• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
u halimle güldürdün beni kız :23:

hep güldüreyimm kuzumm ben seniii :16::16::16:

İsyan çok güldürdün beni ya, bizimde fırın bozuk galiba bir türlü mercimeğimiz pişmiyor.

canım kaliteli mercimek olcak fırında sorun yok mercimek iyi olcakkk :1::1:

:27::27::27::27: Parayla mercimekmi aldınız len :) bu aynı şey gibi oldu
anne ben tüp bebek miyim :53::52: diye soran ege gibi oldu :52:
bizede mesai bitiyor

hee kızz para ile mercimek aldık..ithal benimkiii :1::1::1:

canım kaliteli mercimek olcak fırında sorun yok mercimek iyi olcakkk :1::1:

Hadi bakalım mercimekler aşkınaaa:emir_bebek::emir_bebek:

Selammm :)
tatil bakıyor aranızdaki biri :)
öğlene kadar denetim evrakları pas
sonra devam olacak :)
öğlene kadar değerlendirmeliyim :)

günaydın kızlarrrr :3::3:

Selammm :)
tatil bakıyor aranızdaki biri :)
öğlene kadar denetim evrakları pas
sonra devam olacak :)
öğlene kadar değerlendirmeliyim :)

ohh tatilmi bakıyosun ne güzel. eşimin senelik izni yok bu yıl o yüzden biz tatil bakammıyoruz maalesef anca hafta sonları günü birlik falan kaçıcaz öyle gözüküyo :31:

günaydın kızlarrrr :3::3:

ohh tatilmi bakıyosun ne güzel. eşimin senelik izni yok bu yıl o yüzden biz tatil bakammıyoruz maalesef anca hafta sonları günü birlik falan kaçıcaz öyle gözüküyo :31:

agustosta daha ızın bızım baya zaman var :)
daha ıyı bır yer ıcın bıraz para bırıktırmek ıstıyoruz bakalım
esımde ıs degıstırseydı bızde oyle yapacaktık ama

agustosta daha ızın bızım baya zaman var :)
daha ıyı bır yer ıcın bıraz para bırıktırmek ıstıyoruz bakalım
esımde ıs degıstırseydı bızde oyle yapacaktık ama

valla benim iznimde ben ne yapıcam bilmiyorum eşim olmadımı izin almak çok işime gelmiyo çünkü. zaten 2 senedir otele gidiyoruz bu sene izni bile olsa bi otele tıkıp kalmak istemiyoduk. plan yapamıyoruz maalesef. ama hafta sonları adalara falan kaçabiliriz belki :32:

ara canım açmazsada mesaj at..merak ettiğimizi ilet..

başka telden aradım açmadı mesajda armadım ama
tekrar arıcam inş
söylerim dedik seni çok merak ettik diye

aaaa kadına bak yahu....o mınnacık şey benım ömrum ömrum be...o nasıl ısterse oyle valla:44:herseyden once kızım yemişim fönü:1:

kadın çok bencildi kuzum
zaten eşide demiş sen nasıl bencilsin bu kadar kendini düşünüyorsun diye
kadın durduk yere kendini seviyordu çok güzelim ben dünaynın en güzel kadınıyım diye vallahş billahi:53::53:

slm kızlar biliyorsunuz belkide daha öncede yazmıstım cevremdekilere derdimi anlatmayıp genelde bürodan sizlere yazıyorum hayat beni sanırım cok yordu kızlar belkide kocam yrdu bilmiyorum neden hiç birşey istediğim gibi olmyor demekte istemiyorum ama bari kardeşim bende her ke gibi evim bilbilseydim yaa evlendiğimden beri calısıyorum doru düzgün evimin vliliğimin tadını cıkaramadan hayat zorlukları cektim gocunmuyorum sıkılmıyorum bu durumdan ama bari eşim bunları görseydi be mübarek bir Allah razı olsun deseydi ya elektiriklerimi mi acmı kalmadık milletten kazıkmı yemedik inanın bunları yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyorum artık neden benim eşim bu kadar sorumsuz ve anlayıssız her şeyi kendizevkine göre harcamayı seviyor sanırım git gide eşimden sogumaya başladım onun bazen yüzünü bile görmek istemediğim zamanlar oluyor kızlar ne zamandan beri ona seni seviyorum diyip sarılmadım bile bilmiyorum bunalıma girdim artık sanırım borclar hayat beni cok yordu birde kocam her seyi sinirlenip beni suclaması cok agır kelimelerde bulunması beni yedi bitirdi artık bilmiyorum kızlar artık neyle nasıl baş edicemi gercekten bilmiyorum

