• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
evet canım maaelesef uzun kaldı 2 haftadır. ama böyle olmucak tabi bi düzene giricek ama haftada 2 gün muhakkak gidicek. napalım katlanıcaz dhaa iyi bir yaşam için mecburuz. belki ilerleyen dönemlerde başka birini daha alırlarda rahatlar :31:
bu akşam çarşıya inicem iyi hatırlattın canım alıyım ben ondan belki işe yarar bende de . yarın regl günüm belki şişlikten de vermemiş gözüküyo olabilirim. ama inadım inat rejime devam :1:
canım kayısı ye ılık su iç hem gazın falan çıkar bağırsakların yumuşar :1:
Kiz yemedigim.kayisi kalmadi :1: tik etmiyor:1:

efulım sagol cnm ınş gecer bebeklerde olabılıyomuş kansızlık ama şu aerjık bronşıt olayı canımı sıktı tekrarlamasından korkuyrum
ısyan gecmış olsun korkma cnm bışıy olmaz
efulım kalp atışını duymak cok guzel bı duygu dımı ya.darısı ısyanın basına:emir_bebek:

canımm yaa kv deme hastanede söledimmm ayyyy diye bir çığlık attı..
annem sarıldı ağladı..
babam taze anne adeyı dedi öptü..
eşim dünden beri herşeyime taktı..hareket ettirtmiyor bana :9::9::9:
ben ise çok garibim hala inanamıyorum şoktan çıkamadım henüz..:28::28: birşey hissetmiyorum desem doğru olur sanırım..
kalp atışı kese varmı onun korkusu saplı bende şu anda..

yoyyyy kuzmyaaaaaaaaaaaaa
kendimi düşnüyorum ben ne yaparım acaba
valla çevremde heekrs çocuk yap diye baskı yapiyor ama ,
ne biliyim ben dah ahzrı hissetmiyorum kendimi yaaaa
ama bir yanımda istiyor kararsızım
inş rabbim aratmaz hazır olduğumzuda gelir inş

selam canlar nabersiniz?
kk hala site versiyonuna giriyor cepten boyle de hic giresim gelmiyor resmen iskence :(
bu aksam tahlil sknuclarini alicaz bakalim :)
veeee dun bilet aldik bana.. nisan mayis ta toplam bir ay annemlere gidiyorum :16:
cok sevincliyim..
kocacigimi ozleyecegiz bebegimizle ama olsun alismamiz lazim dogum zamani da ayri kalicaz uzun sure :)

çok güzel bir haber bu yaaaa
peki eşin dayanabilecek mi kuzum
yada sen dayanabilecek misin
1ay az değil çünkü
bebişte özler babasını kıyamam yaaaa

bu arada kalp atışını duydun mu hiç efulimmmmmmmmmmmm

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
çoooooooook güzel bir h.sonu geçirdim daha doğrusu tatil

cumartesi günü kv mi annesinin yanına götürdük
orda akşam yemeği yedik sonra annemelere geçtik
ablamlarda geldi yiğenlerim çoook güzel geçti

pazar günüde abimin oğlunun d.günü vardı
onu kutladık sahile gittik yemek yedik
çoook güzel geçti
eşim eve geri döndü
kv annesinde kaldı

bende dün eve döndüm akşam
annemden sonra abalama geçtik
orda kaldık kavaltıya gittik geceleri dışarı çıktık
çoook güzel geçti
dünde eve geldim eşim sağolsun yemeğe götürdü
sonra eve geldik
çay film derken kocamı çoook özelemişim gece kalkıp kalıp baktım yüzüne
sevdim hep:17::17::17:

evime bir tane tepsi aldım hani şu tavla taşından olan fransız tarzıı çook güzel
sonra bir tane kot gömlek aldım kendime birde tel çırpıcı aldım

