Ya canım o kadar zor ki bir de burda kimsem yok benim. Ücretsiz izne ayrıldım eşim eve temizlikci de aldirmiyo önce kendi param vardı haftada bir alırdım. Hem süt sagiyorum hem yemek hem temizlik hem oglanin beslenmesi 3 saatte bir. Yani sütü sagiyorum oglani besliyorum altini degisiyorum uyutuyorum biraz ortaligi topluyorum cogu zaman aksama kadar yemek bile yiyemiyorum ve benim bebegim cok kusan bir bebek onun üstünü degis çamaşır yika bir bakiyorum diger beslenme saati gelmiş. Kendime zaman ayirmam imkansız. Bir de katı gidaya cok alisamadi kustugu icin doktor cok zorlama peynir yumurta gibi seyleri ac karnina dene yoksa kusar dedi. Neyse ben bu sabah oglana anne sütü icirdim karnini doyurdum kahvaltimizi hazirladim oglani da kahvalti yaparken yanimiza oturttum.bi baktım kaynanam oglana peynir veriyo oglan da yemek istemiyo anne zorlama cocugu ben kati seyleri ac karninayken veriyorum bak ictigi bütün sütü kusar simdi zorlama yazik cocuga dedim beni dinlemedi aman alissin nazli yetismesin dedi. Bir zorladi iki zorladi yeter anne bak kusacak dedim en son çaya ekmek baatirdi verdi ve bebisimin ictigi bütün sutler agzindan burnundan geldi ne halleriyle sagdim icirdim hepsini kustu cocuk. Ben onun annesiyim yaa onu en iyi ben tanirim biseyi yapma diyo a am yapma dimi

dinlemiyo kafasının dikine gidiyo. Ona göre ben her seyi yanlış yapiyorum. Aksamlari da ne yemek yapsam kusyr buluyo lafediyo kendimi yemekteyiz programinda gibi hissediyorum ve cirkin yemek de yapmam yani herkes begenir yemeklerimi. Hem sen misafirsin yani buldugunu yer insan laf etmez öyle:84: