- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #3.961
afedersin abla bir daha olmaz
hehehehe ben 28 nişanlım 27 yaşında yani ben bir yaş büyüğüm nişanlımdan zengin olcaz biz öyle derler yahhahah batıl inançlara hiç inanmam
evet canım dün gece 2 de geldik eve nişandan sonra havuzbaşında ailelerle muhabbet ettik bu arada aksilikler oldu burda yazamadım cuma günü babam düştü kolu kırıldı alçıya aldılaronun dışında nişan çok güzel geçti oynamaktan parmağım su topladı
herkes bizimle resim çekilmek için sıraya girdi kuaförede ali gür e gidicem demiştim gittim beni ordan muhteşem bir şeklide çıkardılar çok memnun kaldım kesinlikle düğün içinde ali gürü tercih edicem makyajım çok sadeydi gözlerime ağırlık verdik makyajda kuaförde başka müsteriler vardı herkes bakıyordu
nişan içinde otel odası vermişlerdi bize hazırlık odası diye orda zaman geçirdik nedimelerle
sonra resim çekimlerimiz oldu,röportaj çekimimiz oldu...video çekimi falan derken nişan bittiiiiiiiiiiiii hala inanamıyorum aşkımın yüzüğünü taktıktan sonra herşeyi daha iyi anladım nişanlımı çok sevdiğimi falan gelen misafirler nişanlımı çok beğenmişer tabi bizim taraftaki misafirlerden bahsediyorum,sonra nişanlım benim için oynadı gözlerimin içine bakarak bende alkışladım kısacası allahıma şükür çok güzeldi daha iyileri sizlerin olsun inşallah...bende artık nişanlıyım
Tuiticmm hayırlı olsun canım benim nişanlılar kervanına hoşgeldinn

Darısı düğününe olsun

Yaşa bakarsan ben de nişanlımdan 3 ay büyüğüm zengin olucaz kıss tuti biz

Ben de o da 28 yaşındayız

Senle de yaşıtmışız bu arada