- 10 Aralık 2010
- 6.567
- 9.472
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #3.381
:119::119::119::119::119::123::124::124::124::124::124:
RABBİM HERKESE NASİP ETSİNN BEKLİYORUZ RESİMLERİ
canım hepımız ınan emın ol ucundan ortasından yasıyoruz bu tur olayları
canım ben dolgu toğugun gelınlıkte hos durmayacagını dusunuyorum
tam olarak sorunu bılmıyoruz elbette ama dugune kalmıs 1 hafta
ayrılmak olmaz yanı yada cok cıddı harbıden bısey vardır
hakkınızda hayırlısı
ben boyle kıyaslama yapmayı sevmıyorum
kaplerarasınada yukarıda dedım hepımız yasıyoruz bu tarz seylerı
dıyecek bısey bulamıyorum canım
günaydın canlarım nasılsınız bakalımmmm
hayırlı olsun canımmmm
nasıl oldu saç rengin
ilk defa gece gırdım bı yerde net buldum ılk aklıma sız geldınız bı bakayım dedım ama kımsecıkler yokmmus((
canım geldiğinde söyle eklerim
canım şurda 1 haftanız kalmış yapmayın böyle
canım çok fazla takma böyle şeylere üzülme boşver kendi ayıbı
bugün ıslatılacaksınnn
günaydın ballımmmmm
bulmam lazım 30 hazirana kadar , ilk provama ayakkabımla gidiyim diyorum , sağol kuzum benim.
kısss kocan seni kızdırmıştır 26 diye, maşallah hiç öyle göstermiyorsun.benimkide kızdırır arada beni ben 3 gün büyüğüm ondan diye bende derim hala 18 yaşındayım ben, sen 35 olunca bende hala 18'lik olacam bak göre derim, görcez diyo
wewonthelove canım heyecanın nasılda belli oluyor, darısı başımıza inşallah..bizde evlensekte kocamız açsa kapımızı artık
masatakvimim , milenamı yaptırmıştı o ayakkabıdan sağol canım hemen mesaj atayım
milenacım hoşgeldinbu dönemlerde herkeste oluyor böyle bocalamalar olsun bişey olmaz seviyoruz biz seni eşinle mutlu ol inşallah sonsuza dek. resimlerini heyecanla bekliyoruz.
Triankacım deneyimlerini paylaştın bizimle sağol canımresimlerini görmüştük ya çok güzel bir gelin olmuşsun, Allahım mutluluğunuzu daim etsin
Tuticim belki nişanda getiriler bohçayı eve getirmezler, çünkü bizim söz nişan bir arada olmuştu o zaman getirmişlerdi bohçayı, salona getirrler bence sen sıkma canını. nişanlının gerçekten güzel bir yüzük almış baya para verip,seni çok seviyor. kayınvalidenin durumu böyle devam ederse mesafe koyarsın arana olur biter, ama üzme tatlı canını.
yenidendoğdum saçın boyandımı kıss merak ettim. 25 lik çıtırsın sen kim demiş 26 kızarım
kalplerasi canım üzmeyin birbirinizi. kırıcı şeyler demeyin. evlenmicem falan diye.sende ailesiyle mesafe koy arana. saygı göster yeter, sevmek zorunda değilsin ailesini. kendi ailene de fazla yansıtma olay büyür iyice yanlış yerlere çekilir evlilik arifesinde. kendi kafanızı bi toplyın öyle konuşun nişanlınla.
yok tatlım sözlüm zaten saolsun herşeyi kendi yapıyor yani annesi babası yapmasada olur bişey ama dalga geçer gibi birde çok güzel bir set aldım sana dedi herkesin arasındasözlümü seviyorum kayınvalide hiç elini bulaştırmasın mümkünse böyle adetlere batıyor çünkü...
Ahhh kuzum yaaa ortalarrda yoktun bende bu kız nerde diye düşünmüştüm dün...çok üzüldüm okuyunca...düğün zamanı araya şeytan girermiş..bunu masatakvimim sölemişti. bende gerçekten inanmaya başladım..
sabret kuzucum..düğünü bir atlat herşey yoluna girecektir inş..
nişanlına evlenmek istemiyorum falan deme..kestirip atma o da çok kötü olmuştur zaten..aileleri yüzünden nişanlılarmızı faturayı kesmemek gerekir değilmi canım?
