- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #3.941
Sağol cnm benim beni de mutlu ettincanım hoşgeldin. seni temin ederim az önce aklımdan geçtin prensesim diye girmedi diye. aynısını pakize içinde düşünmüştüm bu gün, bir baktım mesaj yazmışsın görünce mutlu oldum
hemen hemen herşeyini halletmişsin çok sevindim. yorulmuşsundur dinlen biraz, incitme ilaçları var onlardan falan sür istersen
hoşbulduk şekerimmmm...nasılsınız kızlarrr...
dün kuaförümü ayarladım(bu arada kuaförüm erkek nişanlımı kandırdım sonunda )
gelin saçı 150
nişan-kına saçı 100
porselen makyaj 70 tl kızlar
2 hafta sonra saçım boyancak be hem kına için hem gelin saçı için prova yapacak adam 2 kez..sitanbuldan gelmiş bir kuaför..baya deneyimli
Hepinize selam gelincikleerrr ben geldiiiimmm
Daha bugün sabah indim otobüsten
Evimizi tuttuk çok şükür
Eşya zaten çok bişey almıycaktık halı baktık yatak odası ayarladık işte son dakkada oldu herşeyimizz
Allaha bin şükür işlerimiz yolunda gitti de bitti ev bulma sıkıntımız
Artık evi kayınvalidem temizler falan ben de düğünden sonra yerleştiririm napim arada ramazan var
Gezmekten ayağımın birini zorlamışım ve şiş şu an üstüne basamıyorum çok ağrıyor
Sağol cnm benim beni de mutlu ettin
Çok yoruldum sürekli dolaştık haliyle:26:
Şimdi bi yakınıma gitmem lazım şehir dışına taaşınıyor eşinden ayrılıyor onla helalleşecez
Herkesin hayatı bambaşka işte ben yuva kuruyorum; o ayrılıyor üstüne 2 de çocuk
Allah taşıyamayacağımız yükler vermesin
canım ben şimdide enfeksiyon olmasın diye avonun genital böle temizleyicisi var onu kullanıyorum.
evlenince de onu kullansam olur mu acaba ki?:44:
dediğin sabunlardan almak gerekir, ismi falan varmı?
albüm ekledim kızlarrr
Selam kızlar nasılsınız
kızlar anlatmayı unuttummm..
evlendikten 2 hafta yada 3 hafta sonra, bende bi ateş 39lara çıktı ... surat bembeyaz tirtir titremee..
3 gün rapor aldım işe gidemedimm
bi gittik acile... tahlil falan..
idrar yolu enfeksiyonuu çıktı .....
ve bu yeni evlenenlerde olağan bişeymişşmişmişşş... Dr. Bey öyle söyledi... imalı imalı !!
bi ton ilaç vs...
şimdide hastalığım geciktigerçi 3 gün geçti daha :) ... sanırım o kullandığım ilaçlar beni bi garip etti
balayına gidecek olanlar... aman dikkat kızlar, havuz tehlikeliben *Bişey olmaz yaaa * demiştim ama oldu işteee
herkese iyi pazarlar
Troubledoll357357
şeker nasılsın bakalım?
bende öyle bir girdim nete ,
öğlen ayakkabı bakmaya gidicem bende
Bügün aşkımla internetten evlere baktık sanalda olsa ne güzel geldi bana... Bizim evimiz diyeceğimiz bir yerimizin olcağı düşüncesi bile heyecanlandırdı beni
iyim canım bugun çalışıorum çalıştığım son pazarım
bugunu bir deftere yemek tarifi yazmakla geçireceğim sen nasılsın
aaa evet sen nikahını yaptınmı canım 30 haziran sondu dimi.hakkında hayırlısı olsun inşallah.
güzel değişik tarifler varsa bizede yaz
çok düşündüm tazminat için zorlamamaya karar verdim
lanet olsun dedim kalsın istemiyorum çok düşündüm canım
ama o niyetsiz verilmiş paranın bana hayır getirmediğine karar
verdim
iyi düşünmüşsün tabi ama keşke nikahını yapsaydın belki verirlerdi, vermeselerde kendileri bilir, şansını deneseydin yanii.
kaç yıldır o iş yerindeydin canım?
biz bir hayal kurduk 5 yıldır bu hayal için uğraşıyoruz
1 ağustos bizim tanışma yıldönümüzün olduğu gün tam 5 yıl
olucak nikahımızı da o gün kıymanın en doğru zamanı olduğuna karar verdik
allah aşkına bu karaktersizler için bu isteğimizden vazgeçmeyi hiç mantıklı bulmadım
5 yıl oldu burda işe başlayalı
sanırım evlenmek üzeresiniz kızlar
tuti sen 12 mayıstamı evlendin?
ben hepinizin ablasıyım önünüzü ilikleyip konuşun benle artık29 yaşındayım
bende istiyorumda ikram neler yapcaksın
ben hediye vermek istiyorum ama ne yapabilriim
ve balayından döndükten sonraki hafta yapcam
Tecrübe canım annen haklı
Neler ikram etceksin??
Barbarabo Lancome Garnier ve Loreal kullanıyorum sadece
AFiyet olsunnn
sende maşallah çok yakışmışsını
ayyy ne çok konuşmussunuz
Bunlardageeçrim ço kgüzel bir çiftsiniz Allah mutluluğunuzu bozmasın hiç
Ömür boyu mutlu olun inşallah
kızlar biz yaşlarımız konuştuk
beyler kaç yaşındalar bakalım
benim ki aynı ben gibi yeni 25 bitti
iyi pazarlar canım
tuti sen mi geldin kuzum nişanlı kızzzz nasıl geçti bakalım nişanın?
evet canım dün gece 2 de geldik eve nişandan sonra havuzbaşında ailelerle muhabbet ettik bu arada aksilikler oldu burda yazamadım cuma günü babam düştü kolu kırıldı alçıya aldılaronun dışında nişan çok güzel geçti oynamaktan parmağım su topladı herkes bizimle resim çekilmek için sıraya girdi kuaförede ali gür e gidicem demiştim gittim beni ordan muhteşem bir şeklide çıkardılar çok memnun kaldım kesinlikle düğün içinde ali gürü tercih edicem makyajım çok sadeydi gözlerime ağırlık verdik makyajda kuaförde başka müsteriler vardı herkes bakıyordu nişan içinde otel odası vermişlerdi bize hazırlık odası diye orda zaman geçirdik nedimelerle sonra resim çekimlerimiz oldu,röportaj çekimimiz oldu...video çekimi falan derken nişan bittiiiiiiiiiiiii hala inanamıyorum aşkımın yüzüğünü taktıktan sonra herşeyi daha iyi anladım nişanlımı çok sevdiğimi falan gelen misafirler nişanlımı çok beğenmişer tabi bizim taraftaki misafirlerden bahsediyorum,sonra nişanlım benim için oynadı gözlerimin içine bakarak bende alkışladım kısacası allahıma şükür çok güzeldi daha iyileri sizlerin olsun inşallah...bende artık nişanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?