Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

valla kırcam heee offf yyaaaaa başım ağrıdı dünden beri...vınnn vınnnn vınnnnn

allah razı olsun tatlım benim tabiki eklerim evimize haftasonu tam temizleyip halılarımı çekice onuda eklerim inş....dayın nasıl canım kendi derdimden soramadım

şükür iyi tatlım..tedavisi devam ediyor..uzun bir tedavi süreci olacağı için bekliyoruz umutla tatlım
çok mutlu ol şekerim

kızlar bugün makyaj setine bakıcaz aşkımla...şimdi set alsamda öle 200'i geçmeyeck birşey almam lazım...lancome çok pahalı yahuu alamayız bana başka markalar söleseniz..ya da tek tek ürünler söleyin ben set yapayım..

maybelline ve loreal'den maskara alıcam bu tamamdır
ruj, fondoten, allık hangi markalarda daha iyidir..nişan-kına makyajımda kendi ürünlerimi kullanmak istiyorum çünkü

Son düzenleme:
kızlar uğraştım ve albüm yaptımm bu yüzden yazdıklarınıza bakamadım kusura bakmayın
bakın bakalım banada kaldırıcam çünkü

kızlar topiğe resim ekleyince silemiyorsunuz haberiniz olsun en iyisi albüm oluşturmak...
bu arada dün akşam yaş muhabbeti geçmiş ben 28 yaşındayım yani kimse üzülmesin en yaşlınız benim hehehehehehe

aşk olsun tutim neren yaşlı senin, hepimiz genciz güzeliz maşallah

Oh oh maşallahh nasıl tavsiye ediyomusun

eder eder tavsiye , baksana nasılda anlatıyor ballandıra ballandıra

good_heart
40 gün oldu mu yaaa
Dün gibiii

Geliin Mevlüdü yapcak olan var mı????

bende yaptırcam canım Allah nasip ederse

kızzz nasıl çıkartıcaz , UYDURİM DUR

OLDU DA BİTTİ MAŞALLAH KIRKLARI ÇIKTI İNŞALLAH

çok güldüm bunaaaa

aklıma bu geldi kuzum

ağzına, yüreğine sağlık canım, ne güzel söyledin. bu cuma saatinde yapılabilecek en güzel dualardan biri bu

offf yaaa hala matkap sesi varrr..kafam şişti yeter beee

isyanımı kızdırmayın ulannnnn gelirim oraya

regl düzenim bozuldu ya sıcaktan yada stresten...27günde bir olurdum hep bu ay 15gün arayla 1hafta sadece leke geldi

benimde 7 gün önce oldu şeker, stresten

kızlar uğraştım ve albüm yaptımm bu yüzden yazdıklarınıza bakamadım kusura bakmayın

tatlım çok güzelsin maşallah...çok minyon bir tipin var..çıtı, pıtı çok yakışmışınız..Allah nazarlardan saklasın

bak caım farklı markalardan set yapim sana lancome dan yada clinique ten fondoten ve pudranı al yves rocherden allık maybeline rimel flormar far ve ruj sana hesaplı gelir :)bunları bir yere yaz ama sakın fondoten ve pudranı max loreal maybelin falan alma onlar hassas azıcık para ver ama diğerlerinde taviz verebilirsin :)

düzelcek cnmm hergün bir sorun çıkıyoo rabbim darda bırakmaz çok güzel olck düğünün

allah razı olsun tatlım benim tabiki eklerim evimize haftasonu tam temizleyip halılarımı çekice onuda eklerim inş....dayın nasıl canım kendi derdimden soramadım

kıss neler aldın öyle bakim senn ee çalışan bayan oluca hepimiz öyle şeker.almadığımız bişey yok

Allah işlerinde kolaylık verisn canım..izninide al bir güzel hallet işlerini. şimdi sakin olma zamanı.. sakin bırakma kendini.

evini çekince bekliyoruz resimleri senden..

çok şeker olmuşsun canımmm
ayy çok sinir bozucu
neyse tıranka soralım bakalım olmuşmu kutlamamız
bende görmek istiyorum nerden bakıcam?

bu arada en kısa zamanda bende düğün resmimi gösteririm foto remzi yılın çifti seçmiş bizi
sitesinde varmı resminiz ordanda bakalım

Ekliyoruuum canım şimdii.

ben görmedim kaldırmışsın albümü bi ara yine aç kuzum

duygusal şirin sıkma kendini dua edelim herşey yolunda gidicek inşallah güzel bir nişan töreni seni bekliyor eminim

anam en büyük ben miyim yaaa 25'im bitti bu ay

biz seninle aynı yaştayız canım benimde 25 bitti

bu günleri atlatıcaz canım inşallah bende çok sıkıntılıyım işten çıkmama 8 gün kaldı ama artık pes dedim

regl düzenim bozuldu ya sıcaktan yada stresten...27günde bir olurdum hep bu ay 15gün arayla 1hafta sadece leke geldi

benim de 11 gün önce geldi doğamız bozuldu yaa

diğer sevgili çok kıymetli gelin arkadaşlarım bugun daha iyiyim sabah nişanlım geldi iş yerime çay içtik
fazla duygusalım herşeyi yanlış anlıyorum ona da kırılıyorum oda bana aşkım zaten normalde çok ilgi istiyorsun
şimdi seninle iki katı ilgilenicem diyo ama neden se yine de en basit şeye kırılıyorum patronum nişanımın olacağı
günün bir gün önceside beni çok ağlatmıştı düğün olcak yine beni aynı duruma soktu yaptığım iş eğitim koordinatörlüğü
benim olmamam demek işlerin baya sarpa saracağı demek umarım öyle olur hakkımı da helal etmiyorum bu dünyanın
diğer tarafıda var iki cihanda etmiyorum etmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…