Allah yar yardımcımız olsun:26::26::26:
ahhh tatlım ahhhh bizim kervana hoşgeldin sende...
zaten kız aileleri düğünü yapıyor..oğlan evi sözde oğlan anne-babası oluyor...şimdi artık herşeyi kız evi yapıyor anlaşılan...birtek benmi böyleyim diyordum..bu topikte bu kadar insan görünce aynı durumdan muzdarip vallahi şaşırdım yani
nişanlının ailesinin ayıbı tatlım..bak nişanlın sana en kıymetlilerini alıyor salla gitsin nişanlının ailesinin aldıklarını...tşk et geç... biliyorum kolay değil canım es geçmek ama elden bişi gelmiyor inan...düşündükçe sadece kendimizi yapıyoruz
merakla bekliyorum şeker
günaydın şekerlerrr...
hayırlı cumalar...düm dualarınız kabul olsun inş bu mübarek günde :26::26:
isyanım hoşbulduk tatlım kayınvalidesini şikayet edenleri anlamazdım,ama gün geldi artık sizleri o kadar iyi anlıyorumkiii yaptıkları tek güzel şey oğullarını doğurmak olmuş bu kayınvalidelerin gerisi yalan yani...yok tatlım takmıyorum nişanda zaten bana takacağı set görünümlü şeyle yeterince utanacağını biliyorum...bohçada mümkünse getirmesinler...
Canımmm
Bende aynı snein gibi düşünüyordum sevmek ısınmak alışmak çok istedim ki sıcak kanlıyımdır ama ilk defa birilerini kanım almadı
benle alakalı değil kesinlikle karşı tarafla ilgili
emin,im seninde öyledir
Bırak boşver kaç kere görcen yılda
bayramda seyranda boşverrr
Kuzucuummm bu işin daha düğünü var
yeteri kadar gösterişli bir yüzük takıyorlar zaten
onu aldırmayıp takı seti aldırabilirsin
Düğünde dah aiyisini takarlar sıkıntı yapma canım
Canımmm bu rengi çoook beğendim
yakışmış sanaa
GÜNAYDINNNN GÜZEL GELİLERRR
Günaydınnn;
İsyanım,bunlardageçerim,yenidendoğdumcummm,good_heartımmmm
Merhabalarrr naıslsınızzz???
Dünm mesai bitimi arkadaşımı kenarı çektim
Bak x yaptığın yanlış
aldığım mağazaya kadar aynı yerde alıyorsun iznim olmadan hemde dedim
Beyaz elbiseyide giymeye izin istemedin
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma dedim
Sana o elbiseyi gösterdim ki aynısını alma diye ama sen napıyorsun aynısnı alıyorsun olmaz ayıp dedim
Ben senden önce aldım ben aynısını sana yapsam hoşuna gider mi dedim
Ağladı sen burda benim en yakın arkadaşımsın
bugün benimle hiç konuşmadın
özür dilerim haklısın zaten o elbiseyi ben senin kadar güzel taşımadım
göğüslerim boş kaldı filan dedi
15 Dk filan konuştum
Stresliyim düğün arifesi bunlar yapılmaz geline
kalbini kırmamak için yarın konuşcaktım ama dayanamadım dedim
o elbiseyi giyersen gönül koyarım dedim
ve değiştirmiş..
Yine mavi ama başka bir elbise almışş
Gece aradı beni anlattı yine özür diledi
ohhh çirkin olmuş ona kendi söyledi zatennn
kıızıımmmm ceviz kadar göğsün varrr nasıl giycen sen o elbiseyiii hahahahhaha ohhhh ohhhh
Fenamıyım ben??
yok yaa değilimmmm
tatlım benim sözlüm kendi emeği ile aldı 5 taşımı anası bişey yapmadı yani o 5 taşta..zaten evide nişanlım aldı ailesi masraf yapmadıama gel görki evi kayınvalide kendi üstüne aldırdı sanki o aldı evi...düğünü düşünemiyorum şuan tatlım sinirlerim öyle bozukki gece uyuyamadım bu arada arkadaşının akıllanmasına sevindim canım
hepinize hayırlı cumalar canlar,el açıpta kalpten ettiğiniz tüm dualarınız kabul olsun inşallah...
tatlım bitkisel boyayla boyandı zor dönmedik ama sarılarım biraz belli oldu tam kapanmadı onlarda ışıltılı durdu hoş oldu ama bugün tekrar gidicem işte yaa albüm yapmaya çalışıyorum ama hem nişandan resim koyucam hemde sarı ve bu halimi komak istiyorum ama ekleyemiyorum acaba bu sayfadan yüklesem sonra silebilir miyim kızlar
evet tatlım çok sinir bozucu malesef yatmadıı
gorumcen degıl kaynanan o gece odaya gelıp altınları almaya calısmadımı canımm
anladım canım ınsallah en kısa zamanda ıyılesır tatlım
dun konusmaya geldı baya konsutu hanı neden boyle oluyoruz bız ne gunler gecırdık boyle olmadık sımdı en guzel gunlerımızı zehır edıyoruz falan fılan dıye
bende uzakta durmaya karar verdım kendımce
umarım hersey guzel olurzaman gosterecek bakalım
ana kırklanman lazımmm senın
bızde gelın kırklanırr
ama nasıl bılmıyorum
CANIM NASILSIN BAKALIM..
SEN EŞİN İÇİN GİT BENCEDE DOĞRU SÖYLÜYOR GOOD_HEART . BAK NASIL SEVİYOR SENİ.
ONLARIN YAPTIKLARI YANLARINA KALSIN BOŞVER, İYİLİK SENDE KALSIN GİT MESAFE KOYARSIN. AİLELER İŞİN İÇİNE GİRİNCE BU DURUMLARI İDARE ETMEK LAZIM.
OOO MAŞALLAH KUZUMA,
Eki Görüntüle 449636
TRİANKANIN 50 GÜN OLMUŞ YAAA İNANAMADIM, ONADA MAŞALLAH...
ANAM 15 GÜN MÜÜ NE ÇABUKKK,,,
ÇOK GÜZEL OLMUŞSUNDUR EMİNİM.
Kızlar 1 ay 2 hafta 2 günlük evliyim
Kırkım çıkmışşşş
ANAM 15 GÜN MÜÜ NE ÇABUKKK,,,
ÇOK GÜZEL OLMUŞSUNDUR EMİNİM.
hadi benim ve TRİANKA nın kırkımızı çıkartınn
yarın akşam saat 19.00 da nişanım var bende gram heyecan yok
ben önemli günlerde heeep gergin oluyorum çok sinir bozucu nişan günümdeee ayyy sanki savaş çıktı bi asabiyim bi asabiyim düğünde nolcak bakalım...:26:
hadi benim ve TRİANKA nın kırkımızı çıkartınn
slm kızlar bende yeni evliyim bugün kırkım çıktı
Bi sürü alıntı yapmıştım
gitmemiş
citl Trianka bende ekli değil albüm yapmış buraya görmediniz mi???*
İsyan Dayın umarım eski sağlığına kısa sürede kavuşur canım
DUalrım hep seninle
good_hearto elbiseyi dğeştirmesi en mantıklısıydı beğenmiş olabilir ama sonuçta ilk ben aldım dimi??
bunlardageçer1907Allah bozmasın mutluluğumu
yenidendoğdumSen ve ben çok farklı karakterleriz
Ben susmam hakkımı ararım yanlışsa yanlıştır düşüncelerimi kolay dile getiririm
O elbiseyi çok beğenmiş olabilir
Ama çok ortak arkadaşımız var
Ve eğer o elbiseyi giyseydi ben giymeyecektim Kınada gerçekten
Çünkü elbisemden gönlüm geçmişti
Bence yanlış yapmadım o bana haksızlık yaptı
Tuti üzme kendini boşverrr daha takcak çok seyin olcak bunlar devede kulak
valla azcık kaldıı koycmm saol tatlım darısı size
good_heart
40 gün oldu mu yaaa
Dün gibiii
Geliin Mevlüdü yapcak olan var mı????
ay cnaım yorum yazmazsan ardından sılebılıyorsun duzenlıyebılıyorsun canım yakızlar topiğe resim ekleyince silemiyorsunuz haberiniz olsun en iyisi albüm oluşturmak...
bu arada dün akşam yaş muhabbeti geçmiş ben 28 yaşındayım yani kimse üzülmesin en yaşlınız benim hehehehehehe
Bi sürü alıntı yapmıştım
gitmemiş
citl Trianka bende ekli değil albüm yapmış buraya görmediniz mi???*
İsyan Dayın umarım eski sağlığına kısa sürede kavuşur canım
DUalrım hep seninle
good_hearto elbiseyi dğeştirmesi en mantıklısıydı beğenmiş olabilir ama sonuçta ilk ben aldım dimi??
bunlardageçer1907Allah bozmasın mutluluğumu
yenidendoğdumSen ve ben çok farklı karakterleriz
Ben susmam hakkımı ararım yanlışsa yanlıştır düşüncelerimi kolay dile getiririm
O elbiseyi çok beğenmiş olabilir
Ama çok ortak arkadaşımız var
Ve eğer o elbiseyi giyseydi ben giymeyecektim Kınada gerçekten
Çünkü elbisemden gönlüm geçmişti
Bence yanlış yapmadım o bana haksızlık yaptı
Tuti üzme kendini boşverrr daha takcak çok seyin olcak bunlar devede kulak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?