• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
afedersin abla bir daha olmaz :1:

hehehehe ben 28 nişanlım 27 yaşında yani ben bir yaş büyüğüm nişanlımdan zengin olcaz biz öyle derler ya:9: hhahah batıl inançlara hiç inanmam

evet canım dün gece 2 de geldik eve nişandan sonra havuzbaşında ailelerle muhabbet ettik bu arada aksilikler oldu burda yazamadım cuma günü babam düştü kolu kırıldı alçıya aldılar:14: onun dışında nişan çok güzel geçti oynamaktan parmağım su topladı :52:herkes bizimle resim çekilmek için sıraya girdi kuaförede ali gür e gidicem demiştim gittim beni ordan muhteşem bir şeklide çıkardılar çok memnun kaldım kesinlikle düğün içinde ali gürü tercih edicem makyajım çok sadeydi gözlerime ağırlık verdik makyajda kuaförde başka müsteriler vardı herkes bakıyordu :52:nişan içinde otel odası vermişlerdi bize hazırlık odası diye orda zaman geçirdik nedimelerle :52:sonra resim çekimlerimiz oldu,röportaj çekimimiz oldu...video çekimi falan derken nişan bittiiiiiiiiiiiii hala inanamıyorum aşkımın yüzüğünü taktıktan sonra herşeyi daha iyi anladım nişanlımı çok sevdiğimi falan gelen misafirler nişanlımı çok beğenmişer tabi bizim taraftaki misafirlerden bahsediyorum,sonra nişanlım benim için oynadı gözlerimin içine bakarak bende alkışladım kısacası allahıma şükür çok güzeldi daha iyileri sizlerin olsun inşallah...bende artık nişanlıyım :9:

Tuiticmm hayırlı olsun canım benim nişanlılar kervanına hoşgeldinn:42:
Darısı düğününe olsun:16:

Yaşa bakarsan ben de nişanlımdan 3 ay büyüğüm zengin olucaz kıss tuti biz:9:
Ben de o da 28 yaşındayız:34:
Senle de yaşıtmışız bu arada:40:

Kızlar evi tuttuk biliyosunuz ve boyatıcaz..
Ben ferah bi renk istiyorum böyle içim açılsın eşyalar falan güzel görünsün diye..
Damla sakızı düşünüyorum ya da kum beji..
Bi de simli boya tavsiye eden olmuştu topikte kim olduğunu hatırlamıyorum ama..
Boya konusunda bana ne tavsiye edersiniz?????:44:

canım geçmiş olsun öncelikle , hemencecik iyileşsin inşallah babasın ayağı. aksilik olmuş.
çok güzel geçmiş gerçekten anlatışından belli. ali gür kuaför iyi kuaförlerden biri zaten. ama baya tuzlu tabi
:52:

nişanlı hatun düğün tarihi bekliyoruz artık senden, herşeyin çok güzel geçmiş Allah nazarlardan saklasın:nazar:

eklersen resimde bekliyoruz senden:34:

teşekkür ederim canım allah razı olsun evet canım inşallah düğün tarihide yakın bir zamanda olur aksilik olmaz ise ....resimler elime geçince ekleyeceğim canım:9:

Hepinize günaydıııınnnn:52:

Tuiticmm hayırlı olsun canım benim nişanlılar kervanına hoşgeldinn:42:
Darısı düğününe olsun:16:

Ben ferah bi renk istiyorum böyle içim açılsın eşyalar falan güzel görünsün diye..

canım benim çok mersi,hoşbuldum kervana amin canım çok mersi çok saol...bu arada yaşıtmışız evet vay beee...bende bir ben 28 yaşındayım sanıyordummmm sevidim bu işe :9:bu arada hayırlı olsun canım evinizi tutmuşsunuz darısı ev almaya olsun inşallah ayrıca seçtiğin 2 renkte birbirinden güzel ama ben sanki damla sakızı rengini daha çok tercih ederdim simli boyayı bence evin her yerine yapma salonda konsolu koyacağın yani yemek masasının olacağı bölümdeki konsolu koyacağın duvara yap simlemeyi daha şık durur...hayırlısı olsun cnm tekrardan güle eğlene döşe evini inşallah.

