- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #3.581
ben yemeğe güzellerrrrçok kaynatmayın yetişemiyorum sonra
afiyet olsun canım.
Ben de yemeğe gidiyorum kızlar herkeslere afiyet olsun
358. Ci sayfada kalmışım hatırlatın bana, gelene kadar 360 olur
good_heart nerdeeee???
İsyan biliyor beni zaten
good_heart görsün kaldırcam albümü
good_heart nerdeeee???
İsyan biliyor beni zaten
Kızlar dun kına gecemdi :) çok güzeldi herşey.. Yarın düğünüm var Hepiniz davetlimsiniz.. Heyecan dorukta.. Artık balayından sonra aranızda olurum..
good_heart nerdeeee???
İsyan biliyor beni zaten
Kızlar dun kına gecemdi :) çok güzeldi herşey.. Yarın düğünüm var Hepiniz davetlimsiniz.. Heyecan dorukta.. Artık balayından sonra aranızda olurum..
çok yakısmıssınız canım,resimlere cok guzel sende oylesın,Allah tamamına erdirsin
çok yakışmışsınız canım maşallajhhh
mastakvimimmmm ben biliyorum zaten seni ama birde burada söleyim..harikasınız kuzummm
bende p.tesi eklerim artık...2 gün önce sölemiştim bilgisayarım bozuldu diye..garantiye gitti..emanet bilgisyara kullanıyorum..pazartesi flas bellek ile getirir eklerim fotolarımı
bende görim bari :) köşeden bucaktan olabilermi
hahahahah evet canım böyle yapalımmmm
mastakvimimmmm ben biliyorum zaten seni ama birde burada söleyim..harikasınız kuzummm
bende p.tesi eklerim artık...2 gün önce sölemiştim bilgisayarım bozuldu diye..garantiye gitti..emanet bilgisyara kullanıyorum..pazartesi flas bellek ile getirir eklerim fotolarımı
teşekkürler canımmm
kalplerası seninde eklemeni bekliyoruzzz
pişşştt napıyosunuzzzz
ben İsmimizi MİSS YENİ BİR HAYAT TÜRKİYE yapmakla meşguldüm....ama anasayfadaki olmadı konuyu açınca görünüyor anca.
nişanlım çok kıskanç malesef bulduğum en kapalı elbise :) ama severek giydim
bende senin fotolara baktım muhteşemsin canım nerede çekildiniz resimleri çok güzel olmuş ya
Eki Görüntüle 449846
selammmmmmmmmmmmm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr carsamba gunu kina gecem vardiiiiiiiiiiiiii iinanilmazz harikaaa bir kina gecesi olduuuuuuuuuuuuuu :) cok oynadik cok cok cok eglendikk :) harikaydiii herseyyyy kizlar beni ortasina aldi oynattiii gobekler attik hemde agladikk :) yarin dugunum var cok heycanliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben İsmimizi MİSS YENİ BİR HAYAT TÜRKİYE yapmakla meşguldüm....ama anasayfadaki olmadı konuyu açınca görünüyor anca.
Kazen Beye mailk atmak laızm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?