- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #3.561
bunlardagecer1907; cnm harikasınız Rabbim huzur versin hep çok beğendim çokk 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 mu oda bişey mi benim nur topu gibi 6,5 cm didr ameliyat sınırı dedi ama once ilaç kullanalım dedi sanırım once primolut verdi sonra yasmin. bende bu forumda okuduğum soğan kurunu yaptım ameliyat olacağım korkusuyla kaldı ki ben soğandan bile nefret eden biriydim
5 gun kadar içtim burnumu tıka tıka. yasminin ilk kutusunu bitirdim bi gittim kaybolmuş dr da şaşırdı bu buyuklukteki bi kistin kaybolduğuna. bir ay sonra kontrole çağırdı gene yok şükürler olsun. artk soğan suyumu iyi geldi ilaçlarmı bilemem. zaten yıllardır adet duzensizliği çekiyorum ben ara ara yasmin kullandım. şimdide kullanmaya devam ediyorum
durun yahuuu goremedım mucıze kız yıcem senı sacım dıyosun bakıyorum goremıyorummm
:s
makyaj setıne yorum yazcam yazamadım panık oldum
fotoğraflarımı ekledimmmmmm![]()
ben kınayı cok severım avuclarımın ortasına yaktırdım tırnakta hıc sevmem ama,erkekte kına hosuma gıtmıyo ama tezata bakın kı esım kınada ona yakılmadı dıye erkekler yoktu tabı,eve gıdınce serce parmagına yaktırmıs allahtan cabuk gectı rengı ama beımkılerde gectı tabı![]()
aboo senin büyükmüş.
bende sadece 1 kere içtim soğan kürünü sonra bıraktım onun faydası varmış baya cnm.
bende başlıycam yarından itibaren.
bnde çok az geliyor hemde çok ondan baya sıkıntılıyım bende bakalım hayırlısı cnm
GELİNLERİMİZ EVLENMEK ÜZERE, AYYYY ÇOK HEYECANLI[/COLOR][/B]
Fotoğraflarımı ekledimmmmmm![]()
maşallah size kuzummmmm topiğin adıını değiştiriyorum
en güzel gelinler olsun
![]()
bunlardagecer1907; cnm harikasınız rabbim huzur versin hep çok beğendim çokk
![]()
ben yemeğe güzellerrrrçok kaynatmayın yetişemiyorum sonra
![]()
masatakvimi ; cnm çok güzelsiniz.çok yakışmışsınız.
Saçların çok güzel
ya bu topiğin bütün hatunları birbirinden güzel.
![]()
Maşallah size kuzummmmm topiğin adıını değiştiriyorum
En güzel gelinler olsun
![]()
hepimiiiizzz çok güzeliz maşşalahhhh![]()
bence şöyle yapalım ismi
miss kk yeni bir hayat türkiye![]()
turkey , yazmıcam ben türkiye yazıcam![]()
ben yemeğe güzellerrrrçok kaynatmayın yetişemiyorum sonra
![]()