• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
valla iyi gibiyim şekerimmm sen nasılsınnn :21::21::21:
o zaman bende sana ne diyeyimmm :44::44::44::44::44::1::1::1::1: hep aklıma tatlı isimleri geliyor...tatlı normalde hiç sevmem ama bugünlerde ye ye doymuyorum...nişanlımada akşam lokumum demişim :1::1::1: şaşırdı :1::1::1:

hah buldum sana bademim diyeceğim...bademmmm :16::16::16:

dayım aynı kuzucum tedaviviye devammm:34::34::34: dün ilk kez oturumuna getirttirdi doktor ve şükür bişey olmadı :32::32::32: sadece sol gözü bulanık görüyor daha doğrusu sol tarafı bulanıl görüyor ama bunada şükür :26::26:
Sol tarafı derken sol goz degıl sol baktıgı tarafmı

Günaydın kızlar,

hayırlı cumalar hepimize....

Kocam yıne sabaha kadar oturdu saat 6 da uyandım dedım 7 ye kadar yatıcam sen kahvaltıyı hazırlayana kadar dedım geldı benı uyutmadı on dakıka felan yaa askım uyuyamıyorum sen oaya gıt dedım hayy demez olaydım o saate kadar uyumadı askım canım ben odaya gonderınce yıne uyuya kalmıs yaa,aç kaldım:1:,anneme giderim demiştim yok bu sefer kesın hazırlıycam dedı hıc uyumadı garibim gelirken üstünü örttüm geldim ,yolda annem aradı kahvaltıya beklemıs ben yaptım dedim anneciğim bari üzülmesin dedim ne komik seyler yasıyorum bılsenız gülmekten ölürsünüz valla:1::1::1:
:1: :1: :1:
sanırım bı dahakıhafta sonu basaracak kahvaltı hazırlamayıııı
bunlardageçerimmmmm 78 günümüz kalmışşşşşş :52::52::52::32::32::32::32::32::62::119:
77 :1::1::1::1::1:
çok güldüm yaaa :9::9::9::9::9::9:

kıs sen konusurmuydunnn yaa
neye guldunn soyle bakalım :52:

:1::1::1::1::1: kıs yine hazırlayalamdıı:9::9::9::9:
bişeyler atıştırdınmı kuzum aç bırakma kendini
yeni gelin hep hasta olur derler gerçektende doğruu:1::1::1:
ayy o uyutmama işi bizdede varr eşim uyanıksa kesinlikle benide uyutmuyoo:17::1::1::1::1:

annemın boregınden getırdım yedım bıraz canım,

sorma yahuu benı hıc rahat bırakmıyo tamam yenı evlıyız ama ıkı dakıka dııznde rahat yatayım dıyorum yok gercı garıbım balayı haftasından berı gun sayıyo,hastaydım zaten koyde yattım bı gun aksama kadar sonra da malum :1:

Kalplerasi, canım üzme kendını yaa düzelir aranız son gunlerın stresı cok etkılı ben de yasadım bılıyorum,

Masatakvimi,maaşllah cok cetın cıktın sen ben olsam soyleyemedım gıt elbısenı degıstır ıye helal olsun valla,

Prenses84,göremiyorum senı tatlım mesaj kutun dolu cevap yazamadım,bosalttıgında haber ver seve seve yardımcı olurum sana,

Trianka ben göremedim resimlerini sildinmi yoksa...

