Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
tadı nasılsır acaba yaa valla düşünüyorum içmeyi
iyide gelir pkoya bence
işte korkuyorum da kafamdan bişey yapmakta istemiyorum
doktora danışmak en doğrusu ama onlar da bi süründürüyolar ki allah yardımcımız olsun vala

doktora gittim ben kontrole bir gün gidip tamamıyla muane olup çıkıcaktım ama bak iki kere gittim bir kaç gün kaldı bir daha gidicem simir testi sonuclarımı almaya ama hiç değilse için rahat oluyor tatlım tam anlamıyla muaniye oluca

smear testi sonuçların niye öyle geç çıkıyomuş ki
saniyelik bir işlem o
şaşırdım doğrusu

İyiyim bende pazartesileri zor geçiyorr

kesınlıkle
sanırım bırde hasta olucam vucudum kırgın
hafta sonu sureklı gezme pesındeyız gez gez dur yoruluyorum her hafta bu haftamda evde gececek desemde hep aynı son
neyse yarından sonra carsambaaa

smear testi sonuçların niye öyle geç çıkıyomuş ki
saniyelik bir işlem o
şaşırdım doğrusu

bende hemen cıkar zannetmiştim ama cıktım sonuc almaya adam 15 gün sonra gelip alıcaksın dedi sok oldum bütün tahlillerimi gösterdim onun gününü bekliyorum işte sonucu gidip alıp doktora göstericem

eflnam hıç laf dınlemıyon kız senenı doldur dıyom bak benden soylemesı...hepınız canımsınız tabıkı anne olmak hakkınız ama ben cuteyı dınlemedım yanlış yaptım.tecrubelıydı doğru soyluyordu ama zamanı geldı sandım.meğer erkenmış benım ıçın.şimdi çok hak verıyorum ona.o yuzden bende sana tavsıye edıyorum.bak ısyan ve mouseye ,denıze bırşey demıyorum sonuçta 1,5 senelık evlıler.genede sen bılırsın cnm benım.ben erken dıyorum başkada bırşey demıyorum.hele senın gbı gunu yogun gecen bır hatun ıçın çok erken

kesınlıkle
sanırım bırde hasta olucam vucudum kırgın
hafta sonu sureklı gezme pesındeyız gez gez dur yoruluyorum her hafta bu haftamda evde gececek desemde hep aynı son
neyse yarından sonra carsambaaa

Ewett yarından sonra çarşambaa
Sen çalışıyor musun :126:
Çalışıyorsan paşaya kim bakıyor..

bende hemen cıkar zannetmiştim ama cıktım sonuc almaya adam 15 gün sonra gelip alıcaksın dedi sok oldum bütün tahlillerimi gösterdim onun gününü bekliyorum işte sonucu gidip alıp doktora göstericem

inşallah güzel çıkacak sonuçların canım
bende muayene olduğum esnada yaptı dr anlamadım bile
sonuç temiz yılda 1 kez yaptık bu testi dedi

inşallah güzel çıkacak sonuçların canım
bende muayene olduğum esnada yaptı dr anlamadım bile
sonuç temiz yılda 1 kez yaptık bu testi dedi

valla ben pek alısık değildim o yüzden kendimi kastımdan canım accık acıdı ulturosondan cok korktum allttan bakarlar diye ama baktıklarında anlamadım bile megersem hiç korkulacak birşey de yokmus

tabıkı ondan sonra gorucek :) ama genede herkezınyasantısından ne bekledıgını bılemıyorumda hele hele ılk 3 ay fılan noluyor oluyor ınsan :)sen neden dısarı cıkmıyorsun ama sıbelım anlamadım beımde bır arkadasım var sankı bır o cocuk dogurmus hasta olacak dıye gıdemem dıye ınan kus kadar cocugu alıp kucagına veya bebek arabasına metrıya bınemıyor hep bırılerı goturuyor getırıyor ben anlmıyorum cocugu hazıranda 2 olacak ben oooo ege bılmem kac aylıkken ucaklara bınıp tatıllere gıttım ve ege tosundu yanı kucukken :) sende cık
evde durmaz hastalıktan korumazkı cok asırı kalın gıydırırsen ve mıkroplara alısmazsa bunyesı eve mısafır bıle gelse hasta olur
arkadaslarına fıan gıt gunduz oturmaya

Ewett yarından sonra çarşambaa
Sen çalışıyor musun :126:
Çalışıyorsan paşaya kim bakıyor..

dedimya bende medıcal bir fımrada calısıyorum dıye :)
ben hafta ıcı sadece calısıyorum sabah annem gelıyor veya esım bırakıyor asakdam ıkımızden bırı yavruyu alıp eve gıdıyoruz
senınkıne kım bakıyor krese gıdıyor sanırım senınkı ama?

Yaa bende unutkanlık war..
Medıkal firmada çalıştığını söylemişsindir de ben bazen unutuveriyom ya kusura bakma
Ben ailemle yaşıyorum biliyosun..
Ewet kreşe gidiyor benim paşa..
Şu an ewde ama ameliyat oldukya dinleniyor annem bakıyor cnm

valla ben pek alısık değildim o yüzden kendimi kastımdan canım accık acıdı ulturosondan cok korktum allttan bakarlar diye ama baktıklarında anlamadım bile megersem hiç korkulacak birşey de yokmus
bende ilkinde çok korkmuştum ama alıştım artık sanırım :)

sibelcannnn benim 2 ay sonra 2 sene bitecek benim yapmam lazım dimi :)
isyan benden erken davrandı sıra bendeydi oysa ki :)
ben hepinizden eskiyim sen dahil :)
ayyy utandım bak

cnm gıdıyorum ama 2 aydır evdeyım çok hasta oldu bende annemde eşimde hele Duru çok kotuydu.onun dışında çıkıyoruz tabı ama en fazla 1 saat sonra dönuyoz Duru uyuyakalıyo hop eve gerı. eskısı gbı olmuyo tabıkı. bak ne zamandır ılk defa bu pazar gıtcem sınemaya.

Esinle markete gittik geldik cokta yürümedik ama yürümek bana hic iyi gekmio ya..beline agri giriyor syajta durunca..dmsonra yemek haxirlafik yedik.. Şimdi 2.80 uxanfim TV izliyorum yarin is badi yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…