kıslarrr uzun zamandır aradığım dolgu topuk ayakkabımı buldum sonunda:16::16:

bakalım beğenecek misiniz? o kadar rahat ki kesinlikle tavsiye ederim
:32::32:

bknz albümüm:34:

Bunlardageçer ama ben senin nişan albümünü göremedim yaaaa
Ama ayakkabın süper valla iyi bulmuşsun:)

Yine sen gibi trianka , good heart sizinkilerin de göremedimmm:50:
Tutii cnm senin dediğin o damla sakızı kahverengiye yakınmış öle diyorlar internette baktım ama ben krem gibi bi renk istiyorum kırık beyaz da olabilir belki:44:

Son düzenleme:

kısss bende büyüğüm 4 gün :)) zengin mi olcaz şimdi yuppiii:8::8:

şeker kolay gelsin Allah kolaylık versin inşallah.
damla sakızı rengini severim genelde o yapılıyor ama
daha farklı renkler olsun diyorsan ve mobilyan farklı renkteyse filli boyanın su yeşili rengi de çokk güzel
:34:

Tutiicnm senin dediğin o damla sakızı kahverengiye yakınmış öle diyorlar internette baktım ama ben krem gibi bi renk istiyorum kırık beyaz da olabilir belki:44:

sağol canım benim ekleyim bir kaç tane senin için :)

Son düzenleme:
kısss bende büyüğüm 4 gün :)) zengin mi olcaz şimdi yuppiii:8::8:

şeker kolay gelsin Allah kolaylık versin inşallah.
damla sakızı rengini severim genelde o yapılıyor ama
daha farklı renkler olsun diyorsan ve mobilyan farklı renkteyse filli boyanın su yeşili rengi de çokk güzel :34:

sağol canım benim ekleyim bir kaç tane senin için :)
Maşşallah çok yakışmışsnız cnm ya beğendim resimlerinizi:16:
Darısı da düğün resimlerinize olsun :52:

Bugün marshall boyanın internet sitesinde gördüm damla sakızı ve bayıldımmm:16:
Ondan boyatırım ama tabii nişanlım da beğenirse:34:
Ben her renk mobilyayla olsun diye böyle bi renk istiyorum:34:

Kadın büyükse zengin olurlar denir yaa işte öle bi söylenti var:9:

Tutii cnm senin dediğin o damla sakızı kahverengiye yakınmış öle diyorlar internette baktım ama ben krem gibi bi renk istiyorum kırık beyaz da olabilir belki:44:

ana damla sakızı rengi krem rengine kaçıyor ya kahverengi ne alaka alakaya maydonozmuş yani birde kese kağıdı rengini beğeniyorum ben kum bejinin farklı adı sanırım...

Maşşallah çok yakışmışsnız cnm ya beğendim resimlerinizi:16:
Darısı da düğün resimlerinize olsun :52:

Bugün marshall boyanın internet sitesinde gördüm damla sakızı ve bayıldımmm:16:
Ondan boyatırım ama tabii nişanlım da beğenirse:34:
Ben her renk mobilyayla olsun diye böyle bi renk istiyorum:34:

Kadın büyükse zengin olurlar denir yaa işte öle bi söylenti var:9:

sağol prensesim:16:
marshalın renkleri çok güzel oluyor zaten. evin çok güzel olacak inşallah kuzum:16:

biz zaten zenginiz kuzum sevdiğimiz adamlar yanımızda , Allah'ım onlarla evlenmeyi nasip ediyor bize şükürler olsun:16:

ana damla sakızı rengi krem rengine kaçıyor ya kahverengi ne alaka alakaya maydonozmuş yani birde kese kağıdı rengini beğeniyorum ben kum bejinin farklı adı sanırım...
Evet yaa ben de bayıldım çok hoşuma gitti..
Bi de kaymaklı lokum çok hoş duruyor..
İnsan kendi evi olsa her odaya ayrı renk yapar ama işte kiracıyım şimdilik o yüzden herşeyle uyumlu bi renk düşündüm:34:
sağol prensesim:16:
marshalın renkleri çok güzel oluyor zaten. evin çok güzel olacak inşallah kuzum:16:

