Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydınn hanımlarrr...dün akşama kadar iş yerinde internet yoktu giremedimm..berbat sıkıldımm yaa özledim sizleri...

denizzz güzel haberlerle gel canım inşşş
cutee kızzz yerim senin tatilini...biz bu yıl zor gideriz karnım büyücekkk

günaydın kızlarrrrr
dün akşam eşim yine yoktu yalnızdım evde çok kötü bir durum yaa evde yokluğu o kadar belli oluyoki nasıl alışıcam bu duruma bilmiyorum
bu arada dün akşam merhametin finaliydi ne kadar kötü bitti yaaa moralim bozuldu yani

kız denizin sevdiği öldümüüüü ben kara para aşkıı izledimmm çok güzeldiiii

fınalden bırşey anlamadım desem bıkere öldulermı yaşıyolar mı.....ee öldulerse nıye kaburgan kırıldı felan dedı....çok kötu bı fınal olmuş hıç beğenmedım
karapara aşka da baktım.Engın Akyureğe bayılıyoruuuuuuuuuuuummmmmmmmmm

yok canım denizle özgü namal yani narin öldü saçma bitti yaa mutlu mutlu izliyodum moralim bozuldu. zaten şu sıra psikoloji eşiğim çk düşük herşeyden etkileniyorum

anaa nasuılll yaa niye öldü şimdi o..çok saçma olmuşşşşş

ayy evet yaa engün akyürekk bir taneeee bir küçük eylül meselesinde de süper yaniii

izlediğim bi çalıkuşu bide medcezir kaldı poff insanın canıda sıkılıyo tv de güzel bişeyler olmayınca

kizlar saclarim dokuluyo ne yapimmmm yorgunluktanmi bilmiyorummm

aksamkara para aski izledik superdi hem bebekli hem bakimli olmuyorrr ben dagildimmm ev iss bebek aksam oluyo ev isini yapmiyorum agliyo kucaktan ininceeer

aksamkara para aski izledik superdi hem bebekli hem bakimli olmuyorrr ben dagildimmm ev iss bebek aksam oluyo ev isini yapmiyorum agliyo kucaktan ininceeer

canım emziriosun vitaminsiz kalmışsındır ondan dokülüyordur..doktora git sor canım vitamin verir sanırım...
evet yaa kara para aşk süperdiii

benımde dökuluyo cnm dogumdan sonra normalmış

benımde dökuluyo cnm dogumdan sonra normalmış

avucuma yerlerde heryerde saç kılı sınır oluyorummm bende dıyorum kendi kendime yasadıgım sıkıntılr kafadakı saclara vurduuuu diyorum az önce evim şahaneyi izledim agladım epeyy babaları kanserden ölmüş 3 çocuk var cocuklrı anneside kanserr cok uzuldum ya allaha sukur ne durumda insanlar var böle seylere dayanamıyorumm:2::2::2::2::2::2::2::2:

rabbime şükürler olsun hamileyimmmmm çok güzel birşey rabbim bekleyen herkese versinn inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…