- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #57.081
canım sana da hayırlı olsun bebişin çok sevindim
valla sorma eşimde bende pert haldeyiz yani tam bu hafta dinlenelim diyoruz yine bişey çıkıyo valla
e sende de bebiş var uyu uyu bol bol bebişte dinlensin
canım o uyuşma bende de var...sanki üzerimde 40 tonla uyuyorumm...
çok uyanıyorummm...
ama uykuyu hiç alamıyorum...
dün akşam saat 9 buçukta kalktım..
bugün sabah 7 de kalktım hazırlancaktım eşim uyu ben seni geç götüretim dedi..8 buçuğa kadar uyudum...
yarında 9 da kalkıcammm...eşim raporlu iyi olduu
ayy mmousemm ne yoğun kadınsınn maşallahh sanaa
amann yaa dinlenemiozz vallahiii...
kız bende de uyku berbat halde sorma yaa...üzerimden tır geçmiş gibi yorgunummm
Günaydın
Eğer benimde iş değişikliği sırasında bikaçgün evde dinlenme şansım olursa şöyle dip köşe bir temizlik düşünüyorum
AA naptınız o işi o işi bebek işini?
isyan noluyor baygın gebe
AA naptınız o işi o işi bebek işini?
isyan noluyor baygın gebe
yaa cutee yaa normalmii bu...
bıraksalar günde 15-16 saat uyucammm yaa..
doktordan geldim şimdi dün akşam çok fena gaz sancısı girdi..
kese normal görünüyor sıkıntı yok dedi..
kanama yada küçük lekelenme olursa gel hemen...herşey yolunda dedi..
tahlilerde temiz çıkmış şükür canım...
Hadi hayırlısı ama 1 hafta filan evde dinlen derim yani ?Bu hafta şuanki işimde son haftam. Bikaç güne ayrılacağım kısmetse. Karşı tarafa ne zaman başlayacağım onu buradan ayrıldığımda netleştiricez.
Eşimle limoni olan aramızı düzelttik, bana tafra yapmıyor şuan. Doğum kontrol hapı aldım bundanda haberi var. Eğer hamile değilsem inşallah, regl oluca d.k hapınada başlayacağım.
ya ne bilim benimde uykum oluyordu ama çok anlamıyorudm öyle genede erkenden uyuma lüksüm çok olmuyorduyaa cutee yaa normalmii bu...
bıraksalar günde 15-16 saat uyucammm yaa..
doktordan geldim şimdi dün akşam çok fena gaz sancısı girdi..
kese normal görünüyor sıkıntı yok dedi..
kanama yada küçük lekelenme olursa gel hemen...herşey yolunda dedi..
tahlilerde temiz çıkmış şükür canım...
Hadi hayırlısı ama 1 hafta filan evde dinlen derim yani ?
hap ne aldın peki?
Sanırım evde dinlenmeye vaktim olmayacak. Diğer taraftanda arıyorlar çünkü.
Bu kafayla yeni bir işe nasıl başlayacağım bilmiyorum
Yazz aldım canım. Evliliğimin ilk aylarındada kullanmıştım bunu. Dr. önermişti.
günaydın hatunlarrr
isyancım sağ salim çıkarlar inş merak etme sen kafana takma öyle şeyleri rabbimin vardır bir bildiği
cutem benimde iş sıkıntılı yaa sorunlar yaşıyoruz. işten çıkıyım desem tek maaş çok zor geçinmemiz bide burdan daha iyi maaş veren biyer bulmam çok zor sıkıntı içeriisndeyim.20 lik diş içinde kanal yapıyolar sanırm işini bilen bi dr gidersen hiçbişey anlamazsın
çıkarlar inşş canımm yaaa....
iş konusunda neden sıkıntılısın kuzucumm yaa inş dönemsellik olur..
iş bulmak yeniden düzen kurmak cidden zor canım yaaa
yok canım dönemlik falan değil çok uzun zamandır sıkıntılıyım. daha öncede anlatmışımdır belki başımda bir müdüre var düşman başına. çok sıkıntı veriyor maalesef. herşeyde sorun çıkartıyo çok bunaldım işe bile gelmek istemiyorum artık o derece yaniama düşününce bi kadın yüzünden de işimden olamam belki bikaç sene sonra emekli olur gider diye bakıyorum. o kadar emek verdim şartlarım çok şükür iyi ekmeğimden edicek bu kadın beni diye korkuyorum
Allah a vebalini nasıl vericek merak ediyorum ama takmamaya çalışıyorum bi taraftan napalım geçinmek için çalışmak lazımzor durum canım yaa..
bende eski işimden sırf müdürüm yüzünden istifa etmiştirmm...
artık hayat zindan gibi geliodu bana..
istifa ettiğim gün rahatlamıştım resmen..
ama tabi o zaman bekardımm laylaylom hayatım vardı..
şimdi olsa düşünürdüm..
Allah kolaylık versin canımm
yok canım dönemlik falan değil çok uzun zamandır sıkıntılıyım. daha öncede anlatmışımdır belki başımda bir müdüre var düşman başına. çok sıkıntı veriyor maalesef. herşeyde sorun çıkartıyo çok bunaldım işe bile gelmek istemiyorum artık o derece yaniama düşününce bi kadın yüzünden de işimden olamam belki bikaç sene sonra emekli olur gider diye bakıyorum. o kadar emek verdim şartlarım çok şükür iyi ekmeğimden edicek bu kadın beni diye korkuyorum
canım iş araştırması yapıyorum zaten ama hep iyi işler istanbul tarafında ve oraya yerleşmemi istiyolar. ben eşimi evimi bırakıp nasıl gidiyim bırakamıyorum o yüzdendüzelir inş.canım iş stresi çok zor evlenmeden bende yaşadım evlenince bıraktım çatır çatır tazminatımı da aldım ohhhh hem kurtulmuş oldumm hemde param oldu yoksa çıksaydım 7 yılımı bırakıp boş boş çıkıcaktım evlilik onun için ii oldu çok hakkımı yediler çok üzüldüm orda ama hırsımı ii aldım yani.burda iş yerinde ohh valla dedim bulunmaz hint kumaşı değil ya ordayken çıksam mı bulabilirmiyim acaba falan filan die düşünüodum canım eğer çok sıkıntılı isen araştır çıkmadan belki daha ii ulursun senden kıymetli değil hiç bişi emin ol belki 50 100 düşüğe girersin ama huzurun olur.
soğru söyylüyosun canım bende o yüzden ya sabır diliyorumısyancım hayırlı doğumlar dılerım arkadasına.bışıcık olmaz ALLAHın ıznıyle .sadece bıraz kuvozde kalır bebış okadar
cute acımı verıyo 20lık dış.çok kışıden duydum 20lık amelıyatını.ama bıkaç doktora gorun derım
mouse bır kışı yuzunden guzelım işini bırakma cnm.her yerde var boylelerı napıcaksın ekmek parası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?