Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
u halimle güldürdün beni kız

hep güldüreyimm kuzumm ben seniii

İsyan çok güldürdün beni ya, bizimde fırın bozuk galiba bir türlü mercimeğimiz pişmiyor.

canım kaliteli mercimek olcak fırında sorun yok mercimek iyi olcakkk

Parayla mercimekmi aldınız len :) bu aynı şey gibi oldu
anne ben tüp bebek miyim diye soran ege gibi oldu
bizede mesai bitiyor

hee kızz para ile mercimek aldık..ithal benimkiii

canım kaliteli mercimek olcak fırında sorun yok mercimek iyi olcakkk

Hadi bakalım mercimekler aşkınaaa

Selammm :)
tatil bakıyor aranızdaki biri :)
öğlene kadar denetim evrakları pas
sonra devam olacak :)
öğlene kadar değerlendirmeliyim :)

günaydın kızlarrrr

Selammm :)
tatil bakıyor aranızdaki biri :)
öğlene kadar denetim evrakları pas
sonra devam olacak :)
öğlene kadar değerlendirmeliyim :)

ohh tatilmi bakıyosun ne güzel. eşimin senelik izni yok bu yıl o yüzden biz tatil bakammıyoruz maalesef anca hafta sonları günü birlik falan kaçıcaz öyle gözüküyo

günaydın kızlarrrr

ohh tatilmi bakıyosun ne güzel. eşimin senelik izni yok bu yıl o yüzden biz tatil bakammıyoruz maalesef anca hafta sonları günü birlik falan kaçıcaz öyle gözüküyo

agustosta daha ızın bızım baya zaman var :)
daha ıyı bır yer ıcın bıraz para bırıktırmek ıstıyoruz bakalım
esımde ıs degıstırseydı bızde oyle yapacaktık ama

agustosta daha ızın bızım baya zaman var :)
daha ıyı bır yer ıcın bıraz para bırıktırmek ıstıyoruz bakalım
esımde ıs degıstırseydı bızde oyle yapacaktık ama

valla benim iznimde ben ne yapıcam bilmiyorum eşim olmadımı izin almak çok işime gelmiyo çünkü. zaten 2 senedir otele gidiyoruz bu sene izni bile olsa bi otele tıkıp kalmak istemiyoduk. plan yapamıyoruz maalesef. ama hafta sonları adalara falan kaçabiliriz belki

ara canım açmazsada mesaj at..merak ettiğimizi ilet..

başka telden aradım açmadı mesajda armadım ama
tekrar arıcam inş
söylerim dedik seni çok merak ettik diye

aaaa kadına bak yahu....o mınnacık şey benım ömrum ömrum be...o nasıl ısterse oyle valla:44:herseyden once kızım yemişim fönü

kadın çok bencildi kuzum
zaten eşide demiş sen nasıl bencilsin bu kadar kendini düşünüyorsun diye
kadın durduk yere kendini seviyordu çok güzelim ben dünaynın en güzel kadınıyım diye vallahş billahi

haklısınızda mesela ne yapayım onu bilmiyorumki yaa

kuzum hepsini okudum yazdıklarının ve çok üzüldüm
allahım yardım etsin inş
ama işin zor ve çetin
ilk önce eşinin ailesi ile konuş derim vede olmuyor ise kendi ailene anlat yavaş
ve sorumlulukları at biraz üstünden
mesela ppazar parasından versdim dedin ya yapma onu
dicekki krizantemde zaten vardır o haleder bir şekilde diye düşünmesine fırsat verme
eşine göre yaşama sen kendine göre yaşa çalışan kadınsın sonuçta para alıyorsun azda çokta olsa
haftanın 1 günü mutlaka gez dolaş fön çektir kendine ayır
eşine çok yüz verme
eğer olmaz ise blöf yap ayrılırım diye

masuem kuzum sen çok akıllısın
aynen sana katılıyorum birebir
dediklerin çok doğru olmuyorsa blöf yapıp çekilmek lazım
ama krizantemin işi çok zor sana dua edeceğim kuzum ismini özelden yaz bana
namazdan sonra özellikle dua edeceğim

kalbi temiz arkadaşım benim inş bir an önce duaların kabul olurda krizantemin evliliği düzene girer. face den resimlerine baktım az önce de sen neden izmite gelmiyosun yaa görüşelim yani o kadar yakınız

kalbi temiz arkadaşım benim inş bir an önce duaların kabul olurda krizantemin evliliği düzene girer. face den resimlerine baktım az önce de sen neden izmite gelmiyosun yaa görüşelim yani o kadar yakınız

oyy canım benimmm
valla kuzum ayarlayalım görüşelim ama sen h.içi iştesin nasıl olur h.sonu mu olur ki
tuzladan izmite giden 200 ler var ama nereye gidiyor izmit-kartal otobüs hattı var yeşil büyükler
onla gelebilir miyim acaba

inş krizanteminde ve diğer tüm kardeşelrimziinde rabbim evinin huzuru bozmasın
ben çok kötü oluyorum maddi konular geçer ama manevi konular daha kalıcı

i

canım benim eşim malum h içi artık yok gibi bişey h sonları evde olunca h sonuna pek plan yapmıyorum h ici aksam gebze ye ben bile gelsem seninle görüşmemiz sıkıntı olur sanırım sonuçta senin eşin evde olucak. eşimin iş durumu bi düzene girsin izmite gelirsin h sonu gezeriz bi güzel havalarda güzelleşmiş olur

cnm şaka gbı sana burda dun dıyodumya bırak kesılırse kesılsın dıye.bu sabah kahvaltı yapıyoruz bı baktık elektrıkler gıttı meğer kesmışler gulsemmı ağlasammı...ama esımın kabahatı dıyemem çunku ben faturaları alırım aşağıdan ona verırım o öder.ee kızımın hastalığı benım hastalıgım derken unutmuşum oda hıç sormadı erkek ışte sonuç kesıldı biz şokhemen gıttı yatırdı.dun sana yazdıgım mesajlar aklıma geldı sonra

Selam kizlar burda elekt.yok isletmede sorun varmis elektirigi kesmisler.telden yaziyorum size
Dondummm ya bide gunese aldanip ince giyinmistim
Yarin randevum var doktora coook korkuyorum yaaa acaba ne diyecek yaaa:O
Annem rahatsizlanmis gitmek istiyorum ama bugun gidemem yarin dr dan sonra ordayim ins..

inşcasnım havalar soğuk şimdi biraz daha ısınsın inş
daha iyi olur göüşmememiz
bende çok isterim görüşmeyi seninle

tencere kapak misali olmusuz tatlım benim ya dün annem geldi cat kapı aglaya aglaya gözlerim şiş o yüzden biraz kafa tatili yapıp yarın nete girmicem anneme anlattım eşimlede konustum beni seviyor ama işte düşüncesiz işte

Kriztanem yazdiklarini okudum telden yazdigim icin uzun tutamayacagim.ama sunu soylemek isterim herkes sorun yasiyor bu kadar yipratma kendini ve sana nacizane tavsiyem kendinden bu kadar taviz verme..cunku esimiz bile olsa nankorluk yapabiliyolar..biraz kafani dagit..bi yerlere git..kendine deger ver tatliskom..valla ben eski ben degilim artik hiiic alttan almiyorum..biri alttan alacaksa oda esim oluyor.cunku benim zaten bebek isteyip beklemekten dolayi yorgun bir kalbim var baska seyleride kaldiramiyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…