- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #4.021
İnşallah tatlım ya güzel sevinçli haberler almak istiyorum bende ya ben fazla alınganım şu dönem yada insanlar beni çıldırtmak için sıraya girdi anlamadım...Güzel telaşlar cnm inş. bizimde hayırlısıyla başımıza gelir
Yeni haftaya başladık inş. bu hafta hayırlı haberler alarak ve çok mutlu olarak geçer
suanda seninle aynı durumu yasıyorum inan perdelerim esyalarım beyaz esyalarım hepsi bu hafta içinde yetişmesi gerekiyor düşünüyorum düşünüyorum nasıl yetişcek en cok ta mobilyalarım korkutuyor beni ya zamanında getirmezseler ayhh düşündükce tuhaflasıyorum gercekten zor ama allah yardım ediyor şükür
Kızlar günaydın....
KK yı takip etmekte zorlanıyorum şu dönem....
Sürekli koşuşturmaca yoruldum çok... Hergün birşeyler geliyor hergün eksikler çıkıyor nasıl üstesinden geliyoruz Bir Allah bir ben biliyorum doğrusu...
Mutfak dolabını kestirmiştik bugün onu takmaya gelicekler...
Perdelerim halılarım da bugün gelicek.. Sürekli ev iş ev arasında mekik dokuyorum sinirlerim gergin her yerim şiş içinde...
Çok zormuş bu işler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah....
Enza home dan aldığım köşe takımım da arza olmuş bakalım çarşamba işçin söz verdiler inşallah bu kez aksilik çıkmaz.
Çarşamba yine bocsh servisten gelicekler fırın ocak için....
sizler nasılsınız??
good_heart+, krizantem, isyan123, moonlight_night, bunlardageçer
İnşallah tatlım ya güzel sevinçli haberler almak istiyorum bende ya ben fazla alınganım şu dönem yada insanlar beni çıldırtmak için sıraya girdi anlamadım...
inşallah tatlım ya güzel sevinçli haberler almak istiyorum bende ya ben fazla alınganım şu dönem yada insanlar beni çıldırtmak için sıraya girdi anlamadım...
öyle tatlım aksilikler çıkıyor ama bir şekilde yetişiyor allah yardım ediyor şüphesiz ....
Manevi durgunluk var bende sende de oluyor mu arada kalmış gibiyim her konuda....
günaydın kızlar
herkese mutlu haftalar diliyorumm
günaydın kızlar
günaydn canımgünaydınn
inş. cnm
kızlar herkese merhaba
yeniler bilmzler eskiler hatırlarlar beni ben geldim hemde bomba gibi geldimm
gördüğünüz üzre artık benimde bir takvimim var ve 97 günüm kaldııı......... benide listeye ekleyinn..
kızlar bişi soracam ben kimliğimi değiştirecemde ama eşim gelemicek tek gitmem lazım sizce olurmu yada evrak ne isterler :44::44:
değiştiren arkadaşlar fikir alabilirmiyim
günaydn canım
hayırlı olsun kuzum
hoş geldin kuzum
hoşbuldumgünaydınn
inş. cnm
merhaba o zman tekrar hoşgeldin 100 den düşmüşsünkızlar herkese merhaba
gördüğünüz üzre artık benimde bir takvimim var ve 97 günüm kaldııı......... benide listeye ekleyinn..
kızlar bişi soracam ben kimliğimi değiştirecemde ama eşim gelemicek tek gitmem lazım sizce olurmu yada evrak ne isterler :44::44:
Kızlar günaydın....
r
kızlar yoğunum...bugün giremem sanırım..öpüldünüz
iyilik sağlık canım,
valla düzenim mı bozuldu ne uykusuz gıbı sersem bi haldeyim halbukı uyuyorum eşimle bile oturmuyorum işe gidicem diye,niye boyle oldum anlamadım tatil dönüşü cok fena bişeymiş yaa eşim calısmıyo yaa oda sinir bozucu oluyo,tek basıma erken yatıp kalkıyorum oda garibim 1 hafta daha boyle olacak,bir an evvel su durumdan kurtulmam lazım enerjım bıtık resmen yaa ben boyle değildim hiç ne oldu bilemedim
kızlar herkese merhaba
Canım o dediğin aynen bende de varİnşallah tatlım ya güzel sevinçli haberler almak istiyorum bende ya ben fazla alınganım şu dönem yada insanlar beni çıldırtmak için sıraya girdi anlamadım...
öyle tatlım aksilikler çıkıyor ama bir şekilde yetişiyor Allah yardım ediyor şüphesiz ....
Manevi durgunluk var bende sende de oluyor mu arada kalmış gibiyim her konuda....
Hoşgeldinn canımkızlar herkese merhaba
Günaydın güzelleeerr hepinize mutlu bi hafta diliyorum canlarr
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?