Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

selammmmmmmmmmmmm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr carsamba gunu kina gecem vardiiiiiiiiiiiiii iinanilmazz harikaaa bir kina gecesi olduuuuuuuuuuuuuu :) cok oynadik cok cok cok eglendikk :) harikaydiii herseyyyy kizlar beni ortasina aldi oynattiii gobekler attik hemde agladikk :) yarin dugunum var cok heycanliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çok güzel olmuşsun maşallah Nişan kıyafetinin hemen hemen aynısını benden nikahtan sonra verdiğimiz yemekte giydim :))))

nişanlım çok kıskanç malesef bulduğum en kapalı elbise :) ama severek giydim
bende senin fotolara baktım muhteşemsin canım nerede çekildiniz resimleri çok güzel olmuş ya

ohhhh ohhh cnmm negüzel fotoları bekliyırusss

cnm sende mi ankaradasın yoksaa
yok canım istanbuldayım ben
canım eşin için git boşver önemli olan eşin kırılmasın ama söyle senin için die yoksa benim pek gitmek isteğim yok dersin anlar eşinde
giidcem artık canım ne yapayım o benım kardesımle kavga ettıklerınde unuttu herseyı bende onun ıcın gıdıcem
güzel gidiyo tatlım resimlerime bak albümü kaldırmadım hala konusuruz senle yıne,üzme kendını sakın
gorumcen degıl kaynanan o gece odaya gelıp altınları almaya calısmadımı canımm

yok canım o baslattı kayınvalıdem onun cantaya koyduklaını alıp gıdıyordu kı benım laflarımdan sora o karısmıyorum ben dedı ona degıl dıger aptala kızdım sankı ıkı kurus yardım ettıgı vardı dugunde ortaya cıktı

gidicem canım Allah kalbıı bılıyo dogru duzgun yemek yemem onun evınde allah muhafaza korkarım ben

cnm eşin için gitmelisin wewolonnnnnn adını da yazamadımmm bence gitt baş bi karısınıda getiremedi de git sen otur yapacağını yap gel güzelceee koycmmm kocişim arasındaa
bana asla laf dıyemez artık valla saygım felan susturamaz onun karsısında esım de savunmak zorunda gordu ablasının ne saygısız,aciz oldugunu ama kardes işte deli o dıyo hasta dıyo,parayı gorunce saldırdı odaya salak
kızlar uğraştım ve albüm yaptımm bu yüzden yazdıklarınıza bakamadım kusura bakmayın
bakın bakalım banada kaldırıcam çünkü
cok güzelsin canım cok begendım resımlerını maşallah..
resimlerine baktım canım cok yakısmıssınız Allah tamamına erdırsın...

Son düzenleme:

bu senmısın ebrucum cok duygulandım yaa benım kınam da cok guzeldı hatta dugunden guzeldı,umarım dugunun de cok guzel gecer bol bol gülümse kimseye bakmadan eşinle anın tadını cıkar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…