Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Kızlar dun kına gecemdi :) çok güzeldi herşey.. Yarın düğünüm var Hepiniz davetlimsiniz.. Heyecan dorukta.. Artık balayından sonra aranızda olurum..

mastakvimimmmm ben biliyorum zaten seni ama birde burada söleyim..harikasınız kuzummm
bende p.tesi eklerim artık...2 gün önce sölemiştim bilgisayarım bozuldu diye..garantiye gitti..emanet bilgisyara kullanıyorum..pazartesi flas bellek ile getirir eklerim fotolarımı

Kızlar dun kına gecemdi :) çok güzeldi herşey.. Yarın düğünüm var Hepiniz davetlimsiniz.. Heyecan dorukta.. Artık balayından sonra aranızda olurum..

çok sevindim canım benim umarım düğünün çok çok daha güzel geçer balayından sonra dört gözle seni bekliyor olcaz mutluluklar...

çok yakısmıssınız canım,resimlere cok guzel sende oylesın,Allah tamamına erdirsin

Teşekkürler canımmm

çok yakışmışsınız canım maşallajhhh

Teşekkürler canımmmm

Evet sende ekle canımmmm

bende görim bari :) köşeden bucaktan olabilermi

Kalplerası seninde eklemeni bekliyoruzzz

hahahahah evet canım böyle yapalımmmm

TAMAM

HOŞGELDİN CANIM.. GÜZEL GEÇMESİNE ÇOK SEVİNDİM.BEKLİYORUZ SENİ..

KUZUM BEKLİYORUZ SENDEN DE FOTOLARI

MASATAKVİMİM GERÇEKTEN ÇOK YAKIŞMIŞSINIZ MAŞALLAH..

nişanlım çok kıskanç malesef bulduğum en kapalı elbise :) ama severek giydim
bende senin fotolara baktım muhteşemsin canım nerede çekildiniz resimleri çok güzel olmuş ya

:) çok yakışmış gerçekten.
Çok teşekkür ederim. Ankara- eymir gölünde çekindik :)

Ebrummmmm çok az kaldı haydı hayırlı olsunnn kıına gecenin güzel geçmesine çok sevindimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…