• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Kuzum yormuyorum.kendimi ev is gidiyorum çok yurumuyitum is yerinde hep oturuyorum...Temzligimi annrm yapiyor ama az ayakta dursam belim agriyor yani..e

olsun genede ayaklarını uzat havaya dik dinlen bu zamanlar yerleşme zamanları cok önemli kesinlikle bak cok fena kızarım heee :51::51: ben onun netten de olsa teyzesi olucam bi kerem heh :21:

olsun genede ayaklarını uzat havaya dik dinlen bu zamanlar yerleşme zamanları cok önemli kesinlikle bak cok fena kızarım heee :51::51: ben onun netten de olsa teyzesi olucam bi kerem heh :21:

Tamam canim aksamlari hep yatiyorum söz :1: is yerinde de sehpaya uzatirim ayagimi:1: esimde raporlu sabshlari servise yurucrm yavaş yavaş yapacak bisey yok :ssz:

Tamam canim aksamlari hep yatiyorum söz :1: is yerinde de sehpaya uzatirim ayagimi:1: esimde raporlu sabshlari servise yurucrm yavaş yavaş yapacak bisey yok :ssz:

o elindeki sigarayı görmemiş olayım :31::31http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=699678&page=2&p=34392160&posted=1#post34392160 hadi gel buraya sohbet edek kızlarla accık

Son düzenleme:
Esinle markete gittik geldik cokta yürümedik ama yürümek bana hic iyi gekmio ya..beline agri giriyor syajta durunca..dmsonra yemek haxirlafik yedik.. Şimdi 2.80 uxanfim TV izliyorum yarin is badi yapicam :ssz:

ee göbüş şişince napcan.asıl o zaman başlıyo ağrılar:ssz:
bu arada ben bu işarettekı sıgarayı bıle görmemıştım ha:1: sıgaradan nefret ederım çunku:47:

bu arada ben bu işarettekı sıgarayı bıle görmemıştım ha:1: sıgaradan nefret ederım çunku:47:

tebrübe konusuyo olsun göbişimiz kocaman olsunda bebekleri elimize saglıkla almaya razıyız daha hamile kalmadım ama kalınca kocaman olsun göbişim otobüslerde hemen yer verirler hiç değilse :52::52:

tebrübe konusuyo olsun göbişimiz kocaman olsunda bebekleri elimize saglıkla almaya razıyız daha hamile kalmadım ama kalınca kocaman olsun göbişim otobüslerde hemen yer verirler hiç değilse :52::52:

ben artık nasıl bı kılo aldıysam 2.ayımda hamıle olup olmadıgımı sorup yer vermıştı bı genç kız:1:ağlancak halıme guluyorum.hala veremedım ona yanıyom. bu cute nasıl vermış ya...hatun benden kıloluymuş doğum yaptıgında.şimdi çıtır anasını satim:52:

Dun 8 aylik hamis bir arkadasimla konuştum...onunda mide bulantisi olmamis ama hep vel agrisi olmuş...dur isyanbu agrilar az asil agri 6. Ayda basliyor keyfini cikar bbugünlerin dedi :1: sende solefin tam oldu:1: sigaradan bende nefret ederim :1:

ben artık nasıl bı kılo aldıysam 2.ayımda hamıle olup olmadıgımı sorup yer vermıştı bı genç kız:1:ağlancak halıme guluyorum.hala veremedım ona yanıyom. bu cute nasıl vermış ya...hatun benden kıloluymuş doğum yaptıgında.şimdi çıtır anasını satim:52:

maydonoz kürünü dene tatlım gercekten işe yarıyo

Bebisin emmeyi biraksin sirke içmeye başla sabahlari canim çok iyi verdirip kilo...tabi yemene icmene dikkat etceksin bol yuruyeceksin canim..cute vallahi nasip verdi bende anlamıyorum kiz kilo vetcem diyor ve veriyor:1: bünye meselesi anacimm :39:

günaydın kızlar
gece bi uyandım ki adet olmuşum bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi :9::9:
önce şu adet düzene girmeli
artık 2 ayda bir adet oluyorum hiç böyle olmazdı.
Randevu aldım perşembe dra gidicem nası olsa patronların hepsi şehir dışında:52::52::32::32::32:

günaydınn hanımlarrr :3::3:

Günaydın bebişler
bugün iç denetim olucaz yurt dısından bır bayan geldı bakalım nasıl gecıcek o kadar ugrastık fılan bakalım
umarım cok fazla eksıgımız cıkmaz dıyorum

Onun dısında hersey yolunda dun aksam elektrıkler gıttı harıka zaman gecırdık tabıkı

günaydın kızlar
gece bi uyandım ki adet olmuşum bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi :9::9:
önce şu adet düzene girmeli
artık 2 ayda bir adet oluyorum hiç böyle olmazdı.
Randevu aldım perşembe dra gidicem nası olsa patronların hepsi şehir dışında:52::52::32::32::32:

ayy hadi gözün aydınn sonunda gelmişş yanii...
iyi yapmışın tatlım git bakalım doktora..inş güzel haberlerle dönnn...

Günaydın bebişler
bugün iç denetim olucaz yurt dısından bır bayan geldı bakalım nasıl gecıcek o kadar ugrastık fılan bakalım
umarım cok fazla eksıgımız cıkmaz dıyorum

Onun dısında hersey yolunda dun aksam elektrıkler gıttı harıka zaman gecırdık tabıkı

ayy geldimi denetim günü...hadi bakalım yırtın artık şu günü...
naptınız kız elektrikler yokken..
akşam bende misafir vardı...

doktor 10 gibi gelirmiş arayıp gidicemm çok korkuyorummmm :18::18::18:

ayy hadi gözün aydınn sonunda gelmişş yanii...
iyi yapmışın tatlım git bakalım doktora..inş güzel haberlerle dönnn...

ayy geldimi denetim günü...hadi bakalım yırtın artık şu günü...
naptınız kız elektrikler yokken..
akşam bende misafir vardı...

doktor 10 gibi gelirmiş arayıp gidicemm çok korkuyorummmm :18::18::18:

Niye korkuyorsunki ???

ıhlamur mısır cekırdek :) daha kendımıze vakıt kaldı tabıkıde canım :)

Back