Bunlardagecer,isyan,goodheart özledim sizleri yaaa,korktugum basıma geldı ama gerızekalı gorumcem pazartesı yemege cagırmıs esim gidelim olsun diyor sinir oldum aksam yaa sizce ne yapmalıyım:26::26::26:

Son düzenleme:
Sol tarafı derken sol goz degıl sol baktıgı tarafmı

:1: :1: :1:
sanırım bı dahakıhafta sonu basaracak kahvaltı hazırlamayıııı

77 :1::1::1::1::1:

kıs sen konusurmuydunnn yaa
neye guldunn soyle bakalım :52:

evet tatlım kanama sol lobda olduğu içinde sol taraf bulanık görüyor...sola döndüğünde görüntü bulanıklanıyormuş..ama normalmiş zamanla düzelecekmiş inş :26::26::26:

69 gün kaldı geçmiyooo yaaa valla geçmiyooo :50::50::50:
geçer kuzum merak etme :34::34:
Kıs sen bizimle nie sohbet etmiyodun:19::19::19:
annemın b oregınden getırdım yedım bıraz canım,

sorma yahuu benı hıc rahat bırakmıyo tamam yenı evlıyız ama ıkı dakıka dııznde rahat yatayım dıyorum yok gercı garıbım balayı haftasından berı gun sayıyo,hastaydım zaten koyde yattım bı gun aksama kadar sonra da malum :1:

:1::1::1::1:bende balayımın 2. Günü oldum :9::9::9::9::9:

annemın b oregınden getırdım yedım bıraz canım,

:9::9::9::9::9::9::9::9::9: ee garibim beklemişşş:16::16::16:

Kalplerasi, canım üzme kendını yaa düzelir aranız son gunlerın stresı cok etkılı ben de yasadım bılıyorum,

Masatakvimi,maaşllah cok cetın cıktın sen ben olsam soyleyemedım gıt elbısenı degıstır ıye helal olsun valla,

Prenses84,göremiyorum senı tatlım mesaj kutun dolu cevap yazamadım,bosalttıgında haber ver seve seve yardımcı olurum sana,

Bunlardagecer,isyan,goodheart özledim sizleri yaaa,korktugum basıma geldı ama gerızekalı gorumcem pazartesı yemege cagırmıs esim gidelim olsun diyor sinir oldum aksam yaa sizce ne yapmalıyım:26::26::26:

cnm sende mi ankaradasın yoksaa

kalplerasi, canım üzme kendını yaa düzelir aranız son gunlerın stresı cok etkılı ben de yasadım bılıyorum,

masatakvimi,maaşllah cok cetın cıktın sen ben olsam soyleyemedım gıt elbısenı degıstır ıye helal olsun valla,

prenses84,göremiyorum senı tatlım mesaj kutun dolu cevap yazamadım,bosalttıgında haber ver seve seve yardımcı olurum sana,

trianka ben göremedim resimlerini sildinmi yoksa...

bunlardagecer,isyan,goodheart özledim sizleri yaaa,korktugum basıma geldı ama gerızekalı gorumcem pazartesı yemege cagırmıs esim gidelim olsun diyor sinir oldum aksam yaa sizce ne yapmalıyım:26::26::26:

canım eşin için git boşver önemli olan eşin kırılmasın ama söyle senin için die yoksa benim pek gitmek isteğim yok dersin anlar eşinde:34:

valla iyi gibiyim şekerimmm sen nasılsınnn :21::21::21:
O zaman bende sana ne diyeyimmm :44::44::44::44::44::1::1::1::1: Hep aklıma tatlı isimleri geliyor...tatlı normalde hiç sevmem ama bugünlerde ye ye doymuyorum...nişanlımada akşam lokumum demişim :1::1::1: şaşırdı :1::1::1:

Hah buldum sana bademim diyeceğim...bademmmm :16::16::16:

Dayım aynı kuzucum tedaviviye devammm:34::34::34: Dün ilk kez oturumuna getirttirdi doktor ve şükür bişey olmadı :32::32::32: Sadece sol gözü bulanık görüyor daha doğrusu sol tarafı bulanıl görüyor ama bunada şükür :26::26:

kızz tatlı mı aşeriyorsunuz yoksam sizin bebekler daha erken gelecek :9::9::9: Daha evlenmeden aşeriyonuz yaff

isyanım dayın yavaş yavaş iyi olacak inşallah. Daha çok yeni tabi. Sabır ve zaman gerekiyor

kızlar iki rakama düştümmmmmm son 99 güüünnnnnnnnnn

canım hoşeldin seni de ısladık biz gördün dimi.

