• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ahahahah sipirminleri serptim ondan böle oldu :D

Nikahı ev bulunca yapmaya kaarar verdik. gelinlik giymem bir daha ama beyaz krem tonlarında bi elbise giyicem. Karnım da cıkınca cok komik olacak :1:

En doğrusu tatlim bu evinbulun nikah kolay AMS geciktitmeyinde biran önce duzeninizi kurun elmicim :16:

Kizlar kaynanam gitti:21: cumartesi kavga etmiştik bana baya bi bagirarak konuştu bir sustum iki sustum sonra dayanamadım annem bana senin kadar bagirmadi hayatimda sen bana sesini bu kadar yukseltince rahatsiz oluyorum dedim hem de düzgün bir dille dedim. Bir de cocugumda eksik biseyler bulmaya calismaktan vazgec ben onun üstüne o kadar düşüyorum ki eksik biseyini bırakmiyorum ben onun annesiyim onun yaninda her zaman ben varımsen 4 aydir yoktun nerden biliyosun cocugun huyunu da ddüzenini değiştirip cocugu huzursuz ediyosun dedim. Yine bana agzina geleni saydi ağladı kocama duygu sömürüsü yaptı. Ve yine bana kolaylık olsun millete özendin gittin sagma makinesi aldın dedi. Bu benim zaten hassas noktam. Sürekli süt sagmak nasıl kolay olabilir ki emzirmekten. Emmeyince emmiyolar iste her yolu denedim ne yapim. Benim sütümü iciyo su an hic degilse. Sonra bi daha da agzimi acmam bi daha da gelmem dedi. Böyle yapacaksan gelme dedim gelirim oglumun evi dedi. Kendiyle o kadar celisiyo ki her sözü. Eşim de yine beni savunmadi. Sonra dışarı cikardi beni arabada diyo ki sen haklısın ama ne yapim misafir o da.... bak bak bak... o bana onca lafi sayarken beni savunmuyo da... hiçbir önemi yok bana gec kalmış bir sen haklısın ın. Çok şükür gitti de sabah kurtuldum.

ay evet oğlumun evı ortak soylemlerı herhalde.benımkıde gıdıyordu bıgun ben gıdıyorum daha gelmem dedı sonra döndu gıtmeyecem gıtmeyecem işte oğlumun evı demezmi:1: gulsemmı ağlasammı

efilam bencede para biriktirmesi gerekiyo biz bu kıtlıkta biriktirmeye çalışırken insanlar ne durumlarda biriktirmiyor acıkcası tuhafıma gitmedi değil

kızlar cok yoruldum el ilanları dagıtmaya cıktık iş gelsin diye 4 bucuk satter beri yürü yürü canım cıktı ayaklarım cok agrıyor ama işte ekmek parası siz ne yapıyosunuz nasılsınız

bende yoruldum dışaı cıktık nerdeyse 2 aydır cıkmadım ya kızım hastaydı sona ben.halası örumcek aldı Duruya. koydum mutfaga 10 dakıka durdu işimin yarısnı yapabıldım bunada sukur:1: drlar pek onermıyolar ama çok heves ettık az az bındırcem zaten.şimdi şimdi ayagımda uyuyo babası gelsın yemek yapcam daha
prenses nerlerdesın yoksun
denız hşgeldın gıtme artık devam et burdakı sohbete

efilam bencede para biriktirmesi gerekiyo biz bu kıtlıkta biriktirmeye çalışırken insanlar ne durumlarda biriktirmiyor acıkcası tuhafıma gitmedi değil

kızlar cok yoruldum el ilanları dagıtmaya cıktık iş gelsin diye 4 bucuk satter beri yürü yürü canım cıktı ayaklarım cok agrıyor ama işte ekmek parası siz ne yapıyosunuz nasılsınız

Oyu kuzum ya kiyamam ine çok çok işiniz olur canim..emeğinizyyagli olur ins :16:

bende yoruldum dışaı cıktık nerdeyse 2 aydır cıkmadım ya kızım hastaydı sona ben.halası örumcek aldı Duruya. koydum mutfaga 10 dakıka durdu işimin yarısnı yapabıldım bunada sukur:1: drlar pek onermıyolar ama çok heves ettık az az bındırcem zaten.şimdi şimdi ayagımda uyuyo babası gelsın yemek yapcam daha

amanda aman örümcekte alırmıs benim yigenimde var öle ama o büyük annesi nereye o oraya bazen tuvaletin kapısında bekliyo aglayarak cok zor be

hoşbulduk canım
allah esirgesin duruyuda
yerimize öp cimcimeyi:34::54:

kızlar sohebte gittim geldim
hava bir soğuk ve rahmet o biçim yani şemsiyem olmasa idi ıslanırdım hani
çoook güzel geçti sohbetimiz elh.

geldim kendime sütlü neskafe yaptım içiyorum eşim egelecek inş
yemeğim hazır bu akşam süslenmek istiyorum
kendime bir elsbise aldım fuşya rengi mini
yakası kayıkçı yaka sırtı dekolte açık yani ve kollarıda dirseklerde böle yakasıda çok güzel süslü incili naskışlı şık bişi
birde kotondan küperl adlım kendime
bakayım nasıl olacam saçlarımıda düzleştirecem inş bakalım

hoşbulduk canım
allah esirgesin duruyuda
yerimize öp cimcimeyi:34::54:
nber tatlım nasılsın noldu ev işi bankaları aradın mı meraklandım
kızlar sohebte gittim geldim
hava bir soğuk ve rahmet o biçim yani şemsiyem olmasa idi ıslanırdım hani
çoook güzel geçti sohbetimiz elh.

geldim kendime sütlü neskafe yaptım içiyorum eşim egelecek inş
yemeğim hazır bu akşam süslenmek istiyorum
kendime bir elsbise aldım fuşya rengi mini
yakası kayıkçı yaka sırtı dekolte açık yani ve kollarıda dirseklerde böle yakasıda çok güzel süslü incili naskışlı şık bişi
birde kotondan küperl adlım kendime
bakayım nasıl olacam saçlarımıda düzleştirecem inş bakalım

süslen tabi şekerim kocana süslenmicende kime süslencen :1: ben çalışmaktan ne kendime ne evime nede kocama doru düzgün zaman ayırıyorum

nber tatlım nasılsın noldu ev işi bankaları aradın mı meraklandım

süslen tabi şekerim kocana süslenmicende kime süslencen :1: ben çalışmaktan ne kendime ne evime nede kocama doru düzgün zaman ayırıyorum
yok canım yaa
aylık ödemesi neredeyse 1,500 oluyomuş
ben çalışmasam eşim tek başına altından kalkamaz diye düşünüyorum.
hem zaten kocamda oralı olmadı.bekleyeceğim biraz daha belki babam 1,2 seneye kadar alır bize ev belli olmaz..
başka bir ev bulup taşınmayı düşünüyorum kiracı olarak tabi

sende ne var ne yok
başladın mı ilacını kullanmaya?
ben hala adet olamadım
ne yapsam maydanoz suyumu içsem kız

yok canım yaa
aylık ödemesi neredeyse 1,500 oluyomuş
ben çalışmasam eşim tek başına altından kalkamaz diye düşünüyorum.
hem zaten kocamda oralı olmadı.bekleyeceğim biraz daha belki babam 1,2 seneye kadar alır bize ev belli olmaz..
başka bir ev bulup taşınmayı düşünüyorum kiracı olarak tabi

sende ne var ne yok
başladın mı ilacını kullanmaya?
ben hala adet olamadım
ne yapsam maydanoz suyumu içsem kız

başladım başladım tatlım karnım bir şiştiki görsen varya zannedersin 3 aylık hamileyim ama işte napalım adet olunca gecer inş maydonoz suyu vara zayıflatıyo benim bir kaç komsu yaptı yemeden kısmıyolar ama gercekten zayıfladılar sok oldum

Back