- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #57.041
günaydın kızlarrrrr
dün akşam eşim yine yoktu yalnızdım evde çok kötü bir durum yaa evde yokluğu o kadar belli oluyoki nasıl alışıcam bu duruma bilmiyorum
bu arada dün akşam merhametin finaliydi ne kadar kötü bitti yaaa moralim bozuldu yani
kız denizin sevdiği öldümüüüüben kara para aşkıı izledimmm çok güzeldiiii
günaydın kızlarrrrr
dün akşam eşim yine yoktu yalnızdım evde çok kötü bir durum yaa evde yokluğu o kadar belli oluyoki nasıl alışıcam bu duruma bilmiyorum
bu arada dün akşam merhametin finaliydi ne kadar kötü bitti yaaa moralim bozuldu yani
tesekkurler sibelcim kont.degil muayene olup tedaviye baslayacagim bakalim ne diyecek dr belki asilama yaptirir bilemiyorum
yok canım denizle özgü namal yani narin öldü saçma bitti yaa mutlu mutlu izliyodum moralim bozuldu. zaten şu sıra psikoloji eşiğim çk düşük herşeyden etkileniyorum
fınalden bırşey anlamadım desembıkere öldulermı yaşıyolar mı.....ee öldulerse nıye kaburgan kırıldı felan dedı....çok kötu bı fınal olmuş hıç beğenmedım
karapara aşka da baktım.Engın Akyureğe bayılıyoruuuuuuuuuuuummmmmmmmmm
dizide güzel tuttum ben...hem polisiye hem aşk tam sevdiğim tarzda..filmi izlemedim ama her halını çok begenıyuruuuuuuuummmmm:26:
izlediğim bi çalıkuşu bide medcezir kaldı poff insanın canıda sıkılıyo tv de güzel bişeyler olmayınca
Randevum yarin sabakh 9:30 da
Ayyyy pek tirsiyorum ayolll
kizlar saclarim dokuluyo ne yapimmmm yorgunluktanmi bilmiyorummm
aksamkara para aski izledik superdi hem bebekli hem bakimli olmuyorrr ben dagildimmm ev iss bebek aksam oluyo ev isini yapmiyorum agliyo kucaktan ininceeer
kizlar saclarim dokuluyo ne yapimmmm yorgunluktanmi bilmiyorummm
aksamkara para aski izledik superdi hem bebekli hem bakimli olmuyorrr ben dagildimmm ev iss bebek aksam oluyo ev isini yapmiyorum agliyo kucaktan ininceeer
benımde dökuluyo cnm dogumdan sonra normalmış
rabbime şükürler olsun hamileyimmmmmçok güzel birşey rabbim bekleyen herkese versinn inş...
tebrik ederim sağlık bir şekilde kucağına almanda nasip olur inş.rabbime şükürler olsun hamileyimmmmmçok güzel birşey rabbim bekleyen herkese versinn inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?