- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #3.521
Fotoğraf ekledimmmm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf ekledimmmm![]()
harikasınızzzzzz maşallahhhhh
![]()
Yeni bir kaç tane daha yükledim hepsine bakın sileyim şekerler
baktım ve yorum yazdım maşallah size.![]()
çok güzel olmuşsun maşallahNişan kıyafetinin hemen hemen aynısını benden nikahtan sonra verdiğimiz yemekte giydim :))))
Eki Görüntüle 449846
selammmmmmmmmmmmm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr carsamba gunu kina gecem vardiiiiiiiiiiiiii iinanilmazz harikaaa bir kina gecesi olduuuuuuuuuuuuuu :) cok oynadik cok cok cok eglendikk :) harikaydiii herseyyyy kizlar beni ortasina aldi oynattiii gobekler attik hemde agladikk :) yarin dugunum var cok heycanliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gördüm cnmmmm teşekkür ederimmmmmmmmm![]()
Fotoğraf ekledimmmm![]()
Kızlar kaldırıyorum albümü
zuzu,mucizem,troubledoll357357
çok çok güzelsiniz maşallah sizlere![]()
yok canım istanbuldayım bencnm sende mi ankaradasın yoksaa
giidcem artık canım ne yapayım o benım kardesımle kavga ettıklerınde unuttu herseyı bende onun ıcın gıdıcemcanım eşin için git boşver önemli olan eşin kırılmasın ama söyle senin için die yoksa benim pek gitmek isteğim yok dersin anlar eşinde![]()
güzel gidiyo tatlım resimlerime bak albümü kaldırmadım hala konusuruz senle yıne,üzme kendını sakınsağol canım sen hoş gelmişin ne zaman geldin senle hiç denk gelmedik foto istiyorum havadis istiyorum neler yaptın ettin sadece düğün gününde olan bazı sıkıntıları okuyabildim burdan eşinle nasıl gidiyo hele anlat bakim :)
gorumcen degıl kaynanan o gece odaya gelıp altınları almaya calısmadımı canımm![]()
gidicem canım Allah kalbıı bılıyo dogru duzgun yemek yemem onun evınde allah muhafaza korkarım ben
CANIM NASILSIN BAKALIM..
SEN EŞİN İÇİN GİT BENCEDE DOĞRU SÖYLÜYOR GOOD_HEART . BAK NASIL SEVİYOR SENİ.
ONLARIN YAPTIKLARI YANLARINA KALSIN BOŞVER, İYİLİK SENDE KALSIN GİT MESAFE KOYARSIN. AİLELER İŞİN İÇİNE GİRİNCE BU DURUMLARI İDARE ETMEK LAZIM.
bana asla laf dıyemez artık valla saygım felan susturamaz onun karsısında esım de savunmak zorunda gordu ablasının ne saygısız,aciz oldugunu ama kardes işte deli o dıyo hasta dıyo,parayı gorunce saldırdı odaya salakcnm eşin için gitmelisin wewolonnnnnn adını da yazamadımmm bence gitt baş bi karısınıda getiremedi de git sen otur yapacağını yap gel güzelceee koycmmm kocişim arasındaa
cok güzelsin canım cok begendım resımlerını maşallah..kızlar uğraştım ve albüm yaptımmbu yüzden yazdıklarınıza bakamadım kusura bakmayın
bakın bakalım banada kaldırıcam çünkü
Eki Görüntüle 449846
selammmmmmmmmmmmm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr carsamba gunu kina gecem vardiiiiiiiiiiiiii iinanilmazz harikaaa bir kina gecesi olduuuuuuuuuuuuuu :) cok oynadik cok cok cok eglendikk :) harikaydiii herseyyyy kizlar beni ortasina aldi oynattiii gobekler attik hemde agladikk :) yarin dugunum var cok heycanliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm