- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #3.361
Sol tarafı derken sol goz degıl sol baktıgı tarafmıvalla iyi gibiyim şekerimmm sen nasılsınnn
o zaman bende sana ne diyeyimmm :44::44::44::44::44:hep aklıma tatlı isimleri geliyor...tatlı normalde hiç sevmem ama bugünlerde ye ye doymuyorum...nişanlımada akşam lokumum demişim
şaşırdı
hah buldum sana bademim diyeceğim...bademmmm
dayım aynı kuzucum tedaviviye devammmdün ilk kez oturumuna getirttirdi doktor ve şükür bişey olmadı
sadece sol gözü bulanık görüyor daha doğrusu sol tarafı bulanıl görüyor ama bunada şükür :26::26:
Günaydın kızlar,
hayırlı cumalar hepimize....
Kocam yıne sabaha kadar oturdu saat 6 da uyandım dedım 7 ye kadar yatıcam sen kahvaltıyı hazırlayana kadar dedım geldı benı uyutmadı on dakıka felan yaa askım uyuyamıyorum sen oaya gıt dedım hayy demez olaydım o saate kadar uyumadı askım canım ben odaya gonderınce yıne uyuya kalmıs yaa,aç kaldım,anneme giderim demiştim yok bu sefer kesın hazırlıycam dedı hıc uyumadı garibim gelirken üstünü örttüm geldim ,yolda annem aradı kahvaltıya beklemıs ben yaptım dedim anneciğim bari üzülmesin dedim ne komik seyler yasıyorum bılsenız gülmekten ölürsünüz valla
![]()

sanırım bı dahakıhafta sonu basaracak kahvaltı hazırlamayıııı
77bunlardageçerimmmmm 78 günümüz kalmışşşşşş:119:

çok güldüm yaaa![]()
kıs sen konusurmuydunnn yaa
neye guldunn soyle bakalım