Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Evet csnim 4 gündür olcturmedim kaç oldu bilmiyorum yarim tekrar olctururum 1000 üzerinde ise giderim...ama elmi zaten 1000 üzerine cikmasi getekmezmi 5 günde..

ölçtürmene gerek yok bence gozukur

elmi sen nasılsın ya neler yapıyorsun bebekli

İyiyim cnm yuvarlanıp gidiyorum :d Bildiğin yuvarlanıyorum bugün iki kez düştüm

Bebekle konusuyorum mal gibi Duyar mı sence :)

18.haftadan sonra duyduklarını ıdda ediyorlar ama konuşmalısın tabikide?
nasıl ama nasıl seviliyor anlat bakalım ???
kendien dikkat et
bende egede çok düştüm aman tanrım :) hastanede ıkı merdıvenmı atlamadım koca koca gobegımle otoparklarda araba onlerınde olan demırlere takılıp takılıp dusutm :) sızın noldu ya elmı yokmu yazdıgın bır yer
sanırım hersey yolunda cok masallah ama nasıl oldu yanı

Danirim bende ekim annesi olcam elmi... Kasimi bulmaz gibi

Doğsunlar da hangi ay olduğu önemli değil cnm. İnan ben bu mucizeyi sonsuza kadar icimde tutabilrim Cok sevdim herkes bana bişiler yediriyo

Dün de düştüm ex beni kucağında tasıyacaktı az kalsın, cocuğumu düşürücen diye Herkesin kafası bi milyon Ama cok baska bişimiş be cute.

Yok cnm yazmadım bi yere. Ev arıyoruz simdi satın alıcaz ama bulamadık. Amcamın bi evi var 2+1 oraya yerleşicez sanırım gecici olarak. Ama giriş kat ev fln pek icime sinmiyo.

Nikah yapıcaz iste o bekliyo. Epey sey bekliyo beni yani :)

elmayra şeker ve tiroid olayına dikkat et canım :102:

baya bir ekşın var diyorsun :) hayırlısı olsun ınslalah gonlunuze gore bulursunuz ev
sen bı dogur konusacagız o zaman cocuk mevzusunu :)
bende dusunurdum soyle ne kadar severkı ınsan cocugunu hakketten merak edıyorsunuzdur bır ınsan dogurdugu cocugu nasıl sever
oyle bır sever ki

Ha bizim topik mi kimisi doğurdu kimi yoğun geyik yapmaya vakit kalmıyo heralde Ben hamile kaldım sen de kaldın topiğin uğuru bitti

valla hamile kalmayan yok sanırım bi ara yazmısınız neydı ya adı hayat ablamıydı neydi hamile filan isyana yırtıyorum bı yerımı hamılemıs hamıleymıs uuuu aaaa vuuu yapıyoruz ısyanda dıyor saka o saka fılan ıkna olmak ıcın kac sayfa okduum bılemem
eskı gunahlarımın bedelını doktum :) cezalıyken daha haberdarım sızden ahahaha

elmayra şeker ve tiroid olayına dikkat et canım :102:

abla troidim ilaç kullanmaya değmeyecek kadar sakinleşmiş baktı doktor, sekerime de dikkat ediyorum. Yediğime ictigime fln

Saol cnm inşşş

Sever dimi, ya da o da beni sever mi Kafmda deli sorular

Ha bizim topik mi kimisi doğurdu kimi yoğun geyik yapmaya vakit kalmıyo heralde Ben hamile kaldım sen de kaldın topiğin uğuru bitti
. Kizim senin topige gelen hamile kaldi milleti dogurttun gitti hhepsi... Sira sende simdi sen baya yogunsun yaww inş güzel ev bulunur...nikah ne zaman elmi nikah için elbisemi gelinlikmi bakcann

ahahahahahahha hanım ablanın hamile muhabbetine inandın mı ahahahahaha manyaksın cute sen

. Kizim senin topige gelen hamile kaldi milleti dogurttun gitti hhepsi... Sira sende simdi sen baya yogunsun yaww inş güzel ev bulunur...nikah ne zaman elmi nikah için elbisemi gelinlikmi bakcann

ahahahah sipirminleri serptim ondan böle oldu

Nikahı ev bulunca yapmaya kaarar verdik. gelinlik giymem bir daha ama beyaz krem tonlarında bi elbise giyicem. Karnım da cıkınca cok komik olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…