- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #4.001
ya bayıla bayıla istediğim gelinlik dikilmeye başlandı şimdide ondan soğudum ..sizdede öyle oldumu kii vazgeçsem olmaz yerine nasıl bir gelinlik istediğimi bilmiyorum amaaaaan ne zormuş bu işler
günaydınnnnnnnnnnnnnnn güzel gelinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet dadlum benim son hatta 19 günüm kaldı oda düğünüme kınama 12 gün mü ne kaldı ayhhh heyecanlandım vallahagünaydın cnm.
Seninde gelin olma vaktim geldi artık ne güzel.
Evi çok iyi tutmuşsunuz güle güle oturun
günaydın canım özledik tabi nerelerdesin sen bakim,
3+1 baya iyi tutmuşsunuz. Ağız tadıyla oturun inşallah.
Anam senin demi son 20 gün
kendi evimiz olsa ohh neler yaparız nelerallahım nasip etsin hepimize.
günaydın moussem nerdesin sen bakim..
günaydınnnnnnnnnnnnnnn güzel gelinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kıss bende dün aldım ayakkabımımerak ettim koyda yorum yapalım
zuzum hoşgeldin baktınmı gelinlik bakimgünaydınnnnnnnnnnnnnnn güzel gelinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zuzum hoşgeldin baktınmı gelinlik bakim
ya bayıla bayıla istediğim gelinlik dikilmeye başlandı şimdide ondan soğudum ..sizdede öyle oldumu kii vazgeçsem olmaz yerine nasıl bir gelinlik istediğimi bilmiyorum amaaaaan ne zormuş bu işler
baktım kuzum baktım hatta okey verdik ölçülerim alındı astar provası için arayacak beni...yaa içimin kıpırtısı gitti niye böyle oldum bilmiyorum...gelinliğin fotoğrafını bile çekmeyi unuttukk
hatta hatta ev bakıyoduk geçen hafta pazar günü baktığımız ev içimize sindi tutabilirler bgn bakalım....hayırlısı herşeyin....
ya şu çizelgede bir ara 4 aya takılı kalmışştım şimdi 3 aya kurtulamadım yawwww
günaydın yeni gelin naber bakalım
günaydın ballımmmmGunaydın millet
günaydın zuzummgünaydınnnnnnnnnnnnnnn güzel gelinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar yoğunum...bugün giremem sanırım..öpüldünüz
Kızlar günaydın....
KK yı takip etmekte zorlanıyorum şu dönem....
Sürekli koşuşturmaca yoruldum çok... Hergün birşeyler geliyor hergün eksikler çıkıyor nasıl üstesinden geliyoruz Bir Allah bir ben biliyorum doğrusu...
Mutfak dolabını kestirmiştik bugün onu takmaya gelicekler...
Perdelerim halılarım da bugün gelicek.. Sürekli ev iş ev arasında mekik dokuyorum sinirlerim gergin her yerim şiş içinde...
Çok zormuş bu işler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah....
Enza home dan aldığım köşe takımım da arza olmuş bakalım çarşamba işçin söz verdiler inşallah bu kez aksilik çıkmaz.
Çarşamba yine bocsh servisten gelicekler fırın ocak için....
sizler nasılsınız??
good_heart+, krizantem, isyan123, moonlight_night, bunlardageçer
kızlar günaydın....
Kk yı takip etmekte zorlanıyorum şu dönem....
Sürekli koşuşturmaca yoruldum çok... Hergün birşeyler geliyor hergün eksikler çıkıyor nasıl üstesinden geliyoruz bir allah bir ben biliyorum doğrusu...
Mutfak dolabını kestirmiştik bugün onu takmaya gelicekler...
Perdelerim halılarım da bugün gelicek.. Sürekli ev iş ev arasında mekik dokuyorum sinirlerim gergin her yerim şiş içinde...
çok zormuş bu işler rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah....
Enza home dan aldığım köşe takımım da arza olmuş bakalım çarşamba işçin söz verdiler inşallah bu kez aksilik çıkmaz.
çarşamba yine bocsh servisten gelicekler fırın ocak için....
Sizler nasılsınız??
Good_heart+, krizantem, isyan123, moonlight_night, bunlardageçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?