kızlar yaa dün akşam nişanlım geldi babam kardeşm nişanlım ben ok oynadık geceye kadar oturduk. Sonra nişanlımı arabaya kadar yolculadım ne yaptı dersiniz :9: Arabayla yavaşça yanıma geldi camı açtı aşkım dedi efendim dememe kalmadan şişeden suyu bir fırlattı üstüm sırılsıklam oldu :ssz: Dün nişanlım beni gerçekten ıslattı anlıcanız kızlar :9::1:

hahahah süper yaaa koptum gülmekten tam zamanında ıslatmış

bunlardageçerimmmmm 78 günümüz kalmışşşşşş :52::52::52::32::32::32::32::32::62::119:

yaşasın yuppi yupiii,
Eki Görüntüle 449626
bir zamanlar 190 lardaydık dimi kuzum. Nasıl geçmiş zaman....

sağol canım sen hoş gelmişin ne zaman geldin senle hiç denk gelmedik foto istiyorum havadis istiyorum neler yaptın ettin sadece düğün gününde olan bazı sıkıntıları okuyabildim burdan eşinle nasıl gidiyo hele anlat bakim :)

ANNENnmı canım

gorumcen degıl kaynanan o gece odaya gelıp altınları almaya calısmadımı canımm
evet tatlım kanama sol lobda olduğu içinde sol taraf bulanık görüyor...sola döndüğünde görüntü bulanıklanıyormuş..ama normalmiş zamanla düzelecekmiş inş :26::26::26:
anladım canım ınsallah en kısa zamanda ıyılesır tatlım
yenidendoğdum bi gelişme varmı canm nişanlınla nasıl durumlar:44:
dun konusmaya geldı baya konsutu hanı neden boyle oluyoruz bız ne gunler gecırdık boyle olmadık sımdı en guzel gunlerımızı zehır edıyoruz falan fılan dıye
bende uzakta durmaya karar verdım kendımce
umarım hersey guzel olurzaman gosterecek bakalım
Kızlar 1 ay 2 hafta 2 günlük evliyim:17::17::16::16::16::16::16:

Kırkım çıkmışşşş:1::1::1::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ana kırklanman lazımmm senın
bızde gelın kırklanırr
ama nasıl bılmıyorum :1:

CANIM NASILSIN BAKALIM..
SEN EŞİN İÇİN GİT BENCEDE DOĞRU SÖYLÜYOR GOOD_HEART . BAK NASIL SEVİYOR SENİ.
ONLARIN YAPTIKLARI YANLARINA KALSIN BOŞVER, İYİLİK SENDE KALSIN GİT MESAFE KOYARSIN. AİLELER İŞİN İÇİNE GİRİNCE BU DURUMLARI İDARE ETMEK LAZIM.

Kızlar 1 ay 2 hafta 2 günlük evliyim:17::17::16::16::16::16::16:

Kırkım çıkmışşşş:1::1::1::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

OOO MAŞALLAH KUZUMA, :nazar:

$images.webp

TRİANKANIN 50 GÜN OLMUŞ YAAA İNANAMADIM, ONADA MAŞALLAH...

benmde şafakk 15 günüm kalmışşş :9::9::9::9::9::9: dün akşam gelinliğimi giydim kızlarrrrrrrrrrrrrrr fotolarda nişanlımdaaaaaaaaaaaaa msj attım aşkım atarmıısn die size göstercemmm

ANAM 15 GÜN MÜÜ NE ÇABUKKK,,,

ÇOK GÜZEL OLMUŞSUNDUR EMİNİM.:16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: DARISI BAŞIMIZAAAA:32:

benmde şafakk 15 günüm kalmışşş :9::9::9::9::9::9: dün akşam gelinliğimi giydim kızlarrrrrrrrrrrrrrr fotolarda nişanlımdaaaaaaaaaaaaa msj attım aşkım atarmıısn die size göstercemmm

