• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
iisyancim gecmis olsun insaAllah uzun surmez agrilarin insaAllah benim gibi rahat gecer hamileligin.. benim tek derdim uyku oda zamanla gever diyorlar bakalim?

çok çekimicek bie ağrı değil canım..yarın adet günüm..adet günün geçinceye kadar ağrır diyorlar bakıcaz artık..şükür başka şikayetim yok şu anda..

efulım uygulamayı tamamen kaldırıp tekrar yuklemeyı denemelısın

ısyan bu yazyaptırayım bunları dıyorum genetık rahım fılmı hıstereskopı ıse hamıle kalmadan 2-3 ay once dıyorum rahım ıcı ne durumda kı plesanta gıdıyor asagı yerlesıyor
Allah aynı acıları yasamayı nasıp etmesın

evet canım tek isim..ben iki ismi sevmiyorummm

evet canım rahmetli kp imin ismi..eşimin pek gönlü yok koymaya ama ben istiyorum...ilk torun ve adam rahmetli olmuş..konursa güzel olur diye düşünüyorum..
hemde Peygamberimizin ismii

adile yasasın kayınbabanda nur içinde yatsın bende öle düşünüyorum benm k.p gün görmemiş tek erkek benm eşim :6:

adile yasasın kayınbabanda nur içinde yatsın bende öle düşünüyorum benm k.p gün görmemiş tek erkek benm eşim :6:

senınkının babasınında adı mustafaydı dımı
benımkınınde mustafa :) dede ısmı olarak kalsın mumkunse ben bu sekılde ısım vermeyı dogru bulmuyorum kendı adıma

mmousemm bu infolic kapsül değil..toz şeklinde içinde şaşeler var..
bir bardak suya koy karıştır iç..ama ben hep yarım brardak suya karıştırdım canım..
sabah akşam 1 tane iç ben öle yaptım

tamam canım sağol çarşıya indiğim bi gün alııyyım.
bu aarada senin bebiş banada erkek gibi geliyo :52:
cute sigarayımı bıraktın bu arada bende bırakabilsem keşke :31:

off kızlar drdan geldık.kızımda alerjık bronş ve anemı yanı kansızlık çıktı.şurup ve damla verdı.vegaferonu 6 damlaya cıkardı.of ya..bendede var her mevsım olur kızım bana cekmış hep bunumu yasayacak şimdi
bu arada tavsıye uzerıne gıttım ama memnun kalmadım drdan.alerjık bronşıt dedı.. o ne bronşit mı dedım yok alerjık bronşit dedı ee adam anlat dımı ne yapmamız lazım.açtım netten baktım olcak işmi.ilaç yaz gönder doktorluk bu olmamalıya

efulım uygulamayı tamamen kaldırıp tekrar yuklemeyı denemelısın

ısyan bu yazyaptırayım bunları dıyorum genetık rahım fılmı hıstereskopı ıse hamıle kalmadan 2-3 ay once dıyorum rahım ıcı ne durumda kı plesanta gıdıyor asagı yerlesıyor
Allah aynı acıları yasamayı nasıp etmesın

canım bencede hepsini yaptır genetik test falan ne gerekiosaki kafan rahat hamile kal canım...

koy bakalım canım sende...

herkese erkek gibi gelioooo yuppiii :emir_bebek::emir_bebek:

off kızlar drdan geldık.kızımda alerjık bronş ve anemı yanı kansızlık çıktı.şurup ve damla verdı.vegaferonu 6 damlaya cıkardı.of ya..bendede var her mevsım olur kızım bana cekmış hep bunumu yasayacak şimdi
bu arada tavsıye uzerıne gıttım ama memnun kalmadım drdan.alerjık bronşıt dedı.. o ne bronşit mı dedım yok alerjık bronşit dedı ee adam anlat dımı ne yapmamız lazım.açtım netten baktım olcak işmi.ilaç yaz gönder doktorluk bu olmamalıya

