Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ya bayıla bayıla istediğim gelinlik dikilmeye başlandı şimdide ondan soğudum ..sizdede öyle oldumu kii vazgeçsem olmaz yerine nasıl bir gelinlik istediğimi bilmiyorum amaaaaan ne zormuş bu işler

ben kına kıyafetimde yaşadım bu durumu kuzum:26:
ama sonunda gelinliğimden daha çok beğendimmmmmm:16::16::16::16::16::16::16:

günaydın cnm.

Seninde gelin olma vaktim geldi artık ne güzel.

Evi çok iyi tutmuşsunuz güle güle oturun
evet dadlum benim son hatta 19 günüm kaldı oda düğünüme kınama 12 gün mü ne kaldı ayhhh heyecanlandım vallaha

bende seni özledim kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim evet son 20 gün veya 19 gün gibi bişey kalmıs tam sayamadım yani hala evime mobilyalarım beyaz esyalarım perdelerim olmadı nasıl yetişicek diye streslenince aklıma hep senin geliyo kuzum tadını cıkarın

zuzum hoşgeldin baktınmı gelinlik bakim

baktım kuzum baktım hatta okey verdik ölçülerim alındı astar provası için arayacak beni...yaa içimin kıpırtısı gitti niye böyle oldum bilmiyorum...gelinliğin fotoğrafını bile çekmeyi unuttukk

hatta hatta ev bakıyoduk geçen hafta pazar günü baktığımız ev içimize sindi tutabilirler bgn bakalım....hayırlısı herşeyin....

ya bayıla bayıla istediğim gelinlik dikilmeye başlandı şimdide ondan soğudum ..sizdede öyle oldumu kii vazgeçsem olmaz yerine nasıl bir gelinlik istediğimi bilmiyorum amaaaaan ne zormuş bu işler

kısss vazgeçme sakin çok göre göre soğudunmu naptın gelinlikten, teslim alınca bir süre bakma da özle bari

oo hemde ne zordur buda kaç zamandır birbirmize düşün anlat anlat bitmedi dertlerimiz streslerimiz ama bi okadarda güzeldir ve zevklidir tatlım benim evlilik insana her zaman çift duygu yaşatırmıs ben bunu örendim bi yanım stresli catcak yer arıyo mesela diyer yanım ayhhh cok mutluyum diyo bir yanım ailemden ayrılcam diye kan aglıyo diyer yanım ohhh kocama evime kovuscam diye halay cekiyo
günlerin ice bi yaklassın kuzum ozaman ne demek istedimi daha iyi anlıcaksın ama dediğim gibi zor iş

keşke çekseydin resmini yaa baya merak ettim. hayırlsı olsun canım , mutlulukla giy inşallah. olur böyle zamanlarda durgunluk. evinde hallolacak ohh ne güzel

ya şu çizelgede bir ara 4 aya takılı kalmışştım şimdi 3 aya kurtulamadım yawwww

geçer canım geçer çok az kaldı

Kızlar günaydın....
KK yı takip etmekte zorlanıyorum şu dönem....
Sürekli koşuşturmaca yoruldum çok... Hergün birşeyler geliyor hergün eksikler çıkıyor nasıl üstesinden geliyoruz Bir Allah bir ben biliyorum doğrusu...
Mutfak dolabını kestirmiştik bugün onu takmaya gelicekler...
Perdelerim halılarım da bugün gelicek.. Sürekli ev iş ev arasında mekik dokuyorum sinirlerim gergin her yerim şiş içinde...
Çok zormuş bu işler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah....
Enza home dan aldığım köşe takımım da arza olmuş bakalım çarşamba işçin söz verdiler inşallah bu kez aksilik çıkmaz.
Çarşamba yine bocsh servisten gelicekler fırın ocak için....
sizler nasılsınız??
good_heart+, krizantem, isyan123, moonlight_night, bunlardageçer

Son düzenleme:
günaydın yeni gelin naber bakalım

iyilik sağlık canım,
valla düzenim mı bozuldu ne uykusuz gıbı sersem bi haldeyim halbukı uyuyorum eşimle bile oturmuyorum işe gidicem diye,niye boyle oldum anlamadım tatil dönüşü cok fena bişeymiş yaa eşim calısmıyo yaa oda sinir bozucu oluyo,tek basıma erken yatıp kalkıyorum oda garibim 1 hafta daha boyle olacak,bir an evvel su durumdan kurtulmam lazım enerjım bıtık resmen yaa ben boyle değildim hiç ne oldu bilemedim

Güzel telaşlar cnm inş. bizimde hayırlısıyla başımıza gelir

Yeni haftaya başladık inş. bu hafta hayırlı haberler alarak ve çok mutlu olarak geçer

suanda seninle aynı durumu yasıyorum inan perdelerim esyalarım beyaz esyalarım hepsi bu hafta içinde yetişmesi gerekiyor düşünüyorum düşünüyorum nasıl yetişcek en cok ta mobilyalarım korkutuyor beni ya zamanında getirmezseler ayhh düşündükce tuhaflasıyorum gercekten zor ama allah yardım ediyor şükür