- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #3.981
günaydın şekerlerrr
Benimde son 75 o zaman bunlardageçerim
Dün akşama kadar ev aradık...sadece 1 tane kiralık ev bulduk2 oda 1 salon 500 tl kira...hiç kiralık ev yok kızlar...moralim çok bozuldu
albüm ekledim kızlarrr
yahuuu kızlar hiç yok ev hiç yok ama
2 oda 1 salon bulduk..akrabamızın evi 500 istiyor..merkezi bir yerde..o semtte 2 tane daha bulduk onlarda 2 oda bir salon ve zemin kat 600-625 istediler..acaba 500 olanı tutsakmı diyoruz..temmuz son haftasoda boşalıcak ev..1 ay boş kira ödeyeceğiz sadece
good-heartım resimleri aldınmı
bunlardageçerim ayakkabını beğendim..üzerinde taş falanda yapıltırabilirsin..yada tülden gül yapabilirsin
yok kuzum daha almadım seçmeye gittimyahuuu kızlar hiç yok ev hiç yok ama
2 oda 1 salon bulduk..akrabamızın evi 500 istiyor..merkezi bir yerde..o semtte 2 tane daha bulduk onlarda 2 oda bir salon ve zemin kat 600-625 istediler..acaba 500 olanı tutsakmı diyoruz..temmuz son haftasoda boşalıcak ev..1 ay boş kira ödeyeceğiz sadece
good-heartım resimleri aldınmı
bunlardageçerim ayakkabını beğendim..üzerinde taş falanda yapıltırabilirsin..yada tülden gül yapabilirsin
inşş kuzummmay inşallah inşallah,
2012 gelinleri olarak siz çok güzeldiniz ;
biz de çok güzel olucaz inşallah
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelinler nasılsınız bakalım ben yokken hafta sonu baya kaynatmıssınız heee beni özleyen varmı aranızda bakim :)
isyannn kuzum dayın nasıl oldu
yok kuzum daha almadım seçmeye gittim
inşş kuzummm
günaydın balım hepinizi ösledikkkk
Hepinize selam gelincikleerrr ben geldiiiimmm
Daha bugün sabah indim otobüsten
Evimizi tuttuk çok şükür
Eşya zaten çok bişey almıycaktık halı baktık yatak odası ayarladık işte son dakkada oldu herşeyimizz
Allaha bin şükür işlerimiz yolunda gitti de bitti ev bulma sıkıntımız
Artık evi kayınvalidem temizler falan ben de düğünden sonra yerleştiririm napim arada ramazan var
Gezmekten ayağımın birini zorlamışım ve şiş şu an üstüne basamıyorum çok ağrıyor
çok düşündüm tazminat için zorlamamaya karar verdim
lanet olsun dedim kalsın istemiyorum çok düşündüm canım
ama o niyetsiz verilmiş paranın bana hayır getirmediğine karar
verdim
kıslarrr uzun zamandır aradığım dolgu topuk ayakkabımı buldum sonunda
bakalım beğenecek misiniz? o kadar rahat ki kesinlikle tavsiye ederim
bknz albümüm
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelinler nasılsınız bakalım ben yokken hafta sonu baya kaynatmıssınız heee beni özleyen varmı aranızda bakim :)
evet bizde bu tuttumuz evi bulana kadar neler cekmiştik yaa bizim bu ttuttumuz 3+1 470 vercez ama nişanlımın i,şyerine cok yakın
günaydın canım özledik tabi nerelerdesin sen bakim,[sıze=3]sonnnnnnnnnn 20 gün kızlar[/sıze]
Günaydın kızlaaaaaarev rengi için bi tavsiye verebilirim tabi sadece fikir. Her odayı bembeyaz yapım odalardaki tek duvara duvar kağıdı, şahsen ben öyle planlıyorum, evet aslında kendi evin olsa ne renler yapardım griler, koyu yeşiller of ne fikirler var ama malum kiracıyız
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
günaydın canım ben hep buraalardayımda okuyup kaçıyorum çok yorum yapamıyorum işler yoğun bu sıragünaydın canım özledik tabi nerelerdesin sen bakim,
3+1 baya iyi tutmuşsunuz. ağız tadıyla oturun inşallah.
anam senin demi son 20 gün
kendi evimiz olsa ohh neler yaparız nelerAllahım nasip etsin hepimize.
günaydın moussem nerdesin sen bakim..
evet bizde bu tuttumuz evi bulana kadar neler cekmiştik yaa bizim bu ttuttumuz 3+1 470 vercez ama nişanlımın i,şyerine cok yakın
[sıze=3]sonnnnnnnnnn 20 gün kızlar[/sıze]
Günaydınnn güzel gelinlerrrrr
iyi haftalar herkese.
günaydın canım
günaydın balım azönce aklımdaydın dedim nerelerde bu kıs baktımki burdaymışsınnnGünaydınnn güzel gelinlerr
geçmişi okumadan selam vereyim dedim
Hafta sonum çok yoğundu
bugunde öyle çok aranızda olamayacağım
öpüldünüz
gelinlik ayakkabımı dün aldım kızlar foto çekmeye fırsatım olmadı ama bu akşam çeker yarın koyarım bi yorum yaparsınz
Çok hoş
Günaydınnn güzel gelinlerrrrr
iyi haftalar herkese.
Günaydınnn güzel gelinlerr
geçmişi okumadan selam vereyim dedim
Hafta sonum çok yoğundu
bugunde öyle çok aranızda olamayacağım
öpüldünüz
gelinlik ayakkabımı dün aldım kızlar foto çekmeye fırsatım olmadı ama bu akşam çeker yarın koyarım bi yorum yaparsınz
ya bayıla bayıla istediğim gelinlik dikilmeye başlandı şimdide ondan soğudum ..sizdede öyle oldumu kii vazgeçsem olmaz yerine nasıl bir gelinlik istediğimi bilmiyorum amaaaaan ne zormuş bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?