Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Güzel telaşlar cnm inş. bizimde hayırlısıyla başımıza gelir

Yeni haftaya başladık inş. bu hafta hayırlı haberler alarak ve çok mutlu olarak geçer
İnşallah tatlım ya güzel sevinçli haberler almak istiyorum bende ya ben fazla alınganım şu dönem yada insanlar beni çıldırtmak için sıraya girdi anlamadım...

öyle tatlım aksilikler çıkıyor ama bir şekilde yetişiyor Allah yardım ediyor şüphesiz ....
Manevi durgunluk var bende sende de oluyor mu arada kalmış gibiyim her konuda....

günaydın canım bende takipde zorlanıyorum bugün
yoğunum aslında ama dayanamıyorumda

İnşallah tatlım ya güzel sevinçli haberler almak istiyorum bende ya ben fazla alınganım şu dönem yada insanlar beni çıldırtmak için sıraya girdi anlamadım...

Cnm inan ben hangi duyguyu yaşayacağımı hiç bilmiyorum.

Bu aralar çok başka şeyler yaşıyorum hayırlısı bakalım.

Bu dönem gerçekten insan hassas oluyor söylenen herşeyi üstüne alınıyor ki karşı tarafda anlayışlı olmayınca üzülmemek elde değil tabi ama ben şunu anladım neyi beklersen bekle (asker yolu, evlillik zamanını vs) Beklemek Sabrı Öğretiyor ki beklemenin dışında insan başka nelere sabrediyor ah ahh Rabbim herşeyin hayırlısını ve gönlümüze göre olanını versin cnm

aynen evde normalde geveze şebegi benken şimdi moralim bozuk olmasada böle ne bilim anlatamam ya anneme babama uzun uzun bakıp duruyorum onları cok özlicem nişanlıma bile soguklastım biraz onu cok seviyorum ama böle nasıl desem eskiden beni hiç aramaz bdiye bütün gün kızardım ona kavagalar cıkardı şimdi hiç pek takmıyorum yani nasıl desem böle uyuşturuldum gibi sadece böle ev nasıl yetişcek ailemi nasıl bırakcam diye düşünüyorum dün esyalarıma bakınıp bakınıp durdum odama ben nasıl bırakıcam gecmiş zamanlarım aklıma geldi bebeklik cocukluktan kalma bir kaç anım yani hakkaten cok zormus ya bu aralar cok duygusalım anlatamam

kızlar herkese merhaba

yeniler bilmzler eskiler hatırlarlar beni ben geldim hemde bomba gibi geldimm

gördüğünüz üzre artık benimde bir takvimim var ve 97 günüm kaldııı......... benide listeye ekleyinn..

kızlar bişi soracam ben kimliğimi değiştirecemde ama eşim gelemicek tek gitmem lazım sizce olurmu yada evrak ne isterler :44::44:
değiştiren arkadaşlar fikir alabilirmiyim

hoş geldin kuzum

günaydınn

inş. cnm
hoşbuldum

merhaba o zman tekrar hoşgeldin 100 den düşmüşsün nasıl geçiyor bu süreç

kızlar bişi soracam ben kimliğimi değiştirecemde ama eşim gelemicek tek gitmem lazım sizce olurmu yada evrak ne isterler :44::44:

bildiğim kadarıyla resimle evlilik cüzdanını götürüyormuşsun canım ama eşinin gelmesi gerekir mi bilmiyorum

Kızlar günaydın....
r

pakizem hoşgeldin şeker. Allah kolaylık verisn.bu dönemde herkes karışyor kaynana gibi valla bende kimi dinleyeceğimi şaşırmıştım Allah'tan nikahımızı yaptıkta artık kimse karışmıyor. eşinle halledin diyorlar

kızlar yoğunum...bugün giremem sanırım..öpüldünüz

Allah kolaylık verisn isyanım, dayın nasıl oldu ???

eee yeni bir hayat diye boşuna demiyoruz bizz.. bünye değişikliğe uğradı yaa farklı gelir şimdi, düzelir canım

kızlar herkese merhaba

gördüğünüz üzre artık benimde bir takvimim var ve 97 günüm kaldııı......... benide listeye ekleyinn..

evet evet ben hatılıyorum seni nerelerdesin sen bakalım çok uzun zamandır yoksun buralarda canım. nasılsın?
ne zamandı düğün hemen ekliyim

canım başka hiç bir şeye gerek yok. kimliklerinizi ve evlilik cüzdanınızı veriyorsunuz o kadar. biz beraber gittik ama tekte gidebiliyormuş eşlerden biri. eşinin kimliğini almayı unutma yanına

Canım o dediğin aynen bende de var
Hiç mutlu olduğumu hissedemiyorum böyle uyuşuk gibiyim vs tuhafım ya depresyona mı girdim ki acabaa:44:

kızlar herkese merhaba

Hoşgeldinn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…