- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #3.541
Eki Görüntüle 449846
selammmmmmmmmmmmm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr carsamba gunu kina gecem vardiiiiiiiiiiiiii iinanilmazz harikaaa bir kina gecesi olduuuuuuuuuuuuuu :) cok oynadik cok cok cok eglendikk :) harikaydiii herseyyyy kizlar beni ortasina aldi oynattiii gobekler attik hemde agladikk :) yarin dugunum var cok heycanliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben hepinizin ablasıyım önünüzü ilikleyip konuşun benle artık29 yaşındayım
bunlardagecerim ben daha önce görmüştüm tetrar tekrar baktım harikasınızz
şekerlerimmmmm acıktımmm....ben bir yemek yiyeyim, dayıma bakıp geleyim...
yok kız hiç benzeşmiyoruz
bende görmek istiyorum nerden bakıcam?
bu arada en kısa zamanda bende düğün resmimi gösteririm foto remzi yılın çifti seçmiş bizi
Eki Görüntüle 449846
selammmmmmmmmmmmm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr carsamba gunu kina gecem vardiiiiiiiiiiiiii iinanilmazz harikaaa bir kina gecesi olduuuuuuuuuuuuuu :) cok oynadik cok cok cok eglendikk :) harikaydiii herseyyyy kizlar beni ortasina aldi oynattiii gobekler attik hemde agladikk :) yarin dugunum var cok heycanliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Benm nişanlım kınadan nefret ediyorben kına yakmıycam malesef yada yakıcam hemen çıkartıcam.
Bende çok severim kınayı.
Eki Görüntüle 449846
çook güzel olmuşsun canım çokta yakışıyosunuz Allah aşkınızı daim etsinFotoğraf ekledimmmm
Eki Görüntüle 449846
canım doktora gidiyordun sen dimi nasıl oldun?
bende kınayı hiç sevmyorumm nişanlımdaa sadece kınada koyarlar azcık avucumaa onuda silcem hemen:26:
Benm nişanlım kınadan nefret ediyorben kına yakmıycam malesef yada yakıcam hemen çıkartıcam.
Bende çok severim kınayı.
çook güzel olmuşsun canım çokta yakışıyosunuz Allah aşkınızı daim etsin
ben çok isterdim mevlüt inşallahta yapacağım allah izin verirse...
ay cnaım yorum yazmazsan ardından sılebılıyorsun duzenlıyebılıyorsun canım ya
canım benz aten yanlıs yaptıgını soylemedım canım aslında senın yaptıgın ıyı ben soyledıgım sebeblere takılır soylemeyemez kalırdım
bendekı durum fazla bısey ınsan hakkını arıyabılecek durumda olmalı
hersekılde herkeze altan almak olmaz
ben yapamıyorum ıste ıs yerındede oyle mesela hep boyle
sımdı aldıgı elbıse nasıl
hoşbuldum canım bende şöyle neşeli bol sohbetli bi topik arıyordum
alıştım canm çok güzel maşallah
bende mevlüt yapmak istiyorum
valla kırcam heeeofff yyaaaaa başım ağrıdı dünden beri...vınnn vınnnn vınnnnn
şükür iyi tatlım..tedavisi devam ediyor..uzun bir tedavi süreci olacağı için bekliyoruz umutla tatlım
çok mutlu ol şekerim
kızlar bugün makyaj setine bakıcaz aşkımla...şimdi set alsamda öle 200'i geçmeyeck birşey almam lazım...lancome çok pahalı yahuu alamayızbana başka markalar söleseniz..ya da tek tek ürünler söleyin ben set yapayım..
maybelline ve loreal'den maskara alıcam bu tamamdır
ruj, fondoten, allık hangi markalarda daha iyidir..nişan-kına makyajımda kendi ürünlerimi kullanmak istiyorum çünkü
görebilirsiniz kızlarrr bende nişan fotolarından koydum
AFiyet olsunnnşekerlerimmmmm acıktımmm....ben bir yemek yiyeyim, dayıma bakıp geleyim...
sende maşallah çok yakışmışsınıbende ekliiiiicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıskandımmmmmm çok ama çok güzelsiniz maşallahhhh sizlereee
Kan verdim ultrasom için 30.07'e gün attı sinir oldum. (Kist var bende tekrar bakmak için aldım)
Boynum çok fena.
Sanırım stresden adet oldum ben ya ama daha zamanı değil ki
geçmiş olsun cnm yumurtalık kistimi. bende vardı kocaman 1 ayda geçti
bende çok aşırı sevmem ama az bişey istiyorum oda avcumun içine. parmaklarıma falan yaktırmıcam.
eşim zaten hiç istemiyor ona zaten yakmıcaz..
Kan verdim ultrasom için 30.07'e gün attı sinir oldum. (Kist var bende tekrar bakmak için aldım)
Boynum çok fena.
çok geçmiş olsun canımKan verdim ultrasom için 30.07'e gün attı sinir oldum. (Kist var bende tekrar bakmak için aldım)
Boynum çok fena.
bende çok aşırı sevmem ama az bişey istiyorum oda avcumun içine. parmaklarıma falan yaktırmıcam.
eşim zaten hiç istemiyor ona zaten yakmıcaz..
bnmde öyle cnm sıkıntılı olduğum zamanlarda özellikle hemen belli ediyor kendini
evli olmadığım için muayene de olamıyorum artık evlendikten sonra bu işe el atmam lazım ilerde bebek için sıkıntı yaşamak istenmiyorum
geçmiş olsun cnm bnmde adet düzenim bozuldu
canım benim geçmiş olsun,dikkat et kendine, kist tedaviyle geçebiliyor. geçecek seninkide inşallah
çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?