biz zaten zenginiz kuzum sevdiğimiz adamlar yanımızda , Allah'ım onlarla evlenmeyi nasip ediyor bize şükürler olsun:16:
Aynen canım çok şükür Allah mutluluğumuzu daim etsinn:16:

günaydınnnnn güzel gelin arkadaşlarım:16: güzel bir hafta başlangıcımız olsun inşallah ve hemencik bitsin bu haftada düğünlerimize daha da az zaman kalsın :21::21::21: bu gün düğünlerimize kaç günümüzün kaldığını da paylaşalım :23: benim sooon 20 günüm kaldı :64::123::nazar:

günaydınnnnn güzel gelin arkadaşlarım:16: güzel bir hafta başlangıcımız olsun inşallah ve hemencik bitsin bu haftada düğünlerimize daha da az zaman kalsın :21::21::21: bu gün düğünlerimize kaç günümüzün kaldığını da paylaşalım :23: benim sooon 20 günüm kaldı :64::123::nazar:

Günaydın canım :16:

canlar günaydın herkese,
:3::3::3:

son 75 Gün:32::32::32:

Günaydın canım :16:

canlar günaydın herkese,

son 75 Gün:32::32::32:

Günaydın şekerlerrr :3::3::3::3:

benimde son 75 o zaman bunlardageçerim :1::1::1:

dün akşama kadar ev aradık...sadece 1 tane kiralık ev bulduk :50::50::50: 2 oda 1 salon 500 tl kira...hiç kiralık ev yok kızlar...moralim çok bozuldu
:50::50::50:

GÜNAYDIN HANIMLARR İYİ SABAHLAR
İSYANIM SIKMA CANINI İNŞŞ BULURUSUN

anam ben yemekten gelene kadar herkes çıktı.:26::26:

good_heartım, moonlightım, triankam ,ciltim hepinize iyi hafta sonları kızlar

good_heart resimlerini seç bakalım
:16:ciltim koltuklarını merak ettik resim bekliyoruz senden.:16:

isyanım sen burdaydın nereye gittin yaff
:53:
canımmm resimlerim harikaaaaaa:52::52::52::52::52::52: 250 resimden 17 tane zor seçtim:53::53::53::53::53:
Cd vereceler o zaman eklerim:34::34:
hepinize selam gelincikleerrr ben geldiiiimmm:52:
Daha bugün sabah indim otobüsten:32:
Evimizi tuttuk çok şükür:16:
Eşya zaten çok bişey almıycaktık halı baktık yatak odası ayarladık işte son dakkada oldu herşeyimizz:46:
Allaha bin şükür işlerimiz yolunda gitti de bitti ev bulma sıkıntımız:16:
Artık evi kayınvalidem temizler falan ben de düğünden sonra yerleştiririm napim arada ramazan var:30:
Gezmekten ayağımın birini zorlamışım ve şiş şu an üstüne basamıyorum çok ağrıyor:50:
ohh ne güzell tamamlanıyo eksikler sevindim canım
yorulmuşsun ama değmiştir:34:
kıslarrr uzun zamandır aradığım dolgu topuk ayakkabımı buldum sonunda:16::16:

