• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
selam kızlarrrr :16:
eşim bugün yine seyahate gitti cumaya kadra yok moralim bozuk :50:
işler yoğun yetişemiyorum yorgunum rejimde bunalımdayım bugün 3. günüm ama hala gram veremedim neden öyle oldu anlamıyorum :50:
isyanım nasılsın canım ağrın flaan varmı hala :30:

selam kızlarrrr :16:
eşim bugün yine seyahate gitti cumaya kadra yok moralim bozuk :50:
işler yoğun yetişemiyorum yorgunum rejimde bunalımdayım bugün 3. günüm ama hala gram veremedim neden öyle oldu anlamıyorum :50:
isyanım nasılsın canım ağrın flaan varmı hala :30:

annuvv canım yaa yinemi yok...kız çokta uzun kalıyorr böle yaa..
hep bölemi olcakk hiç iyi değilmişş yaa...
kız 3 günde gram verememen normal canım dur biraz 1-2 hafta bekle..
inş inofolic sanada kilo verdirir..

canım ağrım değilde gazımm var yaa çıkmıyorrr :17::17::9::9::9:

selam canlar nabersiniz?
kk hala site versiyonuna giriyor cepten boyle de hic giresim gelmiyor resmen iskence :(
bu aksam tahlil sknuclarini alicaz bakalim :)
veeee dun bilet aldik bana.. nisan mayis ta toplam bir ay annemlere gidiyorum :16:
cok sevincliyim..
kocacigimi ozleyecegiz bebegimizle ama olsun alismamiz lazim dogum zamani da ayri kalicaz uzun sure :)

off kızlar drdan geldık.kızımda alerjık bronş ve anemı yanı kansızlık çıktı.şurup ve damla verdı.vegaferonu 6 damlaya cıkardı.of ya..bendede var her mevsım olur kızım bana cekmış hep bunumu yasayacak şimdi
bu arada tavsıye uzerıne gıttım ama memnun kalmadım drdan.alerjık bronşıt dedı.. o ne bronşit mı dedım yok alerjık bronşit dedı ee adam anlat dımı ne yapmamız lazım.açtım netten baktım olcak işmi.ilaç yaz gönder doktorluk bu olmamalıya
cok gexmis olsun :(
bende de anmei var kucuklugumden beri insaAllah bebegime gecmez :/

c

Seni görünce bi sorayım dedim malum banlıydım :1: naptın cnm gidebildin mi doktora, iyi miymiş ayva cekirdeği

aa selam canim cezan bitti demek gozun aydin :1:
senin topice yazmistim sen yokken ama kaynamis gimtistir :))
cok sukur gecen hafta carsamba gittik 7+4'du bebegimiz tam gununde dedi doktor..
kalp atislarini duyduk :16: tarif edilemez bir duygu :17:
birde 11/10 dogum tarihi verdi..
1,18cm di gecen hafta cekirdegimiz :16:
bugun de kan tahillerinin sonuclarini alicaz..
bu arada hala migdem bulanmiyor sadece uykuya doyamiyorum :))
sen nasilsin? hala aynimi gidiyoruz acaba? biz bugun 8+4 olduk.. bi daha ki kontrol 11+4'de :)

aa selam canim cezan bitti demek gozun aydin :1:
senin topice yazmistim sen yokken ama kaynamis gimtistir :))
cok sukur gecen hafta carsamba gittik 7+4'du bebegimiz tam gununde dedi doktor..
kalp atislarini duyduk :16: tarif edilemez bir duygu :17:
birde 11/10 dogum tarihi verdi..
1,18cm di gecen hafta cekirdegimiz :16:
bugun de kan tahillerinin sonuclarini alicaz..
bu arada hala migdem bulanmiyor sadece uykuya doyamiyorum :))
sen nasilsin? hala aynimi gidiyoruz acaba? biz bugun 8+4 olduk.. bi daha ki kontrol 11+4'de :)

Cok sükür bitti cezam :1: Gerci bende ceza bitmez hamileliğimin yarısını hapiste egcirebilirim :D

Oh maşallah, Allah nazarlardan saklasın. Seninle benim aşağı yukarı aynı sanırım. Benim de suanda 8+4 fln olmam lazım. cok da emin değilim gerci cünkü doktorumdan hic memnun değilim. Özel olmasına rağmen hızlı hızlı konuşup postalıyor beni. Son kez sans vericem kendisine olmazsa elveda dicem kendisine. Benim randevum da 19 martta, aşağı yukarı 11 haftalık olacak herhalde. Cok garip ya :)

Ben de hala 14 saat fln uyuyorum :1: Normalmiş ama vücut devinim halinde olduğu icin yoruluyormuşuz. Ya da Allah bizi simdiden hazırlıyor emin değilim :) Diş ağrım var efulim benim de ya :( 20 lik dişim bir haftadır mahfetti beni.