:119::119::119::119::119::123::124::124::124::124::124::nazar::nazar::nazar:
RABBİM HERKESE NASİP ETSİNN BEKLİYORUZ RESİMLERİ:16::16::16:

BENDE COK MERAk ettım canım
rofleden kaestaneye zormu dondunuz benım cok zor dondu kızıl boyadılar alt uclarıda sarı kusmasın dıye

beklıyorumm
tatlım bitkisel boyayla boyandı zor dönmedik ama sarılarım biraz belli oldu tam kapanmadı onlarda ışıltılı durdu hoş oldu ama bugün tekrar gidicem işte yaa albüm yapmaya çalışıyorum ama hem nişandan resim koyucam hemde sarı ve bu halimi komak istiyorum ama ekleyemiyorum acaba bu sayfadan yüklesem sonra silebilir miyim kızlar

CANIM GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET KENDİNE HAVALARDANDIR BENDE DE KEYİFSİZLİK VAR BU GÜN

ÜZÜLME ŞEKER HERŞEY DÜZENEN GİRECEK İYİCE HASTA EDECEKSİN KENDİNİ YAA, AL KARŞINA KONUŞ EŞİNLE. ANLASIN DURUMUNU.

KISS MOONLİGHT NE GÜZEL GİFLER BULUYON SEN:34: EMEĞİNE SAĞLIK...

TRİANKAM GÜNAYDIN :34:

GÜNAYDIN CANIM... KLİMADAN OLMUŞTUR CANIM DİKKAT ET KENDİNE , BU KLİMALAR ÇOK FENA

BEN ÇOK BEĞENDİM ŞEKER, ÇOK GÜZEL OLMUŞSUN HALAN 18 LİK ÇITIRSIN VALLA MAŞALLAH:nazar:

GÜNAYDIN ZUZUM O KADAR ISLATTIK SENİ HALA MI UYANMADIN YAFFF

GÜNAYDIN MASATAKVİMİM KONUŞMAN ÇOK İYİ OLMUŞ:46::46:, ODA ANLASIN HATASINI , ÇOK FENASIN KISSS:23::23::23: AMA HAKEDENE TABİ, BENDE ÖYLEYİM ÇOK SABREDERİM AMA DAMARIMA BASARLARSA TAM BASARIM:23:

BU GÜN ÇOK NEŞELİ OLDUĞUN BELLİ ALLAHIM BOZMASIN:16:

GÜNAYDIN CANIM. HALA MI YATMADI YAAAA NE SİNİR BOZUCUUU:47::47:

evet tatlım çok sinir bozucu malesef yatmadıı

CANIM NASILSIN BAKALIM..
SEN EŞİN İÇİN GİT BENCEDE DOĞRU SÖYLÜYOR GOOD_HEART . BAK NASIL SEVİYOR SENİ.
ONLARIN YAPTIKLARI YANLARINA KALSIN BOŞVER, İYİLİK SENDE KALSIN GİT MESAFE KOYARSIN. AİLELER İŞİN İÇİNE GİRİNCE BU DURUMLARI İDARE ETMEK LAZIM.

OOO MAŞALLAH KUZUMA, :nazar:

Eki Görüntüle 449636

TRİANKANIN 50 GÜN OLMUŞ YAAA İNANAMADIM, ONADA MAŞALLAH...

ANAM 15 GÜN MÜÜ NE ÇABUKKK,,,

ÇOK GÜZEL OLMUŞSUNDUR EMİNİM.:16:

cnm eşin için gitmelisin wewolonnnnnn adını da yazamadımmm bence gitt baş bi karısınıda getiremedi de git sen otur yapacağını yap gel güzelceee koycmmm kocişim arasındaa

Back
X