Bakalım beğenecek misiniz? O kadar rahat ki kesinlikle tavsiye ederim
:32::32:

bknz albümüm:34:
:46::46::46::46::46:çok güzel canım sade ve şık sen aslında buna biraz taş felan ekleyebilirsin:34::34:
[sıze=3]bunlardageçer[/sıze] ama ben senin nişan albümünü göremedim yaaaa
ama ayakkabın süper valla iyi bulmuşsun:)

yine sen gibi [sıze=3]trianka , good heart[/sıze] sizinkilerin de göremedimmm:50:
[sıze=3]tutii[/sıze][sıze=3] [/sıze][sıze=3][sıze=2]cnm senin dediğin o damla sakızı kahverengiye yakınmış öle diyorlar internette baktım ama ben krem gibi bi renk istiyorum kırık beyaz da olabilir belki[/sıze][/sıze]:44:
canım herzaman aktif olmadığın için göremiyorsun:50::50:
[sıze=3]günaydınnnnn güzel gelin arkadaşlarım:16: Güzel bir hafta başlangıcımız olsun inşallah ve hemencik bitsin bu haftada düğünlerimize daha da az zaman kalsın :21::21::21: Bu gün düğünlerimize kaç günümüzün kaldığını da paylaşalım :23: Benim sooon 20 günüm kaldı :64::123::nazar:[/sıze]
günydın canım:3:
günaydın canım :16:

Canlar günaydın herkese,

son 75 gün:32::32::32:

günaydınnn pamuk şekerimmmmm:16::16::16::16::16:
Pembiş pembiş ne güzel olmuşsun öyle sen bakalımmm:16::16::16::16:

Son düzenleme:
Günaydın şekerlerrr :3::3::3::3:

benimde son 75 o zaman bunlardageçerim :1::1::1:

dün akşama kadar ev aradık...sadece 1 tane kiralık ev bulduk :50::50::50: 2 oda 1 salon 500 tl kira...hiç kiralık ev yok kızlar...moralim çok bozuldu
:50::50::50:

evet son 75 :16: 2 ay 2 hafta yazıyor çizelgemizde baksana:32:

canım daha bakın araştırın mutlaka vardır kafanıza göre bir ev, bozma hemen moralini:34: Allah büyük hepimize yardım edecek
:16:

canımmm resimlerim harikaaaaaa:52::52::52::52::52::52: 250 resimden 17 tane zor seçtim:53::53::53::53::53:
Cd vereceler o zaman eklerim:34::34:

:46::46::46::46::46:çok güzel canım sade ve şık sen aslında buna biraz taş felan ekleyebilirsin:34::34:
günaydınnn pamuk şekerimmmmm:16::16::16::16::16:
Pembiş pembiş ne güzel olmuşsun öyle sen bakalımmm:16::16::16::16:

günaydın tekrar good_heartım,

resimlerini çok merak ettim şeker ayyy çok güzel çıkmışsınızdır eminim:16:ekle ekle heyecanla bekliyoruz.,ayakkabımı beğendiğine sevindim canım, şu gelinlik provama bi gideyim hayırlısıyla onun çiçeklerindeki taşlardan koydurayım ayakkabıma olursa diyorum bi bakıcam bakalım:34:

ayyy utandım ben şimdi yaaa:17::17:

günaydın tekrar good_heartım,

resimlerini çok merak ettim şeker ayyy çok güzel çıkmışsınızdır eminim:16:ekle ekle heyecanla bekliyoruz.,ayakkabımı beğendiğine sevindim canım, şu gelinlik provama bi gideyim hayırlısıyla onun çiçeklerindeki taşlardan koydurayım ayakkabıma olursa diyorum bi bakıcam bakalım:34:

ayyy utandım ben şimdi yaaa:17::17:

utanma kıss:1::1::1::1:
çok güzel gelin olacaksınnn:16::16::16::16:

yahuuu kızlar hiç yok ev hiç yok ama :19::19::19::19:
2 oda 1 salon bulduk..akrabamızın evi 500 istiyor..merkezi bir yerde..o semtte 2 tane daha bulduk onlarda 2 oda bir salon ve zemin kat 600-625 istediler..acaba 500 olanı tutsakmı diyoruz..temmuz son haftasoda boşalıcak ev..1 ay boş kira ödeyeceğiz sadece :31::31::31:

good-heartım resimleri aldınmı :52::52::52:
bunlardageçerim ayakkabını beğendim..üzerinde taş falanda yapıltırabilirsin..yada tülden gül yapabilirsin:46::46:

Son düzenleme:
Back
X