madii sıkıntılarmı artık isyaan yoksa gercekten ben mi bunalıma giriyorum bilmiyorm ne kadar burda kafa dagıtmaya calıssamda olmuyo Allah razı olsun hepinizden hep yanımda olup bana destek olmaya calıstınız ama 23 yasındayım hiç bir şeye hevesim kalmadı isyan ne ebise ne ayakkabı ya benim yasım kaçki bazen bende giyinmek gezmek istiyorum eşimide suclamıyorum acıkcası ama benimle sohbet bile edememesi artık beni cok yıpratıyor her konusmamız kavga ile bitiyor normalde insanların kavga biile etmiceee şeylerde benim eşim elini duvarlara vurup saga sola agzı cıkasıya kadar bagarıyor isyan bumu normal en sonunda onunla bir aile terapistine gitmeye karar verdim televizyon dan bana zaman bile ayırmıyor

haklısınızda mesela ne yapayım onu bilmiyorumki yaa

kuzum hepsini okudum yazdıklarının ve çok üzüldüm
allahım yardım etsin inş
ama işin zor ve çetin
ilk önce eşinin ailesi ile konuş derim vede olmuyor ise kendi ailene anlat yavaş
ve sorumlulukları at biraz üstünden
mesela ppazar parasından versdim dedin ya yapma onu
dicekki krizantemde zaten vardır o haleder bir şekilde diye düşünmesine fırsat verme
eşine göre yaşama sen kendine göre yaşa çalışan kadınsın sonuçta para alıyorsun azda çokta olsa
haftanın 1 günü mutlaka gez dolaş fön çektir kendine ayır
eşine çok yüz verme
eğer olmaz ise blöf yap ayrılırım diye

canım okudum okudukça eşine kızdım bune sorumsuzluktur yaa. korkularını anlıyorum ya bu iş giderse diye korkuyosun. bide şunu düşün sen bunları hakediyomusun eşin işinide kaybederde onunla birlikte yaşamaya devam edebilicekmisin. ya ailesine söyle babası çeksin kenara konuşsun yada sen kozlarını büyük oyna canım. belki arkadaşlar bana kızıcak ama eşinin tavırları bence bunu hakediyo. açık net söyle. bana bakmak zoeundasın evlendik bitti diye bişey yok sorumluluklarını almak zorunda (sen nasıl alıyosan) eve bakmak zorunda ve en önemlisi çalışmak zorunda. eğer bunları yapamıyosa zorlamıcam artık de yoruldum de. dha gencecik yaşında bu buhran nedir yaa vallahi çok üzüldüm. zaten dünyanın borcuna soktu sizi sorumsuzca bide hareketlere bak yaa... üzme kendini ve eşini yola gelmesi için zorla yola gelmiyosa zorlamıcam artık ayıralım yollarımızı de bakalım o zaman ne yapıcak :47:

masuem kuzum sen çok akıllısın
aynen sana katılıyorum birebir
dediklerin çok doğru olmuyorsa blöf yapıp çekilmek lazım
ama krizantemin işi çok zor sana dua edeceğim kuzum ismini özelden yaz bana
namazdan sonra özellikle dua edeceğim

masuem kuzum sen çok akıllısın
aynen sana katılıyorum birebir
dediklerin çok doğru olmuyorsa blöf yapıp çekilmek lazım
ama krizantemin işi çok zor sana dua edeceğim kuzum ismini özelden yaz bana
namazdan sonra özellikle dua edeceğim
kalbi temiz arkadaşım benim inş bir an önce duaların kabul olurda krizantemin evliliği düzene girer. face den resimlerine baktım az önce de sen neden izmite gelmiyosun yaa görüşelim yani o kadar yakınız :1:

kalbi temiz arkadaşım benim inş bir an önce duaların kabul olurda krizantemin evliliği düzene girer. face den resimlerine baktım az önce de sen neden izmite gelmiyosun yaa görüşelim yani o kadar yakınız :1:

oyy canım benimmm
valla kuzum ayarlayalım görüşelim ama sen h.içi iştesin nasıl olur h.sonu mu olur ki
tuzladan izmite giden 200 ler var ama nereye gidiyor izmit-kartal otobüs hattı var yeşil büyükler
onla gelebilir miyim acaba

inş krizanteminde ve diğer tüm kardeşelrimziinde rabbim evinin huzuru bozmasın
ben çok kötü oluyorum maddi konular geçer ama manevi konular daha kalıcı

