr buuuu

evetttttttttttttttttttttttttttt1 hafta oldu canım öğrendim kesemei görüncede size söledimmm 10 gün sonra kalp atışını duycam inşşşş.sağol canım benimmm sana çok sevinmiştimmm benmde oldu bakk değerim şuan 6400

Kız önce niye sölemedinkkkiiii..
ben şüphelenmiştim ama üsütne basmamıştımm..
çok tebrik ederim canım çok sevindimmm

Kız önce niye sölemedinkkkiiii..
ben şüphelenmiştim ama üsütne basmamıştımm..
çok tebrik ederim canım çok sevindimmm

canım bir öncekinde okadar sevindik olmadı ya korktumm kesinleşsinn öle sölicem dedim onun bekledimm benden mi şüphelendin sennn.çok sağol canımmm benimmm rabbim 2mizide hayırlı ile kucağımıza almayı nasip etsinnn

arkadasım tebrık ederım ALLAH sağlıkla kucagına aldırsın
ay hamılelık gunlerımı ozledım be çabuk gecıyo ha kıymetnı bılın bolbol naz yapın ben yapmadım pişmanım

arkadasım tebrık ederım ALLAH sağlıkla kucagına aldırsın
ay hamılelık gunlerımı ozledım be çabuk gecıyo ha kıymetnı bılın bolbol naz yapın ben yapmadım pişmanım

sağol canımmmm aminn.yapıcam yapıcam da midem falan bulanmıo ki yaaa :) sadece uykumm çokkk karnım ağrıo diorum kalk doktora gidelim dio hemenn....numaramı yapsam ki

Selam guzellerim
Hepiniz iyisinuzdir insallah
Esim nobetci olunca kizkardeslerimin yanina geliyorum...
Tek biraz tirsmaya basladim...
Haftasonu esim ful nobetci ben de evde degilim..
Dersane falan devam ediyorum yogun sayilirim
Aklimdasiniz ama surekli
Hepinizi opuyorum
Hamileleri de tebrik ediyorm

nerdesın cnm ya sen...bence en ıyısı bende olsam yalnız kalmazdım
bu arada kızlar aramızda adı Sema olan var mı??????

günaydınn hanumlarrr...berbat uykum var yaa..hamilelikten sanırım uyusam dursam modundayımmm
hafta sonuda yoğundu..c.tes. ben annemlerde eşimde annesigilde kaldı..eşimin kardeşi geldi istandbuldan...
dün babam annem ben gezdik dolaştık dğeişiklik oldu..bekar günlerim gibiydii ama tabi benim uyku meselesi kötü oluyodu arabya bindiğimizde uyuyodum bebek gibi

ben bırgun bıle mıde bulantısı çekmedım cnm

güzel aslında bnde öyle ama şu bi iki gündür halim yok kolum kalkmıo yaa anlamdım gece rahat uyuyamıorum yan yatıorum yantarafım uyuşuo sırt üstü ben yatamıorum kaç kere kalkıorum ya yüz üstü yatsam korkuorum karnım sıkışır bişi olur dieee hiç rahat değilim odan mı diorum acaba kendimi böle bi yorgun hissediorumm.

bende öleyimmm hep uyuyorummm....ama ben tüzüstü yatıorum hala...birşey olmaz Allahın izni ile korkma...

günaydınnn canımm.annen yakın heralde sana sürekli gidebiliosun.sorma cnm ya uyku bende de fena bide kendimi öyle yorgun hissediorum kii kollarım titrio sankiii.

günaydın kızlarrrr
cuma günü işe geç kaldığım için işe gitmedim. temizlik falan yaptım evdydim akşama da misafirlerim vardı sanki duyan gelmiş gibi ctesi günüde abim umreye gitmişti ona hoşgeldine gittik balıkesire. pazar akşamı döndük ama bu hafta sonuda hiç dinlenemedim yani. bugün ptesi ve hafta sonuna misafir kontenjanı doldu bile. bu hafta sonuda dinlenemicez amaannnn

oy kuzum normaldir uyku hali. yengem doğurana kadar nerdeyse hep öyleydi. ama güzel şeyler bunlar. sizin orası rahat zaten kimse yokken koy kafanı uyu

bende öleyimmm hep uyuyorummm....ama ben tüzüstü yatıorum hala...birşey olmaz Allahın izni ile korkma...

ya nebilim yüz üstü yatınca hemen uyanıoırum nedense dün bile pazar dedim uyuyım geç kalktım ama hep uyanıktımm 40 kere uyandım bi uyanıom sağ tarafım uyuşmuş bi uyanıom saolum uyuşmuşş falan sinir oldumm.

canım o uyuşma bende de var...sanki üzerimde 40 tonla uyuyorumm...
çok uyanıyorummm...
ama uykuyu hiç alamıyorum...
dün akşam saat 9 buçukta kalktım..
bugün sabah 7 de kalktım hazırlancaktım eşim uyu ben seni geç götüretim dedi..8 buçuğa kadar uyudum...
yarında 9 da kalkıcammm...eşim raporlu iyi olduu

ayy mmousemm ne yoğun kadınsınn maşallahh sanaa
amann yaa dinlenemiozz vallahiii...
kız bende de uyku berbat halde sorma yaa...üzerimden tır geçmiş gibi yorgunummm

canım sana da hayırlı olsun bebişin çok sevindim
ayy mmousemm ne yoğun kadınsınn maşallahh sanaa
amann yaa dinlenemiozz vallahiii...
kız bende de uyku berbat halde sorma yaa...üzerimden tır geçmiş gibi yorgunummm

valla sorma eşimde bende pert haldeyiz yani tam bu hafta dinlenelim diyoruz yine bişey çıkıyo valla
e sende de bebiş var uyu uyu bol bol bebişte dinlensin

Günaydın herkeze :)
hafta sonu eve giremedik desem olacak
önümüzdeki haftalarda eve tıkanıp 5 aydır silmediğim camları silmeyi planlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…