çoook güzel geçti hepsi

bugünde evimi temzildeim tertemiz
eşimin yurt dışından arkadaşı geldi istanbula eşi ile bize gelecekler
kalmaya nevresimleri yıkadım
yemek yapmam lazım
menm şöle
tarhana çorbası
bulgur pilavı
patates köfte
börek
slata
ayran kola vs

ardından meyve çerez tatlı çıkarım olur biter
eşimin üniversitden çooook yakın arkadaşı kardeş gibi açıkçası
iyi ağırlamam lazım
sizden ne haber canlarrrrr

benden bu kasar çoook yoğun geçti valla bu 2 günde öyle olacak yarın kalınca kahvaltı falan derken sonra yine temizlik biter benim haftam inş

Kizlar esim ameliyattan cikti..burnu tamponlu oldugi icin nefes alamiyor.o cok ktu oldu...bugun kan verdim 2 gunde 56 dan 205 e cikmis hcg :52:

ısyancım çok normal benım arkadasımda olmuştu çok urkmuştum gördugumde canı yanmıyordu ama şişti çok. bu arada afedersın kabızlık yaşıyorsun sanırım hamılelıkte çok rastlanan b ı durum. bende cektım hatta doğum yaptım 3 ay gene cektım.çokca cevız tuket en çok işe yarayan o.zaten cevızde gereklı senın ıçın
eflnam ohhhh kızım ne yoğun hatunsun.şimdi bebek duşunme.sonra evde oturmaya mahkum olursun bu senı mutsuzluğa ıter.daha yenı evlısın gez dolaş. bak ben bır aydır kızım hasta ben hasta dışarı çıkıp hava alamıyorum Duruda hıç durmuyo evde hep benı yanımda istıyo boğulcak gbı oluyorum. dunyanın en tatlı şeyı ama çok zor o yuzden acele etme

Kizlar esim ameliyattan cikti..burnu tamponlu oldugi icin nefes alamiyor.o cok ktu oldu...bugun kan verdim 2 gunde 56 dan 205 e cikmis hcg :52:

canım çoook geçmiş olsunnnn
seni arıyorum sürekli ama açmıyorsunnn
çook geçmiş oosun kuzum

ısyancım çok normal benım arkadasımda olmuştu çok urkmuştum gördugumde canı yanmıyordu ama şişti çok. bu arada afedersın kabızlık yaşıyorsun sanırım hamılelıkte çok rastlanan b ı durum. bende cektım hatta doğum yaptım 3 ay gene cektım.çokca cevız tuket en çok işe yarayan o.zaten cevızde gereklı senın ıçın
eflnam ohhhh kızım ne yoğun hatunsun.şimdi bebek duşunme.sonra evde oturmaya mahkum olursun bu senı mutsuzluğa ıter.daha yenı evlısın gez dolaş. bak ben bır aydır kızım hasta ben hasta dışarı çıkıp hava alamıyorum Duruda hıç durmuyo evde hep benı yanımda istıyo boğulcak gbı oluyorum. dunyanın en tatlı şeyı ama çok zor o yuzden acele etme

yaaa caım biliyorummmm
bend ebunları yiğenleri,mden biliyorum hem çok zor hemde tatlı ama
yaş ilerliyor bu seferde ya ararsak diye korkuyorum
ben 31 eşim 34 oldu düşün yani
biz daha 2.cocuğu nasıl düşünücez

