• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ben kınayı cok severım avuclarımın ortasına yaktırdım tırnakta hıc sevmem ama,erkekte kına hosuma gıtmıyo ama tezata bakın kı esım kınada ona yakılmadı dıye erkekler yoktu tabı,eve gıdınce serce parmagına yaktırmıs allahtan cabuk gectı rengı ama beımkılerde gectı tabı:1:

DURUN yahuuu goremedım mucıze kız yıcem senı sacım dıyosun bakıyorum goremıyorummm
:S
makyaj setıne yorum yazcam yazamadım panık oldum

$Gelin-Ve-Damat.webp

lovelylady---------------------------------EVLENMEK ÜZERE:38:
22 Haziran 2012

bal_bocegi --------------------------------EVLENMEK ÜZERE:38:
23 Haziran 2012

my_everything---------------------------- EVLENMEK ÜZERE:38:
23 Haziran 2012

egumus-----------------------------------EVLENMEK ÜZERE:38:
23 Haziran 2012

ebrummM--------------------------------EVLENMEK ÜZERE:38:
23 Haziran 2012

GELİNLERİMİZ EVLENMEK ÜZERE, AYYYY ÇOK HEYECANLI
:52::52::52::52:

4 mu oda bişey mi benim nur topu gibi 6,5 cm di:1: dr ameliyat sınırı dedi ama once ilaç kullanalım dedi sanırım once primolut verdi sonra yasmin. bende bu forumda okuduğum soğan kurunu yaptım ameliyat olacağım korkusuyla kaldı ki ben soğandan bile nefret eden biriydim:ssz: 5 gun kadar içtim burnumu tıka tıka. yasminin ilk kutusunu bitirdim bi gittim kaybolmuş dr da şaşırdı bu buyuklukteki bi kistin kaybolduğuna. bir ay sonra kontrole çağırdı gene yok şükürler olsun. artk soğan suyumu iyi geldi ilaçlarmı bilemem. zaten yıllardır adet duzensizliği çekiyorum ben ara ara yasmin kullandım. şimdide kullanmaya devam ediyorum

aboo senin büyükmüş.
bende sadece 1 kere içtim soğan kürünü sonra bıraktım onun faydası varmış baya cnm.

bende başlıycam yarından itibaren.

bnde çok az geliyor hemde çok ondan baya sıkıntılıyım bende bakalım hayırlısı cnm

ben kınayı cok severım avuclarımın ortasına yaktırdım tırnakta hıc sevmem ama,erkekte kına hosuma gıtmıyo ama tezata bakın kı esım kınada ona yakılmadı dıye erkekler yoktu tabı,eve gıdınce serce parmagına yaktırmıs allahtan cabuk gectı rengı ama beımkılerde gectı tabı:1:

:9:

Bende vazgeçtim yakmıycam artık.

Tırnakda bende sevmem

aboo senin büyükmüş.
bende sadece 1 kere içtim soğan kürünü sonra bıraktım onun faydası varmış baya cnm.

bende başlıycam yarından itibaren.

bnde çok az geliyor hemde çok ondan baya sıkıntılıyım bende bakalım hayırlısı cnm

iç canım mutlaka iç inan bana ben içtiysem herkes içer. yemeklerden soğan ayıklarım ben o kadar yani düşün. burnunu tıka ve bir dkişte iç. kan testleirn normal çıktıysa zaten elbet kaybolcaktır o
bu arada benima detlerim zaten çok az geliyodu yasminle birlikte 2 gun geliyo hemde çok az herkes diyo evlenince duzelir bakalım göreceğiz:ssz:

Back
X