canım ya hangi doktor çok ilgili alakalıki...
aslım bronşit neymişki bende de faranjit var korkuyorum yani sürekli öksürüyüorum ilaçta kullanamıyorum..
şimdi bu ilaçlar inş fayda eder durumuza

evet dun aksamdan berı
ama ınan her an yakıcak gıbıyım ayyy

kuzum çooooooooooooooooooooooooook sevindim yaaaaaaaaaaaa
yeni gördümmmm rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş
ne kadarlık acaba
ne zamandır konuşuyorduk yaaa
sırada mausem ve prenses var sanırımnmmm birde deniz onada rabbim nsaip eder inş

arıcammmmmmmmm seni hemennnnnnnnnnnnnnnn

bi karar aldım bir siteye tüp bebek sürecinde başımdan gecenleri teknik ve duygusal olarak yazıcam ama bu düşünce bile başımın agrımasına yettı
egeyı uyuturken dusundum ılk tedavımde opr.sırasında yaşadığım sorun sebebıyle tuvalette bayılmnam sonucu 1 gece yogun bakımda kaldıgımı dusundum ıcım tıtredı
sımdı yazıcaktım ama maılımı acamadım evden sıfreyı unuttum
bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:
bi karar aldım bir siteye tüp bebek sürecinde başımdan gecenleri teknik ve duygusal olarak yazıcam ama bu düşünce bile başımın agrımasına yettı
egeyı uyuturken dusundum ılk tedavımde opr.sırasında yaşadığım sorun sebebıyle tuvalette bayılmnam sonucu 1 gece yogun bakımda kaldıgımı dusundum ıcım tıtredı
sımdı yazıcaktım ama maılımı acamadım evden sıfreyı unuttum
bakalım nasıl olacak

canım kendini kötü hissetceksen bence hiç yazma kuzucummmm...

kuzum çooooooooooooooooooooooooook sevindim yaaaaaaaaaaaa
yeni gördümmmm rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş
ne kadarlık acaba
ne zamandır konuşuyorduk yaaa
sırada mausem ve prenses var sanırımnmmm birde deniz onada rabbim nsaip eder inş

arıcammmmmmmmm seni hemennnnnnnnnnnnnnnn

eflinammmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52:
saol bebeğimmm tşk ederimmmmmmm..
canım henüz çok minik 4 haftalık...daha bir mercimek bile değilll :9::9:

Tabi uzun zmaan sonra olunca böyle o0ldu ama bakalım

isyan hıc anlatmıyorsun ya neler hıssedıyorsun ne tepkı verdıler kac kere sordum aaa

Tabi uzun zmaan sonra olunca böyle o0ldu ama bakalım

isyan hıc anlatmıyorsun ya neler hıssedıyorsun ne tepkı verdıler kac kere sordum aaa

canımm yaa kv deme hastanede söledimmm ayyyy diye bir çığlık attı..
annem sarıldı ağladı..
babam taze anne adeyı dedi öptü..
eşim dünden beri herşeyime taktı..hareket ettirtmiyor bana :9::9::9:
ben ise çok garibim hala inanamıyorum şoktan çıkamadım henüz..:28::28: birşey hissetmiyorum desem doğru olur sanırım..
kalp atışı kese varmı onun korkusu saplı bende şu anda..

canımm yaa kv deme hastanede söledimmm ayyyy diye bir çığlık attı..
annem sarıldı ağladı..
babam taze anne adeyı dedi öptü..
eşim dünden beri herşeyime taktı..hareket ettirtmiyor bana :9::9::9:
ben ise çok garibim hala inanamıyorum şoktan çıkamadım henüz..:28::28: birşey hissetmiyorum desem doğru olur sanırım..
kalp atışı kese varmı onun korkusu saplı bende şu anda..

bu korku sadece boyut degıstırır ama asla yokolmaz yavrum
bebek dogsada :)

Back