Cadı kaynanam geldi:47: ve ben eşimle aram bozulmasın diye ona o kadar çok sabrediyorum ki içim doldu taştı. Benim aptal eşim bana sen üstüne düşeni yap ona iyi davran ki hakliyken haksiz duruma düşme kavga edip de dedi. Ben seni savunurum eger oyle yaparsan dedi. Ben de kac gündür kadının her dedigine sabrediyorum ama bardak tasmak üzere. Eşim de sözünü tutmuyo beni savunmuyo. Benim bebegim emmedi ne yaptiysam gogsumu tutmadı ama sütüm vardı cok şükür. Ben de sütüm varken bebegime mama vermeyeyim sagmak zor bile olsa benim sütümü icsin dedim ve sagma makinesi aldim. Bebegimin emmemesine çok üzüldüm ama ona kendi sütümü veriyorum 8 ay olacak hem de sagarak 3 saatte bir çok zor olmasina ragmen kendimi makineye baglayarak. Bugün bana pat diye millete özendin gittin sagma makinesi aldın biberonla cocuga süt verdin emmeyi bıraktı senin yüzünden dedi. Bu laf bana öyle bi koydu ki. Ben bebegim emsin diye ona kac saat mama vermedim ama en nihayetinde ben anneyim cocugumun kötülüğü ister miyim çıkarıp şak diye göğsünü vermek dururken makineyle sagmak sonra biberonlari sterilize etmek sagdigin sütü isitmak nasıl kolaya kaçmak oluyor ben anlamadim:19: beni çevremdeki herkes takdir ediyo helal olsun 7 ay boyunca makineye bagimli yaşadın resmen yine de bebegine anne sütü verdin vermeye devam ediyosun diyolar aynı sekilde bebegimin doktoru da soyluyo sen çok azimli bir annesin helal olsun diyor. Ben kaynanamin bu konuda beni takdir etmesini beklerken o bana böyle diyor. Surekli gorumcemin cocuguyla benimkini kiyasliyor. Yaptigim hicbir yemegi beğenmiyor. . Her seyime laf ediyor. Nasil dayanicam bilmiyorum. Allah yardım etsin bana. Birileriyle paylasmasam catlayacaktim. Çünkü hala moralimi bozmaya devam ediyo ve bu yüzden sütüm çok azaldı. O gelmeden once böyle değildi:43:

Selam kizlar
İyisinizdir inşallah
Ben evde pek durmuyrm bunaldim kendimi dişari atiyorum sürekli
Zaten dersanem de başladi
Spora falan gitmeye çalişiyorum içimden gelmiyor ama evde boguluyor gibi oluyorum
Depresyonum nüksetti sanirim psikologu aksatmiştim ne zamandir
Tekrar sıklaştirdim randevulari ne depresyonsa bi bitiremedim

Cute hoşgeldin tekrar canim özledik seni
Hepinizi öptüm canlarim

Cadı kaynanam geldi:47: ve ben eşimle aram bozulmasın diye ona o kadar çok sabrediyorum ki içim doldu taştı. Benim aptal eşim bana sen üstüne düşeni yap ona iyi davran ki hakliyken haksiz duruma düşme kavga edip de dedi. Ben seni savunurum eger oyle yaparsan dedi. Ben de kac gündür kadının her dedigine sabrediyorum ama bardak tasmak üzere. Eşim de sözünü tutmuyo beni savunmuyo. Benim bebegim emmedi ne yaptiysam gogsumu tutmadı ama sütüm vardı cok şükür. Ben de sütüm varken bebegime mama vermeyeyim sagmak zor bile olsa benim sütümü icsin dedim ve sagma makinesi aldim. Bebegimin emmemesine çok üzüldüm ama ona kendi sütümü veriyorum 8 ay olacak hem de sagarak 3 saatte bir çok zor olmasina ragmen kendimi makineye baglayarak. Bugün bana pat diye millete özendin gittin sagma makinesi aldın biberonla cocuga süt verdin emmeyi bıraktı senin yüzünden dedi. Bu laf bana öyle bi koydu ki. Ben bebegim emsin diye ona kac saat mama vermedim ama en nihayetinde ben anneyim cocugumun kötülüğü ister miyim çıkarıp şak diye göğsünü vermek dururken makineyle sagmak sonra biberonlari sterilize etmek sagdigin sütü isitmak nasıl kolaya kaçmak oluyor ben anlamadim:19: beni çevremdeki herkes takdir ediyo helal olsun 7 ay boyunca makineye bagimli yaşadın resmen yine de bebegine anne sütü verdin vermeye devam ediyosun diyolar aynı sekilde bebegimin doktoru da soyluyo sen çok azimli bir annesin helal olsun diyor. Ben kaynanamin bu konuda beni takdir etmesini beklerken o bana böyle diyor. Surekli gorumcemin cocuguyla benimkini kiyasliyor. Yaptigim hicbir yemegi beğenmiyor. . Her seyime laf ediyor. Nasil dayanicam bilmiyorum. Allah yardım etsin bana. Birileriyle paylasmasam catlayacaktim. Çünkü hala moralimi bozmaya devam ediyo ve bu yüzden sütüm çok azaldı. O gelmeden once böyle değildi:43:

kuzum ben seni çoook iyi anlıyorummmm
benim ablamda ilk yiğenimde emmedi hiç 1,5 sene sağma makinesinde dakikalarca süt sağdı yeter ki anne sütü alsın diye
bir yere giderdik girergi bir odaya orda sağma yapardı hatta kendinle dalga geçerdi inek gibi hisssedyorum kendimi diye
yani o kadar zor bişiki bebeğin emmemesi anneyi mahvesiyor
çıkarıp şakır şakır emzirmek varken makineya bağlı bir hayat yaşamak(!)
onun için kv senin dengesiz ve arsız bir insan
allahım ona hidayet versin inş
sanada sabırlar versin kuzum
ve senn çooooooooooooooooooooook iyi ve vefakar bir annesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:46::46::46::46::46::46::46:

kızlar hayırlı cumalar herkese
dün o kadar plan değişikliği oldu ki çok kzıdım
dün ben yol yorgunu dmeedim girdim baya bir temizlik yaptım
nevresim takımlarını geçirdim eşimin arkadaşı gelcekti çarşamba günü aradık gelin dedik kalmaya
bende yemek yapcaktım işte eşim dedi yardım ederim bende biraz
neyse aramışl arkadaşını açmamış bend etemizliği bitirdim yemeğe girecektim
sonra aradı eşim yemek yapma börek salata yap dedi yemeğe gelöezler dedi
neyse gittimalışveriş yaptım
süperfreshin hazır böreğinden aldım
arpa şehriye salatası yaptım
bisküvi pastası yaptım
peksimet yaptım
birde rulo açmam vardı onları çıkardım
eşim aradı dediki bugün gelmicekler söz vermişler başkasına bende deidmki yarın gelirlerse yemeğe falan almam dedim
kzıdım olur mu deidm ben o kadar hazırldaım elim ayağım dolaştı birbirine
neyse eve geldi eşim ben mahvolmuşum yorgunluktan dediki buünde apartman öneticisi aradı bize gelmek istediler ama ben misafir gelecek dedim iptal ettim dedi
bende dedim hemen ara gelsinler hazırr ev temiz mamalar var aradan çıkar
aradı eşim geliriz dediler pazara gittik eşimle bişiler aldık
eve geldim hazırlık yaptım
7 de geldiler bayan 41 yalında bşiz daha önce gitmiştik onalra memur kasın aam çok tatlı bir bayan eşide memur müdür gibi bişi vergi dairesinde
neyse çoook güzel servis yaptım eimin çook hoşuna gitti
12 e gelirken kalktılar baya sohbet ettik
gittikten sonra eşim allah razı olsun gögsümü kabarttın dedi:17::17::17:
bende çok sevindim
sonra yattık uyuduk eşim yorgundu baya
bugünde eşimin arkadaşı il eşi gelecekler inş kalmaya inş bir plan değişikliği olmaz yinede

şuna bak kaynananın daniskası seni sürekli igneleyrek ne kazanıyor anlamadım

kızlar hayırlı cumalar herkese
dün o kadar plan değişikliği oldu ki çok kzıdım
dün ben yol yorgunu dmeedim girdim baya bir temizlik yaptım
nevresim takımlarını geçirdim eşimin arkadaşı gelcekti çarşamba günü aradık gelin dedik kalmaya
bende yemek yapcaktım işte eşim dedi yardım ederim bende biraz
neyse aramışl arkadaşını açmamış bend etemizliği bitirdim yemeğe girecektim
sonra aradı eşim yemek yapma börek salata yap dedi yemeğe gelöezler dedi
neyse gittimalışveriş yaptım
süperfreshin hazır böreğinden aldım
arpa şehriye salatası yaptım
bisküvi pastası yaptım
peksimet yaptım
birde rulo açmam vardı onları çıkardım
eşim aradı dediki bugün gelmicekler söz vermişler başkasına bende deidmki yarın gelirlerse yemeğe falan almam dedim
kzıdım olur mu deidm ben o kadar hazırldaım elim ayağım dolaştı birbirine
neyse eve geldi eşim ben mahvolmuşum yorgunluktan dediki buünde apartman öneticisi aradı bize gelmek istediler ama ben misafir gelecek dedim iptal ettim dedi
bende dedim hemen ara gelsinler hazırr ev temiz mamalar var aradan çıkar
aradı eşim geliriz dediler pazara gittik eşimle bişiler aldık
eve geldim hazırlık yaptım
7 de geldiler bayan 41 yalında bşiz daha önce gitmiştik onalra memur kasın aam çok tatlı bir bayan eşide memur müdür gibi bişi vergi dairesinde
neyse çoook güzel servis yaptım eimin çook hoşuna gitti
12 e gelirken kalktılar baya sohbet ettik
gittikten sonra eşim allah razı olsun gögsümü kabarttın dedi:17::17::17:
bende çok sevindim
sonra yattık uyuduk eşim yorgundu baya
bugünde eşimin arkadaşı il eşi gelecekler inş kalmaya inş bir plan değişikliği olmaz yinede
helal olsun kız sana marifetli seniiiii accık bende öle olaydım ne olurdu :17:

geçmiş olsun kuzum hayırlısıyla atlattınız inşş.. sende tastikledin kendini hee hala inanamıyorsun dimi :9: herşey normal ne güzel :34:
bu arada benimde dün regl olmama gerekiyodu ama hala gelen giden yok :31:

kuzum ben seni çoook iyi anlıyorummmm
benim ablamda ilk yiğenimde emmedi hiç 1,5 sene sağma makinesinde dakikalarca süt sağdı yeter ki anne sütü alsın diye
bir yere giderdik girergi bir odaya orda sağma yapardı hatta kendinle dalga geçerdi inek gibi hisssedyorum kendimi diye
yani o kadar zor bişiki bebeğin emmemesi anneyi mahvesiyor
çıkarıp şakır şakır emzirmek varken makineya bağlı bir hayat yaşamak(!)
onun için kv senin dengesiz ve arsız bir insan
allahım ona hidayet versin inş
sanada sabırlar versin kuzum
ve senn çooooooooooooooooooooook iyi ve vefakar bir annesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:46::46::46::46::46::46::46:

Ya canım o kadar zor ki bir de burda kimsem yok benim. Ücretsiz izne ayrıldım eşim eve temizlikci de aldirmiyo önce kendi param vardı haftada bir alırdım. Hem süt sagiyorum hem yemek hem temizlik hem oglanin beslenmesi 3 saatte bir. Yani sütü sagiyorum oglani besliyorum altini degisiyorum uyutuyorum biraz ortaligi topluyorum cogu zaman aksama kadar yemek bile yiyemiyorum ve benim bebegim cok kusan bir bebek onun üstünü degis çamaşır yika bir bakiyorum diger beslenme saati gelmiş. Kendime zaman ayirmam imkansız. Bir de katı gidaya cok alisamadi kustugu icin doktor cok zorlama peynir yumurta gibi seyleri ac karnina dene yoksa kusar dedi. Neyse ben bu sabah oglana anne sütü icirdim karnini doyurdum kahvaltimizi hazirladim oglani da kahvalti yaparken yanimiza oturttum.bi baktım kaynanam oglana peynir veriyo oglan da yemek istemiyo anne zorlama cocugu ben kati seyleri ac karninayken veriyorum bak ictigi bütün sütü kusar simdi zorlama yazik cocuga dedim beni dinlemedi aman alissin nazli yetismesin dedi. Bir zorladi iki zorladi yeter anne bak kusacak dedim en son çaya ekmek baatirdi verdi ve bebisimin ictigi bütün sutler agzindan burnundan geldi ne halleriyle sagdim icirdim hepsini kustu cocuk. Ben onun annesiyim yaa onu en iyi ben tanirim biseyi yapma diyo a am yapma dimi:47: dinlemiyo kafasının dikine gidiyo. Ona göre ben her seyi yanlış yapiyorum. Aksamlari da ne yemek yapsam kusyr buluyo lafediyo kendimi yemekteyiz programinda gibi hissediyorum ve cirkin yemek de yapmam yani herkes begenir yemeklerimi. Hem sen misafirsin yani buldugunu yer insan laf etmez öyle:84:

canım çoook geçmiş olsunnnn
seni arıyorum sürekli ama açmıyorsunnn
çook geçmiş oosun kuzum

yaaa caım biliyorummmm
bend ebunları yiğenleri,mden biliyorum hem çok zor hemde tatlı ama
yaş ilerliyor bu seferde ya ararsak diye korkuyorum
ben 31 eşim 34 oldu düşün yani
biz daha 2.cocuğu nasıl düşünücez

cnm genede senenızın dolmasını bekle en azından. tecrube konuşuyor.çoçuk oyle kolay bışıy değil tabıkı farkındasındır ama ınan bana ınsan cok boğuluyo bazen.bak gunlerdır hava alamıyorum dışarı cıkamıyorum evde hıçbırşey yapamıyorum.ama erkek oylemı...herşey onlara kolay..
.bebek mukemmel bırşey ama erken karar vermemek lazımmış.yaş çok onemlı haklısın ama hıç olmazsa senenı doldur yazı bekle derım

Ya canım o kadar zor ki bir de burda kimsem yok benim. Ücretsiz izne ayrıldım eşim eve temizlikci de aldirmiyo önce kendi param vardı haftada bir alırdım. Hem süt sagiyorum hem yemek hem temizlik hem oglanin beslenmesi 3 saatte bir. Yani sütü sagiyorum oglani besliyorum altini degisiyorum uyutuyorum biraz ortaligi topluyorum cogu zaman aksama kadar yemek bile yiyemiyorum ve benim bebegim cok kusan bir bebek onun üstünü degis çamaşır yika bir bakiyorum diger beslenme saati gelmiş. Kendime zaman ayirmam imkansız. Bir de katı gidaya cok alisamadi kustugu icin doktor cok zorlama peynir yumurta gibi seyleri ac karnina dene yoksa kusar dedi. Neyse ben bu sabah oglana anne sütü icirdim karnini doyurdum kahvaltimizi hazirladim oglani da kahvalti yaparken yanimiza oturttum.bi baktım kaynanam oglana peynir veriyo oglan da yemek istemiyo anne zorlama cocugu ben kati seyleri ac karninayken veriyorum bak ictigi bütün sütü kusar simdi zorlama yazik cocuga dedim beni dinlemedi aman alissin nazli yetismesin dedi. Bir zorladi iki zorladi yeter anne bak kusacak dedim en son çaya ekmek baatirdi verdi ve bebisimin ictigi bütün sutler agzindan burnundan geldi ne halleriyle sagdim icirdim hepsini kustu cocuk. Ben onun annesiyim yaa onu en iyi ben tanirim biseyi yapma diyo a am yapma dimi:47: dinlemiyo kafasının dikine gidiyo. Ona göre ben her seyi yanlış yapiyorum. Aksamlari da ne yemek yapsam kusyr buluyo lafediyo kendimi yemekteyiz programinda gibi hissediyorum ve cirkin yemek de yapmam yani herkes begenir yemeklerimi. Hem sen misafirsin yani buldugunu yer insan laf etmez öyle:84:

bu kaynananalr ne boyle ya...neysekı benımkı benden korkusuna boyle bırşey yapamaz hayatta...zaten ben musade etmem.sende etme cnm al elınden kusar de kırılırsa kırılsın onlamı uğraşcan.....zaten o sağma konusuna ettıgı lafı hıç açmıyorum bıle....şeytan dıyo çak ıkı tane:1: bu konuda ne kadar hashasız bızı anlayamıyolar malesef...bu arada bebışın ne kadar oldu.benımkı 6 aylık oldu ve ben evde hıçbır iş yapamıyorum hep benı ıstıyo her işim kalıyo ev dandını ne temızlık ne bırşey ....yemeği bıle zor yapıyorum bazen onuda yapamıyorum

Back