Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
korkma kızz ne diye korkuyosun ki
olumlu düşün artık anne adayısın işte ooohhh ne güzel tadını çıkar..
aslında sana diyorum da bende korkuyorum doktor ne dicek acaba:18::18::18:

korkma kızz ne diye korkuyosun ki
olumlu düşün artık anne adayısın işte ooohhh ne güzel tadını çıkar..
aslında sana diyorum da bende korkuyorum doktor ne dicek acaba:18::18::18:

yaa deniz çok değişik bir duyguuu...
inan korku heyecann hat safhada...inş bu duyguyu en yakın zamanda yaşayacksın canım..
git canım ameliyat oldun temizsin artık..
bende klomen başlar sana öle geliyor..

ohh miss ne güzel olmuş canım...
yaa ne bileyim işte ters birşey olcak diye korkuyorummm..hemd eçok heyecanlıyımmm

ıcını ferah tut canım heycanlanman copk normal karından muayne edecek dımı ?

buarada buyuk denetım bugun degıl o ay sonunda :26:

gunydın kızlar bebiş yeni uyuduuu valla yeni hamile kalıdım eger şimdi aklım olaydı bnmkı kacak oldu gerci uyku sıfır sıpa uyutmuyo sibel senin kız orumcjte yorukur en azından oğrenır ç beş gune surmeyı uyuyakalır koy orumcegeee

isyan daha yeni oldugu için mide bulantısı olmayabilir benim 2 ayda oldu tek bir ay surduuu et bana çok kokuyodu mesala zeytin çokkk yedim sutt içtimmm tek karnım vardı suan eskı kilomdayımmmm yaaaa çocuk bide bni çok youyo hiç durmuyo hep elimde işi zor yapıyorum yemek iş derken bi bakmışım aksam olmuş burya bile bakamıyorummmm çouk zor be anacımmm 3,5 aylık oldu sukur hamile iken koltukta oturamıyodum son zamanlar gerci ben doguma 20 gun kala ayrıldımmm basımada sonrası gelenler valla bazen pşman oluyorum 7 ayda çıksaydım keske dıyorum esıme kızıp yururken aglıyodum dusun son zamanarrrr insan hamile iken bide çok sakar oluyo ben çok dusururdm elimden filannn bide tuv çıkmıyoun habireeeee

sakın vajinal yaptırma düşük olabiliyomuşşşş izin vermeeeeee bana yaptı çok sızlıyo kocaman bıde o baktıgı şey iğrenççç

canım düşük yaparmı bilmiyorum..
daha önce vajinal muayene oldum hiç acı hissetmedim ama gönlümde vajinal yok yani...
mide bulantım yok ama bel ağrım var canım..
çocuk tabiki zor kuzucum yaç..birde şimdi sizinkiler tam anneci olduğu zamanlar..
şöle 1,5 yaşına falan gelsin yürüsünler daha rahat edersiniz inşşş

yaa deniz çok değişik bir duyguuu...
inan korku heyecann hat safhada...inş bu duyguyu en yakın zamanda yaşayacksın canım..
git canım ameliyat oldun temizsin artık..
bende klomen başlar sana öle geliyor..
bakıcaz artık doktor hanım ne derse o yani

Hicbir şey olmaz Allahın izniyle. Karından göremezse vajinal bakarak hemen görür. Düşük müşük de yapmaz. Allah korusun düşeceği varsa japonla da yapıştırsan düşer. Takma kafana böyle seyleri

valla canım doktoruma güveniyorumm...
o derse bakıcam bildiği vardırki bakacaktır diyorum kendime...

ınsss kısa yasına gıreceklerrr isyan sıınkı ufak olcak o zamandaaaaa40 çıkana kadar zr oluyo bnmkı uyudu eccikkkk ketryımm bndeeeeeee gece gec yattıkkkk malummm çocuk oluncaaaaa

ınsss kısa yasına gıreceklerrr isyan sıınkı ufak olcak o zamandaaaaa40 çıkana kadar zr oluyo bnmkı uyudu eccikkkk ketryımm bndeeeeeee gece gec yattıkkkk malummm çocuk oluncaaaaa

annuvv birde o iş var demi...
birde biz çalışıyoruzz valla nasıl olur bilemem artıkk

günaydın kızlarrrr kırmızılar geldi bugün rahatladım desem yeridir üzüldüm ama en azından artık hastalandığım içn kafamda bri sorun kalmadı

geldim kızlar kesemizi gördükk şükürr ...herşey yolunda dedi doktor..
1 ay sonra görüşelim ağır kaldırma ani hareketler yapma dedi..
kanama, çok ağrın falan olursa direk gel dedi...

hayırlı olsun canım çok sevindim kan değerin kaçtaydı göründü kesen 6000 de görünüo ya çünkü

hayırlı olsun canım çok sevindim kan değerin kaçtaydı göründü kesen 6000 de görünüo ya çünkü

canım kan değerime bakılmadı en son perşembe 205 ti..
normalde şimdi 1000-1500 arasında olmalı..
yok canım kese 1000 i geçince görünüyorr

hadi bakalım kuzum hayırlısı nazarlar değmesinnn birde onun kalp atısını duyunca dahahda mutlu olcaksın kuzummmmm adına gercekten cok seviniyorm Allah kucana almayı saglıklı şekilde nasip etsin canım benim

Mastit oldum öyle acı cekiyorum ki oğlumu kucagima alamıyorum komsuya biraktim simdi gogsum oyle bir tıkanmış ki sagiyorum sagiyorum süt gelmiyo beze beze oldu gogsumun içi. Çok korkuyorum sütüm kesilecek diye. Çok az süt geliyo bebisime ne vercem bilmiyorum o da dis cikariyo huysuzlugu da üstünde. Anne sütünden baska bisey istemiyo mama hiç İçmez yandım ben.ne yapsam gecer acaba:18: zaten bu kaynamla ne zamam muhattap olsam ya sütüm azalıyor ya da mutlaka başıma sütümle ilgili bisey geliyo nazar mi etti acaba:s sagiyorum sagiyorum tık yok çok korkuyorum

hayırlısı olsun tatlım 8 haftada tekrar gıdersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…