i

oyy canım benimmm
valla kuzum ayarlayalım görüşelim ama sen h.içi iştesin nasıl olur h.sonu mu olur ki
tuzladan izmite giden 200 ler var ama nereye gidiyor izmit-kartal otobüs hattı var yeşil büyükler
onla gelebilir miyim acaba

inş krizanteminde ve diğer tüm kardeşelrimziinde rabbim evinin huzuru bozmasın
ben çok kötü oluyorum maddi konular geçer ama manevi konular daha kalıcı

i

canım benim eşim malum h içi artık yok gibi bişey h sonları evde olunca h sonuna pek plan yapmıyorum h ici aksam gebze ye ben bile gelsem seninle görüşmemiz sıkıntı olur sanırım sonuçta senin eşin evde olucak. eşimin iş durumu bi düzene girsin izmite gelirsin h sonu gezeriz bi güzel havalarda güzelleşmiş olur :16:

hadi bakalım ya aslında yufka yüreklidir ama öküz gibirdir bazen kazmalıgıda tutar ama lafımı dinler yani inş dinlemezsede artık Allah ne verdiyse giricem yoksa bende sabır kalmadı oh be içimi dökmek size iyi geldi valla sizden Allah razı olsun kızlar yaaa siz olmasanız ben kendimi kimse anlatcam

cnm şaka gbı sana burda dun dıyodumya bırak kesılırse kesılsın dıye.bu sabah kahvaltı yapıyoruz bı baktık elektrıkler gıttı meğer kesmışler:1::1: gulsemmı ağlasammı...ama esımın kabahatı dıyemem çunku ben faturaları alırım aşağıdan ona verırım o öder.ee kızımın hastalığı benım hastalıgım derken unutmuşum oda hıç sormadı erkek ışte sonuç kesıldı biz şok:53:hemen gıttı yatırdı.dun sana yazdıgım mesajlar aklıma geldı sonra:1:

Selam kizlar burda elekt.yok isletmede sorun varmis elektirigi kesmisler.telden yaziyorum size
Dondummm ya bide gunese aldanip ince giyinmistim :-)
Yarin randevum var doktora coook korkuyorum yaaa acaba ne diyecek yaaa:O
Annem rahatsizlanmis gitmek istiyorum ama bugun gidemem yarin dr dan sonra ordayim ins..

canım benim eşim malum h içi artık yok gibi bişey h sonları evde olunca h sonuna pek plan yapmıyorum h ici aksam gebze ye ben bile gelsem seninle görüşmemiz sıkıntı olur sanırım sonuçta senin eşin evde olucak. eşimin iş durumu bi düzene girsin izmite gelirsin h sonu gezeriz bi güzel havalarda güzelleşmiş olur :16:

inşcasnım havalar soğuk şimdi biraz daha ısınsın inş
daha iyi olur göüşmememiz
bende çok isterim görüşmeyi seninle

cnm şaka gbı sana burda dun dıyodumya bırak kesılırse kesılsın dıye.bu sabah kahvaltı yapıyoruz bı baktık elektrıkler gıttı meğer kesmışler:1::1: gulsemmı ağlasammı...ama esımın kabahatı dıyemem çunku ben faturaları alırım aşağıdan ona verırım o öder.ee kızımın hastalığı benım hastalıgım derken unutmuşum oda hıç sormadı erkek ışte sonuç kesıldı biz şok:53:hemen gıttı yatırdı.dun sana yazdıgım mesajlar aklıma geldı sonra:1:

tencere kapak misali olmusuz tatlım benim ya dün annem geldi cat kapı aglaya aglaya gözlerim şiş o yüzden biraz kafa tatili yapıp yarın nete girmicem anneme anlattım eşimlede konustum beni seviyor ama işte düşüncesiz işte

Kriztanem yazdiklarini okudum telden yazdigim icin uzun tutamayacagim.ama sunu soylemek isterim herkes sorun yasiyor bu kadar yipratma kendini ve sana nacizane tavsiyem kendinden bu kadar taviz verme..cunku esimiz bile olsa nankorluk yapabiliyolar..biraz kafani dagit..bi yerlere git..kendine deger ver tatliskom..valla ben eski ben degilim artik hiiic alttan almiyorum..biri alttan alacaksa oda esim oluyor.cunku benim zaten bebek isteyip beklemekten dolayi yorgun bir kalbim var baska seyleride kaldiramiyorumm..

Back