Cok sükür bitti cezam :1: Gerci bende ceza bitmez hamileliğimin yarısını hapiste egcirebilirim :D

Oh maşallah, Allah nazarlardan saklasın. Seninle benim aşağı yukarı aynı sanırım. Benim de suanda 8+4 fln olmam lazım. cok da emin değilim gerci cünkü doktorumdan hic memnun değilim. Özel olmasına rağmen hızlı hızlı konuşup postalıyor beni. Son kez sans vericem kendisine olmazsa elveda dicem kendisine. Benim randevum da 19 martta, aşağı yukarı 11 haftalık olacak herhalde. Cok garip ya :)

Ben de hala 14 saat fln uyuyorum :1: Normalmiş ama vücut devinim halinde olduğu icin yoruluyormuşuz. Ya da Allah bizi simdiden hazırlıyor emin değilim :) Diş ağrım var efulim benim de ya :( 20 lik dişim bir haftadır mahfetti beni.

mapus hayati hosuna gidiyor demek :D

aaa dogum gunumde gideceksin demek ki :D evet sende gecen yazmistin bazen korkutuyor insani bu dusunce ama bazen de cok fazla umut bagliyosun... zaman cok cabuk geciyor aslinda keyfini cikarmaya calisalim bu gunlerin :)

bende %100 emin degilim doktorumdan.. ne tansiyon olctu ne kiloma bakti.. bir ay sonra yine gel dedi :37: zaten hangi doktoru arastirdiysam mutlaka bi konuda sikayetciler.. hayirlisi olsun bakalim :/

eyvah 20 lik dis agrisi cok kotu olur tam da zamaninda bulmus seni :( cok gecmis olsun ama doktoruna bir gorun yanlis bilgi sahibi degiilsem ikinci trimesterda dis tedavisi uygulanabiliyormus ama yine de bir sor sen..

mapus hayati hosuna gidiyor demek :D

aaa dogum gunumde gideceksin demek ki :D evet sende gecen yazmistin bazen korkutuyor insani bu dusunce ama bazen de cok fazla umut bagliyosun... zaman cok cabuk geciyor aslinda keyfini cikarmaya calisalim bu gunlerin :)

bende %100 emin degilim doktorumdan.. ne tansiyon olctu ne kiloma bakti.. bir ay sonra yine gel dedi :37: zaten hangi doktoru arastirdiysam mutlaka bi konuda sikayetciler.. hayirlisi olsun bakalim :/

eyvah 20 lik dis agrisi cok kotu olur tam da zamaninda bulmus seni :( cok gecmis olsun ama doktoruna bir gorun yanlis bilgi sahibi degiilsem ikinci trimesterda dis tedavisi uygulanabiliyormus ama yine de bir sor sen..

En sonunda bu ağrıyla baslıcam doktoruna da gebeliğine de dicem ama kıyamıyorum minnak odunuma :D

Ben cılgınlar gibi kilo alıyorum hic azarlamıyor :D

annuvv canım yaa yinemi yok...kız çokta uzun kalıyorr böle yaa..
hep bölemi olcakk hiç iyi değilmişş yaa...
kız 3 günde gram verememen normal canım dur biraz 1-2 hafta bekle..
inş inofolic sanada kilo verdirir..

canım ağrım değilde gazımm var yaa çıkmıyorrr :17::17::9::9::9:

evet canım maaelesef uzun kaldı 2 haftadır. ama böyle olmucak tabi bi düzene giricek ama haftada 2 gün muhakkak gidicek. napalım katlanıcaz dhaa iyi bir yaşam için mecburuz. belki ilerleyen dönemlerde başka birini daha alırlarda rahatlar :31:
bu akşam çarşıya inicem iyi hatırlattın canım alıyım ben ondan belki işe yarar bende de . yarın regl günüm belki şişlikten de vermemiş gözüküyo olabilirim. ama inadım inat rejime devam :1:
canım kayısı ye ılık su iç hem gazın falan çıkar bağırsakların yumuşar :1:

Back